Συνεχής ανάπτυξη συνεργασίας της Schneider Electric με την Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε., για την κατασκευή πιστοποιημένων πινάκων Μέσης Τάσης

27 Oct 2020, 09:45 | ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

TornosNews.gr

Συνεχής ανάπτυξη συνεργασίας της Schneider Electric με την Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε., για την κατασκευή πιστοποιημένων πινάκων Μέσης Τάσης

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η Schneider Electric  πρωτοπόρος στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού, συνεργάζεται επιτυχώς με την ΚΑΥΚΑΣ, την κορυφαία σε πωλήσεις ελληνική εταιρεία στον χώρο του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, φωτισμού, ειδών τεχνολογίας κτιρίων και λύσεων διαχείρισης ενέργειας, υποστηρίζοντας την κατασκευή πιστοποιημένων πινάκων Μέσης Τάσης, από το 2014. 

Συγκεκριμένα, η ΚΑΥΚΑΣ, αναζητώντας πρωτοποριακές και αξιόπιστες λύσεις, στην ελληνική αγορά, απευθύνθηκε στη Schneider Electric για την παροχή αδειοδότησης κατασκευής πιστοποιημένων πινάκων Μέσης Τάσης της σειράς SM6. Η σειρά SM6, η οποία ήταν ήδη γνωστή στην Ελληνική αγορά και όχι μόνο, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία της Schneider Electric, έκανε την επιλογή του συνεργάτη ακόμη πιο εύκολη. 

Ανάμεσα στα πλεονεκτήματα της συνεργασίας, είναι και η έγκαιρη ενημέρωση της ΚΑΥΚΑΣ για τις αλλαγές σε εθνικές και διεθνείς προδιαγραφές κατασκευής πινάκων καθώς και για τις τελευταίες τεχνολογικές τάσεις. Βασικός στόχος της ΚΑΥΚΑΣ, ήταν η αντιμετώπιση των καθημερινών προκλήσεων της ομάδας μηχανικών, ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών σε σύντομο χρονικό διάστημα και σε μεταβαλλόμενα δεδομένα. Μέσω της χρήσης των ψηφιακών εργαλείων της Schneider Electric, η ΚΑΥΚΑΣ κατάφερε να εξοικονομήσει πολύτιμο χρόνο καθ’ όλη τη διάρκεια ενός έργου, τόσο στον σχεδιασμό και την επιλογή των υλικών όσο και στην κατασκευή του προϊόντος.

Παράλληλα, η ΚΑΥΚΑΣ, ως εξουσιοδοτημένος από την Schneider Electric κατασκευαστής ηλεκτρικών πινάκων Μέσης και Χαμηλής Τάσης, έχει πρόσβαση σε εκπαιδευτικά σεμινάρια, εργαλεία και πληροφορίες που συμβάλλουν στην ανάπτυξη της εταιρείας, όπως η συμμετοχή στο Partner Portal και στην πλατφόρμα Exchange Community. Μέσω της πλατφόρμας, ο συνεργάτης μας έχει τη δυνατότητα να ανταλλάσσει ιδέες και λύσεις με κατασκευαστές ηλεκτρικών πινάκων απ’ όλο τον κόσμο.

Ο Στράτος Παπαϊωάννου, Διευθυντής των δύο εργοστασίων Κατασκευής Ηλεκτρικών πινάκων της ΚΑΥΚΑΣ, δήλωσε σχετικά: «Η Schneider Electric με την ποιότητα, την πρωτοπορία καθώς και με την ανάπτυξη της φιλοσοφίας του EcoStruxure, αποτελεί έναν αξιόπιστο συνεργάτη που μπορεί να υποστηρίξει περαιτέρω την ανάπτυξη της εταιρείας μας αλλά και του κλάδου γενικότερα. Η στρατηγική μας συνεργασία με τη Schneider Electric, μας επιτρέπει να διαφοροποιούμαστε από τον ανταγωνισμό, να συμμετέχουμε σε υψηλών απαιτήσεων έργα και να αναπτύσσουμε τις γνώσεις και δεξιότητες του προσωπικού μας».

Παρακολουθήστε εδώ το σχετικό βίντεο και μάθετε περισσότερα για τη συνεργασία στον ακόλουθο σύνδεσμο. 

Σχετικά με την Schneider Electric

Σκοπός της Schneider Electric είναι να ενθαρρύνει όλο τον κόσμο να αξιοποιεί στο έπακρο την ενέργεια και τους πόρους που διαθέτει, γεφυρώνοντας την πρόοδο και τη βιωσιμότητα για όλους. Αυτό, το ονομάζουμε ‘Life Is On’.

Αποστολή μας είναι να αποτελούμε τον ψηφιακό σας συνεργάτη για την Aειφορία και την Aποδοτικότητα.
Προωθούμε τον ψηφιακό μετασχηματισμό συνδυάζοντας παγκοσμίως κορυφαίες τεχνολογίες διεργασιών και ενέργειας, συνδεσιμότητα προϊόντων από end-point έως cloud, ελέγχους, λογισμικά και υπηρεσίες, σε ολόκληρο τον κύκλο ζωής, συνθέτοντας ολοκληρωμένες λύσεις διαχείρισης, για Κατοικίες, Κτίρια, Data Centers, Υποδομές και Βιομηχανίες.

Είμαστε μία πολυεθνική εταιρεία, ωστόσο δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση σε τοπικό επίπεδο. Είμαστε υπέρμαχοι των ανοιχτών προτύπων και των συνεργατικών οικοσυστημάτων που εργάζονται με πάθος για τις αξίες μας για έναν ουσιαστικό επιχειρηματικό σκοπό και ένα περιβάλλον χωρίς αποκλεισμούς που προωθεί τη συμμετοχή και την πρωτοβουλία από όλους.

www.se.com/gr  

Σχετικά με την Β. ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ:

Η Β. ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ είναι η κορυφαία σε πωλήσεις ελληνική εταιρεία στον χώρο του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, φωτισμού, ειδών τεχνολογίας κτιρίων και λύσεων διαχείρισης ενέργειας. Με το σύγχρονο δίκτυο των 70 καταστημάτων της σε Ελλάδα και Κύπρο, το Τμήμα Διαχείρισης & Εξυπηρέτησης Μεγάλων Β2Β πελατών, τα εξειδικευμένα τμήματα Φωτισμού, ICT, Ενεργειακών Λύσεων, Βιομηχανίας, Ναυτιλίας και Διαχείρισης Έργων και τις δυο Κατασκευαστικές μονάδες Ηλεκτρικών Πινάκων σε Αττική και Θεσσαλονίκη, η Β. ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ προσφέρει μια μεγάλη γκάμα καινοτόμων προϊόντων και λύσεων προς τους πελάτες της. Η πολυετής εμπειρία της Β. ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ στον χώρο (πάνω από 40 χρόνια), η συμμετοχή της στα περισσότερα έργα που αφορούν νέες εγκαταστάσεις αλλά και ανακαινίσεις/αναβαθμίσεις ιδιωτικών και δημόσιων χώρων και υποδομών, την καθιστούν σημείο αναφοράς για την αγορά που δραστηριοποιείται.

 

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα