Οι νέες συσκευές φροντίδας ιματισμού Benchmark Machines από τη Miele

10 Jun 2021, 10:25 | ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

TornosNews.gr

Οι νέες συσκευές φροντίδας ιματισμού Benchmark Machines από τη Miele

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Κορυφαία άνεση χρήστη και συνδεσιμότητα:

  • Η νέα έγχρωμη οθόνη αφής απλοποιεί τη λειτουργία
  • Έτοιμες για σύνδεση με εξωτερικά έξυπνα συστήματα

Είναι κατάλληλες για όλες τις εφαρμογές αλλά, όπου είναι απαραίτητο, δικαιωματικά διατηρούν τον τίτλο του απόλυτου ειδικού: Η Νέα Γενιά Benchmark Machines, οι συσκευές φροντίδας ιματισμού με δυνατότητα συνδεσιμότητας από τη Miele Professional, αντικαθιστούν τα επιτυχημένα μοντέλα της σειράς Benchmark τον Ιούνιο του 2021, συσκευές που ήδη έχουν φέρει την απόλυτη επανάσταση στην επαγγελματική φροντίδα του ιματισμού με τις χαμηλότερες καταναλώσεις - 20% εξοικονόμηση νερού και 30% εξοικονόμηση ενέργειας. Τα νέα πλυντήρια καλύπτουν τις ανάγκες για φορτία ανάμεσα σε 12 kg και 20 kg και υπάρχουν διαθέσιμα και αντίστοιχα στεγνωτήρια στη νέα σειρά που ταιριάζουν ιδανικά με τα πλυντήρια ρούχων. Οι επαγγελματικές συσκευές Miele Professional αποτελούν το ιδανικό θεμέλιο για την εσωτερική πλύση καθώς προσφέρουν κορυφαία αποτελέσματα σε συνδυασμό με αξεπέραστη υγιεινή και έως 40% εξοικονόμηση στα ετήσια κόστη σας. 

Νέα, εξατομικευμένα προγράμματα

Τα νέα πλυντήρια ρούχων και στεγνωτήρια θα είναι διαθέσιμα στις δύο γνωστές σειρές μοντέλων: Τα κορυφαία μοντέλα Performance Plus σε ανοξείδωτο που διαθέτουν πάνω από 90 σταθερά προγράμματα πλύσης, ειδικά πακέτα προγραμμάτων για τον τουρισμό, ειδικά προγράμματα απολύμανσης που συμμορφώνονται με το Ινστιτούτο RKI και επιπρόσθετες κενές θέσεις στη μνήμη για εξατομικευμένα προγράμματα και τα μοντέλα Performance σε νέο χρώμα Iron Grey με μεγάλη πληθώρα προγραμμάτων.

Νέες οθόνες αφής και ελεύθερος προγραμματισμός

Η επανάσταση των νέων συσκευών είναι οι νέοι πίνακες χειρισμού που επιτρέπουν την προσαρμογή του προγράμματος. Ανάλογα με την εφαρμογή, η νέα έγχρωμη οθόνη πλήρους αφής M Touch Pro Plus των μοντέλων Performance Plus προσφέρει ελεύθερα προγραμματιζόμενες ρυθμίσεις σε προγράμματα και παραμέτρους για κάθε απαίτηση του χρήστη ενώ παράλληλα είναι απίστευτα απλή στη χρήση και διαθέτει περισσότερες από 30 γλώσσες. Η λεία και εύκολη στον καθαρισμό οθόνη ανταποκρίνεται τέλεια ακόμη και αν ο χρήστης φοράει γάντια.

Όλα τα μοντέλα προσφέρουν απλή σύνδεση plug & play σε εξωτερικά συστήματα δοσομέτρησης, πληρωμών και αποκοπής φορτίου αιχμής.

Πόρτα που κλειδώνει με το άγγιγμα του δακτύλου

Ο πατενταρισμένος μηχανισμός για το κλείδωμα της πόρτας OneFingerTouch στα πλυντήρια ρούχων που της επιτρέπει να ανοίγει και να κλείνει με το άγγιγμα του δακτύλου, είναι τώρα ακόμα πιο εύκολος στη λειτουργία χάρη στη βελτιστοποίηση της λαβής της πόρτας. Παράλληλα, η πόρτα των στεγνωτηρίων και η χειρολαβή τους επανασχεδιάστηκαν για απλούστερο χειρισμό, βελτιωμένη απτική και εργονομία.

Μια περαιτέρω βελτίωση της ευκολίας των χρηστών έρχεται με τη μορφή της εξαιρετικά ομαλής λειτουργίας των πλυντηρίων ρούχων, ακόμη και σε πλήρη φόρτωση. Αυτό διασφαλίζεται από έναν ισχυρό και αποδοτικό κινητήρα και από έναν νέο αισθητήρα 3D παρακολούθησης παράκεντρου φορτίου. Ο αισθητήρας αυτός παρακολουθεί την κίνηση του κάδου και αξιολογεί τα δεδομένα που συλλέγονται. Οι ταχύτητες περιστροφής προσαρμόζονται συνεχώς και αυτόματα για να διασφαλιστεί ότι τα υγρά και βαριά αντικείμενα διανέμονται ιδανικά γύρω από τον πατενταρισμένο ανοξείδωτο κυψελωτό κάδο 2.0. Το ενσωματωμένο αυτόματο σύστημα ελέγχου φορτίου ρυθμίζει την εισαγωγή νερού ανάλογα με το είδος του ιματισμού, προσαρμόζοντας ταυτόχρονα το χρόνο του κύκλου καθώς και την κατανάλωση. 

Σύντομοι κύκλοι πλύσης και στεγνώματος

Ο μικρότερος κύκλος στα πλυντήρια Performance Plus χρησιμοποιεί μόνο 5,9 l νερού ανά κιλό ιματισμού και ολοκληρώνεται μετά από μόλις 42 λεπτά. Η υπολειπόμενη υγρασία είναι μόνο 44%, εξοικονομώντας πολύτιμους πόρους για την επακόλουθη διαδικασία στεγνώματος - για παράδειγμα στο μεγαλύτερο στεγνωτήριο με ηλεκτρική θέρμανση φορτίου 44 kg. Ως εκ τούτου, στα νέα μοντέλα οι χρόνοι των κύκλων παρουσιάζουν μείωση έως και 10% σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά.

Νέος επίσης είναι ο τρόπος με τον οποίο ένα ποσοστό του ζεστού αέρα στο στεγνωτήριο επιστρέφει στον κάδο χάρη στο ΑirRecycling Flex, μια περαιτέρω βελτίωση της Miele στο προηγούμενο σύστημα AirRecycling Plus. Οι διαδρομές του αέρα στο εσωτερικό της μονάδας ρυθμίζονται δυναμικά από έξυπνα συστήματα που ταιριάζουν στις τρέχουσες συνθήκες λειτουργίας. Αυτό εξασφαλίζει τέλεια αποτελέσματα στεγνώματος σε συνδυασμό με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, μικρότερους κύκλους και την πιο ήπια επεξεργασία του ιματισμού. Οι χρόνοι των κύκλων μειώνονται περίπου κατά 4%.

Οι βελτιστοποιημένοι κύκλοι αυξάνουν επίσης την ανθεκτικότητα όλων των μοντέλων. Όπως και στις προηγούμενες γενιές, η Νέα Γενιά Benchmark, χρησιμοποιεί αποκλειστικά υλικά υψηλής ποιότητας, όπως ανοξείδωτο χάλυβα και χυτοσίδηρο, ικανά να ανταποκριθούν στα σταθερά υψηλά επίπεδα καταπόνησης στις επαγγελματικές εφαρμογές. Αυτές οι συσκευές φροντίδας ιματισμού πέρασαν από τεστ αντοχής για να εξασφαλίσουν τουλάχιστον 30.000 και 20.000 ώρες λειτουργίας αντίστοιχα για τα πλυντήρια και στεγνωτήρια ρούχων.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες 

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο newsletter μας 

 

 

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα