LG Pro:Centric Direct | Προηγμένη τεχνολογία για μια αναβαθμισμένη εμπειρία φιλοξενίας

19 Apr 2022, 14:25 | ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

LG Pro:Centric Direct | Προηγμένη τεχνολογία για μια αναβαθμισμένη εμπειρία φιλοξενίας

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η ειδικά σχεδιασμένη Pro:Centric Direct Infotainment πλατφόρμα για ξενοδοχειακές τηλεοράσεις του τμήματος LG Business Solutions αναβαθμίστηκε, ενσωματώνοντας πλήθος καινοτόμων χαρακτηριστικών που συμβάλλουν στην αποδοτικότερη διαχείριση των διαθέσιμων πόρων της εκάστοτε επιχείρησης, στην αισθητή διαφοροποίησή της, αλλά και σε μια αξέχαστη εμπειρία διαμονής.   

Η ευκολία στη χρήση περιβάλλον εργασίας, καθώς και η πληθώρα διαδραστικών υπηρεσιών, αναδεικνύει την εταιρική ταυτότητα του ξενοδοχείου και αναβαθμίζει την εμπειρία του επισκέπτη.

Επιπλέον με την κορυφαία υπηρεσία streaming, NETFLIX, που είναι διαθέσιμη σε LG Smart Hotel τηλεοράσεις με webOS 5.0 και Pro:Centric Direct 4.5, οι επισκέπτες θα βιώσουν μια αναβαθμισμένη εμπειρία ψυχαγωγίας, έχοντας άμεση πρόσβαση στο αγαπημένο τους περιεχόμενο, μέσα από την προσωπικό τους λογαριασμό. Με το check out, αφού έχει πραγματοποιηθεί διασύνδεση με το σύστημα PMS (Property Management System), το σύστημα διαγράφει αυτόματα τα στοιχεία τους, ενώ οι ενημερώσεις στην εφαρμογή εγκαθίστανται αυτόματα.

Η ολοκληρωμένη λύση Pro:Centric Direct της LG, σχεδιάστηκε για να προσφέρει ποικίλα οφέλη τόσο στους ξενοδόχους, όσο και στους επισκέπτες, εξασφαλίζοντας μία μοναδική εμπειρία φιλοξενίας και συμβάλλοντας σημαντικά στην ανάπτυξη του τουριστικού κλάδου.

 

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

https://youtu.be/rDwypR586LM

Για να ενημερωθείτε περαιτέρω από την  αρμόδια ομάδα μας για την λύση  πατήστε  εδώ

https://b2bmkt.lge.com/Procentric_Torno_news

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα