6 νέα Πρότυπα Ελληνικού Πρωινού (βίντεο)

14 Mar 2018, 08:22 | ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Γιώργος Πίττας

6 νέα Πρότυπα Ελληνικού Πρωινού (βίντεο)

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Το Ελληνικό Πρωινό, συνεχίζοντας την ανάπτυξή του και το 2017, μετέφερε την φιλοσοφία του και τις αξίες του σε 6 νέες περιοχές της χώρας. Αυτή τη χρονιά ο Πόρος, η Πρέβεζα, η Πάρος, η Μήλος, η Ίος και η Κάλυμνος παρουσίασαν δείγματα της γαστρονομικής τους κληρονομιάς και δημιούργησαν τα τοπικά τους νέα Πρότυπα Ελληνικού Πρωινού, που ανήλθαν αισίως στον συνολικό αριθμό των 41.

Οι εκδηλώσεις στις περιοχές αυτές – όπως και στις προηγούμενες 35 περιοχές – ήταν μια ευκαιρία για τις τοπικές κοινωνίες να γνωρίσουν τη σπουδαιότητα της δράσης του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας, να χαρούν τον πλούτο της γαστρονομικής τους παράδοσης και να αντιληφθούν τον ρόλο που μπορεί να παίξει η γαστρονομία στην συγκρότηση της τουριστικής ταυτότητας κάθε τόπου. Και φυσικά να επιβεβαιώσουν τον ρόλο των ελληνικών ξενοδοχείων ως πρεσβευτές της ελληνικής γαστρονομίας.

Η ένταξη των ξενοδοχείων στο πρόγραμμα συνεχίστηκε με αμείωτους ρυθμούς και ο αριθμός των ξενοδοχείων, που εντάχθηκαν από την αρχή της δράσης, ξεπέρασε τα 900, ενώ για να θωρακιστεί ο θεσμός, αλλά και για να αντιμετωπισθεί με αξιοπιστία η συμμετοχή του Ελληνικού Πρωινού στη διαδικασία αστεροποίησης των ξενοδοχείων, ξεκίνησαν και οι πρώτες πιστοποιήσεις.

Διαβάστε τη συνέχεια στο greekgastronomyguide.gr

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα