Πώς συνδυάζονται διακοπές και εργασία; Η Praktiker δίνει την λύση και την…έμπνευση

27 Nov 2021, 13:40 | ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

TornosNews.gr

Πώς συνδυάζονται διακοπές και εργασία; Η Praktiker δίνει την λύση και την…έμπνευση

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η Praktiker Hellas και η υπηρεσία Praktiker b2b, παρουσιάζουν στη φετινή Xenia καινοτόμες ιδέες και υβριδικές λύσεις που απαντούν στον σύγχρονο «νομαδικό» τρόπο ζωής

Από που μπορεί ένας εργαζόμενος του 2021 να στέλνει τα επαγγελματικά του emails ή να ολοκληρώνει τα tasks του; Η απάντηση είναι κυριολεκτικά…από παντού. Άλλωστε, τα ποσοστά των εταιριών που παρέχουν τη δυνατότητα για… επ’ αόριστον τηλεργασία αυξάνονται ολοένα και περισσότερο. Ειδικά στην Ελλάδα όπου ο τουρισμός αποτελεί έναν από τους πιο μεγάλους επιχειρηματικούς πυλώνες, η προσαρμογή του ξενοδοχειακού κλάδου σε αυτή τη νέα τάση που φαίνεται ότι ήρθε για να μείνει και στη χώρα μας, κρίνεται απαραίτητη.

Με λίγα λόγια, η τάση του λεγόμενου υβριδικού τρόπου ζωής είναι γεγονός! Και η Praktiker,μέλος του ΣΕΤΕ από το 2018, βρίσκεται εδώ για να δώσει όλες τις… πρακτικές λύσεις που μπορούν να μεταμορφώσουν έναν ξενοδοχειακό χώρο σε υπερσύγχρονο γραφείο και ταυτόχρονα ήρεμο καταφύγιο. Πάντα έχοντας στο πλάι της τους εξειδικευμένους σύμβουλους της b2b υπηρεσίας της, για άριστη προσωπική και εξατομικευμένη εξυπηρέτηση. H υπηρεσία άλλωστε είναι εστιασμένη στη διαπροσωπική επαφή καθώς υπάρχουν σύμβουλοι που είναι αφιερωμένοι σε κάθε εταιρία.

Οι επισκέπτες του περιπτέρου της Praktiker, στη φετινή Xenia,θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν, με τη βοήθεια των εξειδικευμένων συμβούλων της, τις ξεχωριστές υπηρεσίες και τις γνώσεις των ειδικών της εταιρίας σχετικά με τη διακοσμητική, αρχιτεκτονική μελέτη και τη διαμόρφωση εσωτερικών χώρων ξενοδοχειακών επιχειρήσεων που απαντούν στις ανάγκες των σύγχρονων ταξιδιωτών, ενώ θα ενθουσιαστούν και με τα σύγχρονα και καινοτόμα installations που θα παρουσιαστούν.

Γιατί στη φετινή Xenia, η Praktiker, με motto ‘’Be Hybrid by Praktiker’’ , μας παρουσιάζει προϊόντα και υπηρεσίες, που μεταμορφώνουν τον κάθε ξενοδοχειακό, και όχι μόνο, χώρο, στον απόλυτο συνδυασμό, γραφείου- θέρετρου. Προϊοντικές λύσεις με μοντέρνα αισθητική στησίματος, ξεχωριστά είδη υγιεινής και έπιπλα που συνδυάζουν περισσότερες από μία λύσεις. Προτάσεις διακόσμησης του εξωτερικού αλλά και του εσωτερικού χώρου με φυτά, που δημιουργούν ένα «πράσινο» περιβάλλον διαμονής και δίνουν την πιο ευχάριστη αίσθηση στον χώρο. Και φυσικά, μέριμνα για εξατομικευμένες λύσεις, όπως πολυμορφικά έπιπλα και συμπεριληπτική εξυπηρέτηση, με προϊόντα που καλύπτουν ανάγκες ΑμεΑ. Στο περίπτερο της Praktiker θα βρίσκονται όλες οι λύσεις για απογείωση του κάθε χώρου, συμπεριλαμβανομένου και του Καταλόγου Praktiker b2b ο οποίος είναι γεμάτος μοναδικές προτάσεις για κάθε επιχείρηση. 

Παράλληλα, η Vitex, πολύτιμος συνεργάτης της Praktiker, θα βρίσκεται εκεί, καθ΄ όλη τη διάρκεια της έκθεσης δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες της να συμμετέχουν σε ένα μοναδικό hybrid activation, μέσω του οποίου θα ανακαλύπτουν live ποια χρώματα τους ταιριάζουν από τη χρωματική παλέτα της Vitex, «βλέποντας τα χρώματα αυτά να ζωντανεύουν σε πραγματικό χώρο». 

Η Premium έκθεση Χenia, αποτελεί το σημείο συνάντησης πλήθους επιχειρηματιών και επαγγελματιών του ξενοδοχειακού αλλά και του ευρύτερου κλάδου του τουρισμού. Πρόκειται για ένα τριήμερο «event» που αποτελεί την απόλυτη πηγή έμπνευσης αλλά και τόπο συνάντησης επιχειρηματιών και επαγγελματιών που ψάχνουν τρόπους να ανανεώνουν συνεχώς τις επιχειρήσεις τους, ακολουθώντας τις νέες τάσεις και την τεχνολογία. Καινοτομίες στην κατασκευή, τη διακόσμηση, την ενέργεια, τους αυτοματισμούς, τον ξενοδοχειακό εξοπλισμό, αλλά και μηχανήματα και εξοπfλισμό κουζίνας, Food & Beverage, Digital technology, όλα βρίσκονται στην Xenia. 

Εάν λοιπόν, θέλεις να αναβαθμίσεις και εσύ την επιχείρηση σου κάνοντάς τη λειτουργική αλλά και μοντέρνα, το περίπτερο της Praktiker στη φετινή έκθεση Χenia θα σου λύσει τα χέρια και θα απογειώσει το κάθε σου project. Παράλληλα, η Praktiker παρέχει τις υπηρεσίες Garden & Interior Experts, για κάθε ανάγκη αρχιτεκτονικής - ανακαίνισης - διακόσμησης εξωτερικών & εσωτερικών χώρων, με την καθοδήγηση και τις συμβουλές του άρτια καταρτισμένου προσωπικού της. 

Ραντεβού λοιπόν, στην έκθεση Xenia, στις 27-29/11, στο Metropolitan Expo sστο Hall 2 – περίπτερο B09/C09, όπου θα εξερευνήσουμε όλους τους τρόπους με τους οποίους θα μετατρέψουμε την επιχείρηση σας σε έναν λειτουργικό παράδεισο εργασίας με σύμμαχο την Praktiker και την b2b υπηρεσία της!  

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο: https://www.praktiker.gr/xenia

Επισκεφθείτε το Praktiker b2b στην Xenia: Hall 2, περίπτερο B09/C09

Επικοινωνήστε με το Praktiker b2b: E-mail: business-services@praktiker.gr,Τηλ.: 800 100 1122

 

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα