LG Pro Centric Direct: Προηγμένη τεχνολογία για μια αναβαθμισμένη εμπειρία φιλοξενίας

16 Dec 2021, 13:35 | ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

LG Pro Centric Direct: Προηγμένη τεχνολογία για μια αναβαθμισμένη εμπειρία φιλοξενίας

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η ειδικά σχεδιασμένη Pro:Centric Direct Infotainment πλατφόρμα της LG Electronics αναβαθμίστηκε, ενσωματώνοντας πλήθος καινοτόμων χαρακτηριστικών που συμβάλλουν στην αποδοτικότερη διαχείριση των διαθέσιμων πόρων της εκάστοτε επιχείρησης, στην αισθητή διαφοροποίησή της, αλλά και σε μια αξέχαστη εμπειρία διαμονής.   

Το εύκολο στην χρήση περιβάλλον εργασίας καθώς και η πληθώρα διαδραστικών υπηρεσιών (πχ. 1-Click Service) προσφέρουν μια μοναδική προσωποποιημένη εμπειρία στον επισκέπτη, ενώ παράλληλα η πλατφόρμα δίνει στον επαγγελματία τη δυνατότητα χρήσης σύγχρονων υπηρεσιών για την μετάδοση μηνυμάτων (πχ. Notice, Ticker, κτλ.)

Αναβάθμιση Εμπειρίας Επισκέπτη

Η πλατφόρμα Pro:Centric Direct δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να βιώσουν μία μοναδική διαδραστική εμπειρία μέσω της αμφίδρομης επικοινωνίας. Επιτρέπει στους επισκέπτες την πρόσβαση σε μια ποικιλία υπηρεσιών και λειτουργιών όπως οι ‘πληροφορίες λογαριασμού’(Billing info) με την οποία μπορούν άμεσα και έγκαιρα να παρακολουθούν τις χρεώσεις τους κατά τη διαμονή τους, μπορούν να κάνουν fast check out μέσω της τηλεόρασης, εξοικονομώντας χρόνο ενώ με το 1-Click Service, μπορούν άνετα να ζητήσουν ένα εύρος υπηρεσιών όπως καθαρισμό ρούχων, room service και καθαρισμό δωματίου. Τέλος, μέσω του Φωνητικού ελέγχου συσκευών IoT, η πλατφόρμα εξασφαλίζει μια απολαυστική διαμονή με τον πλήρη έλεγχο των λειτουργιών του δωματίου όπως η ρύθμιση του φωτισμού, της κουρτίνας και του κλιματιστικού μέσω φωνητικών εντολών.

Παράλληλα, με την κορυφαία υπηρεσία streaming, NETFLIX, όπως και  με άλλες γνωστές εφαρμογές ψυχαγωγίας που είναι ήδη ενσωματωμένες στην τηλεόραση, προσφέρει στον πελάτη σας μια άνετη εμπειρία διαμονής σαν να βρίσκεται στο σπίτι του .

Ανάδειξη Εταιρικής Ταυτότητας της Επιχείρησης

Με περισσότερες υπηρεσίες από ποτέ που στόχο έχουν την ανάδειξη του προφίλ του ξενοδοχείου, οι επαγγελματίες παρέχουν τις απαραίτητες πληροφορίες στους επισκέπτες για τις δραστηριότητες του ξενοδοχείου, καθώς και χρήσιμες πληροφορίες για το ίδιο το ξενοδοχείο.

Συνδέοντας το σύστημα Pro:Centric με το PMS (Property Management System) του ξενοδοχείου μπορούν να ενεργοποιήσουν αυτόματα με το check in την τηλεόραση σε κάθε δωμάτιο και να εμφανιστεί ένα προσωποποιημένο μήνυμα υποδοχής. Ακόμη, μπορούν να χρησιμοποιήσουν την δική τους ιστοσελίδα (HTML) ως template, εξασφαλίζοντας πλήρη ομοιογένεια στην επικοινωνία της εταιρικής ταυτότητας.

Μέσω του εργαλείου Ticker Message, οι επαγγελματίες μπορούν, επίσης, να ενημερώνουν τους επισκέπτες για τις εκδηλώσεις, τις προσφορές και τις παροχές του ξενοδοχείου, ενώ υπάρχει η ευελιξία να ορίσουν τον χρόνο που θα προβάλλεται το διαφημιστικό μήνυμα. Για τη μέγιστη αποτελεσματικότητα των διαφημιστικών μηνυμάτων, υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης στατικών banners σε όποιο σημείο της οθόνης επιθυμούν. Με το Hotel Directory, μπορούν, επίσης, να προβάλλουν τον κατάλογο των υπηρεσιών του ξενοδοχείου μέσω της Hotel TV, τροποποιώντας το περιεχόμενο οποιαδήποτε στιγμή άμεσα και χωρίς επιπλέον κόστος.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να κατεβάσετε το φυλλάδιο πατήστε εδώ

LG Electronics Ελλάς Α.Ε.

Business Solutions

W: www.lg.com/gr/business 

E: b2b.hellas@lge.com 

EΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 24 ώρες την ημέρα 7 ημέρες την εβδομάδα

800 11 500 400 (από σταθερά τηλέφωνα Ελλάδος

(+30) 210 48 00 670 (από κινητά και σταθερά τηλέφωνα Ελλάδος& εξωτερικού

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα