Ενημερωθείτε για το #TheMieleWay με όφελος έως €2.800 σε επιλεγμένες συσκευές φροντίδας ιματισμού

02 Dec 2020, 09:50 | ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

TornosNews.gr

Ενημερωθείτε για το #TheMieleWay με όφελος έως €2.800 σε επιλεγμένες συσκευές φροντίδας ιματισμού

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Επιπλέον όφελος στα πλυντήρια ρούχων PW 413 και PW 418 της σειράς Benchmark Machines, που μεταφράζεται σε €2.000 για το μοντέλο PW 413 (φορτίο έως 14 kg) και €2.800 για το μοντέλο PW 418 (φορτίο έως 20 kg), παρέχει η Miele.

H προσφορά της εταιρίας ισχύει από την 1η Οκτωβρίου και έως τέλος του χρόνου και έρχεται ως μία επιπλέον πρωτοβουλία της Miele για τη στήριξη των πελατών της στις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε εξαιτίας της πανδημικής κρίσης. 

Τα πλυντήρια ρούχων της σειράς The Benchmark Machines, που έχουν αποσπάσει το πρώτο βραβείο στην κατηγορία «Πρότυπο προϊόντων, τεχνολογίας και χαρακτηριστικών», στην κορυφαία έκθεση για τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια Internorga, στο Αμβούργο, έχουν φέρει κυριολεκτικά την επανάσταση στην επαγγελματική φροντίδα του ιματισμού και με την ποιότητα και τις κορυφαίες επιδόσεις τους αποτελούν εγγύηση ποιότητας και αξιοπιστίας. Με δυνατότητα ενεργοποίησης ειδικών προγραμμάτων απολύμανσης, τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων της Miele πληρούν τις υψηλότερες απαιτήσεις υγιεινής παγκοσμίως για την εξουδετέρωση ιών και βακτηρίων. Σε μια δύσκολη συγκυρία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν επαγγελματικές συσκευές φροντίδας ιματισμού Miele αναβαθμίζοντας τις υπηρεσίες τους με τους πιο προνομιακούς όρους!

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ: https://www.miele.gr/professional/themieleway-1663.htm

Ακολουθήστε τη Miele Professional στο LinkedIn! 

Ακολουθήστε τη σελίδα Miele Professional στο LinkedIn για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της εταιρείας αλλά και να ενημερώνεστε για τις προωθητικές της ενέργειες! Σε τακτική βάση θα βρείτε νέα, μελέτες και βέλτιστες πρακτικές από τον χώρο για εσάς και τους πελάτες σας. 

Ακολουθήστε τον σύνδεσμο για να συνδεθείτε με τη Miele Professional.

Αν χρησιμοποιείτε το LinkedIn για πρώτη φορά, μπορείτε να εγγραφείτε εδώ.

 

Σχετικά με τη Miele

Η Miele αποτελεί την ηγέτιδα κατασκευάστρια εταιρεία παγκοσμίως premium οικιακών συσκευών συμπεριλαμβανομένων συσκευών μαγειρέματος, ψύξης, καφετιέρων, πλυντηρίων πιάτων, συσκευών φροντίδας ρούχων καθώς και σκουπών. Παράλληλα, η Miele διαθέτει γκάμα επαγγελματικών συσκευών όπως πλυντήρια πιάτων, πλυντήρια ρούχων και στεγνωτήρια καθώς και συσκευές για οδοντιατρικές, εργαστηριακές και ιατρικές εφαρμογές (Miele Professional).

Η εταιρεία Miele ιδρύθηκε το 1899, έχει δώδεκα εργοστάσια παγκοσμίως στα οποία προστίθενται και άλλα δύο εργοστάσια που ανήκουν στην ιταλική θυγατρική ιατρικής τεχνολογίας της Miele, Steelco. Η Miele διαθέτει δικές της θυγατρικές αλλά και εμπορικούς αντιπροσώπους σε σχεδόν 100 χώρες. Αν και πολυεθνική εταιρεία, παραμένει ακόμα και σήμερα οικογενειακή η οποία διοικείται από την τέταρτη γενιά. 

Περισσότερες πληροφορίες: www.miele.gr 

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα