Airbnb: Σχέδιο ασφαλείας για την ορκωμοσία του νέου προέδρου των ΗΠΑ!

13 Jan 2021, 12:09 | AIRBNB

TornosNews.gr

Airbnb: Σχέδιο ασφαλείας για την ορκωμοσία του νέου προέδρου των ΗΠΑ!

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Καθώς πλησιάζει η ημέρα της ορκωμοσίας του νέου προέδρου των ΗΠΑ, η Airbnb αναβαθμίζει τα συστήματα ασφαλείας της, ανακοινώνοντας το Capitol Safety Plan, ένα επταήμερο σχέδιο που θα συμβάλλει στην εμπιστοσύνη και στην προστασία της ευρύτερης κοινότητας της Ουάσιγκτον D.C. απέναντι σε βίαιες ομάδες.

Ήδη, όπως και στα τραγικά γεγονότα στο Charlottesville το 2017, η πλατφόρμα ακύρωσε κρατήσεις και έσβησε λογαριασμούς χρηστών που συνδέονται με μέλη ομάδων μίσους, όπως οι Proud Boys.

Τα βήματα που θα ακολουθήσει η πλατφόρμα είναι...

1. Απαγόρευση ατόμων που αναγνωρίζονται ως εμπλεκόμενα σε εγκληματική δραστηριότητα στο Καπιτώλιο: Όταν η πλατφόρμα ενημέρωθηκε από τα μέσα ενημέρωσης ή τις πηγές επιβολής του νόμου, για τα ονόματα ατόμων που επιβεβαιώθηκαν ότι ήταν υπεύθυνα για τη βίαιη εγκληματική δραστηριότητα στο Καπιτώλιο των Ηνωμένων Πολιτειών στις 6 Ιανουαρίου, διερεύνησε εάν αυτά έχουν λογαριασμούς. Στις περιπτώσεις που έχουν, ανέλαβε δράση που περιλαμβάνει την απαγόρευση χρήσης της Airbnb.

2. Επανεξέταση των κρατήσεων περιοχής D.C.: Η Airbnb εξετάζει τις κρατήσεις στη μητροπολιτική περιοχή της Ουάσινγκτον. Εάν επιβεβαιώσει ότι οποιοσδήποτε επισκέπτης σχετίζεται με ομάδα μίσους ή δεν επιτρέπεται στην πλατφόρμα μας για παραβίαση συγκεκριμένων κοινοτικών πολιτικών κατά της βίας ή εμπλέκονται σε εγκληματική δραστηριότητα, η πλατφόρμα θα ακυρώνει αυτές τις κρατήσεις και θα τους μπλοκάρει από αυτήν.

3. Απαιτήσεις κράτησης: Όλοι οι κάτοικοι των ΗΠΑ που επιδιώκουν να κάνουν κράτηση για καταχώριση της Airbnb πρέπει πρώτα να επαληθεύσουν επιτυχώς την ταυτότητά τους - μερικές φορές απαιτείται να παρέχουν την ταυτότητά τους. Αυτό βοηθά να αποτραπούν μέλη της ομάδας μίσους να κρύβονται πίσω από πλαστές ταυτότητες.

4. Πρόσθετοι έλεγχοι ασφαλείας: Η Airbnb εκτελεί ήδη ελέγχους ιστορικού σε όλους τους χρήστες των Η.Π.Α. όταν αρχίζουν να χρησιμοποιούν την πλατφόρμα και, εάν προκύψουν πρόσθετες πληροφορίες στο πλαίσιο του σχεδίου ασφαλείας Capitol, ενδέχεται να εκτελέσει εκ νέου ελέγχους στο παρασκήνιο ή να προβεί σε αξιολογήσεις έναντι άλλων διαθέσιμων στο κοινό πηγών ή βάσεων δεδομένων.

5. Νομικές ενέργειες επισκεπτών: Η πλατφόρμα θα επικοινωνεί με όλους τους επισκέπτες που κάνουν κράτηση στην περιοχή εάν πληροφορηθεί ότι αυτοί ή οι επισκέπτες τους είναι μέλη ομάδων μίσους, προγραμματίζουν βίαιες ενέργειες ή παραβιάζουν τις πολιτικές ή τους όρους υπηρεσιών της πλατφόρμας και ενδέχεται να ασκήσει νομικές ενέργειες εναντίον τους.

6. Δέσμευση της κοινότητας φιλοξενίας: Τα μέλη των ομάδων μίσους δεν είναι ποτέ ευπρόσδεκτα στην Airbnb και στο παρελθόν η πλατφόρμα ανέλαβε δράση για την αποπομπή αυτών των ατόμων από την κοινότητά της. Υπενθυμίζουμε στην κοινότητά μας μέσω email και ειδοποιήσεων στην εφαρμογή μας ότι εάν υποψιάζονται παραβιάσεις αυτής της πολιτικής, μπορούν να επικοινωνούν με εκπαιδευμένο προσωπικό κρίσης τηλεφωνώντας στην Επείγουσα Γραμμή Ασφάλειας, τονίζεται στην ανακοίνωση.

7. Υποστήριξη για τους γείτονες: Η Airbnb διαθέτει γραμμή υποστήριξης γειτόνων στο airbnb.com/neighbours προκειμένου να βρίσκεται σε άμεση επικοινωνία με τους γείτονες της Ουάσιγκτον D.C., της Βιρτζίνια και του Μέριλαντ, εάν χρειαστεί να θέσουν υπόψη της ζητήματα.

 

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα