Γρήγορα, στιβαρά, οικονομικά: Τα νέα έξυπνα μοντέλα φροντίδας ιματισμού SmartBiz

17 Mar 2021, 11:45 | ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

TornosNews.gr

Γρήγορα, στιβαρά, οικονομικά: Τα νέα έξυπνα μοντέλα φροντίδας ιματισμού SmartBiz

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Μόνο το SmartBiz μπορεί. 

Τα SmartBiz είναι τα νέα έξυπνα μοντέλα φροντίδας ιματισμού από την Miele και βρίσκονται στο προθάλαμο της επαγγελματικής φροντίδας του ιματισμού. Οι νέες αυτές στιβαρές συσκευές διαχειρίζονται φορτίο 7 κιλών και μπορούν να αποτελούν μια εξαιρετική εναλλακτική πρόταση σε ελκυστικές τιμές για μικρές επιχειρήσεις, ξενώνες, παιδικούς σταθμούς, σχολεία ή ακόμα και νοικοκυριά με μεγάλες απαιτήσεις.
 
Συνδέονται στον χώρο σας τόσο εύκολα όσο κι ένα οικιακό πλυντήριο και στεγνωτήριο ρούχων (απλή πρίζα), αλλά η αλήθεια είναι ότι διαθέτουν πολλά περισσότερα:

Στιβαρή κατασκευή: 15.000 ώρες λειτουργίας

Τα εξαρτήματα κατασκευάζονται από ανοξείδωτο ατσάλι όπως ο κάδος, τα πτερύγια του κάδου, ο πίνακας ελέγχου καθώς και τα αντίβαρα από χυτοσίδηρο και αποτελούν τη βάση για μια μακροχρόνια και αξιόπιστη χρήση στην δύσκολη καθημερινότητά σας.
Ακόμα και αν συμβεί το χειρότερο, τα ρουλεμάν αντικαθίστανται πολύ εύκολα διασφαλίζοντας απλές επισκευές και συντήρηση, καθιστώντας τις συσκευές αυτές μακροχρόνιες επενδύσεις.
Όπως το πλυντήριο, έτσι και το στεγνωτήριο, έχουν περάσει τεστ για διάρκεια ζωής 15.000 ωρών λειτουργίας ή 10.000 κύκλων. Αυτό θέτει νέα δεδομένα για τις συσκευές που βρίσκονται στον προθάλαμο της επαγγελματικής φροντίδας του ιματισμού.

Ταχύτητα και Οικονομία: Πλύση σε 79' & Α Ενεργειακή κλάση

Με κύκλο για παράδειγμα 79 λεπτών στο πρόγραμμα πλύσης Βαμβακερά 60°C (πλήρες φορτίο, ζεστό νερό) η Miele διασφαλίζει ότι πλένει γρηγορότερα από τον αντίστοιχο ανταγωνισμό. Το πλυντήριο και το στεγνωτήριο SmartBiz επιτυγχάνουν Ενεργειακή κλάση A: Τα Βαμβακερά 60°C απαιτούν μόνο 49 λίτρα νερό.
Το στεγνωτήριο αντλίας θερμότητας ολοκληρώνει το πρόγραμμα για τα Βαμβακερά με κατανάλωση ρεύματος μόνο 1.02 kWh. Αυτό ισοδυναμεί με εξοικονόμηση έως 75% συγκριτικά με πολλά επαγγελματικά στεγνωτήρια με συμπύκνωση στην ίδια κατηγορία μεγέθους.

 
Ευκολία στη χρήση

Με μεγάλη ευκολία μπορείτε να επιλέξετε όλες τις λειτουργίες χάρη σε έναν περιστροφικό επιλογέα με τα ονόματα των προγραμμάτων σε απλό κείμενο. Στην οθόνη εμφανίζονται δεδομένα που σχετίζονται με τον κύκλο καθώς και ο υπολειπόμενος χρόνος λειτουργίας.
Το στεγνωτήριο προσφέρει επιπλέον επιλογές, όπως η αφαίρεση τσαλακώματος από τον ιματισμό.
Η εγκατάσταση των συσκευών είναι πάρα πολύ απλή, καθώς αυτά τα μοντέλα είναι έτοιμα για plug-and-play εγκατάσταση. Επίσης διαθέτουν πιστοποίηση σύμφωνα με την Οδηγία για τα Μηχανήματα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για επαγγελματική χρήση. Τέλος, το πλυντήριο διαθέτει ειδικό πρόγραμμα απολύμανσης που το καθιστά μία ιδανική επιλογή κάτω από τις δύσκολες συνθήκες που διανύουμε!

Μάθετε περισσότερα

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα