Το Καφεσύστημα Ελ Γκρέκο εντυπωσίασε τους επισκέπτες της έκθεσης XENIA

01 Dec 2022, 10:00 | ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

TornosNews.gr

Το Καφεσύστημα Ελ Γκρέκο εντυπωσίασε τους επισκέπτες της έκθεσης XENIA

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Το ενδιαφέρον των επαγγελματιών του ευρύτερου ξενοδοχειακού και τουριστικού κλάδου προσέλκυσε το πρωτοποριακό Καφεσύστημα Ελ Γκρέκο στην πρόσφατη XENIA 2022

Στο πλαίσιο της δημοφιλούς έκθεσης, παρουσιάστηκε με επιτυχία η καινοτομία που αλλάζει τον κόσμο του ελληνικού καφέ. Στο εντυπωσιακά διαμορφωμένο Περίπτερο του Καφεσυστήματος Ελ Γκρέκο, οι επισκέπτες αξιοποίησαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα οφέλη και τον τρόπο λειτουργίας του, καθώς και να δοκιμάσουν την απόλυτη εμπειρία ελληνικού καφέ. Τόσο απλά! 

Τέλειος ελληνικός καφές με το πάτημα ενός κουμπιού 

Η χρήση του συνοδεύεται από πλήθος πλεονεκτημάτων για μία επιχείρηση, καθώς πρόκειται για την πρώτη αυτοματοποιημένη διαδικασία παρασκευής ελληνικού καφέ. Συγκεκριμένα, το Καφεσύστημα Ελ Γκρέκο προετοιμάζει και σερβίρει τον τέλειο ελληνικό καφέ σε μόλις 45 δευτερόλεπτα, με το πάτημα ενός κουμπιού. 

Με ευκολία και συνέπεια στην ποιότητα, ο κάθε επαγγελματίας μπορεί να προσφέρει στους πελάτες του πάντα τέλειο αποτέλεσμα. Ταυτόχρονα, έχει τη δυνατότητα να κάνει ευκολότερη απογραφή των αποθεμάτων καφέ στην επιχείρησή του και να παρακολουθεί καλύτερα τις πωλήσεις ελληνικού καφέ

Καφεκάψουλες Ελ Γκρέκο για εγγυημένη φρεσκάδα 

Οι σφραγισμένες Καφεκάψουλες μονού και διπλού ελληνικού καφέ Ελ Γκρέκο εγγυώνται τη διατήρηση της φρεσκάδας, τη σωστή δοσολογία και τη σταθερή ποιότητα, χαρίζοντας πάντα έναν ισορροπημένο καφέ. 

Κάθε Καφεκάψουλα μονού και διπλού ελληνικού καφέ Ελ Γκρέκο (Κλασικού, Σκούρου και Χωρίς Καφεΐνη) προσφέρει ένα αποτέλεσμα που χαρακτηρίζεται από ξεχωριστή γεύση, εξαιρετικό άρωμα και πλούσιο καϊμάκι

Το μοναδικό χαρμάνι του ελληνικού καφέ Ελ Γκρέκο προκύπτει από το πάντρεμα διαλεχτών ποικιλιών κόκκων Arabica από τη Λατινική Αμερική και Robusta από την Ασία, ένας συνδυασμός που επιβεβαιώνει το ιδανικό αποτέλεσμα.

Η σωστή επιλογή για ξενοδοχεία και καταλύματα

Με το Καφεσύστημα Ελ Γκρέκο, οι επιχειρηματίες του ξενοδοχειακού κλάδου εξυπηρετούν με ευκολία την ανάγκη τους να σερβίρουν στους πελάτες τους τον τέλειο ελληνικό καφέ. 

Χάρη στο πάτημα ενός κουμπιού, ελαχιστοποιείται ο χρόνος παρασκευής και μεγιστοποιείται η απόδοση. Με δυο λόγια, σε μόλις 45 δευτερόλεπτα παρασκευάζεται κάθε φορά το τέλειο φλιτζάνι ελληνικού καφέ. 

Επιπλέον, η λειτουργία και ο χειρισμός της μηχανής γίνεται με ευκολία από κάθε εργαζόμενο, με αυτοματοποιημένο τρόπο και χωρίς να ξοδεύεται πολύτιμος χρόνος. Το ίδιο ισχύει και για τον καθαρισμό: πραγματοποιείται εύκολα και αυτόματα, χωρίς να απαιτεί κόπο.    

«Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι και ενθουσιασμένοι που παρουσιάσαμε φέτος, στην έκθεση XENIA 2022, το Καφεσύστημα Ελ Γκρέκο, τη μοναδική καινοτομία που αλλάζει τον κόσμο του ελληνικού καφέ», δηλώνει o Πρόεδρος της Resoul Hellas και της E.R. Coffee Experiences, Άνθιμος Δημητριάδης.

«Το Καφεσύστημα Ελ Γκρέκο συμμετέχει στην εξέλιξη και προβολή της ελληνικής διατροφής και γαστρονομίας μαζί με τα αναγνωρίσιμα τοπικά προϊόντα και χαιρόμαστε πολύ που βάζουμε ξανά στο προσκήνιο τον ελληνικό καφέ. Πλέον, ο κάθε Έλληνας ξενοδόχος και επαγγελματίας της εστίασης μπορεί να σερβίρει με ευκολία, ταχύτητα, συνέπεια και ποιότητα τον τέλειο ελληνικό καφέ. Δίνουμε, λοιπόν, τη δυνατότητα να προσφέρεται εύκολα ο ελληνικός καφές, να συμπληρώνει το ‘’ελληνικό πρωινό’’ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τον τοποθετούμε στη σύγχρονη εποχή και αλλάζουμε όλα τα στερεότυπα που κατά καιρούς τον έχουν συνοδεύσει», συμπληρώνει ο κ. Δημητριάδης.  

Μάθετε περισσότερα: https://www.el-greko.gr/kafesysthma

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα