Νέα προϊόντα για ξενοδοχεία από τη NEF-NEF

16 Oct 2020, 14:27 | ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

TornosNews.gr

Νέα προϊόντα για ξενοδοχεία από τη NEF-NEF

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η όσφρηση συνδέεται με τη δημιουργία αναμνήσεων περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη αίσθηση και μέσω αυτής ανακαλούμε εμπειρίες και ευχάριστες στιγμές. Ταυτίζοντας τις υπηρεσίες που προσφέρουμε με ένα από τα αρώματά της NEF-NEF, πετυχαίνουμε κάτι που όλοι επιθυμούμε στην επιχειρηματική μας δραστηριότητα …να μας θυμούνται! 

Τα τελευταία 6 χρόνια η NEF-NEF δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στον τομέα των αρωματικών χώρου σε Ελλάδα και εξωτερικό, μέσω του δικτύου λιανικής διαθέτοντας σπρέι χώρου και υφασμάτων, αρωματικά sticks και κεριά. 

Παράλληλα το Άρωμα της NEF-NEF Ηomeware σε σπρέι χώρου, σπρέι υφασμάτων και καθαριστικό γενικής χρήσης  έχει πλέον καθιερωθεί σε πολλά ξενοδοχεία για τον καθημερινό αρωματισμό των δωματίων τους. 

Έχοντας πάντα ως στόχο τη δημιουργία ευχάριστων εμπειριών στον τελικό πελάτη, επεκτείνουμε την επιχειρηματική μας δραστηριότητα με μια νέα παραγωγική γραμμή που κατασκευάζει προϊόντα προσωπικής περιποίησης και αρωματικά υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

Οι νέες σειρές προϊόντων “ντύνουν” την εμπειρία της διαμονής  με μια μελετημένη αρωματική ταυτότητα που δημιουργεί αίσθηση χαλάρωσης και well being, ενώ παράλληλα ταυτίζεται με το brand του ξενοδοχείου.  

Από τον Μάρτιο του 2020 λανσάραμε 4 σειρές amenities δωματίου σε σαμπουάν, shower gel, conditioner, body lotion και σαπούνι, με minimal σύγχρονη σχεδίαση, βασισμένες σε φυσικά αρώματα με ιδιαίτερο χαρακτήρα Ιndigo, White musk, Ylang-ylang και Sea salt.

Στο άρωμα Sea Salt δημιουργήσαμε επίσης ένα αντισηπτικό gel με 70% οινόπνευμα σε συσκευασίες τσέπης (55ml) και δωματίου (500ml) για την προστασία των φιλοξενούμενών σας.

Για την επόμενη σεζόν λανσάρουμε 5 νέες σειρές ακόμη σε αρώματα Vanilla Caramel, Cardamom & Ginger, Mediterranean Jasmin, Gardenia & Rose και Black Tea. 

Στην κάθε σειρά περιλαμβάνονται επίσης dispenser 300ml ελεύθερα και εντοιχιζόμενα για προϊόντα 2 σε 1, Home Spay, Linen Spray, Αρωματικά κεριά και Άρωμα σε sticks για τον αρωματισμό χώρων και υφασμάτων.

Σπρέι υφασμάτων σε συσκευασία 50ml και Car diffuser ολοκληρώνουν τη συλλογή ως δώρο στην αναχώρηση του πελάτη ώστε να πάρει μαζί του το άρωμα των διακοπών. 

Πρόκειται για value for money προϊόντα, που η κάθε ξενοδοχειακή μονάδα μπορεί να υιοθετήσει μέσα στα πλαίσια του προϋπολογισμού που ήδη διαθέτει.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες και αποστολή δειγμάτων

NEF-NEF HOMEWARE 

e-mail: hotel@nef-nef.gr

Τηλ: 210-2462042 

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα