LG Single Split επαγγελματικά κλιματιστικά για σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας, ισχυρή ψύξη και πραγματική άνεση

14 Dec 2021, 12:45 | ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

LG Single Split επαγγελματικά κλιματιστικά για σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας, ισχυρή ψύξη και πραγματική άνεση

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις
LG

Με στόχο να καλύψουν τις ανάγκες τόσο των πελατών όσο και των κατασκευαστών, τα συστήματα επαγγελματικού κλιματισμού Single Split του τμήματος LG Business Solutions της LG Electronics, αποτελούν την ιδανική λύση για ευκολότερη εγκατάσταση και σχεδιασμό, επιπλέον άνεση καθώς και βελτιστοποιημένη διαχείριση ενέργειας. Οι Single Split μονάδες ξεχωρίζουν τόσο για τη σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας που παρέχουν όσο και για την ισχυρή απόδοση και την ευκολία στην εγκατάσταση.

Η LG διαθέτει ένα μεγάλο εύρος λύσεων επαγγελματικού κλιματισμού, σχεδιασμένες για να καλύπτουν κάθε ανάγκη όπως μονάδες κασσέτας ψευδοροφής, μονάδες για σύνδεση αεραγωγών, μονάδες οροφής εμφανούς τύπου και μονάδες επιτοίχιας τοποθέτησης.

Πιο συγκεκριμένα, οι μονάδες κασσέτας ψευδοροφής παρέχουν ένα άνετο και αισθητικά ευχάριστο περιβάλλον ενώ καθαρίζουν τον αέρα για πιο καθαρό και υγιεινό περιβάλλον. Ακόμη, μέσω του αισθητήρα ανίχνευσης ανθρώπινης παρουσίας, το σύστημα αναγνωρίζει την τοποθεσία και την παρουσία του χρήστη για μεγιστοποίηση της ενεργειακής απόδοσης και άνεσης.

Επιπλέον, ο επαγγελματίας μπορεί να επιλέξει μία  μονάδα για σύνδεση αεραγωγών,  μια κρυμμένη λύση ψύξης και θέρμανσης που παρέχει βέλτιστο έλεγχο θερμοκρασίας χωρίς να επηρεάζει την εσωτερική αισθητική. Χρησιμοποιώντας δίκτυο αεραγωγών (σταθερών ή εύκαμπτων) και κιβώτια διανομής, είναι δυνατή η ομοιόμορφη παροχή θέρμανσης και ψύξης σε χώρους οποιασδήποτε μορφής. 

Οι μονάδες οροφής της LG προσφέρoυν  ψύξη και θέρμανση γρηγορότερα σε ευρύτερη περιοχή, φτάνοντας σε κάθε γωνία του δωματίου ενώ διαθέτουν κομψό σχεδιασμό για να ταιριάζουν ιδανικά σε μοντέρνους εσωτερικούς χώρους. Ακόμη, οι μονάδες επιτοίχιας τοποθέτησης αποτελούν μια ισχυρή λύση ψύξης και θέρμανσης που μπορεί να εγκατασταθεί γρήγορα και εύκολα με βελτιστοποιημένη άνεση για κάθε τύπο εφαρμογών και αποτελούν ιδανική λύση για αίθουσες διακομιστών, μηχανοστάσια και κουζίνες. 

Ανάμεσα στις λύσεις της LG βρίσκεται και η DUAL Vane Cassette, που μπορεί να συνδεθεί είτε ως μονάδα διαιρούμενου τύπου (single split) είτε ως εσωτερική μονάδα ενός πολυζωνικού συστήματος Multi V. Οπουδήποτε και αν είναι τοποθετημένη προσφέρει διάσπαρτη και προσαρμοσμένη ροή αέρα. Η νέα premium κασέτα με τον πρωτοποριακό σχεδιασμό έρχεται σε ένα νέο χρώμα -φωτεινό λευκό (RAL 9003) και με ανανεωμένο τετράγωνο σχεδιασμό περσίδων, προσφέροντας υψηλής αισθητικής αποτέλεσμα σε σχέση με τον καθιερωμένο στενό σχεδιασμό. Οι περσίδες Dual Vane σε κάθε πλευρά της κασσέτας, επιτρέπουν τη ροή του αέρα από πλήθος διαφορετικών γωνιών καθώς και τον ακριβή έλεγχο αυτής ενώ μέσα από το μεγαλύτερο εύρος ανοίγματος και την επιλογή 6 διαφορετικών γωνιών εξασφαλίζεται η κάλυψη μεγαλύτερων χώρων. Χάρη στο διπλό πτερύγιο, ελαχιστοποιείται η απώλεια της ροής του αέρα, επιτρέποντας στη νέα μονάδα να ψύξει και να θερμάνει τον χώρο πιο γρήγορα και αποτελεσματικά από ένα συμβατικό πτερύγιο. Η LG Dual Vane 4-way κασσέτα διαθέτει ακόμα τη λειτουργία indirect airflow, χάρη στην οποία μπορεί η παροχή του αέρα να αποφεύγει τα σημεία στα οποία υπάρχει ανθρώπινη παρουσία.

Ένα από τα χαρακτηριστικά που κάνουν τις λύσεις επαγγελματικού κλιματισμού της LG να ξεχωρίζουν, είναι η ευελιξία που προσφέρουν ανάλογα με τις ανάγκες του επαγγελματία. Με την ανανεωμένη γκάμα της, διαθέτει 5 διαφορετικούς τύπους εξωτερικών μονάδων, οι οποίοι μπορούν να συνδεθούν με διαφορετικές εσωτερικές μονάδες δίνοντας τη δυνατότητα της επιλογής από 93 διαφορετικούς συνδυασμούς που προκύπτουν.

Η νέα σειρά επαγγελματικών κλιματιστικών της LG Single Split χρησιμοποιεί το οικολογικό ψυκτικό μέσο R32 με μειωμένο δυναμικό παγκόσμιας θέρμανσης. Ο συμπιεστής R1 scroll Inverter που διαθέτουν έχει σχεδιαστεί ειδικά για το ψυκτικό μέσο R32, και έχει μεγαλύτερο εύρος λειτουργίας, αυξημένη αξιοπιστία, μειωμένο θόρυβο λειτουργίας και μεγαλύτερο εσωτερικό συντελεστή απόδοσης ενώ οι εναλλάκτες θερμότητας των εξωτερικών μονάδων προστατεύονται από τη διάβρωση χάρη στην ειδική επίστρωση Black Fin.

Τα επαγγελματικά κλιματιστικά LG Single Split μεγιστοποιούν την άνεση του χρήστη για κάθε επιχείρηση παρέχοντας σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας και τις ιδανικές συνθήκες σε εσωτερικούς χώρους.

LG Electronics Ελλάς Α.Ε.

Business Solutions

W: www.lg.com/gr/business 

E: b2b.hellas@lge.com 

EΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 24 ώρες την ημέρα 7 ημέρες την εβδομάδα

800 11 500 400 (από σταθερά τηλέφωνα Ελλάδος

(+30) 210 48 00 670 (από κινητά και σταθερά τηλέφωνα Ελλάδος& εξωτερικού

Facebook Twitter Linkedin
LG

δημοφιλέστερα