Baggagement: Ταξιδεύοντας χωρίς βάρη...

03 Aug 2018, 08:50 | ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Baggagement: Ταξιδεύοντας χωρίς βάρη...

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις
Baggagement

Όσο... ελαφριά κι αν ταξιδεύει κάποιος, υπάρχουν στιγμές που οι αποσκευές του αποτελούν ένα σημαντικό βάρος που δεν του επιτρέπουν να κινηθεί ελεύθερα. Όπως όταν πρέπει να μετακινηθεί από το αεροδρόμιο στο λιμάνι, ή όταν έχει αρκετές ώρες στη διάθεσή του μετά το check-out από το κατάλυμα διαμονής του ή όταν θέλει να επισκεφθεί για μια-δυο μέρες ένα νησί και κατόπιν να επιστρέψει στην Αθήνα ή ακόμα να θέλει να κάνει μια κρουαζιέρα. Υπάρχουν φυσικά και οι ταξιδιώτες που μεταφέρουν μεγάλου όγκου και βάρους αποσκευές, όπως αθλητικός ή άλλος εξοπλισμός.

Η Baggagement δίνει τη λύση σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, επιτρέποντας εύκολα και γρήγορα στον ταξιδιώτη να κινηθεί ελεύθερα χωρίς να ταλαιπωρείται με περιττά βάρη.

Η διαδικασία είναι απλή: ο ενδιαφερόμενος κλείνει τις υπηρεσίες Baggagement μέσω του site www.baggagement.com έως και 4 ώρες πριν, δίνοντας τις πληροφορίες του σημείου και της ώρας παράδοσης και παραλαβής των αποσκευών. To έμπειρο προσωπικό της Baggegement αναλαμβάνει να παραλάβει τις αποσκευές, χωρίς όριο όγκου ή βάρους, και να τις παραδώσει στο προκαθορισμένο σημείο, δίνοντας τη δυνατότητα στον επισκέπτη να αξιοποιήσει τον ελεύθερο χρόνο του χωρίς περιορισμούς.

Η φύλαξη των αποσκευών γίνεται σε ιδιωτικούς χώρους στον Πειραιά και κοντά στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, οι οποίοι ελέγχονται από κάμερες ασφαλείας 24ώρες το 24ωρο. Η παραλαβή και παράδοση των αποσκευών γίνεται με ιδιόκτητα οχήματα ενώ κάθε αποσκευή φέρει ειδικό barcode για την ασφαλή αποθήκευση και τον εντοπισμό της ενώ το προσωπικό χρησιμοποιεί  ειδική εφαρμογή όπου παρακολουθεί την πορεία της αποσκευής σε πραγματικό χρόνο (real-time location tracking). 

Συνεργασία με επαγγελματίες του τουρισμού

Επιπλέον η Baggagement αποτελεί ιδανική λύση για τους ιδιοκτήτες καταλυμάτων ή άλλων τουριστικών επιχειρήσεων, που δεν έχουν τη δυνατότητα να αποθηκεύουν τις αποσκευές των πελατών τους, όπως ξενοδοχεία, καταλύματα Airbnb, τουριστικά γραφεία, γραφεία ενοικίασης τουριστικών σκαφών, κ.ά.

Σε συνεργασία με τη Baggagement, οι επαγγελματίες του τουρισμού μπορούν να προσφέρουν στους πελάτες τους την επιπλέον υπηρεσία φύλαξης αποσκευών δίνοντάς τους τη δυνατότητα να απολαύσουν περισσότερο τη διαμονή τους και να δημιουργήσουν τις εμπειρίες που θα κάνουν το ταξίδια τους αξέχαστο.

Περισσότερες πληροφορίες

στο www.baggagement.com

Αριστείδου 29-31, 18531 Πειραιάς 

Τηλ +30 2111826364

Facebook Twitter Linkedin
Baggagement

δημοφιλέστερα