"Ημέρες Καριέρας" στα ξενοδοχεία Metaxa Hospitality Group

09 Feb 2023, 12:50 | ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

TornosNews.gr

"Ημέρες Καριέρας" στα ξενοδοχεία Metaxa Hospitality Group

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Ανοιχτές «Ημέρες Καριέρας» διοργανώνει και φέτος το Metaxa Hospitality Group στο Ηράκλειο. Επιδίωξη, όπως τονίζεται, να εμπλουτίσει την ομάδα του με νέα ταλέντα που ονειρεύονται μία εξελικτική πορεία στον κλάδο της φιλοξενίας.

Οι «Ημέρες Καριέρας» θα λάβουν χώρα στις 18 και 19 Φεβρουαρίου 2023 στο ξενοδοχείο «TUI Magic Life Candia Maris» στην Αμμουδάρα Ηρακλείου, από τις 10.00 έως τις 17.00 (τηλ. επικοινωνίας: 28970 27145).

Οι ενδιαφερόμενοι που δεν θα καταφέρουν να παρευρεθούν στην διοργάνωση μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του ομίλου για να διερευνήσουν τις ανοιχτές θέσεις εργασίας, εναλλακτικά μπορούν να αποστείλουν το βιογραφικό τους στο email: hr@metaxahospitality.gr.

Οι προσφερόμενες θέσεις εργασίας είναι στα ξενοδοχεία του ομίλου Creta Maris Resort και TUI Magic Life Candia Maris στην Κρήτη και Santo Collection Resorts & Villas στη Σαντορίνη.

Αναφερόμενη στις «Ημέρες Καριέρας» η κα. Λούλα Μεταξά, διευθύντρια του Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού του Metaxa Hospitality Group, δήλωσε: «Εργαζόμαστε και μεγαλώνουμε μαζί με τους Ανθρώπους μας στον δρόμο προς την επιτυχία, καθώς οι άνθρωποί μας αποτελούν το συγκριτικό μας πλεονέκτημα. Είμαστε υπερήφανοι για τις ιστορίες εργασιακής επιτυχίας των ανθρώπων του Ομίλου μας και ανυπομονούμε να δημιουργήσουμε καινούριες. Καλούμε, λοιπόν, όσους ονειρεύονται μία καριέρα στο δυναμικό κλάδο της φιλοξενίας να μας συναντήσουν στις “Ημέρες Καριέρας”, να γνωρίσουν από κοντά τις ομάδες πίσω από τα βραβευμένα ξενοδοχεία μας και να εξερευνήσουμε μαζί τις ευκαιρίες ένταξης βάσει του προφίλ τους, προκειμένου να προσφέρουμε στον κάθε υποψήφιο την καριέρα που έχει ονειρευτεί.»

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα