Η Solmar Villa Holidays πρόσθεσε 25 βίλες στο Ιόνιο στο πρόγραμμά της

10 Mar 2023, 10:06 | ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

TornosNews.gr

Η Solmar Villa Holidays πρόσθεσε 25 βίλες στο Ιόνιο στο πρόγραμμά της

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η Solmar Villa Holidays πρόσθεσε 25 βίλες στην ακτή του Ιονίου στο καλοκαιρινό της πρόγραμμα. Οι βίλες βρίσκονται στην Πάργα, την Πρέβεζα και τα Σύβοτα.

Η Solmar Villa Holidays έχει ήδη παρουσία σε ελληνικούς προορισμούς και ειδικότερα στην Κέρκυρα, Κρήτη, Κεφαλονιά, Λευκάδα, Ρόδο, Κω και Ζάκυνθο.

Συνολικά η εταιρεία πρόσθεσε φέτος 1.500 βίλες σε όλη την Ευρώπη και κυρίως στη Μεσόγειο.

Η διευθύνουσα σύμβουλος Τζούλι Μπλέικ δήλωσε ότι η Ακτή του Ιονίου είναι γνωστή ως το Ελληνικό Αμάλφι, γι' αυτό εξέφρασε τη χαρά της που η εγταιρεία κατάφερε να προσθέσει στο χαρτοφυλάκιό της μια υπέροχη συλλογή από επαύλεις του Ιονίου.

"Αν και είναι μέρος της ηπειρωτικής Ελλάδας, η ακτογραμμή έχει μια νησιωτική ατμόσφαιρα και ένα εντυπωσιακό τοπίο από πυκνά δάση, ονειρεμένες λιμνοθάλασσες και ορεινά χωριά. Νομίζω ότι οι πελάτες μας θα το λατρέψουν", τόνισε η κυρία  Τζούλι Μπλέικ, προσθέτοντας ότι όλες οι βίλες είναι υψηλής ποιότητας, με ιδιωτικές πισίνες και σε μικρή απόσταση από το θέρετρο.

Η εταιρεία θα πραγματοποιεί συνεχείς ελέγχους ασφαλείας, ενώ θα έχει εκπροσώπους της στην περιοχή, ώστε οι πελάτες της να γνωρίζουν ότι μπορούν να απευθυνθούν σε αυτούς ανά πάσα στιγμή και για ό,τι τους απασχολεί.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα