Γαστρονομικός Προορισμός Αιγιάλεια

03 Apr 2018, 10:06 | ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Γιώργος Πίττας

Γαστρονομικός Προορισμός Αιγιάλεια

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Την Δευτέρα 26-3-2018 έγινε στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου «Αλέκος Μέγαρης» η πρώτη συνάντηση για τη Γαστρονομική Κοινότητα Αιγιάλειας, πρώτο βήμα για το έργο «Γαστρονομικοί προορισμοί» που αποτελεί μια σύμπραξη του ΣΕΤΕ (Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων), του ΙΝΣΕΤΕ (Ινστιτούτο ΣΕΤΕ), του Marketing Greece, του Greek Gastronomy Guide και της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α ως τοπικού εκπροσώπου της περιοχής (local ambassador).

Στόχος της δράσης αυτής είναι η ανάδειξη των γαστρονομικών θησαυρών κάθε τόπου μέσα από τη σύνδεση Τουρισμού και Γαστρονομίας. Για την υλοποίηση αυτού του οράματος, μετά την καταγραφή και ανάδειξη του υλικού (προϊόντα, παραγωγή, τοπική κουζίνα, εδέσματα, εστίαση) θα αναπτυχθούν 3 δέσμες δράσεων: δράσεις οργάνωσης της κοινότητας, δράσεις εκπαίδευσης και δράσεις προβολής.

Οι ομιλητές Μαρία Τσουκαλά, Πρόεδρος Δ.Σ. ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α, και Σωτήρης Μπόλης, σύμβουλος ανάπτυξης της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α, μίλησαν για τις προσπάθειες που έχουν καταβληθεί μέχρι σήμερα  μέσω των Οινοξενείων για να αξιοποιηθεί ο πλούτος της Γαστρονομίας της Αιγιάλειας, ενώ ο Γιώργος Πίττας ως εκπρόσωπος ΣΕΤΕ και Greek Gastronomy Guide μίλησε αναλυτικά για το πρόγραμμα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο greekgastronomyguide.gr

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα