Σταύρος Γκέσουρας: Το Tax Free εργαλείο μείωσης της φοροδιαφυγής

13 Apr 2018, 12:21 | ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

TornosNews.gr

Σταύρος Γκέσουρας: Το Tax Free εργαλείο μείωσης της φοροδιαφυγής

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Ο κύριος Σταύρος Γκεσούρας Country Manager της Premier Tax Free για την Ελλάδα μιλάει στην κάμερα του Tornos News κατά την διάρκεια της πρώτης Ημερίδας που διοργάνωσε η εταιρία στην χώρα μας με θέμα "Από τον μαζικό τουρισμό στην τουριστική εμπειρία".

Ο κ. Γκέσουρας επισημαίνει ότι η μείωση του ορίου συναλλαγών κάτω από τα 120 ευρώ που εισηγήθηκε η Premier Tax Free έφερε αύξηση πωλήσεων κατά 40%, ανέβασε τον τζίρο στην εγχώρια αγορά καθώς και τα κρατικά έσοδα από την φορολογία και άρα συνεπώς αποτελεί εργαλείο μείωσης της φοροδιαφυγής.

"Συνολικά, τα τελευταία 10 χρόνια, η αγορά του Tax Free προσέλκυσε τζίρο 1 δισεκατομμυρίου ευρώ με αύξηση 300% τα τελευταία τρια χρόνια", πρόσθεσε ο κύριος Γκέσουρας και εξήγησε ότι συνιστά "μια διαρκή έκπτωση 365 ημερών συμβάλλοντας στην αύξηση των πωλήσεων και στην ικανοποίηση των πελατών που εξασφαλίζει με την σειρά της επαναλαμβανόμενους επισκέπτες."'

Τέλος, κάλεσε τους επιχειρηματίες να επωφεληθούν από το εξειδικευμένο cultural training που παρέχει η Premier Tax Free ώστε να μεγιστοποιήσουν τις πωλήσεις και τα έσοδα τους.

Δείτε τα όσα ενδιαφέροντα μας είπε:

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα