Ο Όμιλος Blue Lagoon επέλεξε τον Όμιλο Πορτοκαλίδη για την επίπλωση των δύο νέων υπερπολυτελών Ξενοδοχείων του

27 Aug 2018, 12:45 | ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Ο Όμιλος Blue Lagoon επέλεξε τον Όμιλο Πορτοκαλίδη για την επίπλωση των δύο νέων υπερπολυτελών Ξενοδοχείων του

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις
Istikbal

Ο Όμιλος Πορτοκαλίδη συνεχίζοντας την μακροχρόνια συνεργασία του με τον δυναμικά αναπτυσσόμενο  Όμιλο Blue Lagοon, ολοκλήρωσε το Μάιο, τον εξοπλισμό δύο νέων, υπερπολυτελών ξενοδοχείων, του εμβληματικού Blue Lagoon City, στην πόλη της Κω και  του ολοκαίνουργιου  Blue Lagoon Palace στην πανέμορφη Χαλκιδική. 

To Blue Lagoon City Hotel,   στην καρδιά της Κω και σε απόσταση μόλις 5 λεπτά από το λιμάνι και την κεντρική αγορά, διαθέτει 133 μοντέρνα δωμάτια και σουίτες  και παρέχει μοναδικές υπηρεσίες  φιλοξενίας, χαλάρωσης και ξεκούρασης στον επισκέπτη όλο το χρόνο.  Το άνετο περιβάλλον και  η ξεχωριστή του θέση το καθιστούν  ιδανική επιλογή, τόσο για  ολιγοήμερη προσωπική ξεκούραση, όσο και για και για επαγγελματικά, εταιρικά και ομαδικά ταξίδια.

Ο Όμιλος Πορτοκαλίδη εξόπλισε το ξενοδοχείο με  μοναδικά στρώματα από την επαγγελματική συλλογή ξενοδοχειακού εξοπλισμού της Istikbal. To Blue Lagoon City Hotel  επένδυσε στην μοναδική εμπειρία φιλοξενίας των επισκεπτών του και επέλεξε στρώματα δύο όψεων, με διαφορετικό βαθμό σκληρότητας σε κάθε όψη, ώστε το ξενοδοχείο να μπορεί να προσφέρει στον επισκέπτη την επιλογή να ξαπλώσει σε μαλακό ή πιο σκληρό στρώμα. Τα νέα στρώματα, με τελευταίας τεχνολογίας ανεξάρτητα ελατήρια,  διαθέτουν  αφαιρούμενα και πλενόμενα  ανωστρώματα, ώστε να εξασφαλίζουν το πιο υγιεινό περιβάλλον ύπνου αλλά και υφάσματα flaret, κατά τα πρότυπα των Tours Operators και των μεγαλύτερων ξενοδοχείων διεθνώς.  Στα δωμάτια τοποθετήθηκαν επίσης τα μοναδικά υποστρώματα-βάσεις  της Istikbal, που προσφέρουν εξαιρετική στήριξη και μοναδική αντοχή σε βάθος  χρόνου. Υπέροχες μπερζέρες, πουφ και πολυμορφικοί καναπέδες – κρεβάτια, σε μοντέρνα σχέδια και υφάσματα, συμπληρώνουν την  εξαίσια διακόσμηση του δωματίου (feel like home), που σε κερδίζει αμέσως, με τη ζεστή αίσθηση και τη λειτουργικότητά του. 

 

Ο Όμιλος Πορτοκαλίδη εξόπλισε και το χώρο του εστιατορίου με έπιπλα της γαλλικής πολυεθνικής Gautier. H αξεπέραστη γαλλική φινέτσα και η μοναδική ποιότητα των επίπλων Gautier δημιούργησαν ένα  άριστο αποτέλεσμα, που εντυπωσιάζει αμέσως τον επισκέπτη δημιουργώντας ένα ιδανικό περιβάλλον εστίασης και χαλάρωσης.    

Το νέο 5άστερο Adults only Blue Lagoon Palace, με 92 δωμάτια και σουίτες (12 superior rooms, 68 junior suites με Jacuzzi ή  private pool και 12 suites με Jacuzzi ή  private pool), δύο εστιατόρια, δύο bars, πισίνα, spa με εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, γυμναστήριο  αποτελεί σίγουρα την απόλυτη πρόταση για τους λάτρεις της ηρεμίας και τη χαλάρωσης. To ξενοδοχείο βρίσκεται σε μία ήσυχη τοποθεσία, στην παραλία Καλύβες της Χαλκιδικής. Το ήρεμο τοπίο και οι άρτιες και πολυτελείς εγκαταστάσεις, δημιουργούν ένα ειδυλλιακό σκηνικό που τα ζευγάρια θα λατρέψουν.    

Ο όμιλος Πορτοκαλίδη προμήθευσε το ξενοδοχείο με ψηλά στρώματα, δύο όψεων της Istikbal  (32cm ύψος) με πολυεπίπεδες στρώσεις από αφρώδη, εύκαμπτα υλικά, τελευταίας τεχνολογίας, καθώς, στόχος του Blue Lagoon Palace, είναι  η απόλυτη αίσθηση  χαλάρωσης και αναζωογόνησης του επισκέπτη. Τα στρώματα διαθέτουν αφαιρούμενα και πλενόμενα ανωστρώματα και τοποθετήθηκαν πάνω στα μοναδικά  υποστρώματα – βάσεις της Istikbal, δημιουργώντας μία αίσθηση πληρότητας στο δωμάτιο, που ενθουσιάζει τον επισκέπτη και τον προδιαθέτει θετικά, για τη διαμονή του. Στις σουίτες  τοποθετήθηκαν επίσης  μοντέρνοι πολυμορφικοί καναπέδες - κρεβάτια, αυξάνοντας την άνεση, αλλά και τη λειτουργικότητα  των δωματίων. 

Ο Όμιλος Πορτοκαλίδη είναι  ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος  της παγκόσμιας δύναμης  Istikbal για ξενοδοχεία σε Ελλάδα και Κύπρο.  Επίσης αντιπροσωπεύει  την γαλλική πολυεθνική Gautier και τη ρωσική δύναμη στα προϊόντα ύπνου Ormatek. 

Όλα τα προϊόντα ξενοδοχειακού εξοπλισμού θα τα βρείτε στο Athens Hotel Showroom, Λεωφόρος Κηφισού 152 και Κολωνού, Τηλ 2105775584. 

www.istikbalgreece.gr , www.portokalidesgroup.gr

Facebook Twitter Linkedin
Istikbal

δημοφιλέστερα