Τα Aria Hotels έφτασαν στα 70 ακίνητα | 20 νέα καταλύματα τον τελευταίο χρόνο

09 Mar 2023, 12:48 | ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

TornosNews.gr

Τα Aria Hotels έφτασαν στα 70 ακίνητα | 20 νέα καταλύματα τον τελευταίο χρόνο

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Τα Aria Hotels ανακοίνωσαν  ότι το χαρτοφυλάκιό τους αποτελείται πλέον από  70 καταλύματα/ακίνητα σε όλη την Ελλάδα. Σε διάστημα μικρότερο του ενός έτους, τα Aria Hotels έχουν επεκταθεί σε 5 νέους προορισμούς και έχουν εμπλουτίσει το χαρτοφυλάκιό τους με 20 νέα καταλύματα.

Το στρατηγικό πλάνο ανάπτυξης των Aria Hotels, που αποτελούν θυγατρική εταιρεία του Ομίλου Libra, περιλαμβάνει επενδύσεις σε επιλεγμένα ξενοδοχειακά καταλύματα και εστιάζει στην περαιτέρω ενίσχυση του χαρτοφυλακίου τους με boutique ξενοδοχεία. Μέσα σε διάστημα μικρότερο του ενός έτους, τα Aria Hotels επένδυσαν σε νέους προορισμούς που έχουν παρουσιάσει τα τελευταία χρόνια αυξημένη τουριστική ζήτηση, όπως η Αίγινα, το Ναύπλιο, η Πάτμος, η Σύρος και η Κεφαλονιά.

Στις πρόσφατες προσθήκες περιλαμβάνονται το Agora Athens Suites, το Keramos Athens και το Woo Suites στην Αθήνα, το Villa Pueblo στο Ναύπλιο, το Pafsilipon Suites και το Villa Selena στη Σύρο, το Elaia Grove στην Καλαμάτα, το Petani Bay Hotel – Adults Only, το 3600 Residences και η Villa Comi στην Κεφαλονιά και το Onar Patmos στην Πάτμο.

Τα Aria Hotels ξεκίνησαν την πορεία τους στον κλάδο της φιλοξενίας το 2010 στην Κίμωλο, με την απόκτηση ενός παραδοσιακού ανεμόμυλου και την μετατροπή του στο boutique ξενοδοχείο «Τhe Windmill». Αυτή τη στιγμή, τα Aria Hotels διατηρούν ένα διευρυμένο χαρτοφυλάκιο που περιλαμβάνει από boutique ξενοδοχεία και ανεξάρτητες κατοικίες έως και αναπαλαιωμένα ιστορικά κτίρια, ανεμόμυλους και πύργους. Τα καταλύματα επεκτείνονται σε δημοφιλής προορισμούς όπως η Αθήνα, η Εύβοια, η Κρήτη, οι Κυκλάδες, η Ήπειρος, η Πελοπόννησος, οι Σποράδες και τα Νησιά του Ιονίου.

 Ο Διευθύνων Σύμβουλος των Aria Hotels, κ. Μάκης Πανταζάτος, δήλωσε σχετικά με το ορόσημο των 70 καταλυμάτων: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που μέσα σε μόλις 13 χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο της φιλοξενίας, έχουμε καταφέρει να εντάξουμε στο χαρτοφυλάκιό μας 70 ακίνητα. Η στρατηγική μας προσέγγιση να θέτουμε πάντα στο επίκεντρο την παροχή μοναδικών εμπειριών φιλοξενίας , σε συνδυασμό με μία ομάδα στελεχών με πλούσια  εμπειρία στον τουριστικό κλάδο, αποτελούν καθοριστικούς παράγοντες στη σταθερά αναπτυξιακή μας πορεία. Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να επενδύουμε σε ιδιαίτερα καταλύματα που πρεσβεύουν τη φιλοσοφία μας, παρέχοντας ακόμη περισσότερες αυθεντικές εμπειρίες φιλοξενίας στους επισκέπτες των καταλυμάτων μας σε όλη την Ελλάδα».

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα