Τα Kempinski Hotels επιλέγουν την Technogym ως παγκόσμιο συνεργάτη για τα Fit Rooms

03 Aug 2021, 10:30 | ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Τα Kempinski Hotels επιλέγουν την Technogym ως παγκόσμιο συνεργάτη για τα Fit Rooms

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις
Technogym

Kempinski Fit Room με τη βοήθεια της Technogym: Η νέα κατηγορία δωματίων των Kempinski Hotels είναι ο ορισμός του wellness trip!

Βερολίνο, Μόναχο, Ντουμπάι, Σαγκάη: αυτοί είναι οι πρώτοι προορισμοί των Kempinski Hotels που προσφέρουν τη νέα κατηγορία δωματίων, τα Kempinski Fit Rooms, τα οποία ο διεθνής όμιλος πολυτελών ξενοδοχείων εισάγει σταδιακά παγκοσμίως μαζί με την Technogym. Τα δύο κορυφαία brands, ενισχύουν τη μακρόχρονη συνεργασία τους για να προσφέρουν μία ολοκαίνουργια λύση ευεξίας για ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο. Οι επισκέπτες μπορούν να κλείσουν ένα Fit Room απευθείας μέσω της ιστοσελίδας του ξενοδοχείου για να απολαύσουν καινοτόμες λύσεις προπόνησης στο δωμάτιο τους και υπηρεσίες γυμναστικής κατά παραγγελία για μια αποκλειστική εμπειρία ευεξίας, παράλληλα με το κέντρο ευεξίας του ξενοδοχείου.

Περισσότερο από ποτέ άλλοτε, οι επισκέπτες του ξενοδοχείου ενδιαφέρονται να πραγματοποιήσουν τις συνήθεις ρουτίνες προπόνησης και γυμναστικής ενώ ταξιδεύουν και το κάνουν από την άνεση και την ιδιωτικότητα του δωματίου τους στο ξενοδοχείο. Τα Kempinski Hotels, ο παλαιότερος και πλέον πολυτελής όμιλος ξενοδοχείων της Ευρώπης, και η Technogym, ένας παγκόσμιος ηγέτης στη γυμναστική και την ευεξία, ενισχύουν τη συνεργασία τους για να προσφέρουν στους επισκέπτες του ξενοδοχείου μια ολοκληρωμένη εμπειρία ευεξίας που περιλαμβάνει  in room wellness solutions, και υπηρεσίες εκγύμνασης κατά παραγγελία, για μια αποκλειστική εμπειρία ευεξίας, η οποία θα είναι σε λειτουργία παράλληλα με το κέντρο ευεξίας που παρέχει το ξενοδοχείο.

 

Κάθε δωμάτιο Kempinski Fit Room - εξοπλισμένο με Ποδήλατο Technogym και Technogym Case – παρέχει στους φιλοξενούμενους τη δυνατότητα να ασκηθούν με τον καλύτερο εξοπλισμό, καθώς και τη δυνατότητα πρόσβασης σε μία ευρεία γκάμα ψηφιακού περιεχομένου. Το νέο Ποδήλατο Technogym  - αποτελεί επαναστατική εμπειρία εκγύμνασης χάρη στο ευρύ περιεχόμενο μαθημάτων ποδηλασίας που διαθέτει. Η μουσική, τα φώτα και οι εκπαιδευτές που μπορεί ο ασκούμενος να παρακολουθεί στην οθόνη του, προσφέρουν συναρπαστικά indoor μαθήματα ποδηλασίας. Τα μαθήματα είναι διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή, όλο το εικοσιτετράωρο, απευθείας στην κονσόλα του ποδηλάτου. Η λύση fit-room επιτρέπει στους επισκέπτες να προπονούνται σύμφωνα με τις ατομικές τους προτιμήσεις στην άνεση του δωματίου τους είτε ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους είτε για αναψυχή. Έχοντας πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας και έρευνας, η Technogym παρέχει προπονητικές λύσεις υψηλής ποιότητας και άνεσης: συνδυάζοντας το σχεδιασμό, τη λειτουργικότητα και το εντυπωσιακό ψηφιακό περιεχόμενο σε μια οθόνη HD. Το Technogym bike, προσφέρει μαθήματα ποδηλασίας και προπονήσεις για όλο το σώμα. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν τα αγαπημένα τους μαθήματα από την πλούσια βιβλιοθήκη, κατά παραγγελία με βάση τον προτιμώμενο εκπαιδευτή τους, τον τύπο προπόνησης, τη γλώσσα και τη μουσική. Το Technogym bike, δεν προσφέρει μόνο το αίσθημα της ομαδικής ποδηλασίας, αλλά και εμπειρίες προπόνησης για την εκγύμναση ολόκληρου του σώματος χάρη στο ενσωματωμένο τιμόνι και το αποκλειστικό περιεχόμενο των βίντεο.

Μάθετε περισσότερα για το Ποδήλατο Technogym

Μια άλλη συναρπαστική επιλογή για να μεταφέρετε με ευκολία τη ρουτίνα της προπόνησής σας, ενώ ταξιδεύετε είναι το Technogym Case - μια πλήρης λύση που περιέχει μια έξυπνη σειρά εργαλείων, συσκευασμένων σε μια πολυτελή τσάντα, η οποία πλην των άλλων διαθέτει και μια βιβλιοθήκη με προπονητικά βίντεο. Τα εργαλεία μέσα στο Technogym Case σχεδιάστηκαν για να βοηθήσουν τους επισκέπτες να ανακάμψουν και να αισθάνονται καλά μετά από ένα μακρύ ταξίδι, με το QR code, οι επισκέπτες μπορούν, επίσης, να απολαύσουν μια καθοδηγούμενη προπόνηση με έναν εικονικό εκπαιδευτή. Ο ασκούμενος έχει τη δυνατότητα είτε να παρακολουθήσει την προβολή στο τηλέφωνό του είτε στην τηλεόραση του δωματίου του  για μια καλύτερη εμπειρία.

Το Technogym Case περιλαμβάνει: Ρολό από αφρώδες υλικό  και μπάλα γυμναστικής, ένα τέλειο εργαλείο για να βοηθήσει στην αποκατάσταση της σωστής κυκλοφορίας στους μύες, χαλάκι άσκησης -  από 100% βιώσιμο υλικό, λάστιχα γυμναστικής, ιδανικά για ασκήσεις του κάτω μέρους του σώματος και ζώνες ισχύος - με τρία επίπεδα αντίστασης που επιτρέπουν στον επισκέπτη να ολοκληρώσει ασκήσεις του άνω μέρους του σώματος ή ασκήσεις ολόκληρου του σώματος.

«Η τάση προς την ευεξία και την υγεία, η οποία αυξάνεται σταθερά τα τελευταία χρόνια σίγουρα θα ενταθεί στο μέλλον. Με τη νέα κατηγορία δωματίων, ικανοποιούμε την ανάγκη των επισκεπτών μας να παραμείνουν σε φόρμα εν κινήσει και να εφαρμόσουν μια τέλεια προπόνηση χωρίς να χρειάζεται να εγκαταλείψουν το ξενοδοχείο» λέει ο Marc Feller, Ανώτερος Διευθυντής , Clients Experience. «Το Kempinski Fit Room αποτελεί σημαντικό μέρος της εταιρικής μας στρατηγικής γύρω από την ευεξία και τη βιωσιμότητα και συμπληρώνει την πρόσφατα ολοκληρωμένη εξαγορά όλων των μετοχών του παρόχου σπα Resense».

Οι επισκέπτες θα βρουν τα πρώτα δωμάτια Kempinski Fit στο Hotel Vier Jahreszeiten Kempinski στο Μόναχo, στο Hotel Adlon Kempinski στο Βερολίνο, στο Kempinski Hotel Mall στο Ντουμπάι και στο Grand Hotel Kempinski στην Σαγκάη στην Κίνα.

 

Facebook Twitter Linkedin
Technogym

δημοφιλέστερα