Αρωματισμός το νέο “όπλο” των Ξενοδόχων

20 Feb 2017, 13:49 | ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Αρωματισμός το νέο “όπλο” των Ξενοδόχων

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Mιά νέα προσέγγιση σε μια σημαντική μας αίσθηση...

Πριν μερικές δεκαετίες, οι αρχιτέκτονες θεωρούσαν τον φωτισμό ενός χώρου, πολυτέλεια. Σταδιακά αυτό έχει εξελιχθεί σε ένα κεντρικό στοιχείο στον σχεδιασμό κάθε χώρου. Tα τελευταία χρόνια βλέπουμε μια καινούργια τάση: Η χρήση αρωμάτων χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο σαν εργαλείο ανάδειξης της αισθητικής των χώρων. Αντιλαμβανόμαστε το άρωμα σαν ένα στοιχείο εσωτερικής διακόσμησης και οχι μόνο.

Τα αρώματα επιδρούν στο υποσυνείδητο μας. Ίσως αυτός είναι ο λόγος που συχνά δε καταλαβαίνουμε την δύναμή τους . Μελέτες αποδεικνύουν ότι η μνήμη της όσφρησης είναι η δυνατότερη μορφή μνήμης που έχουμε. Οι μυρωδιές μας συνδέουν με το παρελθόν και μας βοηθούν να θυμηθούμε πράγματα που μας είναι γνωστά και αγαπητά.

Τι κάνει την αίσθηση της όσφρησης τόση ισχυρή; Ο άνθρωπος μπορεί να αναγνωρίσει κοντά στις 10,000 διαφορετικές οσμές και αναπνέει περίπου 30,000 φόρες την ημέρα. Οι οσμές διεγείρουν αναμνήσεις, εικόνες και συναισθήματα και δημιουργούν στο μυαλό μας συσχετισμούς που επηρεάζουν την διάθεση μας και μας οδηγούν σε αποφάσεις.

Tα αρώματα γίνονται οι υπόγραφες που αγγίζουν τα συναισθήματα και προσελκύουν τον πελάτη. Αυτοί οι μοναδικοί αισθητήριοι μηχανισμοί ενδυναμώνουν τις συναισθηματικές αλλά και πραγματικές αξίες των προϊόντων ή υπηρεσιών που προσφέρονται. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ σημαντικές. Τα πολυτελή ξενοδοχεία εντυπωσιάζουν από την στιγμή που μπαίνει ο πελάτης στην είσοδο συμπληρώνοντας την διακόσμηση και τα χαμογελά τους, με ένα πολυτελές άρωμα. Mελέτες δείχνουν ότι το 91% των επισκεπτών ενός ξενοδοχείου εντυπωσιάζεται θετικά από μια ευχάριστη μυρωδιά και ότι το 48% θέλει να επιστρέψει ξανά.

Η βιομηχανία της προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών μέσω της αξιοποίησης της όσφρησης, καθώς και της αισθητικής αναβάθμισης χώρων μέσω αρωματισμού, αναπτύσσεται δυναμικά τα τελευταία χρόνια σε όλο τον κόσμο. Πανεπιστημιακές μελέτες επιβεβαιώνουν όλο και περισσότερο την άμεση επίδραση που έχουν τα αρώματα στη διάθεση και την συμπεριφορά μας. 

 

Ολοκληρωμένες λύσεις αρωματισμού, όχι απλώς εξαιρετικά προϊόντα

Η SCENT LINQ είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες  με εξειδίκευση σε εφαρμογές αρωματισμού  σε επαγγελματικούς χώρους, με παρουσία σε περισσότερες από 40 χώρες. Στους πελάτες μας συμπεριλαμβάνονται οι μεγαλύτερες  διεθνείς αλυσίδες ξενοδοχείων και καταστημάτων, καθώς και παγκοσμίου εμβέλειας εμπορικά κέντρα, κτίρια και επιχειρήσεις.

Συνεργαζόμαστε με τις γνωστότερες παγκόσμιας φήμης βιομηχανίες εκλεκτών αρωμάτων για να καλύψουμε τις υψηλές απαιτήσεις των πελατών μας στη διαδικασία της δημιουργίας της αρωματικής τους ταυτότητας. Διαθέτουμε μια εξελιγμένη σειρά μηχανημάτων μικρο-διάχυσης αρωμάτων που  εξασφαλίζει απρόσκοπτες υπηρεσίες αρωματισμού υψηλής ποιότητας. Η τεχνολογία αυτή μπορεί να αρωματίσει μεγάλους χώρους με ομοιόμορφο επίπεδο αρωματισμού, κάθε μέρα του μήνα.

Η φιλοσοφία της SCENT LINQ και η εμπειρία που συλλέγουμε από το παγκόσμιο δίκτυο μας, είναι η εγγύηση για την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών αρωματισμού που μπορούμε να προσφέρουμε στο Ξενοδοχείο σας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας:  http://www.scentlinq.gr/

 

  

 

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα