Κρουαζιέρα: Παγκόσμιο ντεμπούτο για το πολυαναμενόμενο Celebrity Apex στον Πειραιά

Κρουαζιέρα: Παγκόσμιο ντεμπούτο για το πολυαναμενόμενο Celebrity Apex στον Πειραιά

Το νέο πολυτελές κρουαζιερόπλοιο Celebrity Apex, που προστέθηκε στον στόλο της Celebrity Cruises ,καλωσόρισε τους πρώτους επιβάτες και αναχώρησε από την Αθήνα για να ξεκινήσει τις καλοκαιρινές κρουαζιέρες στα ελληνικά νησιά την Κύπρο και το Ισραήλ. 
Το homeport στην Αθήνα αποτελεί επιστροφή της εταιρείας στις ρίζες της, καθώς είχε ιδρυθεί από την οικογένεια Χανδρή στην Ελλάδα το 1988.

Ενθουσιασμός, ανυπομονησία και εντυπωσιασμός! Αυτές οι τρείς λέξεις θα μπορούσαν να περιγράψουν τα συναισθήματα των πρώτων επιβατών καθώς το Celebrity Apex, το  πολυαναμενόμενο νέο πολυτελές κρουαζιερόπλοιο αναχώρησε το Σάββατο από το λιμάνι του Πειραιά για να ξεκινήσει την παρθενική του κρουαζιέρα εγκαινιάζοντας την καλοκαιρινή σαιζόν στο Αιγαίο Πέλαγος. 

Η πολυαναμενόμενη κρουαζιέρα σηματοδοτεί μια ιστορική στιγμή για την Celebrity Cruises, η οποία είχε αρχικά προγραμματίσει να παρουσιάσει το νεότερο κρουαζιερόπλοιο του στόλου της τέλη Μαρτίου 2020. Από τότε επιβάτες και πιστοί πελάτες της εταιρείας ανυπομονούσαν για να ζήσουν την εμπειρία του νεότερου κρουαζιερόπλοιου του στόλου της εταιρείας. 

Αυτή η στιγμή επιτέλους έφτασε όταν στις 20.30 του Σαββάτου 19 Ιουνίου το Celebrity Apex αναχώρησε από το Πειραιά σηματοδοτώντας όχι μόνο την επιστροφή της κρουαζιέρας στην Ευρώπη για την Celebrity Cruises αλλά και θέτοντας νέα στάνταρ πολυτέλειας. Κάτω από τον γαλανό αττικό ουρανό το Celebrity Apex,το δεύτερο κρουαζιερόπλοιο της πολυβραβευμένης σειράς  Edge, θα πραγματοποιήσει κρουαζιέρα 7 νυχτών στο Αιγαίο. 

Η επιστροφή της Celebrity Cruises στο Αιγαίο γίνεται ακόμα πιο ξεχωριστή δεδομένης της ελληνικής κληρονομιάς της εταιρείας. Ιδρύθηκε το 1988 από την οικογένεια Χανδρή και αργότερα έγινε μέλος του Royal Caribbean Group. Η Celebrity Cruises έχει διατηρήσει τις ελληνικές της ρίζες αναλλοίωτες έως σήμερα, καθώς 70% των αξιωματικών ναυτικού σε ολόκληρο τον στόλο έχει ελληνική καταγωγή. Πάνω από 40 από αυτούς μάλιστα είναι καπετάνιοι και πρώτοι μηχανικοί, συμπεριλαμβανομένου του καπετάνιου του Celebrity Apex, Δημητρίου Καφετζή

“Ύστερα από όλο αυτό τον καιρό, ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα για όλους όσους είναι σε αυτό το μοναδικό κρουαζιερόπλοιο σε μια από τις γωνιές του κόσμου που κόβουν την ανάσα. Ο απόπλους σήμερα είναι μια πολύ σημαντική στιγμή για τους φιλοξενούμενούς μας, το πλήρωμα και την εταιρεία.” δήλωσε η Πρόεδρος και CEO της Celebrity Cruises Lisa Lutoff-Perlo. Η επιστροφή στο Αιγαίο, όπου όλα ξεκίνησαν για εμάς και ύστερα από τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, είναι μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή για εμένα και το πλήρωμα του Celebrity Apex. Η Ελλάδα είχε πάντα ξεχωριστή θέση στη καρδιά μας και τώρα ακόμα περισσότερο.” 

---------

Διαβάστε επίσης

Γιατί η Celebrity Cruises επέλεξε την Ελλάδα για το παγκόσμιο ντεμπούτο του καινούριου της πλοίου Celebrity Apex (VIDEO)

------------

Οι επιβάτες θα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν στα ελληνικά νησιά και την Κύπρο και να επισκεφθούν την μεσαιωνική πόλη της Ρόδου, τις ομορφιές της Μυκόνου, την μοναδική Σαντορίνη και τέλος τη Λεμεσό στην Κύπρο.

“Η σημερινή μέρα είναι μια μέρα περηφάνιας για μένα που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Όχι μόνο επιστρέφω στην  θάλασσα αλλά και στη χώρα μου με ένα καταπληκτικό πλήρωμα Είναι πραγματικά τιμή μου να είμαι καπετάνιος στο νεότερο κρουαζιερόπλοιο του στόλου μας και να καλωσορίζω τους επιβάτες στο πλοίο” δήλωσε ο καπετάνιος Δημήτριος Καφετζής.

 Εμβολιασμένο πλήρωμα και τουλάχιστον 95% εμβολιασμένοι επιβάτες

Το Celebrity Apex θα πραγματοποιεί κρουαζιέρες με εμβολιασμένο πλήρωμα και τουλάχιστον 95% πλήρως εμβολιασμένους επιβάτες. Την στιγμή που η Ελλάδα επιτρέπει στους επιβάτες να εξερευνήσουν μόνοι τους τα νησιά, η Celebrity Cruises έχει σχεδιάσει πολύ ξεχωριστές εκδρομές σε κάθε λιμάνι προσέγγισης.  

Το Σάββατο 19 Ιουνίου πριν την πρώτη αναχώρηση πραγματοποιήθηκε εθιμοτυπική επίσκεψη στον Πειραιά με τον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας κο Ιωάννη Πλακιωτάκη, τον καπετάνιο και αντιπρόεδρο του στόλου της Celebrity Cruises κο Μανώλη Αλευρόπουλο καθώς και τον κο Ανδρέα Στυλιανόπουλο, πρόεδρο του ταξιδιωτικού οργανισμού Navigator, αποκλειστικού αντιπροσώσπου του ομίλου της royal Caribbean Group και της Celebrity Cruises σε Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία

 Το απαύγασμα της νέας πολυτέλειας στη θάλασσα

 Όπως και το πρωτοποριακό αδελφάκι του, Celebrity Edge, που ανακηρύχθηκε ένα από τα «Καλύτερα μέρη του κόσμου» από το περιοδικό TIME στην πρώτη του σεζόν το 2019, το Celebrity Apex διαθέτει καινοτόμο εξωτερικό σχεδιασμό και υπερσύγχρονους χώρους φιλοτεχνημένους από σχεδιαστές παγκοσμίου φήμης, που φέρνουν τους επιβάτες σε επαφή με τον εκπληκτικό κόσμο γύρω τους όπως ποτέ άλλοτε. Η εμπειρία που προσφέρει το πλοίο στο εσωτερικό του ξεχωρίζει απ’ όλα τα άλλα κρουαζιερόπλοια και τροφοδοτεί την αγάπη των επιβατών για τα ταξίδια με:

- Τον πολυτελή χώρο The Retreat® με τα εκπληκτικά καταλύματά του, ένα ιδιωτικό εστιατόριο και ένα αποκλειστικό σαλόνι και χώρο ηλιοθεραπείας που συναγωνίζεται οποιοδήποτε θέρετρο υψηλών προδιαγραφών. Επιπλέον, μια αφοσιωμένη ομάδα μπάτλερ, βοηθών και ρεσεψιονίστ διασφαλίζει 24 ώρες το 24ωρο ότι όλα είναι υπό έλεγχο ενώ εσείς κάνετε τις διακοπές σας.

- Επαναστατικά καταλύματα, από σύγχρονες διώροφες βίλες με μικρές πισίνες έως καμπίνες με απέραντες βεράντες, που καταργούν τα όρια μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, όλα επιμελημένα και σχεδιασμένα από τη βραβευμένη MBE Kelly Hoppen. - Την εμπειρία The Magic Carpet®, με ένα μαγικό χαλί που πετάει ψηλά πάνω από τη θάλασσα και προσφέρει στους επιβάτες απρόσκοπτη θέα, την ώρα που γευματίζουν ή πίνουν κοκτέιλ.

- Ένα απαράμιλλο γαστρονομικό ρεπερτόριο από 29 ξεχωριστά εστιατόρια, μπαρ και σαλόνια, συμπεριλαμβανομένου του ολοκαίνουργιου Craft Social Bar, που συνδέει τους επιβάτες με τους προορισμούς που θα επισκεφθούν όπως ποτέ άλλοτε. Μενού από όλο τον κόσμο, επιμελημένα από σεφ με αστέρια Michelin, φέρνουν γεύσεις από όλο τον πλανήτη απευθείας στο πιάτο σας, προσφέροντας ένα απαράμιλλο γαστρονομικό ταξίδι στη θάλασσα.


Cruise with Confidence

Εξασφαλίζοντας ευελιξία το πρόγραμμα Cruise with Confidence επιτρέπει στους πελάτες που πραγματοποιήσουν κράτηση έως 31 Ιουλίου 2021 να ακυρώσουν μέχρι και 48 ώρες πριν την αναχώρηση επιλέγοντας κρουαζιέρες μέχρι 4 Μαίου 2022 και να λάβουν 100% future cruise credit.

Oι επιβάτες του Celebrity Apex θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να απολαύσουν την ‘Always IncludedSM’ προσέγγιση όπου Wi-Fi, ποτά, και φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στη τιμή της κρουαζιέρας.

Guests are encouraged to regularly check the guidance on all health and safety measures across the entire Celebrity Cruises holiday experience at CelebrityCruises.com/healthy-at-sea. 


###

Σχετικά με τη Celebrity Cruises

Το εμβληματικό «X» του Celebrity Cruises είναι το εμπορικό σήμα ενός στόλου 14 βραβευμένων πλοίων που δίνουν μια νέα διάσταση στα πολυτελή ταξίδια κρουαζιέρας με σύγχρονο, μοντέρνο σχεδιασμό, καταλύματα, γεύματα, σπα και ψυχαγωγικές εμπειρίες για μοντέρνα γούστα και πολιτιστικά πλούσιες και ποικίλες ταξιδιωτικές εμπειρίες, σε συνδυασμό με ζεστή, εξατομικευμένη εξυπηρέτηση. Η Celebrity σημείωσε πολλές πρωτοπορίες στον τομέα των κρουαζιέρων, όπως: η πρώτη χρήση ηλιακών πάνελ σε κρουαζιερόπλοιο, η πρώτη προσπάθεια εξάλειψης της χρήσης πλαστικών μπουκαλιών, η πρώτη αμερικανίδα γυναίκα καπετάνιος σε κρουαζιερόπλοιο, η πρώτη ομάδα γυναικών αξιωματικών σε κρουαζιέρα, η πρώτη γυναίκα από τη δυτική Αφρική που εργάστηκε για την κατασκευή γέφυρας ενός κρουαζιερόπλοιο, η τέλεση ενός από τους πρώτους νόμιμους γάμους του ίδιου φύλου σε πλοίο. Με κίνητρο την αγάπη για ταξίδια και το πάθος για την εξερεύνηση του κόσμου, η Celebrity πραγματοποιεί δρομολόγια σε επτά ηπείρους και επισκέπτεται περισσότερους από 300 προορισμούς σε περισσότερες από 70 και πλέον χώρες. Η Celebrity Cruises είναι μία από τις πέντε επωνυμίες κρουαζιέρας που διαχειρίζεται η παγκόσμια εταιρεία κρουαζιέρας Royal Caribbean Group. (NYSE: RCL).

Η Celebrity Cruises εφαρμόζει τις συστάσεις των αρχών δημόσιας υγείας του Healthy Sail Panel και των επιστημονικών εμπειρογνωμόνων για να παρέχει ασφαλέστερες και πιο υγιείς διακοπές σε όλες τις κρουαζιέρες της. Τα πρωτόκολλα υγείας και ασφάλειας, οι περιφερειακοί ταξιδιωτικοί περιορισμοί και η άδεια για επίσκεψη στα λιμάνια υπόκεινται σε αλλαγές με βάση τη συνεχή αξιολόγηση, τα πρότυπα δημόσιας υγείας και τις κυβερνητικές απαιτήσεις. Επιβάτες και κρουαζιέρες στις ΗΠΑ: Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις τελευταίες συμβουλές για την υγεία και τα ταξίδια, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://www.celebritycruises.com/travel-alert ή συμβουλευτείτε ταξιδιωτικές συμβουλές, προειδοποιήσεις ή συστάσεις σχετικά με ταξίδια κρουαζιέρας σε ισχύοντες κυβερνητικούς ιστότοπους.

Από την εθιμοτυπική επίσκεψη στο κρουαζιερόπλοιο το Σάββατο στον Πειραιά: Ο υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης με τον  τον Ανδρέα Στυλιανόπουλο, πρόεδρο του ταξιδιωτικού οργανισμού Navigator, αποκλειστικού αντιπροσώσπου του ομίλου της Royal Caribbean Group και της Celebrity Cruises σε Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία,

Ο ταξιδιωτικός οργανισμός Navigator Travel & Tourist Services αποτελεί τον πλέον εξειδικευμένο οργανισμό στην Ελλάδα στον τομέα της κρουαζιέρας. O Navigator είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος πωλήσεων σε Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία των εταιριών Royal Caribbean International, Celebrity Cruises και Azamara Cruises.

Διαβάστε επίσης

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
  1. 18/04 16:45

    Συνάντηση Όλ. Κεφαλογιάννη με μέλη του Ελληνικού Συμβουλίου του Οργανισμού Sustainable Markets Initiative

  2. 18/04 15:55

    Χρ. Σταϊκούρας: Ενθαρρύνουμε τη μετάβαση σε ένα ‘‘πράσινο’’ μοντέλο αεροπορικών μεταφορών

  3. 18/04 15:13

    Oι Έλληνες στρέφονται στο χώρο της Αυτοβελτίωσης και Ψυχικής Υγείας

  4. 18/04 15:09

    Η Costa Navarino συμμετέχει στους εορτασμούς της Ολυμπιακής χρονιάς

  5. 18/04 15:03

    Η ΕΞΑΑΑ προσχωρεί στη «Συμμαχία για τη Μείωση της Σπατάλης Τροφίμων»

  6. 18/04 14:22

    Το Σχολείο Τουρισμού OnTour ξεκινά ταξίδια σε νέους προορισμούς

  7. 18/04 13:53

    Olimar Reisen | Το Πήλιο νέος προορισμός στην Ελλάδα το 2024

  8. 18/04 13:05

    Συνάντηση Αρναουτάκη με 19 πρέσβεις | Η Κρήτη συνδυάζει την αρχαιολογική και πολιτιστική ιστορία με τις νέες υποδομές

  9. 18/04 12:33

    Το σχέδιο ανάπτυξης της Marriott στην Ευρώπη: 100 νέα ξενοδοχεία μέχρι το 2026

  10. 18/04 12:19

    SKY express: Αύξηση 15% της επιβατικής κίνησης το α' τρίμηνο του 2024

  11. 18/04 12:17

    Fam trip Κινέζων τουριστικών πρακτόρων για τη νέα απευθείας πτήση Σαγκάη-Αθήνα

  12. 18/04 12:03

    Handelsblatt | Η Ελλάδα ως πόλος έλξης για ξένους συνταξιούχους

  13. 18/04 11:57

    E.E. | Δράσεις 3,5 δισ. ευρώ για την προστασία των ωκεανών

  14. 18/04 11:45

    Lufthansa | Ακύρωση των πτήσεων προς Τεχεράνη και Βηρυτό μέχρι τις 30 Απριλίου

  15. 18/04 11:29

    Δήμος Αθηναίων | Συνεργασία με την Κίνα στους τομείς του πολιτισμού και του τουρισμού μέσω της ΕΑΤΑ

  16. 18/04 11:22

    Κρουαζιέρα | Οι θέσεις της CLIA για τη Θαλάσσια Συνδεσιμότητα στη Σύνοδο των Υπουργών Μεταφορών της G7

  17. 18/04 11:18

    Travel + Leisure: 3 Ελληνικά ξενοδοχεία στα 100 καλύτερα νέα στον κόσμο για το 2024

  18. 18/04 11:17

    Ρόδος | Αφιέρωμα στους Times του Λονδίνου

  19. 18/04 11:06

    Apollo Hills | Οικιστική ανάπτυξη 200 εκατ. ευρώ στη Βούλα από τις Henderson Park και Hines

  20. 18/04 10:30

    Τουρισμός 2024 | 4 ελληνικά νησιά στο top10 των φτηνότερων προορισμών για τους Βρετανούς το καλοκαίρι

  21. 18/04 10:25

    Το Βρετανικό ΥΠΕΞ προειδοποιεί για διακρίσεις στους ταξιδιώτες LGBTQ+ στην Ελλάδα

  22. 18/04 10:12

    SAS & Aegean: Συνεργασία κοινού κωδικού για συνδέσεις της Αθήνας με Σκανδιναβικές χώρες

  23. 17/04 19:57

    Ελληνικός τουρισμός | 4 ξενοδοχεία προστίθενται αυτό το καλοκαίρι στη συλλογή Curio Collection by Hilton

  24. 17/04 19:16

    Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην 9η Διεθνή Διάσκεψη "Our Ocean Conference"

  25. 17/04 16:48

    Η Αθήνα δεν αντέχει άλλο τσιμέντο | Ανοιχτή επιστολή προς τον υπουργό Περιβάλλοντος

  26. 17/04 16:33

    Συναγερμός από τη Europa Nostra για τις Κυκλάδες: Απειλούνται από τον τουρισμό

  27. 17/04 15:28

    H Nikki Beach Global γίνεται Nikki Beach Hospitality Group

  28. 17/04 14:36

    Η AEGEAN επενδύει σε 4 νέα Airbus A321neo

  29. 17/04 14:22

    Γερμανία: Υποχωρεί ο πληθωρισμός, αλλά...

  30. 17/04 13:35

    Η Αρχαία Ολυμπία άναψε τη φλόγα της Ειρήνης και της Εκεχειρίας

  31. 17/04 13:20

    Γερμανικό ενδιαφέρον για την Κρήτη και τα εκλεκτά προϊόντα της

  32. 17/04 11:52

    Τουρισμός | ForwardKeys: Προς ολική ανάκαμψη τα εξερχόμενα ταξίδια των Κινέζων - Ευρώπη θέλει το 27%

  33. 17/04 11:43

    Συνεργασία ΕΟΤ - Αμερικανικού Κολλεγίου για την ανάδειξη της ιστορίας του ελληνικού τουρισμού

  34. 17/04 11:35

    Η EasyJet ακύρωσε τις πτήσεις προς Τελ Αβίβ μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου

  35. 17/04 11:19

    airBaltic: Η Κέρκυρα κορυφαίος προορισμός από τη Ρίγα αυτό το καλοκαίρι

  36. 17/04 11:18

    Η Aida ακυρώνει τις φθινοπωρινές κρουαζιέρες μέσω της Ερυθράς Θάλασσας - Η Κέρκυρα κερδίζει δύο κρουαζιέρες

  37. 17/04 10:42

    Anandes Hotel: Νέο πολυτελές μπουτίκ ξενοδοχείο στη Μύκονο – Ανοίγει τον Ιούνιο

  38. 17/04 10:40

    Χωρίς τουρίστες και αυτό το καλοκαίρι η Νήσος Χρυσή (Γαϊδουρονήσι) στην Κρήτη

  39. 17/04 10:22

    Τουρισμός: Χιλιάδες Τούρκοι τουρίστες στα 10 ελληνικά νησιά

  40. 17/04 09:49

    Wyndham Hotels | Σημαντική ανάπτυξη το 2023 - Η παρουσία σε Ελλάδα και Κύπρο

  41. 16/04 19:56

    Ομοσπονδία Καταλυμάτων "ΚΥΚΛΟΣ" | Tι πρέπει να κάνουν όσοι δεν έχουν πιστοποιητικό κατάταξης

  42. 16/04 16:00

    Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

  43. 16/04 15:41

    Υπεγράφη η Ολυμπιακή Εκεχειρία στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Ολυμπίας

  44. 16/04 13:00

    Το 52% των Βρετανών επιλέγουν ξενοδοχείο βάσει κριτικών

  45. 16/04 12:41

    Μελέτη για τη βιώσιμη ανάπτυξη του αγροτουρισμού στην Ευρώπη

  46. 16/04 11:42

    Τουρισμός | Ο Όμιλος FTI περνά στην εταιρεία Certares - Έναντι 1 ευρώ η συμφωνία, επενδύσεις 125 εκατ. ευρώ

  47. 16/04 11:39

    Αερομεταφορές: 19 νέες συνδέσεις με Ελλάδα από το Ην. Βασίλειο το καλοκαίρι του 2024

  48. 16/04 11:22

    Οι Βρετανοί τουρίστες μένουν περισσότερο και ξοδεύουν περισσότερα στην Ισπανία

  49. 16/04 10:49

    Οι «Ανθισμένες Κερασιές» της Πιερίας πρόσφεραν μοναδική εμπειρία στους επισκέπτες

  50. 16/04 10:41

    Ιράν εναντίον Ισραήλ: Οι επιπτώσεις στην οικονομία

  51. 16/04 10:30

    Workshop για την προβολή ελληνικών τουριστικών περιοχών στη Σερβία

  52. 16/04 06:00

    Forbes: Ο Ελληνικός προορισμός-έκπληξη που ανήκει στις 5 απόλυτες επιλογές διακοπών χωρίς μαζικό τουρισμό

  53. 15/04 19:50

    Διευκρινίσεις ΑΑΔΕ για τη φορολογική μεταχείριση των βραχυχρόνιων μισθώσεων

  54. 15/04 19:44

    ΠΟΕΕΤ: Συμμετοχή στη γενική απεργία της ΓΣΕΕ την Τετάρτη

  55. 15/04 17:25

    H ΕΤΑΔ θα εξελιχθεί σε έναν σύγχρονο φορέα Real Estate - 6.000 ακίνητα σε αποτίμηση

  56. 15/04 14:59

    Planet Holidays: Διακοπές στην Ελλάδα όλο το χρόνο – «Στηρίζουμε το όραμα Μητσοτάκη»

  57. 15/04 14:27

    Γυρίσματα για νέα βρετανική τηλεοπτική σειρά στην Πάρο

  58. 15/04 13:34

    Ελληνικής καταγωγής ο νέος Γενικός Διευθυντής του 1 Hotel Toronto

  59. 15/04 13:03

    Στο 80% του 2019 οι εξερχόμενος τουρισμός από την Κίνα το 2024 | Οι νεαρές Κινέζες καθοδηγούν την αγορά

  60. 15/04 12:45

    Ποιες αεροπορικές εταιρίες ακύρωσαν πτήσεις λόγω της έντασης στη Μ. Ανατολή

  61. 15/04 11:37

    «Ο υπερτουρισμός είναι η μεγαλύτερη απειλή για τον βιώσιμο τουρισμό»

  62. 15/04 11:21

    Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στη μεγαλύτερη έκθεση κρουαζιέρας στον κόσμο

  63. 15/04 11:13

    TUI: Παλαιά πόλη της Ρόδου και Ακρόπολη στα πιο δημοφιλή μνημεία για το 2024

  64. 15/04 10:47

    Βρετανικός τουρισμός: Το 54% των οικογενειών σχεδιάζουν να κάνουν διακοπές παρά την ακρίβεια

  65. 15/04 09:34

    Ryanair: Νέα σύνδεση Λίβερπουλ – Κέρκυρα

  66. 14/04 13:10

    meteo | Ξεπέρασε τους 31 °C η θερμοκρασία στη Βόρεια Ελλάδα το Σάββατο

  67. 14/04 12:57

    Είναι η Ελλάδα σε βιώσιμο αναπτυξιακό δρόμο; - Ο τουρισμός το συγκριτικό πλεονέκτημα

  68. 14/04 12:46

    Γιάννης Κεφαλογιάννης: Οι νέοι πόλεμοι θα αλλάξουν τον τρόπο που οι χώρες προετοιμάζουν την άμυνά τους

  69. 14/04 12:38

    Ελληνικό Συμβούλιο Τουρισμού Υγείας | Ο Γ. Πατούλης πρόεδρος για τρίτη θητεία

  70. 13/04 21:34

    Υπ. Εξωτερικών | Σύσταση για την αποφυγή ταξιδιών σε Ισραήλ, Παλαιστινιακά Εδάφη, Λίβανο και Ιράν

  71. 13/04 20:55

    Ποιες αλλαγές φέρνουν για την ελληνική οικονομία οι νέοι δημοσιονομικοί κανόνες της ΕΕ

  72. 13/04 14:09

    Δημοσιογραφική αποστολή στην Κρήτη από τη Γερμανία και την Ελβετία

  73. 13/04 13:34

    Πώς θα βελτιωθεί η χρηματοδότηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων

  74. 13/04 12:53

    Φόρουμ Δελφών | To Ιράν θα απαντήσει στρατιωτικά στο Ισραήλ αλλά δεν θα ρισκάρει ανοιχτή σύγκρουση

  75. 13/04 12:39

    Ελληνικός τουρισμός | Πρέπει να υπολογίζονται οι δείκτες βιωσιμότητας στις αποφάσεις μας

  76. 12/04 21:52

    Taizoon Khorakiwala | Η Ελλάδα είναι ελκυστικός επενδυτικός προορισμός για Ινδούς επιχειρηματίες

  77. 12/04 21:43

    Το προσδόκιμο ζωής είναι 2,3 χρόνια μικρότερο στα κατώτερα μορφωτικά στρώματα σε σχέση με τα ανώτερα

  78. 12/04 21:37

    Επιτακτική η ανάγκη της αναβάθμισης των δεξιοτήτων στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης

  79. 12/04 19:40

    Συνάντηση εργασίας Όλγας Κεφαλογιάννη με τον Δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα

  80. 12/04 19:34

    Δεν θα πληρώσει ξανά ο ξενοδοχειακός κλάδος την ανεξέλεγκτη λειτουργία των Airbnb

  81. 12/04 16:00

    Google: Πρόγραμμα εκπαίδευσης στην Ελλάδα για την τεχνητή νοημοσύνη

  82. 12/04 15:33

    «Από το χωράφι στο πιάτο» | Η TUI στηρίζει 500 αγρότες σε Κρήτη και Ρόδο για πιο βιώσιμες γεωργικές πρακτικές

  83. 12/04 15:12

    N. Σταθόπουλος (BC Partners) | Ποιοι κλάδοι προσφέρονται για επενδύσεις στην Ελλάδα

  84. 12/04 14:37

    Oι συμπράξεις ανάμεσα στην Τέχνη και το επιχειρείν

  85. 12/04 14:23

    "Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε…"- Η απάντηση της Ένωσης Ξενοδόχων στον κ.Δούκα περί δημοτικού φόρου στα αθηναϊκά ξενοδοχεία

  86. 12/04 13:56

    Αερομεταφορές: Έρχονται καύσιμα από ανθρώπινα περιττώματα – 92% λιγότερες εκπομπές άνθρακα

  87. 12/04 11:52

    CLIA: Στο 107% των επιπέδων 2019 οι επιβάτες κρουαζιέρας το 2023, 35,7 εκατ. οι επιβάτες το 2024

  88. 12/04 11:30

    Έρευνα CLIA: Τι κάνει την κρουαζιέρα ελκυστική στους Αμερικανούς ταξιδιώτες

  89. 12/04 11:16

    Η Ευρώπη χάνει ανταγωνιστικότητα εδώ και 25 χρόνια

  90. 12/04 11:03

    ΔΙΑΝΕΟΣΙΣ | Η οικονομική ανασφάλεια τρομάζει τον Έλληνα - Βενιζέλος: Αναζητά λύσεις αρχαϊκές και μεταφυσικές (!)

  91. 12/04 10:59

    Ace Hotel & Swim Club Athens: Έρχεται το νέο ξενοδοχείο τύπου resort στη Γλυφάδα

  92. 12/04 10:56

    Eurowings: Ρεκόρ πτήσεων το καλοκαίρι από Γερμανία στην Ισπανία - 600 πτήσεις την εβδομάδα

  93. 12/04 10:51

    Αύξηση της τουριστικής κίνησης στην Αργεντινή

  94. 12/04 10:40

    Εκδηλώσεις για την ‘Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά στη Λάρισα

  95. 12/04 10:31

    Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου: Προβολή των Μνημείων Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

  96. 12/04 10:27

    Παρουσίαση των νησιών του Βορείου Αιγαίου στο Λονδίνο

  97. 12/04 10:25

    Δήμος Χερσονήσου: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

  98. 12/04 10:16

    Ισπανία: Οι πολίτες αντιστέκονται στον μαζικό τουρισμό

  99. 11/04 19:04

    Zeus International: Νέες επενδύσεις σε ξενοδοχεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό

  100. 11/04 18:07

    Οι τρεις οικονομικές τεκτονικές πλάκες | Ο πληθωρισμός ήρθε για να μείνει