Stelrad Radiator Group: Αδιαμφισβήτητα πρώτοι στα Panel!

23 Oct 2020, 10:28 | ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

TornosNews.gr

Stelrad Radiator Group: Αδιαμφισβήτητα πρώτοι στα Panel!

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Ο βρετανικός Όμιλος Stelrad Radiator Group, ο μεγαλύτερος παραγωγός panel στην Ευρώπη, με 9 εκατομμύρια panel ανά έτος, διαθέτει στην ελληνική αγορά, μέσω της Novart, τις σειρές Softline & Termolux. Δύο σειρές προϊόντων που διατίθενται σε όλη την Ευρώπη στην ίδια συσκευασία και σύμφωνα με τις ίδιες προδιαγραφές, καθιστώντας αυτές τις κατηγορίες panels αξεπέραστες ως προς την καινοτομία, την ποιότητα, την απόδοση και τις ανταγωνιστικές τιμές!  

Ποιος είναι ο Όμιλος Stelrad Radiator Group;

Ο Όμιλος Stelrad Radiator Group μετρά πορεία μεγαλύτερη των 80 χρόνων στον τομέα της θέρμανσης. Ιδρύθηκε το 1936, κατασκευάζοντας θερμαντικά σώματα από χάλυβα σε εργοστάσιο στο Southall της Αγγλίας. Σήμερα, διαθέτει εγκαταστάσεις, εκτός από το Ηνωμένο Βασίλειο, στην Ολλανδία, το Βέλγιο, τη Δανία και την Τουρκία.

Είναι επίσημα αναγνωρισμένο ως το Νο 1 Brand της Ευρώπης, όχι μόνο λόγω μεγέθους –παράγει περισσότερα από 2,5 εκατομμύρια θερμαντικά σώματα για το Ηνωμένο Βασίλειο μόνο–, αλλά κυρίως λόγω καινοτομίας, ποιότητας και αισθητικής, οι οποίες αποτυπώνονται στη μεγάλη γκάμα συστημάτων θέρμανσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι διαθέτει περισσότερες από 6.000 διαστάσεις θερμαντικών σωμάτων και ότι τα προϊόντα της εταιρείας συμβάλλουν στην εξοικονόμηση ενέργειας έως και 10,5%!

Με ένα υπερσύγχρονο τμήμα έρευνας και ανάπτυξης στο Βέλγιο, η Stelrad παρέχει καινοτόμα προϊόντα στην αγορά και επεκτείνει διαρκώς την ευρεία γκάμα της.

Είτε πρόκειται για τον σχεδιασμό ενός εντυπωσιακού και μοντέρνου θερμαντικού σώματος, είτε για τη βελτίωση της λειτουργίας ενός παραδοσιακού θερμαντικού σώματος η λέξη-κλειδί είναι η καινοτομία!

Πού κατασκευάζονται τα θερμαντικά σώματα του Ομίλου Stelrad;

Το μεγαλύτερο εργοστάσιο παραγωγής του Ομίλου βρίσκεται στην Τουρκία και πρόκειται για τη Termoteknik. Είναι το μεγαλύτερο εργοστάσιο κατασκευής πάνελ σε όλο τον κόσμο, με παραγωγική δυνατότητα που ξεπερνά τα 4,5 εκατομμύρια τεμάχια ετησίως, τα οποία διατίθενται στην εγχώρια και τη διεθνή αγορά. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1966 και από το 1999 ανήκει στον Όμιλο Stelrad Radiator Group, αναλαμβάνοντας την κατασκευή θερμαντικών σωμάτων, σύμφωνα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές και διαδικασίες λειτουργίας που ορίζει ο Όμιλος. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι πολύ πρόσφατα η εταιρεία πραγματοποίησε επένδυση 120 εκατομμυρίων δολαρίων, η οποία σε κάθε περίπτωση αποτυπώνεται στο αποτέλεσμα, που δεν είναι άλλο από πάνελ κατασκευασμένα με ευρωπαϊκές προδιαγραφές σε ασυναγώνιστες τιμές!

Γιατί να επιλέξω θερμαντικό σώμα του Ομίλου Stelrad;

Η επιλογή του σωστού θερμαντικού σώματος είναι εξαιρετικά σημαντική ώστε να εξασφαλιστεί ότι δεν σπαταλιούνται χρήματα και ενέργεια. Προκειμένου να επιτευχθεί, πρέπει το εργοστάσιο παραγωγής να είναι γνωστό, ώστε να είναι εφικτός ο έλεγχος των προδιαγραφών, της πραγματικής απόδοσης και της εργοστασιακής εγγύησης. Αυτές τις προϋποθέσεις καλύπτουν πλήρως τα προϊόντα Softline & Termolux, κλασικά, ventil και διακοσμητικά.

Παράλληλα, η τεράστια γκάμα μοντέλων που διαθέτει ο Όμιλος –από συμβατικά έως εξειδικευμένα υψηλών απαιτήσεων– δύναται να καλύψει τις ανάγκες θέρμανσης απλών κατοικιών, καταστημάτων, επαγγελματικών χώρων, εμπορικών κέντρων έως και ξενοδοχειακών μονάδων.

Θερμαντικά Σώματα Softline & Termolux με την εγγύηση της Novart

Η Novart ΑΕΒΕ, με ιστορία μεγαλύτερη των 40 ετών στον χώρο της ενέργειας, έχει την αποκλειστική διάθεση των προϊόντων του Ομίλου Stelrad Radiator Group στην Ελλάδα. Διανύοντας την 3η δεκαετία επιτυχημένης κοινής πορείας διακινεί τα ακόλουθα, πιστοποιημένα σε όλη την Ευρώπη, brands του Ομίλου:

  • Termolux classic & Ventil: Κλασική ποιότητα
  • Softline classic & Ventil: Μοντέρνος σχεδιασμός με λιτές γραμμές
  • TermoStyle & TermoDesign classic & ventil: Υψηλή ποιότητα και αισθητική
  • TermoStyle & TermoDesign vertical: Για περιορισμένους χώρους, όπως κουζίνες
  • SoftlineStyle & SoftlineDesign: Πρωτοπορία και καινοτόμες λύσεις, οριζόντια και κάθετα
  • Termoline: Θερμαντικά σώματα λουτρού υψηλής απόδοσης και αισθητικής (πετσετοκρεμάστες) σε λευκό και χρωμέ, και σε όλα τα χρώματα RAL, επίπεδα και κυρτά

Η NOVART, όλο αυτό το διάστημα, πέτυχε τα ακόλουθα:

  • Να έχει πάντα διαθέσιμο απόθεμα στη μεγαλύτερη γκάμα ετοιμοπαράδοτων κωδικών που διακινούνται στην αγορά, ώστε να μπορεί να καλύψει τις ανάγκες των καταναλωτών.
  • Να  προσφέρει νέες, πιο ανταγωνιστικές, τιμές, ώστε να μπορεί  να ανταπεξέρχεται στις τιμές του ανταγωνισμού και να κερδίζει όλο και μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς.
  • Να έχει την πληρέστερη υποστήριξη από τον προμηθευτή, ώστε οι άρτια καταρτισμένοι μηχανικοί της να προσφέρουν τη μέγιστη τεχνική υποστήριξη και ενημέρωση.

Η Novart διατηρεί στις εγκαταστάσεις της περισσότερους από 500 κωδικούς προϊόντων σε στοκ για άμεση παράδοση και μπορεί να ανταποκριθεί σε διάστημα μόλις 4-5 εβδομάδων για την παράδοση εξειδικευμένων ειδών, υψηλών απαιτήσεων.

Όποιες κι αν είναι οι προϋποθέσεις, όποιες κι αν είναι οι εγκαταστάσεις, από απλές κατοικίες έως εμπορικά κέντρα ή ειδικές κατασκευές, η Stelrad προσφέρει τη λύση, συνδυάζοντας ύψιστη ποιότητα με οικονομία, και η Novart προσφέρει την εγγύηση, συνδυάζοντας εξατομικευμένη υπηρεσία και γρήγορη εξυπηρέτηση.

Το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών και οι άρτια εκπαιδευμένοι και καταρτισμένοι Μηχανολόγοι-Μηχανικοί της εταιρείας βρίσκονται καθημερινά στη διάθεση των επαγγελματιών και του κοινού, προκειμένου να τους ενημερώσουν για τα προϊόντα του Ομίλου Stelrad και να τους βοηθήσουν να επιλέξουν το κατάλληλο σύστημα θέρμανσης σύμφωνα με τις ανάγκες και τις τεχνικές προδιαγραφές του χώρου τους.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών: 2102599600, 610, 611, 630, 631

info@novart.gr pame@novart.gr

www.novart.gr

 

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα