Knauf: Ο πολύτιμος συνεργάτης σας στην κατασκευή ξενοδοχείων

11 Nov 2016, 09:25 | ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Knauf: Ο πολύτιμος συνεργάτης σας στην κατασκευή ξενοδοχείων

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις
Knauf

Η κατασκευή και ο εκσυγχρονισμός των ξενοδοχείων αποτελούν πρόκληση για όλους τους εμπλεκόμενους φορείς. Η μοντέρνα αισθητική των υπνοδωματίων στοχεύει στη βελτίωση της άνεσης των επισκεπτών, καθώς η ατμόσφαιρα του χώρου επηρεάζεται από το στυλ, το χρώμα, την ακουστική ποιότητα και την ηχομόνωση.

Οι λειτουργικές απαιτήσεις, όπως η ολοκληρωμένη πυροπροστασία και η εξασφάλιση ενός υγιεινού περιβάλλοντος, οφείλουν επίσης να ικανοποιηθούν. Συχνά αυτό συμβαίνει στο μικρότερο χρονικό διάστημα κι ενώ το ξενοδοχείο παραμένει σε λειτουργία.

Η Knauf υποστηρίζει τους επενδυτές, τους σχεδιαστές και τους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων από το πρώιμο στάδιο σχεδιασμού. Είτε πρόκειται για νέα κατασκευή είτε για ανακαίνιση, τα πλεονεκτήματα των συστημάτων ξηράς δόμησης Knauf είναι μοναδικά. Ελευθερία στο πεδίο εφαρμογής, ταχύτητα εγκατάστασης, ασφάλεια και πλήθος σχεδιαστικών δυνατοτήτων είναι μόνο μερικά από τα πλεονεκτήματα των συστημάτων Knauf.

Το εγχειρίδιο «Εφαρμογές συστημάτων Knauf στα ξενοδοχεία» προσφέρει συγκεντρωμένες όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την υλοποίηση ενός πετυχημένου ξενοδοχειακού έργου. Σε αυτό παρουσιάζονται οι απαιτήσεις και οι αντίστοιχες δυνατότητες εφαρμογής των συστημάτων ξηράς δόμησης Κnauf.Αναπτύσσονται ποικίλες λύσεις για οροφές, τοιχοποιίες, δάπεδα και εξωτερικές προσόψεις σε συνδυασμό με τυπικά τεχνικά δεδομένα. Η ακουστική και οι λύσεις παθητικής πυροπροστασίας αποτελούν πρώτιστης σημασίας ζητήματα στο σχεδιασμό κατασκευών τέτοιας ιδιαιτερότητας.

Νιώστε σιγουριά, εμπιστευθείτε ένα δυνατό συνεργάτη και βασιστείτε στην εμπειρία, την ικανότητα καινοτομίας και την ολική ποιότητα της Knauf. Για εξατομικευμένες λύσεις, καινοτόμα προϊόντα, χρήσιμες υπηρεσίες και τεκμηριωμένη τεχνική συμβουλή, απευθυνθείτε στους εξειδικευμένους μηχανικούς της εταιρείας μας που βρίσκονται σε όλη την Ελλάδα.

Facebook Twitter Linkedin
Knauf

δημοφιλέστερα