Ιδανική λύση για απολύμανση και αποστείρωση των ξενοδοχείων χωρίς χημικά: Πρόταση του Ομίλου Pleiades-Group

23 Feb 2021, 09:15 | ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Ιδανική λύση για απολύμανση και αποστείρωση των ξενοδοχείων χωρίς χημικά: Πρόταση του Ομίλου Pleiades-Group

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις
Pleiades Group

Η διαδικασία επαναλειτουργίας των ξενοδοχειακών μονάδων μετά από επανωτά lockdown σε όλη την Ελληνική επικράτεια δεν θα είναι πλέον ίδια καθώς απαιτεί την εφαρμογή και την τήρηση αυστηρών υγειονομικών πρωτοκόλλων. Στο πλαίσιο αυτό, o Όμιλος Pleiades-Group προσφέρει καινοτόμες λύσεις που προάγουν την ποιότητα και τη διασφάλιση του Ελληνικού τουριστικού προϊόντος, εξασφαλίζοντας την 100% αποτελεσματικότητα στην επιθεώρηση για την έκδοση πιστοποίησης για COVID-19, με την χρήση Μικροβιοκτόνου Αποστειρωτή Yπεριώδους Aκτινοβολίας UVC, χωρίς χημικές ουσίες, ως ιδανικού τρόπου απολύμανσης και αποστείρωσης χώρων στα ξενοδοχεία και τα τουριστικά καταλύματα.

Η χρήση του μικροβιοκτόνου αποστειρωτή – απολυμαντή υπεριώδους ακτινοβολίας UVC προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα σε σχέση με τον συμβατικό τρόπο απολύμανσης. Μάλιστα, αποτελεί τη βέλτιστη τεχνοοικονομική λύση στο πλαίσιο ενός καθημερινού προγραμματισμού μιας σειράς επαναλαμβανόμενων εργασιών απολύμανσης και αποστείρωσης χώρων των ξενοδοχείων και των τουριστικών καταλυμάτων μικρής, μεσαίας ή μεγάλης δυναμικότητας, έχοντας οικολογικό χαρακτήρα.

Τα βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά του μικροβιοκτόνου αποστειρωτή – απολυμαντή UVC του Ομίλου Pleiades-Group είναι ο φωτισμός ακτινοβολίας ≥107 W / cm2 με μήκος βραχίονα λαμπτήρα 915 μμ, ήτοι 91,5 εκ, με ισοδύναμο ύψος από το έδαφος 1.190 μμ, ήτοι 1,19 μ. Η γωνία ρύθμισης του βραχίονα του λαμπτήρα είναι από 0° έως 180° και η ισχύς σωλήνα λαμπτήρα είναι 2*40 W ή 2*30 W. Το μήκος κύματος της υπεριώδους ακτινοβολίας είναι 253,7 nm και η ταξινόμηση ασφάλειας είναι class Ι, type Β, κοινός εξοπλισμός.

Η χρήση του μικροβιοκτόνου αποστειρωτή – απολυμαντή UVC του Ομίλου Pleiades-Group (οχήματος ή ρομπότ) συμβάλλει στην εφαρμογή του facilities management στα ξενοδοχεία και τα τουριστικά καταλύματα, συγκρατώντας το πραγματικό λειτουργικό κόστος των επιχειρήσεων εντός των πλαισίων του προϋπολογισμού (operational cost management). 

Ο μικροβιοκτόνος αποστειρωτής – απολυμαντής UVC του Ομίλου Pleiades-Group είναι πλήρως πιστοποιημένος για την χρήση και τη λειτουργία του, ενώ λειτουργεί και με τηλεχειρισμό.

Η προμήθεια και η λειτουργία του μικροβιοκτόνου αποστειρωτή – απολυμαντή UVC του Ομίλου Pleiades-Group μαζί με την εγγραφή του στον πάγιο κινητό εξοπλισμό των ξενοδοχειακών μονάδων και των τουριστικών καταλυμάτων διασφαλίζει την υψηλή ποιότητα παροχής των υπηρεσιών φιλοξενίας και συμβάλλει στην ελαχιστοποίηση των κινδύνων που συνδέονται με COVID-19. Επιπλέον, προσφέρει 100% αποτελεσματικότητα στην επιθεώρηση για την έκδοση της πιστοποίησης για COVID-19, προστατεύοντας ταυτόχρονα τις ίδιες τις ξενοδοχειακές μονάδες και τα τουριστικά καταλύματα καθώς και τους εργαζόμενούς τους, ενώ εξασφαλίζει την ικανοποίηση των επισκεπτών τους.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αντλήσετε από τον σύνδεσμο https://pleiades-group.gr/822-2/ του Ομίλου Pleiades-Group.

Λίγα λόγια για τον Όμιλο Pleiades-Group

Ο Όμιλος Pleiades-Group είναι ένας ιδιωτικός ελληνικός όμιλος εταιρειών με επιτυχημένη πορεία εικοσιπέντε ετών, ο οποίος απευθύνεται επιχειρηματικά σε ολόκληρο τον κόσμο.

Έχει ένα ισχυρό προφίλ με δραστηριότητα σε πολλούς και διαφορετικούς κλάδους της οικονομίας, στοχεύοντας στη συνεχή επιχειρηματική ανάπτυξη, πάντα με γνώμονα τη δημιουργικότητα, την καινοτομία και την «πράσινη» ενέργεια. Επιπλέον, προσφέρει στους πελάτες του Ομίλου καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας.

Οι δραστηριότητες του Ομίλου Pleiades-Group εστιάζονται στους εξής κύριους τομείς:

  • Εμπόριο και Διανομή
  • Εισαγωγές - Εξαγωγές
  • Λογισμικό και Εφαρμογές Επιχειρήσεων
  • Διαφήμιση & Διαχείριση Social Media
  • Web hosting
  • Συμβουλευτικές Υπηρεσίες
  • Εστίαση
  • Franchising

Για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του Ομίλου Pleiades-Group, δείτε παρακάτω τα στοιχεία επικοινωνίας: 

Pleiades-Group

Φωκίωνος Νέγρη 31

113 61 Αθήνα

Τ: 211 4131628

E: info@pleiades-group.gr

W: www.pleiades-group.gr

Facebook Twitter Linkedin
Pleiades Group

δημοφιλέστερα