Ανακαλύψτε τα πιο ζεστά και κομψά γυναικεία ρούχα στο Vaya.gr

30 Oct 2020, 11:57 | ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

TornosNews.gr

Ανακαλύψτε τα πιο ζεστά και κομψά γυναικεία ρούχα στο Vaya.gr

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Ο χειμώνας έρχεται μαζί με το κρύο και το Vaya Fashion Boutique γεμίζει παλτό, μπουφάν, ζακέτες, παντελόνια, μπλούζες, σακάκια και πολλά άλλα για να σας δώσει άπειρες επιλογές για ζεστούς και στυλάτους συνδυασμούς.

Πώς μπορούμε όμως να δείχνουμε κομψές ενώ παράλληλα είμαστε ζεστές; Η απάντηση είναι απλή: με το κατάλληλο layering από κομψά κομμάτια όπως σακάκια, πουκάμισα και μοναδικά πανωφόρια.

Το μυστικό κρύβεται στην ιδιαιτερότητα των γυναικείων ρούχων του Vaya Fashion Boutique αφού πρόκειται για καλοραμμένα και ποιοτικά ενδύματα από ελληνικές εταιρείες που έχουν ως προτεραιότητα την καθημερινότητα της δραστήριας Ελληνίδας γυναίκας που ενδιαφέρεται για την εμφάνιση της. Ρούχα που μπορούν να φορεθούν από το πρωί πηγαίνοντας στη δουλειά μέχρι και το βράδυ στην έξοδο και να δείχνουν εξίσου εντυπωσιακά για γυναίκες που νοιώθουν ξεχωριστές και μέσα στην μόδα.

Αν είσαι και εσύ μία γυναίκα που θέλει να ντύνεται κομψά, διαχρονικά και να εκφράζεις τη δυναμική σου και μέσα από το ντύσιμό σου, τότε είσαι σίγουρα έτοιμη για τον κόσμο του Vaya Fashion Boutique. Επισκέψου το φυσικό μας κατάστημα στη Γρηγορίου Λαμπράκη 236 στην Άνω Τούμπα Θεσσαλονίκης ή μπες στο www.vaya.gr για όλη την Ελλάδα με δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 60€.

Θα βρεις ότι χρειάζεσαι για το καθημερινό σου ντύσιμο μέχρι και επίσημα φορέματα για γάμους και βαπτίσεις και όλα αυτά σε μεγέθη από Small- 4Xlarge!

Είμαστε στη διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε σε όλα τα social media, για οποιαδήποτε πληροφορία βρείτε μας σε

Website: https://www.vaya.gr/

Facebook: https://www.facebook.com/vaya.gr/

Instagram: https://www.instagram.com/vaya.gr/

Pinterest: https://www.pinterest.com/vayaboutique/

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα