Αποστειρωτής με λάμπες UVC από την εταιρεία KARAMANIS S.A.

15 Oct 2020, 11:42 | ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

TornosNews.gr

Αποστειρωτής με λάμπες UVC από την εταιρεία KARAMANIS S.A.

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Ένας πολυλειτουργικός αποστείρωσης υψηλής απόδοσης πολλαπλών λειτουργιών με μοντέρνο design και λάμπες αποστείρωσης υπεριώδους σχεδίασης από την εταιρεία KARAMANIS S.A..

Αποστειρώνει, απολυμαίνει, αφαιρεί ακάρεα. Το υπεριώδες φως σκοτώνει μικροοργανισμούς (βακτήρια, ιούς και άλλα παθογόνα) μέσω της ακτινοβολίας και καταστρέφει τη λειτουργία των νουκλεϊκών οξέων, για την επίτευξη της απολύμανσης. Ο λαμπτήρας αποστείρωσης υψηλής απόδοσης είναι πολλαπλών λειτουργιών. Κάνει απολύμανση χώρου έως 99,9% με βακτηριοκτόνους λαμπτήρες UVC με όζον. Μπορείτε να ρυθμίσετε την διάρκεια της απολύμανσης σύμφωνα με τα τετραγωνικά του χώρου σας και απλά να απομακρυνθείτε. Στον χώρο δεν πρέπει να είναι παρόντες άνθρωποι ή ζώα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μέρη όπως νοσοκομεία, σαλόνια ομορφιάς, ξενοδοχεία, εστιατόρια και όπου είναι απαραίτητο για να αποστειρώστε τον αέρα.

Ταυτόχρονα, απολυμαίνει επιφάνειες όπως χαλιά, κλινοσκεπάσματα και ρούχα. Αποστειρώνει επίσης και απολυμαίνει βακτηριακά παθογόνα όπως σταφυλόκοκκους, σαλμονέλα, κοροναϊούς, ακάρεα και μύκητες, καταστρέφοντας τη δομή του DNA έτσι ώστε να μην μπορεί να αναπαραχθεί.

Για περισσότερα: www.karamanis.gr

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα