Ο αναπληρωτής CEO της Attica Group Διονύσης Θεοδωράτος επίτιμος δημότης Πάτμου
25 Oct 2024, 07:22 | ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Σοφία Κοντογιάννη
Την ανακήρυξη του κ. Διονύση Θεοδωράτου, Αναπληρωτή Διευθύνοντα Συμβούλου της Attica Group ως επίτιμου δημότη της Πάτμου αποφάσισε ο δήμος Πάτμου.
‘Όπως αναφέρεται μεταξύ άλλων στην εισήγηση της Αντιδημάρχου Πάτμου κας Αργυρής Γιαμαίου, η συνεισφορά του κ. Θεοδωράτου στο νησί είναι εξαιρετική και η υποστήριξη της εταιρείας του, Attica Group, μακροχρόνια: Για πολλά χρόνια, η Attica Group, υπό την καθοδήγηση του κ. Θεοδωράτου, έχει διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη και την ευημερία της Πάτμου, προσφέροντας ποιοτικές και αξιόπιστες υπηρεσίες συγκοινωνίας.
Η συμβολή της εταιρείας στη σύνδεση της Πάτμου με τον Πειραιά και τα άλλα νησιά της Δωδεκανήσου έχει ενισχύσει την τοπική οικονομία, ενώ η προσθήκη δρομολογίων που συνδέουν το νησί με τη Βόρεια Ελλάδα, Καβάλα και Θεσσαλονίκη, και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, Ικαρία, Φούρνοι, Σάμος, Χίος, Λέσβος, Λήμνος, καθώς και με τα νησιά των Κυκλάδων, έχει διευρύνει τις μεταφορικές δυνατότητες του νησιού και έχει συμβάλει στην περαιτέρω ανάπτυξη του τουρισμού και της οικονομίας.
Πέρα από την αδιάλειπτη στήριξη στον τομέα της συγκοινωνίας, η Attica Group, υπό την ηγεσία του κ. Θεοδωράτου, έχει σταθεί δίπλα στο νησί σε μια σειρά κοινωνικών και πολιτιστικών δράσεων. Η εταιρεία έχει ανταποκριθεί με προθυμία και αλληλεγγύη σε κάθε αίτημα του δήμου, υποστηρίζοντας σημαντικά θέματα υγείας των συμπολιτών και έχει υπάρξει χορηγός σε όλες τις μεγάλες πολιτιστικές, αθλητικές και τουριστικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται στο νησί. Επιπλέον, οι εκπτώσεις στα εισιτήρια και η δωρεάν παραχώρηση εισιτηρίων σε ανάγκες του δήμου και σε εκδηλώσεις αποτελούν σημαντική προσφορά που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη.
Τέλος, καταλήγει η αντιδήμαρχος, με αυτήν την τιμητική αναγνώριση, ο δήμος εκφράζει την ευγνωμοσύνη του για το έργο και την αφοσίωση που έχει δείξει ο κ. Θεοδωράτος στην Πάτμο και τους κατοίκους της και ελπίζει να συνεχιστεί η στενή συνεργασία για το κοινό καλό του νησιού.
διαβάστε ακόμα
-
Τεχνητή νοημοσύνη στις επιχειρήσεις: Τα πλεονεκτήματα και οι προκλήσεις 11/04 | 18:15
-
Στήριξη στις ΜμΕ με χρηματοδοτικά εργαλεία, μεταρρυθμίσεις και συνέργειες 10/04 | 20:26
-
Κεφάλαια και πρόβλεψη κινδύνου για νέες επενδύσεις: Πέντε επιχειρήσεις περιγράφουν 11/04 | 11:05
-
Επιμελητήριο Ηρακλείου | Παρέμβαση για την απόρριψη επενδυτικών σχεδίων για ΜμΕ 31/03 | 14:20
-
ΟΛΠ: Ιστορικά υψηλά στα οικονομικά αποτελέσματα του 2024 - και στην κρουαζιέρα 31/03 | 18:03
-
Επιμελητήριο Ηρακλείου | Ικανοποίηση για την ενίσχυση νέων τουριστικών επιχειρήσεων 28/03 | 12:33
-
ΚέΔρος: Ένα παλιό παπουτσάδικο γίνεται ατμοσφαιρικό wine bar στην Κυψέλη 31/03 | 06:30
-
Marriott και Hilton οι κυρίαρχοι της παγκόσμιας βιομηχανίας φιλοξενίας αλλά η Booking είναι πιο ακριβή 22/03 | 09:37
-
Eurobank | 15 χρόνια Business Banking Τουρισμός 13/03 | 13:32
-
H ΑΡΟΣΙΣ απέκτησε την εταιρεία ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΗΣ ΒΟΪΟΥ 12/03 | 06:05
δημοφιλέστερα
- 1 AEGEAN, Olympic Air και SKY express μεταφέρουν το Άγιο Φως σε όλη την Ελλάδα 19.04.2025 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
- 2 Δήμος Αθηναίων: task force για την ανάδειξη και προστασία του ιστορικού κέντρου 15.04.2025 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ
- 3 Longevity is the New Luxury: Όταν η φιλοξενία συναντά την επιστήμη της ζωής σε συνέδριο στη Λισαβόνα 19.04.2025 | ΕΚΘΕΣΕΙΣ / ΣΥΝΕΔΡΙΑ
- 4 Juneyao Airlines: Περισσότερες απευθείας πτήσεις από τη Σαγκάη στην Αθήνα το 2025 19.04.2025 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
- 5 Το νέο τουριστικό στοίχημα παίζεται στην απέναντι όχθη της Μεσογείου 12.04.2025 | ΚΟΣΜΟΣ
- 6 Ο Δήμαρχος Ελαφονήσου στο TN: Οι κρατήσεις για Πάσχα και καλοκαίρι προμηνύουν μια πολύ καλή σεζόν 19.04.2025 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ
- 7 Ο Δήμαρχος Πρέβεζας στο T.Ν. | Υποδεχόμαστε την τουριστική σεζόν με αισιοδοξία και πασχαλινή ατμόσφαιρα 19.04.2025 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ
- 8 Ο Δήμος Σίφνου αναζητεί 28 χώρους πάρκινγκ ενόψει της τουριστικής περιόδου 19.04.2025 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ
- 9 Το φαγητό ως μοχλός ευημερίας: 6 τάσεις που αναδιαμορφώνουν τη Φιλοξενία 19.04.2025 | ΜΕΛΕΤΕΣ / ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
- 10 Παραδοσιακό Πάσχα στη Νάξο: Μοναδικά έθιμα και τοπική κουζίνα 18.04.2025 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ