ΚΑΥΚΑΣ: ημερίδες για την ενεργειακή αναβάθμιση των ξενοδοχείων

20 Oct 2016, 08:50 | ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

TornosNews.gr

ΚΑΥΚΑΣ: ημερίδες για την ενεργειακή αναβάθμιση των ξενοδοχείων

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η ΚΑΥΚΑΣ παρακολουθώντας τις διεθνείς τάσεις για εστιασμένη υποστήριξη και ανάπτυξη ολοκληρωμένων λύσεων στα ξενοδοχεία αποφάσισε να διοργανώσει ένα κύκλο ημερίδων σε πανελλαδικό επίπεδο για ιδιοκτήτες ξενοδοχείων και επαγγελματίες του κλάδου, ώστε να ενημερωθούν για τις νέες τεχνολογίες σε σχέση με τη μείωση κατανάλωσης της ενέργειας και του λειτουργικού κόστους των ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων. 

Η πρώτη ημερίδα πραγματοποιήθηκε με επιτυχία τη Πέμπτη 13 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο «Du Lac» σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Ν. Ιωαννίνων. 

Με την ημερίδα αυτή, η εταιρεία ΚΑΥΚΑΣ παρουσίασε τεχνικές που συνδυάζουν την αύξηση της ενεργειακής απόδοσης με την προστασία του περιβάλλοντος, ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις. Όσοι παρακολούθησαν την ημερίδα είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για συστήματα μέτρησης και διαχείρισης ενέργειας μέσω των οποίων είναι δυνατό να αναλυθεί το ενεργειακό προφίλ του ξενοδοχείου και να 

αποφασιστεί η αποδοτικότερη πολιτική εξοικονόμησης ενέργειας, αλλά και για τις εφαρμογές του net metering. Παράλληλα, αναπτύχθηκαν οι δυνατότητες της ΚΑΥΚΑΣ, για παροχή λύσεων που αφορούν τον κεντρικό έλεγχο δωματίων, την ανάδειξη του εσωτερικού και εξωτερικού χώρου (λύσεις φωτισμού) και την τεχνολογία ICT, καθώς και επιπρόσθετου εξοπλισμού όπως είναι οι σταθμοί φόρτισης ηλεκτρικού αυτοκινήτου, χρηματοκιβώτια κ.α.

Με επίκεντρο τα Ιωάννινα, σημείο συνάντησης και διοργάνωσης της ημερίδας και ως ο πλέον ιδανικός προορισμός για χειμερινό τουρισμό εμπειρίας, παρουσιάστηκαν, επίσης,  οι Παγκόσμιες Τάσεις Τουρισμού, όπως το «Ιnternet of τhings», το Ηλικιακό μείγμα του τουριστικού πληθυσμού, τα Loyalty Bonus, η σημασία της Αειφορίας στα ξενοδοχεία κ.α. Το ενδιαφέρον κορυφώθηκε, όταν η εταιρεία ΚΑΥΚΑΣ ανέπτυξε εξειδικευμένες πρακτικές και προτάσεις, προσανατολισμένες σε ορεινούς προορισμούς με δριμύ ψύχος, εστιάζοντας στην θέρμανση και την παραγωγή ζεστού νερού. 

Οι ημερίδες θα συνεχιστούν πανελλαδικά με ένα σταθερό πλάνο υλοποίησης ώστε να μπορέσουν να ενημερωθούν όσοι περισσότεροι ιδιοκτήτες ξενοδοχείων για λύσεις που συνδυάζουν την αύξηση της ενεργειακής απόδοσης και την προστασία του περιβάλλοντος με στόχο τη μεγιστοποίηση της απόδοσης και τη μείωση των λειτουργικών εξόδων τους.  

Η Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. είναι η κορυφαία σε πωλήσεις ελληνική εταιρεία στο χώρο του ηλεκτρολογικού υλικού, φωτισμού, ενεργειακών λύσεων και βιομηχανίας. Η εταιρεία απασχολεί πάνω από 800 άτομα, διατηρεί άριστες σχέσεις με πάνω από 320 προμηθευτές και εξυπηρετεί περισσότερους από 7.500 πελάτες σε καθημερινή βάση.

Μέσα από το σύγχρονο δίκτυο καταστημάτων της, το Τμήμα Πωλήσεων Β2Β, το εξειδικευμένο Τμήμα Φωτισμού, τα δύο Κατασκευαστικά Τμήματα Ηλεκτρικών Πινάκων σε Αττική και Θεσσαλονίκη, το Τμήμα Ενεργειακών Λύσεων & Βιομηχανίας, το Τμήμα ICT και το Τμήμα Διαχείρισης Έργων, η ΚΑΥΚΑΣ έχει τη δυνατότητα να προσφέρει στους πελάτες της, ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες.

 
Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα