MSC Cruises: Λαμπερή τελετή ονοματοδοσίας του MSC Virtuosa στα HAE

MSC Cruises: Λαμπερή τελετή ονοματοδοσίας του MSC Virtuosa στα HAE

Η MSC Cruises, η τρίτη μεγαλύτερη εταιρεία κρουαζιέρας στον κόσμο, φιλοξένησε στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ) την τελετή ονοματοδοσίας του νέο της κρουαζιερόπλοιου MSC Virtuosa, με «νονά» την σούπερ σταρ του Χόλιγουντ Σοφία Λόρεν. Ακολουθώντας τη μακρόχρονη ναυτική παράδοση, η επίσημη Τελετή Ονοματοδοσίας του πλοίου πραγματοποιήθηκε παρουσία του Καπετάνιου του Πλοίου, Πλοιάρχου Francesco Veniero, και τοπικών αξιωματούχων.

Η MSC Cruises επέλεξε το Ντουμπάι για να φιλοξενήσει την τελετή σε αναγνώριση των ισχυρών και μακροπρόθεσμων δεσμών της με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και την ευρύτερη αγορά της Μέσης Ανατολής, που είναι ο κορυφαίος προορισμός για την εταιρεία.

Εξοπλισμένο με μερικές από τις πιο σύγχρονες ναυτιλιακές τεχνολογίες, το MSC Virtuosa είναι ένα από τα πιο περιβαλλοντικά προηγμένα κρουαζιερόπλοια στον κόσμο, καθώς έχουν αξιοποιηθεί όλα τα διαθέσιμα μέσα για να ελαχιστοποιηθεί το περιβαλλοντικό αποτύπωμα του πλοίου. Η MSC Cruises συμμερίζεται τη φιλοδοξία των ΗΑΕ να φτάσουν σε μηδενικές εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα έως το 2050 και το MSC Virtuosa αντιπροσωπεύει ένα ακόμη ορόσημο στην πορεία προς την επίτευξη αυτού του στόχου.

Το MSC Virtuosa μπορεί να μεταφέρει έως και 6.334 επιβάτες και 1.704 μέλη πληρώματος και πρόκειται να εξυπηρετήσει την Αραβική Θάλασσα έως τον Μάρτιο του 2022 από τη βάση του στο Ντουμπάι.

Η εκδήλωση στο Port Rashid, σε συνεργασία με το Υπουργείο Οικονομίας και Τουρισμού του Ντουμπάι και την DP World, αντικατοπτρίζει την αυξανόμενη σημασία του Εμιράτου ως προορισμού που πρέπει να επισκεφτούν οι φίλοι της κρουαζιέρας από όλο τον κόσμο και αναδεικνύει τη σημασία της συμβολής της βιομηχανίας κρουαζιέρας στην περαιτέρω ανάπτυξη του τουρισμού στα ΗΑΕ.

Ο Pierfrancesco Vago, Εκτελεστικός Πρόεδρος της MSC Cruises, δήλωσε: «Έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε αυτή την σημαντική τελετή ναυτικής παράδοσης στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα κατά τη διάρκεια του Χρυσού Ιωβηλαίου τους και με αυτήν να σηματοδοτούμε τη μακροχρόνια και μακροπρόθεσμη δέσμευσή μας σε αυτήν την περιοχή. Αυτός είναι και ο λόγος που φέτος το χειμώνα το MSC Virtuosa, ένα νέο και ένα από τα πιο προηγμένα τεχνολογικά και περιβαλλοντικά πλοία του στόλου μας, θα κάνει εδώ homeporting ως μέρος της ανάπτυξης των δραστηριοτήτων μας στην περιοχή του Κόλπου. Η κρουαζιέρα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της δυναμικής τουριστικής βιομηχανίας των ΗΑΕ και χάρη στο μοναδικό παγκόσμιο δίκτυο μας θα συνεχίσουμε να προβάλλουμε τη χώρα και τη Μέση Ανατολή σε όλο τον κόσμο ως ελκυστική επιλογή διακοπών για να υποστηρίξουμε την περαιτέρω ανάπτυξη της τουριστικής βιομηχανίας σε τοπικό επίπεδο».

Με οικοδεσπότη τη γνωστή τηλεοπτική προσωπικότητα των ΗΑΕ Ομάρ Μπούτι ως Master of Ceremonies, η σταρ του Χόλιγουντ Σοφία Λόρεν ανέβηκε στη σκηνή για να ονομάσει επίσημα για 17η φορά πλοίο της MSC Cruises, κόβοντας την κορδέλα και σπάζοντας το μπουκάλι στο κύτος του πλοίου. Η λαμπερή βραδιά κορυφώθηκε με εντυπωσιακή επίδειξη πυροτεχνημάτων στον εκπληκτικό ορίζοντα του Ντουμπάι και ακολούθησε εορταστικό γκουρμέ δείπνο σε ένα από τα κομψά εστιατόρια του πλοίου και παράσταση από τον διεθνώς αναγνωρισμένο τραγουδιστή και τραγουδοποιό Rag'n'Bone Man.

Ο Σουλτάνος Ahmed Bin Sulayem, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου DP World, δήλωσε: «Είναι μια περήφανη στιγμή για εμάς που φιλοξενούμε την τελετή ονοματοδοσίας του MSC Virtuosa στο Mina Rashid, το οποίο επιβεβαιώνει με συνέπεια την ιδιότητά του ως κορυφαίου προορισμού σε περιφερειακό και παγκόσμιο επίπεδο. Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του λιμανιού, η ικανότητα εξυπηρέτησης επιβατών και η στρατηγική τοποθεσία του μας βοήθησαν να κερδίσουμε πολλές σημαντικές διακρίσεις, με πιο πρόσφατη το Βραβείο ‘The Middle East's Leading Cruise Port Award’ στα ‘The World Travel Awards 2021’, το οποίο έλαβε για 14η συνεχή χρονιά. Για να διασφαλίσουμε ότι το λιμάνι θα συνεχίσει να συνεισφέρει απρόσκοπτα στην οικονομία των ΗΑΕ και να αποτελεί σημαντικό οικονομικό πυλώνα του Ντουμπάι, εργαζόμαστε προκειμένου να ενισχύσουμε τις δυνατότητές του. Ο μοναδικός μας στόχος είναι να ενισχύσουμε την εικόνα του ως κορυφαίας εγκατάστασης αναψυχής που αντιπροσωπεύει την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά του Ντουμπάι. Μέσω των προσπαθειών μας θα επιδιώξουμε να συνεχίσει το Εμιράτο να κερδίζει διεθνή αναγνώριση ως προορισμός κρουαζιέρας παγκόσμιας κλάσης. Αναμένουμε, επίσης, συνολικά 126 επισκέψεις πλοίων και πάνω από 500.000 επισκέπτες κρουαζιέρας για την ερχόμενη σεζόν κρουαζιέρας 2021/22. Αυτό θα ενισχύσει περαιτέρω τα μεγέθη του τουρισμού του Ντουμπάι και θα συμβάλει στην πρόοδό μας».

Η Εξοχότητά του Helal Saeed Almarri, Γενικός Διευθυντής του Τμήματος Οικονομίας και Τουρισμού του Ντουμπάι, σχολίασε από την πλευρά του: «Το Ντουμπάι συνεχίζει να χαράζει μια πορεία προς τα εμπρός, ως ένας από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς στον κόσμο και ως πρωτεύουσα της κρουαζιέρας στη Μέση Ανατολή, καθώς προσπαθούμε συνεχώς να υλοποιούμε του στόχους της εμπνευσμένης ηγεσίας μας να κάνουμε το Ντουμπάι τον πιο ελκυστικό και επισκέψιμο προορισμό. Η διοργάνωση της τελετής ονοματοδοσίας του νεότερου εμβληματικού πλοίου της MSC Cruises, του MSC Virtuosa, στο Ντουμπάι, αποτελεί απόδειξη της δημοτικότητας της πόλης ως πύλης κρουαζιέρας στην περιοχή. Η φήμη του Ντουμπάι ως κόμβου κρουαζιέρας συνεχίζει να μεγαλώνει και εμβληματικά γεγονότα όπως αυτό αντικατοπτρίζουν την καθοριστική συμβολή της κρουαζιέρας στην τουριστική βιομηχανία της πόλης. Με το Ντουμπάι να συνεχίζει να υποδέχεται τουρίστες από όλο τον κόσμο, αυτή η εκδήλωση αξιοποιεί τη δυναμική που δημιουργήθηκε από την πρόσφατη έναρξη της νέας σεζόν κρουαζιέρας, τροφοδοτώντας περαιτέρω την ανάπτυξη κατά τη διάρκεια αυτής της χρονιάς-ορόσημο για το Ντουμπάι, με την Expo 2020 και τους εορτασμούς γύρω από το Χρυσό Ιωβηλαίο των ΗΑΕ, μεταξύ άλλων».

Το MSC Virtuosa διαθέτει 10 εστιατόρια, 21 μπαρ και σαλόνια, πέντε πισίνες και θα πραγματοποιεί εκπληκτικά δρομολόγια στην Αραβική Θάλασσα καθ' όλη τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου, από τη βάση του στο Ντουμπάι, για να προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να γνωρίσουν τους καλύτερους προορισμούς στην περιοχή του Κόλπου, συμπεριλαμβανομένων του Άμπου Ντάμπι, του νησιού Sir Bani Yas και του Κατάρ.

Το καινοτόμο πλοίο αναπτύσσεται σε 19 καταστρώματα και είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους καλεσμένους του αυτό το χειμώνα για εβδομαδιαίες κρουαζιέρες από το Ντουμπάι προσφέροντας την καλύτερη διεθνή κουζίνα, ψυχαγωγία παγκόσμιας κλάσης, χαλαρωτικά μπαρ και σαλόνια με τους μεγαλύτερους χώρους αγορών εν πλω, κέντρο σπα και γυμναστήριο, υδάτινο πάρκο και κλαμπ για παιδιά, από νήπια έως εφήβους. Το εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του πλοίου είναι η εμβληματική λεωφόρος περιπάτου, μήκους 112 μέτρων με έναν εκπληκτικό ουράνιο θόλο LED, που αποτελεί το επίκεντρο της κοινωνικής ζωής του πλοίου. Ένα ακόμα μοναδικό χαρακτηριστικό που περιμένει τους επισκέπτες είναι το ολοκαίνουργιο MSC Starship Club, που είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στο MSC Virtuosa και όπου πρωταγωνιστεί ο πρώτος φουτουριστικός ανθρωποειδής ρομποτικός μπάρμαν στον κόσμο, ο Rob.

Η εκδήλωση στο Port Rashid πραγματοποιήθηκε σε συμμόρφωση με όλα τα πρωτόκολλα δημόσιας υγείας και ασφάλειας που έχει θεσπίσει η κυβέρνηση του Ντουμπάι και με την υποστήριξη του πρωτοκόλλου υγείας και ασφάλειας της MSC Cruises, που επέτρεψε στα πλοία της εταιρείας να επανεκκινήσουν τη λειτουργία τους το 2020. Η εκδήλωση είναι επίσης μέρος των εορτασμών για το Χρυσό Ιωβηλαίο των ΗΑΕ και συμπίπτει με τη φιλοξενία στο Ντουμπάι της World EXPO 2020.

Μετά την τελετή ονοματοδοσίας, το MSC Virtuosa αναχώρησε στις 28 Νοεμβρίου από το Ντουμπάι για το παρθενικό του ταξίδι στον Κόλπο με επισκέψεις στο Άμπου Ντάμπι, το νησί Sir Bani Yas και τη Ντόχα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ MSC VIRTUOSA

Το MSC Virtuosa έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια δυναμική και εκθαμβωτική εμπειρία στους επισκέπτες, με καινοτόμα χαρακτηριστικά και εγκαταστάσεις, και είναι επίσης ένα από τα πιο προηγμένα περιβαλλοντικά πλοία του στόλου της MSC Cruises. Μερικά από τα κυριότερα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν:

• Βελτιωμένο MSC Yacht Club, με κομψές ιδιωτικές εγκαταστάσεις και καταλύματα που περιλαμβάνουν σαλόνι με πανοραμική θέα, γκουρμέ εστιατόριο, ιδιωτική πισίνα και χώρο ηλιοθεραπείας

• MSC for Me – την πολυκαναλική ψηφιακή εμπειρία που βοηθά τους επισκέπτες να αξιοποιήσουν στο έπακρο την εμπειρία των διακοπών τους

• Μια επιλογή από 10 εστιατόρια και 21 μπαρ, συμπεριλαμβανομένων δύο ολοκαίνουργιων εστιατορίων HOLA! Tacos & Cantina και Indochine

• Το ολοκαίνουργιο MSC Starship Club με το πρώτο ανθρωποειδές ρομποτ-μπάρμαν στον κόσμο, που προσφέρει ένα φουτουριστικό σκηνικό και μια καθηλωτική εμπειρία ψυχαγωγίας

• Ένα θέατρο 945 θέσεων και το εκπληκτικό Carousel Lounge στο πίσω μέρος του πλοίου, με ζωντανές παραγωγές και παραστάσεις κάθε βράδυ

• Εκτενείς εγκαταστάσεις για παιδιά, όπως παιδότοποι LEGO® και το παιδικό κλαμπ Chicco

• Μεσογειακό πεζόδρομο μήκους 112 μέτρων με μπουτίκ μπαρ και εστιατόρια και μια εκπληκτική οθόνη ουρανού LED με κινούμενα σχέδια όλη την ημέρα και τη νύχτα

• Πέντε πισίνες, συμπεριλαμβανομένης μιας μεγάλης πισίνας magrodome και ενός υδάτινου πάρκου 1.000μ²

• Έναν ειδικό χώρο ψυχαγωγίας με προσομοιωτή FI, μπόουλινγκ, κινηματογράφο XD

• Το πολυτελές MSC Aurea Spa με πλήρη γκάμα περιποιήσεων και το υπερσύγχρονο MSC Gym της Technogym®

• Τη μεγαλύτερη εμπορική περιοχή εν πλω, με 1.168 τ.μ. χώρων λιανικής με 11 μπουτίκ και 250 διαφορετικές μάρκες

ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Με συνέπεια στη δέσμευση της MSC Cruises να επιτύχει μηδενικές εκπομπές αερίων θερμοκηπίου από τις θαλάσσιες δραστηριότητές της έως το 2050, το MSC Virtuosa διαθέτει μερικές από τις πιο προηγμένες τεχνολογίες που είναι διαθέσιμες αυτήν τη στιγμή, όπως: υβριδικά συστήματα καθαρισμού καυσαερίων (EGCS), συστήματα επεξεργασίας λυμάτων σύμφωνα με το ψήφισμα MEPC 227(64) του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού, ικανότητα παράκτιας ενεργειακής υποστήριξης και σύστημα διαχείρισης υποβρυχίως εκπεμπόμενου θορύβου, με ειδικό σχεδιασμό του κύτους και του μηχανοστασίου ώστε να ελαχιστοποιείται η επίδραση του ήχου, μειώνοντας μεταξύ άλλων τις πιθανές επιπτώσεις στη θαλάσσια πανίδα.

Το MSC Virtuosa έχει λάβει επίσης 11 Χρυσά Μαργαριτάρια από την Bureau Veritas για τη σειρά καινοτόμων χαρακτηριστικών του, συμπεριλαμβανομένων της προστασίας του περιβάλλοντος και της υγείας και ασφάλειας. Το MSC Virtuosa είναι στην πραγματικότητα το πρώτο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο που έλαβε σημείωση BIORISK από το Bureau Veritas ως αναγνώριση της ικανότητάς του να μετριάζει και να διαχειρίζεται τον κίνδυνο μολυσματικών ασθενειών για τους επιβάτες.

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
 1. 25/05 17:58

  ΕΤΑΔ | Διαγωνισμός για την μίσθωση του εμβληματικού τουριστικού ακινήτου «Ωκεανίδα» στην Ακτή Βουλιαγμένης

 2. 25/05 17:31

  Γιάννης Χουβαρδάς | Η άλλη πλευρά της Καταιγίδας | 1 - 7 Ιουνίου 2022

 3. 25/05 16:55

  Γιατί η Airbnb αποχωρεί από την Κίνα

 4. 25/05 15:58

  Fam trip ΕΟΤ | Απευθείας πτήσεις charter Σεούλ-Αθήνα το φθινόπωρο

 5. 25/05 15:35

  Άλλαξε ριζικά η εικόνα της Βαρβακείου - Νέοι σύγχρονοι χώροι πώλησης παραδίδονται σε επαγγελματίες και καταναλωτές 

 6. 25/05 15:32

  Η Uber επεκτείνεται στη Σαντορίνη - Προοπτικές και για άλλα ελληνικά νησιά

 7. 25/05 15:20

  Το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου "έπνιξε" στον καπνό την Πάλμα – Έντονες διαμαρτυρίες των κατοίκων

 8. 25/05 14:10

  TUI: 12 εβδομαδιαίες πτήσεις προς Κρήτη, Ρόδο, Κω, Κάρπαθο και Κέρκυρα από το Linz

 9. 25/05 13:42

  Air France-KLM | Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 2,26 δισ. ευρώ για την αποπληρωμή της κρατικής βοήθειας

 10. 25/05 13:23

  Η Ρόδος μέσα από το φακό της τηλεόρασης της Τουρκίας

 11. 25/05 13:16

  Ψηφιακή κάρτα εργασίας: Το 2023 εφαρμογή και στον Τουρισμό

 12. 25/05 13:14

  Το Hyatt Regency Thessaloniki βραβεύεται με το Travelers’ Choice Award για το 2022 από το Tripadvisor

 13. 25/05 13:09

  ΤUI: Διευρύνεται το τμήμα tour και δραστηριοτήτων – «Είναι για εμάς βασικός πυλώνας ανάπτυξης»

 14. 25/05 13:04

  Ναύπλιο | Το Σάββατο 28 Μαΐου 2022 η μεγάλη γιορτή της αγκινάρας Ιρίων

 15. 25/05 12:52

  Sabre: Οι 5 τάσεις που αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο ταξιδεύουμε μετά την πανδημία

 16. 25/05 12:50

  Ανοιχτές Πόρτες στα Οινοποιεία της Κρήτης | Ένα διήμερο γεμάτο Κρητικό κρασί (28 & 29 Μαΐου 2022)

 17. 25/05 12:35

  Επίσημη πρώτη από ΕΡΤ και ERTFLIX για το τουριστικό video της Σαντορίνης

 18. 25/05 12:21

  ETC/ Τουρισμός: Πώς σκοράρει η Eυρώπη και η Ελλάδα στις μακρινές αγορές το καλοκαίρι του 2022

 19. 25/05 11:35

  Jet2 | Αυξημένη ζήτηση για το καλοκαίρι του 2023 | Πτήσεις για Αθήνα από το αεροδρόμιο Στάνστεντ του Λονδίνου

 20. 25/05 11:21

  H Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο τουριστικό εργαστήριο στη Ντόχα του Κατάρ

 21. 25/05 10:52

  Κάλεσμα Κικίλια στην Emirates για απευθείας πτήση από Ντουμπάι και Νέα Υόρκη προς Θεσσαλονίκη

 22. 25/05 10:49

  Τουρισμός | 390.000 εργαζόμενους αναζητεί η βιομηχανία φιλοξενίας στην Ιταλία

 23. 25/05 10:28

  Schauinsland Travel Partner | Ελλάδα και ισπανικά νησιά στο επίκεντρο της ζήτησης

 24. 25/05 10:00

  Εγκρίσεις επενδυτικών σχεδίων για νέο ξενοδοχείο στην Κορώνη και επέκταση οινοποιείου στη Νεμέα

 25. 25/05 08:13

  Nobu Hospitality: Συνέχεια στη στρατηγική ευρωπαϊκή επέκταση με το Nobu Hotel Madrid

 26. 25/05 08:11

  20.000 ξενοδοχεία συνδυάζονται για να υπολογίσουν το αποτύπωμα άνθρακα των διαμονών

 27. 25/05 08:05

  Ξενοδοχεία | Συνεργασία του EverΕden Βeach Resort με την ισπανική αλυσίδα Vincci Hotels

 28. 25/05 08:00

  To 25o Πανελλήνιο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Ζαχαροπλαστών στα Τρίκαλα

 29. 24/05 20:33

  Διαφορετικές ταχύτητες μέχρι τώρα στις αφίξεις σε Νότια και Βόρεια Ελλάδα

 30. 24/05 19:53

  Β.Κικίλιας | Συνεχίζουμε να αναβαθμίζουμε το brand “Ελλάδα”

 31. 24/05 17:16

  Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών: Δεν υπάρχει ένδειξη μαζικού εμβολιασμού για την ευλογιά των πιθήκων

 32. 24/05 16:37

  Η Θεσσαλονίκη προβάλλεται στο διάσημο γυναικείο περιοδικό Vrouw

 33. 24/05 16:26

  ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ | «Έξω από το κάδρο»

 34. 24/05 15:52

  TUI fly: Άνοιξαν οι κρατήσεις για το 2023 – Πάνω από 1,5 εκατ. θέσεις στα ελληνικά νησιά

 35. 24/05 15:11

  Βαλεαρίδες | Σε απόγνωση για εργαζομένους τα ξενοδοχεία: Φέρτε έναν φίλο σας να εργασθεί και κερδίστε 200 ευρώ!

 36. 24/05 14:50

  Βρετανικός τουρισμός: Η Ελλάδα τέταρτος δημοφιλέστερος προορισμός για ταξίδια κατά την εθνική εορτή Platinum Jubilee

 37. 24/05 13:45

  Fedhatta: Ώθηση στην εξοικείωση των φοιτητών τουριστικών επαγγελμάτων με το πραγματικό τουριστικό περιβάλλον

 38. 24/05 13:37

  Πόλεμος ταλέντων: Το 1/3 των νέων αναζητά την επόμενη επαγγελματική «στέγη»

 39. 24/05 13:09

  Lufthansa και MSC ενδιαφέρονται για την εξαγορά του διαδόχου της Alitalia

 40. 24/05 12:34

  ACI Europe: Πιο κοντά στο "καλό σενάριο" η επιβατική κίνηση στις Ευρωπαϊκές αερομεταφορές το 2022

 41. 24/05 12:08

  Το WTTC παρουσιάζει ένα ενιαίο Ψηφιακό Ταξιδιωτικό Πόρταλ για τη διευκόλυνση των ταξιδιών

 42. 24/05 11:35

  Ταξιδιωτικό Ισοζύγιο α' τριμήνου | Θεαματική αύξηση σε αφίξεις και έσοδα

 43. 24/05 11:26

  ΕΤΑΔ | Ικανοποίηση για την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά

 44. 24/05 10:42

  Ο τουρισμός πολυτελείας στην Ευρώπη μπορεί να ξεπεράσει σε αξία τα 500 δισ.ευρώ ετησίως

 45. 24/05 09:59

  Ο Τουρισμός επέστρεψε στην Αθήνα και δίνει μεγάλη ανάσα στη μικρομεσαία επιχείρηση

 46. 24/05 09:34

  Κομισιόν| Συμφωνία για την αναγνώριση της COVID-19 ως επαγγελματικής ασθένειας

 47. 24/05 09:22

  Τουρισμός | Γερμανία: Εξαιρετικό καλοκαίρι, αλλά χωρίς προσφορές

 48. 24/05 09:12

  Εγκρίσεις επενδυτικών σχεδίων για 2 νέα ξενοδοχεία σε Νεμέα και Πολύγυρο

 49. 24/05 09:09

  Εγκρίσεις για νέο 5άστερο ξενοδοχείο στη Χαλκιδική και νέο ξενοδοχείο στην Ανατολική Μάνη

 50. 24/05 09:06

  Εγκρίσεις για 2 νέα ξενοδοχεία σε Τρίπολη και Γύθειο

 51. 24/05 09:00

  Το 72% των Αμερικανών αφαιρεί χρήματα από τις αποταμιεύσεις διακοπών για να τα βγάλει πέρα

 52. 24/05 08:57

  Γιατί τα άτομα άνω των 50 ετών δεν προσλαμβάνονται στα ξενοδοχεία

 53. 24/05 08:53

  Παράταση αεροπορικών οδηγιών με απαγορεύσεις πτήσεων λόγω του πολέμου στην Ουκρανία

 54. 23/05 16:56

  5ος κύκλος επιτάχυνσης του CapsuleT | Ξεκίνησαν οι αιτήσεις

 55. 23/05 16:24

  Συνάντηση Κικίλια - Χατζημάρκου στη Ρόδο: 6,5% αύξηση στις αφίξεις τον Μάιο συγκριτικά με το 2019

 56. 23/05 15:56

  Aυτό είναι το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο της Norwegian που θα προσεγγίσει Ελλάδα αυτή τη σεζόν (video)

 57. 23/05 14:48

  Η δέσμευση του κλάδου του travel retail στη βιωσιμότητα | workshop στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

 58. 23/05 14:39

  Προβολή της Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής στη Σλοβενία

 59. 23/05 14:00

  Ο Γ.Γ. του ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός

 60. 23/05 13:50

  Η Ελλάδα εκτός ενισχυμένης εποπτείας τον Αύγουστο - ελάφρυνση του χρέους κατά 748 εκατ. ευρώ

 61. 23/05 12:57

  Τουρισμός: Κροατία και Κρήτη οι κορυφαίοι προορισμοί των Γερμανών γυμνιστών

 62. 23/05 12:05

  Στον πλήρη έλεγχο της Lamda Development η Lamda Malls

 63. 23/05 12:03

  Με homeport τον Πειραιά το κρουαζιερόπλοιο MSC Lirica- δρομολόγια 7 διανυκτερεύσεων στην Αν.Μεσόγειο

 64. 23/05 12:01

  Παγκόσμια πρεμιέρα για τον «Αγαμέμνονα» του καινοτόμου Γερμανού σκηνοθέτη Ούλριχ Ράσε!

 65. 23/05 11:57

  Ελληνικός τουρισμός: Θετικό μομέντουμ στο γιώτινγκ το 2022

 66. 23/05 11:37

  Προσοχή στις απάτες! Πώς επιτήδειοι εξαπατούν ιδιοκτήτες τουριστικών καταλυμάτων

 67. 23/05 11:23

  Ο μεγάλος γαλλικός όμιλος Bagatelle έρχεται στη Μύκονο

 68. 23/05 10:44

  Ελληνικός τουρισμός 2022 | Με το δεξί ξεκινά και ο Ιούνιος - 703.000 αεροπορικές θέσεις την εβδομάδα 30/5 έως 5/6

 69. 23/05 10:33

  Μια ακόμη σεζόν για γερά νεύρα

 70. 23/05 10:32

  Υψηλότερες αφίξεις από το 2019 και τον Μάιο σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα

 71. 23/05 10:00

  Eπιχορηγήσεις για κάμπινγκ και ξενοδοχείο σε Γύθειο και Οίτυλο

 72. 23/05 09:54

  Πρωταθλήτρια στην επιμήκυνση της σεζόν η Σαντορίνη με βάση τα έσοδα στο α' τρίμηνο

 73. 23/05 08:43

  Το μυστικό για να προσελκύσετε και να διατηρήσετε κορυφαία ταλέντα στην επιχείρησή σας

 74. 23/05 08:37

  Ελληνο-Αυστραλιανοί Διάλογοι: Ο Βασίλης Κικίλιας μιλάει για τη σχέση τουρισμού και εμπορίου

 75. 23/05 08:28

  Τζιν τόνικ στο πρώτο υποβρύχιο μπαρ στον κόσμο

 76. 23/05 08:10

  Αξιοποίηση του διατηρητέου ξενοδοχείου Σάρλιτζα Παλλάς στη Λέσβο με τη δημιουργία κέντρου Θερμαλισμού

 77. 23/05 08:05

  Ε.Ξ. Ιωαννίνων | Ημερίδα για την αύξηση των online κρατήσεων

 78. 22/05 22:33

  Θετικός στην ανεμοβλογιά τελικά ο τουρίστας από την Κεφαλονιά

 79. 22/05 11:17

  Β.Κικίλιας | Νέο ξενοδοχείο για τον αθλητικό τουρισμό στη Λήμνο για τις προπονήσεις ολυμπιακών ομάδων

 80. 22/05 11:06

  Το πρώτο ύποπτο κρούσμα ευλογιάς στην Ελλάδα εντοπίστηκε σε τουρίστα στη Ζάκυνθο

 81. 22/05 10:56

  Καλή χρονιά για τον τουρισμό το 2022 παρά τις δυσκολίες που υφίστανται οι επιχειρήσεις

 82. 22/05 08:39

  Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μαγειρεύει για τη Λέσβο στην Αθήνα

 83. 22/05 08:38

  Ισπανία: Οι ενεργειακές εισαγωγές αυξήθηκαν κατά 10,8 δισ. ευρώ στο πρώτο τρίμηνο

 84. 21/05 11:26

  Διαρκής στόχος μας να καταστεί η Αττική από τους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως

 85. 21/05 11:15

  Airbnb | Οι περισσότεροι οικοδεσπότες νοικιάζουν τα σπίτια τους για να επιβιώσουν - νέες εμπειρίες αναζητούν οι επισκέπτες

 86. 21/05 11:12

  Ποια χώρα κέρδισε ξανά τον τίτλο του παγκόσμιου ηγέτη στην παρακολούθηση πτηνών

 87. 21/05 11:03

  Συνεργασία μεταξύ των Γενικών Γραμματειών Δημοσίων Επενδύσεων & ΕΣΠΑ και Τουριστικής Πολιτικής

 88. 20/05 15:40

  Costa Cruises: Εβδομαδιαία δρομολόγια κρουαζιέρας στην Α. Μεσόγειο με επιβίβαση ταξιδιωτών στον Πειραιά

 89. 20/05 15:15

  Η Globalia πουλά 5άστερο ξενοδοχείο για να γλιτώσει την Air Europa από την κατάρρευση

 90. 20/05 14:23

  Εκτοξεύθηκε σε σχέση με το 2021 ο τζίρος των καταλυμάτων στην Ελλάδα το α’ τρίμηνο - Στη Ρόδο η μεγαλύτερη αύξηση

 91. 20/05 13:30

  Το «θραύσμα Fagan», τμήμα της ζωφόρου του Παρθενώνα, μπορεί να μείνει για πάντα στην Αθήνα

 92. 20/05 12:49

  Τουρισμός 2022: Η Ισπανία ανακάμπτει σε επίπεδα 2019 στις αεροπορικές αφίξεις

 93. 20/05 12:43

  Ελληνικός τουρισμός α' τρίμηνο 2022 | Στο 62,9% των επιπέδων του 2019 οι ταξιδιωτικές εισπράξεις

 94. 20/05 11:39

  Ανοίγει το 2023 το InterContinental Resort Crete - Συμφωνία για ακόμη 20 χρόνια με το InterContinental Athens

 95. 20/05 10:44

  Ουκρανοί ξεναγοί και τουριστικοί πράκτορες διηγούνται

 96. 20/05 10:10

  Το διεθνές βραβείο Bronze A’ Design Award απονεμήθηκε στην Potiropoulos+Partners για το συγκρότημα του Ποδοσφαιρικού Γηπέδου της ΠΑΕ Λάρισας

 97. 20/05 10:08

  ΕΟΤ | Ελλάδα ψηφίζουν Αυστριακοί και Άγγλοι για διακοπές φέτος το καλοκαίρι

 98. 20/05 09:55

  Αρνητικές γνωμοδοτήσεις από Δήμο Δελφών για 2 φωτοβολταϊκούς σταθμούς και από Περιφέρεια Δ. Ελλάδος για Αιολικό σταθμό

 99. 20/05 09:51

  Οι Αμερικανοί επιστρέφουν στα ευρωπαϊκά ταξίδια για πρώτη φορά σε προπανδημικά επίπεδα

 100. 20/05 09:29

  Σεμινάριο HVS: Πώς τα ξενοδοχεία θα προσελκύσουν εργαζόμενους | Αναγκαία η βελτίωση της φήμης τους ως εργοδότες