Αυτές είναι οι 8 δυναμικές ειδικότητες στον τουρισμό

17 Oct 2016, 08:30 | ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Αυτές είναι οι 8 δυναμικές ειδικότητες στον τουρισμό

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις
TÜV Austria

H ποιότητα του ανθρωπίνου δυναμικού είναι το κλειδί της επιτυχίας σε κάθε επιχειρηματικό κλάδο διαχρονικά. Ιδιαίτερα όμως σε ένα κλάδο όπου η διαπροσωπική επαφή και επικοινωνία είναι καθοριστική η ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει ο εργαζόμενος και γενικά ο επαγγελματίας έχει βαρύνουσα σημασία. Οι επαγγελματίες στο χώρο του τουρισμού, εδώ και δεκαετίες έχουν αποδείξει ότι αποτελούν το μεγάλο όπλο του. Αυτό το όπλο, το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του στην ουσία είναι σημαντικό να ανανεώνεται, εκπαιδεύεται διαρκώς και τελικά να αναβαθμίζεται χρόνο με το χρόνο, προσφέροντας σημαντική προστιθέμενη αξία. 

Μέσα από έναν αξιόπιστο και αντικειμενικό μηχανισμό αξιολόγησης, Διαπιστευμένο σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Προτύπου ISO/IEC 17024, οι επαγγελματίες του κλάδου έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν ένα ισχυρό εφόδιο για την περαιτέρω εξέλιξη και σταδιοδρομία τους. Η Πιστοποίηση που παρέχεται από την TÜV AUSTRIA HELLAS αναγνωρίζεται διεθνώς και αποτελεί ανταγωνιστικό πλεονέκτημα όχι μόνο για την εύρεση εργασίας, αλλά και για την ιεραρχική ανέλιξη των Πιστοποιημένων επαγγελματιών.

Η TÜV AUSTRIA HELLAS, Αναγνωρισμένος, από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος, Φορέας για τη διενέργεια επιθεωρήσεων Κατάταξης Καταλυμάτων και μέλος του  Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες Πιστοποίησης Επαγγελματικών Προσόντων σε οκτώ ειδικότητες του τουριστικού κλάδου. 

  • Υπάλληλος Υποδοχής/ Εξυπηρέτησης Πελατών
  • Υπάλληλος Τηλεφωνικού Κέντρου/ Κρατήσεων
  • Υπάλληλος Επισιτιστικού Τομέα (υπάλληλος εστιατορίου/ μπαρ/ συνεδρίων)
  • E-commerce & Hospitality Sales & Marketing
  • Υπάλληλος Ψυχαγωγίας & Χώρων Ευεξίας και Αθλητισμού  
  • Υπάλληλος Τμήματος Ορόφων & Λινοθήκης και
  • Τουριστικός Αντιπρόσωπος
  • Υπάλληλος διοικητικής υποστήριξης σε τουριστικές επιχειρήσεις

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα τρέχοντα επιδοτούμενα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης ανέργων του κλάδου (ΙΝΣΕΤΕ, Voucher 29-64, κ.λ.π.) περιλαμβάνουν και την Πιστοποίηση Επαγγελματικών Προσόντων των καταρτιζομένων, σύμφωνα με το πρότυπο ISO/IEC 17024, γεγονός που αποδεικνύει στην πράξη την αξία που αποδίδεται από τα ενδιαφερόμενα μέρη (φορείς εκπροσώπησης εργαζομένων και εργοδοτών) στην αξιολόγηση των γνώσεων, δεξιοτήτων και ικανοτήτων των επαγγελματιών, μέσω ανεξάρτητων Οργανισμών Πιστοποίησης.

Μπορείτε να βρείτε λεπτομέρειες για τη διαδικασία Πιστοποίησης εδώ (Διεύθυνση Πιστοποίησης Προσόντων  της TÜV AUSTRIA HELLAS, κα Βιβή Βαρδαλάχου, τηλ. 210 5220920, εσωτ. 144, e-mail: vivi.vardalachou@tuvaustriahellas.gr) αλλά και να επικοινωνήσετε με την TÜV AUSTRIA HELLAS για περισσότερες πληροφορίες.

 
Facebook Twitter Linkedin
TÜV Austria

δημοφιλέστερα