Η Celebrity Cruises ξεκινά τις κρουαζιέρες στην Καραϊβική στις 5 Ιουνίου

Η Celebrity Cruises ξεκινά τις κρουαζιέρες στην Καραϊβική στις 5 Ιουνίου

Η Celebrity Cruises ανακοίνωσε σήμερα την πολυαναμενόμενη επανέναρξη των κρουαζιερών, επιβεβαιώνοντας η πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Lisa Lutoff-Perlo, ότι το ριζικά ανανεωμένο Celebrity Millennium, το πλοίο που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του προγράμματος εκσυγχρονισμού του στόλου ύψους 500 εκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ και στο οποίο περιλαμβάνεται το αποκλειστικό υπαίθριο "καταφύγιο" The Retreat®, θα ξεκινήσει στις 5 Ιουνίου 2021 να πραγματοποιεί κρουαζιέρες με λιμάνι αναχώρησης τον τροπικό παράδεισο του Αγίου Μαρτίνου. 

Από τις 25 Μαρτίου, οι ενδιαφερόμενοι ταξιδιώτες μπορούν να μετατρέψουν τα όνειρά τους σε ονειρεμένες διακοπές όταν θα μπορούν να πραγματοποιήσουν κράτηση για νέες κρουαζιέρες 7 νυχτών που αναχωρούν μέχρι και τον Αύγουστο προς ορισμένους από τους πιο αγαπημένους προορισμούς της Καραϊβικής. Το πλήρωμα θα είναι εμβολιασμένο και οι κρουαζιέρες θα είναι διαθέσιμες σε εμβολιασμένους ενήλικες επισκέπτες και παιδιά ηλικίας κάτω των 18 ετών, με αρνητικό αποτέλεσμα δοκιμής εντός 72 ωρών από την επιβίβαση. 

Η πρόεδρος και διευθύνουσα συμβούλος της Celebrity Cruises Lisa Lutoff-Perlo δήλωσε: «Η επιστροφή στην Καραϊβική μετά από πάνω από ένα χρόνο είναι μια τόσο σημαντική στιγμή για εμάς. Σηματοδοτεί την αρχή του τέλους αυτού που αποτέλεσε μοναδική πρόκληση για όλους. Βρισκόμαστε σε συνεχή επαφή με τις αρχές του Αγίου Μαρτίνου τους τελευταίους μήνες για να στηρίξουμε ο ένας τον άλλο και να ανταλλάξουμε διδάγματα και καλές πρακτικές. Ότι είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στους ανθρώπους την ευκαιρία να ταξιδέψουν με ασφάλεια στο Celebrity Millenium, είναι απίστευτo και ότι θα αναχωρήσουμε από το μαγικό νησί του Αγίου Μαρτίνου είναι πολύ ξεχωριστό γεγονός. Είμαι για πάντα ευγνώμων για τη στήριξη και τη συνεργασία της κυβέρνησης του Αγίου Μαρτίνου.» 

«Το να έχει μια μεγάλη εταιρεία κρουαζιέρας, όπως η Celebrity Cruises, μέλος του Royal Caribbean Group homeport εδώ αποτελεί σημαντικό οικονομικό ορόσημο για τον Άγιο Μαρτίνο. Πρόκειται για ιστορική συμφωνία, καρπό συνεχούς διαλόγου και απόδειξη της μακροχρόνιας σχέσης μας», δήλωσε η υπουργός Τουρισμού, Οικονομικών Υποθέσεων, Μεταφορών και Τηλεπικοινωνιών (TEATT) Ludmila de weever.«Το homeporting της Celebrity Cruises εδώ θα συμβάλει στην αναζωογόνηση της οικονομίας μας και θα δώσει ώθηση στις ευκαιρίες για τους πολίτες μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το management team της Celebrity Cruises για την προτίμηση στον Άγιο Μαρτίνο και την εμπιστοσύνη της στο Υπουργείο ΤΕΑΤΤ ως αξιόπιστος και υπεύθυνος εταίρος. Προσβλέπω στην επιτυχή επανεκκίνηση της κρουαζιέρας τους στην Καραϊβική», κατέληξε ο Υπουργός de weever. 

  • Κρουαζιέρα στη Καραϊβική: Experience Highlights
    H νέα καλοκαιρινή σαιζόν της Celebrity Cruises στην Καραϊβική προσφέρει μια εβδομάδα απόλαυσης σε ένα πολυτελές κρουαζιερόπλοιο με κορυφαίες γαστρονομικές εμπειρίες, εντυπωσιακά shows, διαφορετικών ειδών stylish καμπίνες απολαμβάνοντας τον ήλιο, τον πολιτισμό και την ιστορία ορισμένων από τα πιο όμορφα νησιά του πλανήτη. Δύο διαφορετικά δρομολόγια περιλαμβάνουν:
    Αρούμπα, Κουρασάο και  Μπαρμπέιντος — Αυτά τα τρία εντυπωσιακά νησιά (ABC Islands) προσφέρουν άφθονες εντυπωσιακές εμπειρίες από τις φυσικές πέτρινες δεξαμενές-πισίνες, τα σπήλαια και τους ηφαιστειακούς σχηματισμούς λάβας της Αρούμπα·στα πολύχρωμα κτίρια ολλανδικού και αποικιακού τύπου και Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO Willemstad στο Κουρασάο·μέχρι snorkelling και κρουαζιέρες με καταμαράν στα βαθυγάλανα νερά των Μπαρμπέιντος.
  • Tortola, Σάντα Λουτσία και Μπαρμπέιντος — Εκτός από τις πολυάριθμες επιλογές για υδάτινες περιπέτειες στα Μπαρμπέιντος, το δρομολόγιο αυτό συμπληρώνεται με το πράσινο τοπίο της Σάντα Λουτσία και χαλάρωση στην Sugar Beach ·μαζί με έναν από τους θησαυρούς των Bρετανικών Παρθένων Νήσων, την Τορτόλα, με το ορεινό της τοπίο και τις όμορφες αμμώδεις παραλίες. 
    Με τις διακοπές κρουαζιέρας που ξεκινούν και τελειώνουν στο St. Maarten, οι επισκέπτες έχουν αρκετό χρόνο να ανακαλύψουν και να γευτούν την μείξη Ολλανδικής Γαλλικής και κουζίνας Καραιβικής, να ανακαλύψουν εντυπωσιακές παραλίες και να απολαύσουν τον βυθό κάνοντας snorkelling και καταδύσεις.

Η Celebrity Cruises θα προσφέρει μια μεγάλη γκάμα επιλογών εκδρομών για όλα τα ενδιαφέροντα σε κάθε λιμάνι προσέγγισης ενώ Private Journeys και Small Group Discovery Tours θα είναι επίσης διαθέσιμα για τους επισκέπτες που προτιμούν να εξερευνήσουν τους προορισμούς με μόνο μέλη της οικογένειάς τους ή συνταξιδιώτες τους.

The Celebrity Revolution

Από την πλώρη έως την πρύμνη, στο Celebrity Millennium έχει πραγματοποιηθεί μία από τις μεγαλύτερες αναμορφώσεις στην ιστορία για να εξασφαλιστεί μια ανεπανάληπτη εμπειρία πολυτέλειας για τους επισκέπτες.Το κρουαζιερόπλοιο διαθέτει πλέον νέα δωμάτια, νέα εστιατόρια και lounges ·και ένα επανασχεδιασμένο σπα που θα προσφέρει στους επισκέπτες μοναδικούς τρόπους χαλάρωσης και αναζωογόνησης. Στο αποκλειστικό χρήσης The Retreat, οι επισκέπτες απολαμβάνουν ιδιωτικό sundeck και ανασχεδιάστηκε το σαλόνι που προσφέρει δωρεάν ποτά, gourmet bites, ζωντανή ψυχαγωγία και υπηρεσία «around-the-time butler» και «concierge». 

  • Ορισμένες από τις πρόσθετες βελτιώσεις επί του σκάφους περιλαμβάνουν:
    Πλήρως επανασχεδιασμένα, σύγχρονα staterooms και suites εμπνευσμένα από την βραβευμένη Βρεταννίδα interior designer Kelly Hoppen για το Celebrity Edge και προσφέρουνExhale Bedding της Celebrity με τα πολυτελή στρώματα Cashmere ™·
  • Eντυπωσιακά εστιατόρια, μπαρ και σαλόνια στα οποία οι επισκέπτες μπορούν να απολαμβάνουν μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες·
  • Νέες μπουτικ με μερικά από τα πιο γνωστά ονόματα designer·
  • Προηγμένη τεχνολογία κλειδαριάς RFID με ψηφιακή βασική πρόσβαση σε κάθε καμπίνα

Healthy at Sea
Η πρώτη προτεραιότητα της εταιρείας είναι η υγεία και η ασφάλεια των επισκεπτών, των μελών του πληρώματος και των τοπικών πληθυσμών στους προορισμούς που επισκέπτεται. 

Το Celebrity Millenium θα πραγματοποιήσει κρουαζιέρες εφαρμόζοντας ολοκληρωμένα, πολυεπίπεδα μέτρα υγείας και ασφάλειας που αναπτύχθηκαν με την καθοδήγηση εμπειρογνωμόνων από τη μητρική εταιρεία Royal Caribell’s Healthy Sail Panel και τον Global Head of Public Health and Chief Medical Officer·και τοπικές υγειονομικές και κυβερνητικές αρχές. Τα μέτρα αυτά, συμπεριλαμβανομένων των απαιτήσεων εμβολιασμού, θα εξελιχθούν σύμφωνα με τα ισχύοντα πρότυπα δημόσιας υγείας. Λεπτομέρειες σχετικά με όλα τα μέτρα για την υγεία και την ασφάλεια σε όλη την εμπειρία των διακοπών Celebrity μπορούν να βρεθούν εδώ στη διεύθυνση «Guest Health & Safety Policy».Επιπλέον, οι επισκέπτες πρέπει να πληρούν τις ταξιδιωτικές απαιτήσεις του St. Maarten, οι οποίες περιλαμβάνουν επί του παρόντος την υποβολή αρνητικής δοκιμής PCR που πραγματοποιήθηκε εντός 72 ωρών από την άφιξή τους στο νησί, καθώς και την τήρηση των δικών τους περιορισμών της τοπικής αυτοδιοίκησης στις διεθνείς μετακινήσεις.

Απλουστεύοντας την εμπειρία των πολυτελών διακοπών, το Wi-Fi, τα ποτά και τα φιλοδωρήματα είναι πλέον «Always IncludedSM» σε κάθε κρουαζιέρα της Celebrity. Και το πρόγραμμα «Cruise with Confidence» της Celebrity παρέχει ευέλικτες ακυρώσεις και εγγύηση χαμηλότερης τιμής.

# # #

Σχετικά με την Celebrity Cruises:
Το εικονικό «X» της Celebrity Cruises είναι το σήμα ενός στόλου 14 βραβευμένων πλοίων που επαναπροσδιορίζουν τα πολυτελή ταξίδια κρουαζιέρας με σύγχρονο σχεδιασμό και επιλογές διαμονής ·γαστρονομίας, σπα και επιλογές ψυχαγωγίας με πλούσιες και ποικιλόμορφες εμπειρίες σε κάθε προορισμό, οι οποίες συμπληρώνονται από θερμές, εξατομικευμένες υπηρεσίες. Η Celebrity Cruises έχει πρωτοπωρήσει σε πολλούς τομείς: πρώτη που χρησιμοποίησε ηλιακούς συλλέκτες σε κρουαζιερόπλοιο· η πρώη εταιρεία που πήρε πρωτοβουλία για να εξαλειφθεί η χρήση πλαστικών φιαλών νερού·η πρώτη γυναίκα πλοιάρχος κρουαζιερόπλοιου από τις ΗΠΑ· η πρώτη γέφυρα πλοίουκαι  ομάδα αξιωματικών που απαρτιζόταν αποκλειστικά από γυναίκες·η πρώτη γυναίκα από τη Δυτική Αφρική που εργάζεται στη γέφυρα ενός κρουαζιερόπλοιου·και ένας από τους πρώτους νόμιμους γάμους του ιδίου φύλου που πραγματοποιήθηκε στη θάλασσα. Η Celebrity ταξιδεύει και στις επτά ηπείρους, επισκεπτόμενη σχεδόν 300 προορισμούς σε περισσότερες από 70 χώρες. Ο εορτασμός είναι ένα από τα πέντε σήματα κρουαζιέρας που εκμεταλλεύεται η παγκόσμια εταιρεία κρουαζιέρας Royal Caribbean Group.(NYSE: RCL) 

Ο ταξιδιωτικός οργανισμός Navigator Travel & Tourist Services αποτελεί τον πλέον εξειδικευμένο οργανισμό στην Ελλάδα στον τομέα της κρουαζιέρας και ταυτόχρονα κορυφαίο tour operator εισερχόμενου τουρισμού με υψηλή τεχνογνωσία στην απόλυτη εξυπηρέτηση του σύγχρονου ταξιδιώτη.Από την ίδρυσή του το 1962, από τον Αναστάσιο Στυλιανόπουλο, έως σήμερα, το Navigator εμπιστεύονται όλοι σχεδόν οι πρωταγωνιστές της παγκόσμιας βιομηχανίας της κρουαζιέρας. Έτσι σήμερα, με επικεφαλής τον Ανδρέα Στυλιανόπουλο, ο Navigator είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος marketing και πωλήσεων σε Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία των εταιριών Royal Caribbean International, Celebrity Cruises και Azamara Club Cruises και στρατηγικός συνεργάτης των Crystal Cruises, Oceania Cruises, Silversea Cruises, Paul Gauguin Cruises, Lueftner Cruises, A-Rosa Cruises, Ponant, Cruceros Australis,Oceanwide Expeditions,Sea Cloud Cruises, SeaDream Yacht Club,Variety Cruises, Viking Cruises, Volga Dream Cruises.

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
  1. 19/04 17:25

    Expedia: Δύο νέα προγράμματα αειφόρου τουρισμού για τους προορισμούς

  2. 19/04 16:42

    «MyCoast»: Νέα ψηφιακή εφαρμογή καταγγελιών για τις παραλίες

  3. 19/04 16:09

    ΕΣΠΑ: 6.669 αιτήσεις για ίδρυση νέων Μικρομεσαίων Τουριστικών Επιχειρήσεων

  4. 19/04 16:04

    Ryanair: Μεγάλη προσφορά για 500.000 θέσεις από 12,99 ευρώ

  5. 19/04 15:51

    Ελληνικός τουρισμός: +24,5% οι ταξιδιωτικές εισπράξεις το α’ δίμηνο του 2024

  6. 19/04 15:28

    Πιο ρυπογόνες από ποτέ οι low cost αεροπορικές εταιρίες

  7. 19/04 14:45

    Η Σκιάθος αλλάζει πρόσωπο στον τουρισμό στοχεύοντας στη βιωσιμότητα μέσω διεθνών συνεργασιών

  8. 19/04 13:03

    ΚΥΑ: Αυτές είναι οι 198 «Απάτητες παραλίες» - Δεν παραχωρούνται, δεν μπαίνουν ξαπλώστρες

  9. 19/04 12:58

    X. Design Week × Marketing Greece: Ένα τριήμερο event από και για τον τουρισμό

  10. 19/04 12:21

    Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων: Πρώτη στην ικανοποίηση επισκεπτών η Ήπειρος

  11. 19/04 11:43

    Στις 27 Απριλίου ανοίγει το νέο πολυτελές ξενοδοχείο Nammos Hotel Mykonos

  12. 19/04 11:34

    Τουριστική συνεργασία Χαλκιδικής- Τοσκάνης: Τριήμερο συμπόσιο με ανταλλαγή απόψεων

  13. 19/04 11:30

    Ακτοπλοϊκή σύνδεση Ελλάδας–Κύπρου για τρίτη χρονιά

  14. 19/04 11:19

    Ν. Χαρδαλιάς: Ολιστικό σχέδιο από την Περιφέρεια Αττικής για την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς

  15. 19/04 10:56

    WTTC - Microsoft | Τουρισμός: Επείγουσα ανάγκη η υιοθέτηση της τεχνητής νοημοσύνης από τις επιχειρήσεις

  16. 19/04 10:21

    Αλιευτικός τουρισμός | Σεμινάρια από την Περιφέρεια Κρήτης

  17. 19/04 07:14

    Santo Collection | 30 εμπειρίες στα ξενοδοχεία, τις βίλες και στον προορισμό της Σαντορίνης

  18. 19/04 07:10

    Ταξίδι εξοικείωσης σε Αθήνα και Κρήτη με ρεπορτάζ για αναγνώστες με κινητικά προβλήματα

  19. 19/04 07:09

    Οι 6 φιναλίστ του Master Chef για γυρίσματα στη Λέσβο

  20. 19/04 07:07

    Ισπανία: Έξυπνο νέο επενδυτικό ταμείο για την απορρόφηση κονδυλίων του Σχεδίου Ανάκαμψης

  21. 19/04 07:04

    Γυρίσματα στην Πάρο για νέα αγγλική τηλεοπτική σειρά

  22. 18/04 16:45

    Συνάντηση Όλ. Κεφαλογιάννη με μέλη του Ελληνικού Συμβουλίου του Οργανισμού Sustainable Markets Initiative

  23. 18/04 15:55

    Χρ. Σταϊκούρας: Ενθαρρύνουμε τη μετάβαση σε ένα ‘‘πράσινο’’ μοντέλο αεροπορικών μεταφορών

  24. 18/04 15:13

    Oι Έλληνες στρέφονται στο χώρο της Αυτοβελτίωσης και Ψυχικής Υγείας

  25. 18/04 15:09

    Η Costa Navarino συμμετέχει στους εορτασμούς της Ολυμπιακής χρονιάς

  26. 18/04 15:03

    Η ΕΞΑΑΑ προσχωρεί στη «Συμμαχία για τη Μείωση της Σπατάλης Τροφίμων»

  27. 18/04 14:22

    Το Σχολείο Τουρισμού OnTour ξεκινά ταξίδια σε νέους προορισμούς

  28. 18/04 13:53

    Olimar Reisen | Το Πήλιο νέος προορισμός στην Ελλάδα το 2024

  29. 18/04 13:05

    Συνάντηση Αρναουτάκη με 19 πρέσβεις | Η Κρήτη συνδυάζει την αρχαιολογική και πολιτιστική ιστορία με τις νέες υποδομές

  30. 18/04 12:33

    Το σχέδιο ανάπτυξης της Marriott στην Ευρώπη: 100 νέα ξενοδοχεία μέχρι το 2026

  31. 18/04 12:19

    SKY express: Αύξηση 15% της επιβατικής κίνησης το α' τρίμηνο του 2024

  32. 18/04 12:17

    Fam trip Κινέζων τουριστικών πρακτόρων για τη νέα απευθείας πτήση Σαγκάη-Αθήνα

  33. 18/04 12:03

    Handelsblatt | Η Ελλάδα ως πόλος έλξης για ξένους συνταξιούχους

  34. 18/04 11:57

    E.E. | Δράσεις 3,5 δισ. ευρώ για την προστασία των ωκεανών

  35. 18/04 11:45

    Lufthansa | Ακύρωση των πτήσεων προς Τεχεράνη και Βηρυτό μέχρι τις 30 Απριλίου

  36. 18/04 11:29

    Δήμος Αθηναίων | Συνεργασία με την Κίνα στους τομείς του πολιτισμού και του τουρισμού μέσω της ΕΑΤΑ

  37. 18/04 11:22

    Κρουαζιέρα | Οι θέσεις της CLIA για τη Θαλάσσια Συνδεσιμότητα στη Σύνοδο των Υπουργών Μεταφορών της G7

  38. 18/04 11:18

    Travel + Leisure: 3 Ελληνικά ξενοδοχεία στα 100 καλύτερα νέα στον κόσμο για το 2024

  39. 18/04 11:17

    Ρόδος | Αφιέρωμα στους Times του Λονδίνου

  40. 18/04 11:06

    Apollo Hills | Οικιστική ανάπτυξη 200 εκατ. ευρώ στη Βούλα από τις Henderson Park και Hines

  41. 18/04 10:30

    Τουρισμός 2024 | 4 ελληνικά νησιά στο top10 των φτηνότερων προορισμών για τους Βρετανούς το καλοκαίρι

  42. 18/04 10:25

    Το Βρετανικό ΥΠΕΞ προειδοποιεί για διακρίσεις στους ταξιδιώτες LGBTQ+ στην Ελλάδα

  43. 18/04 10:12

    SAS & Aegean: Συνεργασία κοινού κωδικού για συνδέσεις της Αθήνας με Σκανδιναβικές χώρες

  44. 17/04 19:57

    Ελληνικός τουρισμός | 4 ξενοδοχεία προστίθενται αυτό το καλοκαίρι στη συλλογή Curio Collection by Hilton

  45. 17/04 19:16

    Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην 9η Διεθνή Διάσκεψη "Our Ocean Conference"

  46. 17/04 16:48

    Η Αθήνα δεν αντέχει άλλο τσιμέντο | Ανοιχτή επιστολή προς τον υπουργό Περιβάλλοντος

  47. 17/04 16:33

    Συναγερμός από τη Europa Nostra για τις Κυκλάδες: Απειλούνται από τον τουρισμό

  48. 17/04 15:28

    H Nikki Beach Global γίνεται Nikki Beach Hospitality Group

  49. 17/04 14:36

    Η AEGEAN επενδύει σε 4 νέα Airbus A321neo

  50. 17/04 14:22

    Γερμανία: Υποχωρεί ο πληθωρισμός, αλλά...

  51. 17/04 13:35

    Η Αρχαία Ολυμπία άναψε τη φλόγα της Ειρήνης και της Εκεχειρίας

  52. 17/04 13:20

    Γερμανικό ενδιαφέρον για την Κρήτη και τα εκλεκτά προϊόντα της

  53. 17/04 11:52

    Τουρισμός | ForwardKeys: Προς ολική ανάκαμψη τα εξερχόμενα ταξίδια των Κινέζων - Ευρώπη θέλει το 27%

  54. 17/04 11:43

    Συνεργασία ΕΟΤ - Αμερικανικού Κολλεγίου για την ανάδειξη της ιστορίας του ελληνικού τουρισμού

  55. 17/04 11:35

    Η EasyJet ακύρωσε τις πτήσεις προς Τελ Αβίβ μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου

  56. 17/04 11:19

    airBaltic: Η Κέρκυρα κορυφαίος προορισμός από τη Ρίγα αυτό το καλοκαίρι

  57. 17/04 11:18

    Η Aida ακυρώνει τις φθινοπωρινές κρουαζιέρες μέσω της Ερυθράς Θάλασσας - Η Κέρκυρα κερδίζει δύο κρουαζιέρες

  58. 17/04 10:42

    Anandes Hotel: Νέο πολυτελές μπουτίκ ξενοδοχείο στη Μύκονο – Ανοίγει τον Ιούνιο

  59. 17/04 10:40

    Χωρίς τουρίστες και αυτό το καλοκαίρι η Νήσος Χρυσή (Γαϊδουρονήσι) στην Κρήτη

  60. 17/04 10:22

    Τουρισμός: Χιλιάδες Τούρκοι τουρίστες στα 10 ελληνικά νησιά

  61. 17/04 09:49

    Wyndham Hotels | Σημαντική ανάπτυξη το 2023 - Η παρουσία σε Ελλάδα και Κύπρο

  62. 16/04 19:56

    Ομοσπονδία Καταλυμάτων "ΚΥΚΛΟΣ" | Tι πρέπει να κάνουν όσοι δεν έχουν πιστοποιητικό κατάταξης

  63. 16/04 16:00

    Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

  64. 16/04 15:41

    Υπεγράφη η Ολυμπιακή Εκεχειρία στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Ολυμπίας

  65. 16/04 13:00

    Το 52% των Βρετανών επιλέγουν ξενοδοχείο βάσει κριτικών

  66. 16/04 12:41

    Μελέτη για τη βιώσιμη ανάπτυξη του αγροτουρισμού στην Ευρώπη

  67. 16/04 11:42

    Τουρισμός | Ο Όμιλος FTI περνά στην εταιρεία Certares - Έναντι 1 ευρώ η συμφωνία, επενδύσεις 125 εκατ. ευρώ

  68. 16/04 11:39

    Αερομεταφορές: 19 νέες συνδέσεις με Ελλάδα από το Ην. Βασίλειο το καλοκαίρι του 2024

  69. 16/04 11:22

    Οι Βρετανοί τουρίστες μένουν περισσότερο και ξοδεύουν περισσότερα στην Ισπανία

  70. 16/04 10:49

    Οι «Ανθισμένες Κερασιές» της Πιερίας πρόσφεραν μοναδική εμπειρία στους επισκέπτες

  71. 16/04 10:41

    Ιράν εναντίον Ισραήλ: Οι επιπτώσεις στην οικονομία

  72. 16/04 10:30

    Workshop για την προβολή ελληνικών τουριστικών περιοχών στη Σερβία

  73. 16/04 06:00

    Forbes: Ο Ελληνικός προορισμός-έκπληξη που ανήκει στις 5 απόλυτες επιλογές διακοπών χωρίς μαζικό τουρισμό

  74. 15/04 19:50

    Διευκρινίσεις ΑΑΔΕ για τη φορολογική μεταχείριση των βραχυχρόνιων μισθώσεων

  75. 15/04 19:44

    ΠΟΕΕΤ: Συμμετοχή στη γενική απεργία της ΓΣΕΕ την Τετάρτη

  76. 15/04 17:25

    H ΕΤΑΔ θα εξελιχθεί σε έναν σύγχρονο φορέα Real Estate - 6.000 ακίνητα σε αποτίμηση

  77. 15/04 14:59

    Planet Holidays: Διακοπές στην Ελλάδα όλο το χρόνο – «Στηρίζουμε το όραμα Μητσοτάκη»

  78. 15/04 14:27

    Γυρίσματα για νέα βρετανική τηλεοπτική σειρά στην Πάρο

  79. 15/04 13:34

    Ελληνικής καταγωγής ο νέος Γενικός Διευθυντής του 1 Hotel Toronto

  80. 15/04 13:03

    Στο 80% του 2019 οι εξερχόμενος τουρισμός από την Κίνα το 2024 | Οι νεαρές Κινέζες καθοδηγούν την αγορά

  81. 15/04 12:45

    Ποιες αεροπορικές εταιρίες ακύρωσαν πτήσεις λόγω της έντασης στη Μ. Ανατολή

  82. 15/04 11:37

    «Ο υπερτουρισμός είναι η μεγαλύτερη απειλή για τον βιώσιμο τουρισμό»

  83. 15/04 11:21

    Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στη μεγαλύτερη έκθεση κρουαζιέρας στον κόσμο

  84. 15/04 11:13

    TUI: Παλαιά πόλη της Ρόδου και Ακρόπολη στα πιο δημοφιλή μνημεία για το 2024

  85. 15/04 10:47

    Βρετανικός τουρισμός: Το 54% των οικογενειών σχεδιάζουν να κάνουν διακοπές παρά την ακρίβεια

  86. 15/04 09:34

    Ryanair: Νέα σύνδεση Λίβερπουλ – Κέρκυρα

  87. 14/04 13:10

    meteo | Ξεπέρασε τους 31 °C η θερμοκρασία στη Βόρεια Ελλάδα το Σάββατο

  88. 14/04 12:57

    Είναι η Ελλάδα σε βιώσιμο αναπτυξιακό δρόμο; - Ο τουρισμός το συγκριτικό πλεονέκτημα

  89. 14/04 12:46

    Γιάννης Κεφαλογιάννης: Οι νέοι πόλεμοι θα αλλάξουν τον τρόπο που οι χώρες προετοιμάζουν την άμυνά τους

  90. 14/04 12:38

    Ελληνικό Συμβούλιο Τουρισμού Υγείας | Ο Γ. Πατούλης πρόεδρος για τρίτη θητεία

  91. 13/04 21:34

    Υπ. Εξωτερικών | Σύσταση για την αποφυγή ταξιδιών σε Ισραήλ, Παλαιστινιακά Εδάφη, Λίβανο και Ιράν

  92. 13/04 20:55

    Ποιες αλλαγές φέρνουν για την ελληνική οικονομία οι νέοι δημοσιονομικοί κανόνες της ΕΕ

  93. 13/04 14:09

    Δημοσιογραφική αποστολή στην Κρήτη από τη Γερμανία και την Ελβετία

  94. 13/04 13:34

    Πώς θα βελτιωθεί η χρηματοδότηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων

  95. 13/04 12:53

    Φόρουμ Δελφών | To Ιράν θα απαντήσει στρατιωτικά στο Ισραήλ αλλά δεν θα ρισκάρει ανοιχτή σύγκρουση

  96. 13/04 12:39

    Ελληνικός τουρισμός | Πρέπει να υπολογίζονται οι δείκτες βιωσιμότητας στις αποφάσεις μας

  97. 12/04 21:52

    Taizoon Khorakiwala | Η Ελλάδα είναι ελκυστικός επενδυτικός προορισμός για Ινδούς επιχειρηματίες

  98. 12/04 21:43

    Το προσδόκιμο ζωής είναι 2,3 χρόνια μικρότερο στα κατώτερα μορφωτικά στρώματα σε σχέση με τα ανώτερα

  99. 12/04 21:37

    Επιτακτική η ανάγκη της αναβάθμισης των δεξιοτήτων στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης

  100. 12/04 19:40

    Συνάντηση εργασίας Όλγας Κεφαλογιάννη με τον Δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα