TUV AUSTRIA ACADEMY: Πώς να μετατρέψετε τη γνώση σε εργαλείο επιχειρηματικής ανάπτυξης μέσω καινοτόμων εφαρμογών

19 May 2017, 07:19 | ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

TUV AUSTRIA ACADEMY: Πώς να μετατρέψετε τη γνώση σε εργαλείο επιχειρηματικής ανάπτυξης μέσω καινοτόμων εφαρμογών

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις
TUV Austria

Η επιχειρηματική δραστηριότητα χαρακτηρίζεται από ένα διαρκώς και ταχύτατα μεταβαλλόμενο περιβάλλον με διαρκή ανάδειξη δυσκολιών και προκλήσεων και ευλόγως αναδυόμενη την ανάγκη για ενημέρωση, προσαρμογή και διαρκή βελτίωση. Ο χώρος του τουρισμού, αποτελεί ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα μεταβαλλόμενου επιχειρησιακού περιβάλλοντος ενώ ταυτόχρονα αποτελεί μία από τις σημαντικότερες – αν όχι τη σημαντικότερη – και ιδιαίτερης βαρύτητας οικονομικές δραστηριότητες της χώρας μας.

Η ύπαρξη εκπαιδευμένου και καταρτισμένου εκπαιδευτικού προσωπικού είναι ο ακρογωνιαίος λίθος και η κύρια πύλη μέσω της οποίας μία τουριστική επιχείρηση μπορεί να αντιδράσει και να ανταποκριθεί στις δυσκολίες και τις αλλαγές που αυτές απαιτούν, με στόχο την ανοδική πορεία ή και την παραμονή στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι της «βιομηχανίας» του τουρισμού.

Καθώς οι τουριστικές επιχειρήσεις προσπαθούν διαρκώς να  βελτιώσουν την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουν, καθίσταται σαφής η ανάγκη ύπαρξης άρτια εκπαιδευμένου και καταρτισμένου ανθρώπινου δυναμικού. Το νέο νομοθετικό πλαίσιο για την κατάταξη των ξενοδοχειακών μονάδων σε κατηγορίες αστέρων (ΥΑ 219 ΦΕΚ 14/Β/12.01.15), υπογραμμίζει τη σημασία της εκπαίδευσης καθώς «αμοίβει» τις επιχειρήσεις που πραγματοποιούν εκπαιδευτικά προγράμματα ασφάλειας και τουρισμού, αποδίδοντας σε αυτές 150 μόρια και προωθεί την περιβαλλοντική ενημέρωση και την εκπαίδευση του προσωπικού. Την πρόσβαση σε  υψηλής ποιότητας και πολλαπλών μέσων εκπαίδευση παρέχει η TÜV AUSTRIA ACADEMY.

Η TÜV AUSTRIA ACADEMY αποτελεί έναν καταξιωμένο διεθνή εκπαιδευτικό οργανισμό, που παρέχει πρωτοποριακές και ολοκληρωμένες υπηρεσίες εκπαίδευσης και κατάρτισης σε μια ευρεία γκάμα θεματικών ενοτήτων που περιλαμβάνουν ενδεικτικά: Ποιότητα (Quality) και Διοίκηση (Management), Ενέργεια (Energy), Περιβάλλον (Environment), Πληροφορική (ΙΤ), Ασφάλεια Τροφίμων (Food Safety), Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία και Τεχνική Ασφάλεια (Occupational Health and Safety, Technical Safety, Security), Ασφάλεια Προσωπικών Δεδομένων (Data Protection), Βελτίωση (Personal & Team Improvement) σε χώρες της Κεντρικής Ευρώπης, της Νοτιοανατολικής Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής. Επίσης, δύναται να παρέχει εκπαιδευτικά προγράμματα εστιασμένα στις ανάγκες και τη λειτουργία των τουριστικών καταλυμάτων τα οποία μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν θεματολογία που αφορά:

  • Ασφάλεια Τροφίμων κατά την προετοιμασία και παράθεση σε εστίαση εντός τουριστικών καταλυμάτων
  • Ποιοτική Εξυπηρέτηση Πελατών για προσωπικό επισιτιστικών τμημάτων
  • Ποιοτική αναβάθμιση και νέες τεχνικές παραγωγής και παρουσίασης μπουφέ
  • Ποιοτική αναβάθμιση σερβιρίσματος τροφίμων και ποτών
  • Πρώτες Βοήθειες - Τραύματα, ΚΑΡΠΑ, Ναυαγοσωστική, Προστασία από σεισμούς κ.α.
  • Διαχείριση Παραπόνων και Ικανοποίηση Πελατών
  • Guest Care and Customer Service
  • Βασικές αρχές υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων | HACCP

Με απώτερο στόχο την παροχή της δυνατότητας σε κάθε επιχείρηση και κάθε επαγγελματία να επενδύσουν στο ανθρώπινο δυναμικό τους και να βελτιώσουν την ανταγωνιστικότητά τους, η TÜV AUSTRIA ACADEMY έχει αναπτύξει ένα συνδυασμό τριών διαδικτυακών εφαρμογών που συνθέτουν μία καινοτόμο πρωτοποριακή πρόταση-επιλογή για την εκπαίδευση και την πιστοποίηση προσόντων. Τις συγκεκριμένες διαδικτυακές εφαρμογές αποτελούν ένα website, μία πλατφόρμα σύγχρονου και ασύγχρονου e-learning και μία πλατφόρμα αυτοματοποιημένης εξέτασης με εξ’αποστάσεως επιτήρηση μέσω Η/Υ.

Στο σύγχρονο και φιλικό προς το χρήστη website (www.tuvaustria.academy) παρέχονται αναλυτικές πληροφορίες για τα σεμινάρια, τις ημερομηνίες και τον τόπο διεξαγωγής τους. 

Σημαντική είναι η εναλλακτική δυνατότητα που παρέχεται για εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση μέσω της πλατφόρμας e-learning καθώς και η δυνατότητα διενέργειας ενδοεπιχειρησιακών εκπαιδευτικών προγραμμάτων, εστιασμένων και προσαρμοσμένων στις απαιτήσεις και ανάγκες της κάθε επιχείρησης.

H TÜV AUSTRIA ACADEMY συμμετείχε στα Education Business Awards 2017, όπου διακρίθηκε με δύο σημαντικά βραβεία στις κατηγορίες «Δια Βίου Μάθηση» και «Ψηφιακή Εκπαίδευση». Αυτό καταδεικνύει την προσήλωση στη στρατηγική επιλογή της να αξιοποιήσει τις νέες τεχνολογίες στην εκπαίδευση, και την αξία της ως Κέντρο Διά Βίου Μάθησης με διακριτό αποτύπωμα στην αγορά.

Στη χώρα μας η TÜV AUSTRIA ACADEMY έχει πιστοποιηθεί ως αναγνωρισμένο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης - Επιπέδου 2, από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) με αποτέλεσμα να διευρύνει ακόμα περισσότερο το χαρτοφυλάκιο των εκπαιδευτικών της υπηρεσιών.

Οι καιροί μας απαιτούν εγρήγορση, πράξη, προσαρμογή και δια βίου επιμόρφωση και εκπαίδευση. H TÜV AUSTRIA ACADEMY σας υποστηρίζει στοχεύοντας στην μετατροπή της γνώσης σε επαγγελματική επιτυχία.

Περισσότερες πληροφορίες για την TÜV AUSTRIA ACADEMY μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.tuvaustria.academy ή επικοινωνώντας με την κα Βίκη Μακραντώνη τηλ. 210 5220920, εσωτ. 130, training@tuvaustriahellas.gr).

 

 

Facebook Twitter Linkedin
TUV Austria

δημοφιλέστερα