Η Airbnb Heritage Tour αναζητά 6 ταξιδιώτες για πανευρωπαϊκή περιπέτεια με τρένο

13 Jul 2022, 09:16 | AIRBNB

Σοφία Κοντογιάννη

Η Airbnb Heritage Tour αναζητά 6 ταξιδιώτες για πανευρωπαϊκή περιπέτεια με τρένο

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Με αφορμή την αύξηση των κρατήσεων του πάσου Interrail Pass αυτό το καλοκαίρι, σε επίπεδα που ξεπερνούν ακόμη και τις προ-πανδημίας εποχές, η πλατφόρμα φιλοξενίας σχεδίασε μια περιπέτεια 19 ημερών με τρένο, που εκτείνεται σε 5 χώρες.

Ειδικότερα, το Airbnb Heritage Tour είναι μια μοναδική σιδηροδρομική περιπέτεια «αργού ταξιδιού», με διαμονή σε σπίτια που περιλαμβάνονται στη νέα κατηγορία Ιστορικά σπίτια της Airbnb.

Σε συνεργασία με το Interrail, ένα ενιαίο πάσο για ευρωπαϊκό τρένο το οποίο φέτος γιορτάζει τα 50 του χρόνια, η πλατφόρμα προσφέρει σε έξι φίλους την ευκαιρία να ξεκινήσουν ένα επικό, «αργό» ταξίδι που συνδέει αξιόλογες ιστορικές κατοικίες σε όλη την ήπειρο.

Σε διάστημα 19 ημερών, έως και έξι φίλοι ή μέλη οικογένειας, θα απολαύσουν ένα εξατομικευμένο ταξίδι Interrail με διανυκτερεύσεις σε υπέροχα ιστορικά σπίτια όπως είναι ένα αγγλικό αρχοντικό, ένα γαλλικό κάστρο, ένα καταλανικό αρχοντικό, μία Ιταλική βίλα και ένα γερμανικό κάστρο.

Σημειώνεται ότι στην κατηγορία των νέων ιστορικών κατοικιών της Airbnb, προσφέρονται πλέον στους ταξιδιώτες σχεδόν 20.000 κτίρια πολιτιστικής κληρονομιάς στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ισπανία, τη Γαλλία, τη Γερμανία και την Ιταλία.

Αυτή η νέα κατηγορία σε συνδυασμό με το καινούριο δρομολόγιο που επιμελείται η Interrail, διευκολύνει τη δημιουργία μιας προσωπικής περιήγησης πολιτιστικής κληρονομιάς στην Ευρώπη με τρένο.

Τέλος, η προθεσμία των αιτήσεων για την ταξιδιωτική ομάδα που επιθυμεί να ταξιδέψει 19 ημέρες με τρένο, εκπνέει στις 20 Ιουλίου, ενώ οι υποψήφιοι πρέπει να είναι άνω των 18 ετών και να κατοικούν σε μία από τις ακόλουθες χώρες/περιοχές: Αργεντινή, Αυστρία, Αυστραλία, Βέλγιο, Καναδάς (εξαιρουμένης της επαρχίας του Κεμπέκ), Χιλή, Δανία, Γαλλία, Γερμανία, Χονγκ Κονγκ, Ιρλανδία, Ινδία, Ιταλία, Ιαπωνία, Μαλαισία, Μεξικό, Ολλανδία, Νέα Ζηλανδία, Νορβηγία, Πορτογαλία, Σιγκαπούρη, Νότια Αφρική, Νότια Κορέα, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία, Ταϊβάν, Ταϊλάνδη, Ηνωμένο Βασίλειο ή ΗΠΑ. 

 

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα