Η Delta Air Lines ξεκινά και πάλι τις πτήσεις προς Ελλάδα

Η Delta Air Lines ξεκινά και πάλι τις πτήσεις προς Ελλάδα

Η Delta Air Lines επιστρέφει τον επόμενο μήνα στην Αθήνα, έπειτα από παραπάνω από ένα χρόνο από την ημέρα που η πανδημία του COVID-19 οδήγησε σε διακοπή τις διεθνείς πτήσεις. Η επανεκκίνηση των πτήσεων έρχεται μετά την ανακοίνωση της Ελληνικής Κυβέρνησης ότι ανοίγει ξανά τα σύνορα για ταξιδιώτες από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής που έχουν κάνει εμβόλιο ή έχουν αρνητικό αποτέλεσμα σε PCR test που πραγματοποιήθηκε έως και 72 ώρες πριν το ταξίδι τους. 

Καθώς η Ελλάδα είναι από τις ελάχιστες ευρωπαϊκές χώρες -μετά την Ισλανδία- που ξανανοίγουν για τους Αμερικανούς ταξιδιώτες (εμβολιασμένους ή με αρνητικό PCR test), η Delta θα προσφέρει και μία καθημερινή, απευθείας πτήση μεταξύ Αθήνας και Αλτάντα, που είναι η έδρα της αεροπορικής εταιρείας, προσφέροντας περισσότερες ευκαιρίες για πιο ασφαλή επανεκκίνηση της τοπικής οικονομίας αλλά και για παγκόσμια ανάρρωση από την πανδημία. 

Η πτήση αυτή θα ξεκινήσει στις 3 Ιουλίου και θα συμπληρώσει την καθημερινή, απευθείας πτήση μεταξύ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος και του Διεθνούς Αερολιμένα της Νέα Υόρκης John F. Kennedy, η οποία ξεκινά στις 29 Μαΐου 2021. 

«Ξέρουμε πόσο ανυπομονούν οι πελάτες μας να επανακτήσουν τη ζωή τους -κι αυτό, για πολλούς, σημαίνει να ξαναρχίσουν να ταξιδεύουν», είπε ο Joe Esposito, S.V.P. – Network Planning. «Στην Ελλάδα, με τους αρχαιολογικούς τόπους και τις παραλίες των νησιών που είναι ιδιαίτερα ελκυστικές στους Αμερικανούς επισκέπτες, υπάρχουν πολλά που μπορεί να απολαύσει κανείς. Η Delta είναι έτοιμη να επανασυνδέσει τους ταξιδιώτες  μεταξύ των δύο χωρών και, όπως πάντα, η ασφάλεια των πελατών μας και των αγορών που εξυπηρετούμε αποτελεί τη νούμερο ένα προτεραιότητά μας».

Και οι δύο διαδρομές θα εκτελούνται με αεροσκάφη τύπου Airbus A330-300, 293 θέσεων, με τα εντελώς επίπεδα κρεβάτια στη Delta One, και τις υπηρεσίες Delta Comfort+ και Main Cabin, που αμφότερες διαθέτουν άνετες οθόνες και ποικιλία επιλογών on-demand σε ταινίες, τηλεοπτικά σόου και μουσική. Οι πτήσεις θα εκτελούνται σε συνεργασία με τους συνεργάτες της Delta: Air France, KLM και Virgin Atlantic. Η τελευταία χρονιά που η Delta πετούσε μεταξύ Αθήνας και Ατλάντα ήταν το 2011. 

Η είσοδος στις ΗΠΑ, για τους ταξιδιώτες από την Ελλάδα ή για όσους βρίσκονται πριν το ταξίδι για 14 ημέρες και πάνω σε Ευρωπαϊκές χώρες που καλύπτονται από τη συνθήκη Schengen, δεν επιτρέπεται ακόμη. 

Από την αρχή της πανδημίας, η Delta υιοθέτησε περισσότερα από 100 μέτρα για την υγεία και την ασφάλεια, σύμφωνα με το πρωτόκολλο Delta CareStandard, για να προστατεύσει τους πελάτες και τους υπαλλήλους της κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Μεταξύ αυτών και τα παρακάτω:

 • Η υποχρεωτική χρήση μάσκας προσώπου ή κατάλληλης μάσκας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
 • Κορυφαίας τεχνολογίας συστήματα ανακυκλοφορίας του αέρα στην καμπίνα, με φίλτρα HEPA που απορροφούν περισσότερο από 99,99% των σωματιδίων του αέρα, μεταξύ των οποίων ιοί ιούς και βακτήρια, σε όλες τις υπερατλαντικές πτήσεις (και στις περισσότερες πτήσεις του δικτύου της Delta)
 • Συχνή απολύμανση της καμπίνας
 • Προσφορά σταθμών απολύμανσης χεριών σε όλο το ταξίδι, συμπεριλαμβανομένης της πτήσης. Υγρά μαντηλάκια Purell δίνονται στους πελάτες κατά την επιβίβαση, ενώ έχουμε περιορίσει τα σημεία επαφής μεταξύ πελατών και υπαλλήλων, προσφέροντας δυνατότητα ανέπαφης πληρωμής για όλες τις αγορές που γίνονται κατά την πτήση.
 • Επανασχεδιασμός των υπηρεσιών μας κατά τη διάρκεια της πτήσης ώστε να φροντίσουμε για την ασφαλή τους παράδοση στους ταξιδιώτες. 

Οι πελάτες έχουν μεγαλύτερη ευελιξία από ποτέ να προγραμματίσουν και να αναπρογραμματίσουν τα ταξίδια τους με μια (κορυφαία για τον κλάδο) επέκταση πίστωσης, σε όλα τα εισιτήρια που λήγουν μέσα στο 2021 και όλα τα εισιτήρια που θα αγοραστούν μέσα στο 2021, έως και τις 31 Δεκεμβρίου του 2022. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Delta, παρακαλούμε επισκεφτείτε το delta.com.

Σχετικά με τη Delta

Η Delta Air Lines είναι η κορυφαία παγκοσμίως αμερικανική αεροπορική εταιρεία στον τομέα της ασφάλειας, καινοτομίας, αξιοπιστίας και εμπειρίας πελατών. Χάρη στους υπαλλήλους της σε όλο τον κόσμο, η Delta για μία δεκαετία βρίσκεται στην κορυφή του κλάδου των αερομεταφορών όσον αφορά στην ποιότητα των επιχειρήσεών της και διατηρεί τη φήμη για την βραβευμένη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Σήμερα, τίποτε δεν είναι πιο σημαντικό από την υγεία και την ασφάλεια των πελάτων και των υπαλλήλων μας, αναφέρεται σε ανακοίνωση. Από το ξεκίνημα της πανδημίας COVID-19, η Delta έκανε γρήγορες κινήσεις προς την αλλαγή των δεδομένων στον καθαρισμό, ενώ την ίδια ώρα προσέφερε μεγαλύτερους χώρους στους πελάτες της κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Αυτά και αναρίθμητα ακόμη στρώματα προστασίας εξασφαλίζουν μια ασφαλή και άνετη ταξιδιωτική εμπειρία για καταναλωτές και υπαλλήλους.

Με αποστολή μας τη σύνδεση ανθρώπων και πολιτισμών σε όλο τον κόσμο, η Delta κάνει το παν για να υιοθετήσει την κατανόηση στον πολυπολιτισμικό μας κόσμο και να είναι μια δύναμη κοινωνικού καλού, τονίζεται στην ανακοίνωση, που συνεχίζει με τα ακόλουθα στοιχεία:

Με τα κεντρικά της γραφεία στην Αλτάντα, η Delta εξυπηρετεί έως και 200 εκατομμύρια ανθρώπους το χρόνο, ταξιδεύοντας πελάτες μέσα από ένα -κορυφαίο στον κλάδο του-δίκτυο έως και 300 προορισμών σε πάνω από 50 χώρες. 
Μέσω πρωτοποριακών συμμαχιών με τις Aeromexico, Air France-KLM, China Eastern, Korean Air, Virgin Atlantic, Virgin Australia και WestJet, η Delta φέρνει περισσότερες, ανταγωνιστικές επιλογές στους πελάτης της σε όλο τον κόσμο. 
Η Delta λειτουργεί σημαντικούς κόμβους και αγορές-κλειδιά σε αεροδρόμια στο Άμστερνταμ, την Αλτάντα, τη Βοστώνη, το Ντιτρόιτ, το Λονδίνο (Heathrow), το Λος Άντζελες, την Πόλη του Μεξικού, τη Μινεάπολη (St. Paul), τη Νέα Υόρκη (JFK και LaGuardia), το Παρίσι (Charles de Gaulle), τη Σολτ Λέικ Σίτι, τη Σεούλ (Incheon) και το Τόκιο. 
Είναι η πιο πολυβραβευμένη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο και αναγνωρίζεται ανάμεσα στις 50 Εταιρείες με τη Μεγαλύτερη Εκτίμηση στη λίστα του Fortune ενώ για όγδοη φορά τα τελευταία εννιά χρόνια είναι η αεροπορική που χαίρει της περισσότερης εκτίμησης. Επίσης, η Delta έχει πάρει την 1η θέση στο Business Travel News Annual Airline survey για δέκα συνεχόμενα χρόνια και για δύο συνεχόμενα χρόνια κέρδισε μια θέση ανάμεσα στις πιο πρωτοποριακές εταιρίες παγκοσμίως στη λίστα του Fast Company. 
Ως εργοδότης, η Delta έχει βραβευτεί πολλές φορές με κορυφαίες διακρίσεις από οργανισμούς όπως το Glassdoor και αναγνωρίζεται ως ένα κορυφαίο εργασιακό περιβάλλον για γυναίκες και μέλη του στρατού. Ο CEO της Delta, Ed Bastian, έχει ονομαστεί ένας από τους Κορυφαίους Ηγέτες στον Κόσμο από το περιοδικό Fortune το 2018. 
Η Delta πιστεύει ότι η κοινωνική μας ευθύνη είναι ο συνδυασμός των αξιών μας και των πλεονεκτημάτων μας, που κάνει τη διαφορά στις κοινότητες όπου ζουν οι υπάλληλοί μας, εργάζονται και πετούν, δίνοντάς τους χρόνο, ευκαιρίες και 1% από τα ετήσια κέρδη της εταιρείας, αναφέρει.
H Ποικιλία, η Ισότητα και η Συμπερίληψη είναι βασικές αρχές της κουλτούρας της Delta και θεωρούμε ότι πρέπει να αντικατοπτρίζονται στους ανθρώπους μας, στις εταιρίες με τις οποίες συνεργαζόμαστε, στο πώς μεταχειριζόμαστε τους πελάτες μας και στον τρόπο που εξυπηρετούμε τον κόσμο. 

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

COVID-19
 1. 16/06 21:58

  Βράβευση της πρώτης Ελληνίδας Masterchef από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

 2. 16/06 21:46

  Δ. Φραγκάκης: Διεύρυνση της συνεργασίας με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για τον ελληνικό τουρισμό

 3. 16/06 21:36

  Επανεκκίνηση της ελληνικής κρουαζιέρας από τη Celestyal Cruises

 4. 16/06 16:11

  Κλειστοί για ορισμένες ώρες οι αρχαιολογικοί χώροι Ακρόπολης και Αρχαίας Αγοράς στις 18, 19 και 20 Ιουνίου

 5. 16/06 14:08

  Η Ευρώπη αίρει τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς για τους Αμερικανούς

 6. 16/06 14:05

  Στην Kerzner η διαχείριση του υπό κατασκευή πολυτελούς θερέτρου One&Only Aesthesis στη Γλυφάδα

 7. 16/06 13:20

  Πρώτα σημάδια ανάκαμψης: Αύξηση 673,4% της επιβατικής κίνησης στα αεροδρόμια το Μάιο

 8. 16/06 13:19

  Μόλις ένας στους 10 Βρετανούς νιώθει σιγουριά να κάνει διακοπές στο εξωτερικό το 2021

 9. 16/06 12:55

  Οι Κύπριοι επιλέγουν τα ελληνικά νησιά φέτος για τις διακοπές τους

 10. 16/06 12:49

  Περισσότερους ΚΑΔ Τουρισμού για οικονομική ενίσχυση ζητεί το Επιμελητήριο Ηρακλείου

 11. 16/06 12:25

  Το 75% των Ελλήνων CEO προβλέπουν παγκόσμια ανάπτυξη- Αισιοδοξία για τις επιχειρήσεις τους

 12. 16/06 12:23

  Βρετανοί: Μεγάλη επιφυλακτικότητα για διακοπές στο εξωτερικό - Μόνο το 5% θα ταξιδέψει το νωρίτερο δυνατό

 13. 16/06 11:34

  Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για επιδότηση κεφαλαίου κίνησης από τις τουριστικές επιχειρήσεις

 14. 16/06 11:33

  EasyJet: Μεταφέρει τα αεροσκάφη της από το Ην. Βασίλειο στη Γερμανία

 15. 16/06 11:11

  ΕΟΤ: Αιγίδα στο «Oceanman Greece» και το «Street Food Festival Crete»

 16. 16/06 09:51

  Γιατί τα σκάφη αναψυχής από Λιμένες εκτός Σένγκεν της Αν. Μεσογείου είναι "ανεπιθύμητα" στη Ρόδο και Κω

 17. 16/06 09:43

  Ποια πολυτελή ξενοδοχεία ανοίγουν στη Μαδρίτη – Πότε θα λειτουργήσει το ξενοδοχείο του Cristiano Ronaldo

 18. 16/06 09:42

  Και οι Καναδικές αεροπορικές εταιρείες συζητούν την πρόσληψη μόνο εμβολιασμένων υπαλλήλων

 19. 16/06 09:40

  Accor: Δεσμεύσεις και δράσεις για την αειφόρο ανάπτυξη

 20. 16/06 09:38

  Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου: Προμήθεια rapid test για τους επισκέπτες των νησιών

 21. 16/06 09:36

  Atromitos Race Sifnos 2021 στη Σίφνο

 22. 16/06 09:22

  Παγκόσμια Ημέρα Θαλάσσιας Χελώνας - Τι συμβαίνει στο Κέντρο Διάσωσης του ΑΡΧΕΛΩΝ στη Γλυφάδα

 23. 15/06 18:00

  Πτήσεις της SKY express από Αυστρία προς Σκιάθο, Πάρο και Νάξο

 24. 15/06 15:27

  Στην Καλαμάτα η «Made In Greece» συλλογή του Οίκου Dior

 25. 15/06 15:25

  On The Beach: Ζήτηση ρεκόρ για το... 2022 - Η Ελλάδα στους top προορισμούς

 26. 15/06 13:37

  Τουρισμός: Απίθανη η εισροή Βρετανών σε μεγάλους Ευρωπαϊκούς προορισμούς πριν από τον Αύγουστο

 27. 15/06 13:17

  Google: Ποιοι θέλουν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα – Πού σκέφτονται να ταξιδέψουν οι Έλληνες

 28. 15/06 12:55

  Στροφή των ταξιδιωτών από τα online τουριστικά γραφεία στις απευθείας κρατήσεις διακοπών

 29. 15/06 12:25

  Γερμανία: Προσιτές και περιζήτητες οι πτήσεις για Ελλάδα - Διπλάσια ζήτηση από το καλοκαίρι του 2019!

 30. 15/06 11:58

  Αναζητούνται ιδιώτες επενδυτές για 23 ελληνικά αεροδρόμια- Στην κορυφή η Καλαμάτα

 31. 15/06 11:31

  To Google Street View επιστρέφει στους δρόμους της Ελλάδας

 32. 15/06 11:05

  Στο «Visit Greece App» οι 545 ελληνικές παραλίες με «Γαλάζια Σημαία»

 33. 15/06 10:07

  Προβολή της Μήλου από το BBC- video clip από Ουκρανό τραγουδιστή στο νησί

 34. 15/06 10:01

  Πράσινο φως για Παραθεριστικό Οικισμό 1.000 ατόμων Ομάδας Φαρμακοποιών στην Κάρυστο

 35. 15/06 10:00

  Έγκριση διαδρομής Κατακόλου - Πύργου σε τουριστικό λεωφορείο ανοικτού τύπου

 36. 15/06 09:58

  Όμιλος Accor: Προσλήψεις σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία

 37. 15/06 09:57

  H παρουσία των ελληνικών επιχειρήσεων στη Βρετανία  

 38. 15/06 09:56

  Διεθνές Πρωτάθλημα Τένις στην Πρέβεζα 

 39. 15/06 07:49

  ΣΕΤΕ: Αίτημα για πλήρη κάλυψη των εργοδοτικών εισφορών για το σύνολο των τουριστικών επιχειρήσεων έως 30/9

 40. 14/06 16:39

  Πιστοποίηση ISO της Μαρίνας Αθηνών

 41. 14/06 16:37

  Συνάντηση FedHATTA - FIAVET στο πλαίσιο ετήσιας διοργάνωσης

 42. 14/06 16:34

  ΕΕ: Να μην υποβάλλονται ταξιδιωτικοί περιορισμοί σε όσους έχουν το πιστοποιητικό Covid 19

 43. 14/06 15:40

  Κοινές δράσεις Υπουργείου Τουρισμού και Δήμου Αθηναίων για την προσέλκυση κινηματογραφικού τουρισμού

 44. 14/06 15:35

  Έως τις 25 Ιουνίου οι μονομερείς δηλώσεις των εργαζομένων με δικαίωμα επαναπρόσληψης στον τουρισμό

 45. 14/06 14:49

  Επιστρέφει ο μαζικός τουρισμός (Γερμανών) στη Μαγιόρκα;

 46. 14/06 13:55

  Η Πάρος στα προγράμματα και της Air Baltic

 47. 14/06 13:49

  Έτοιμα να υποδεχτούν ξανά επισκέπτες τα Κάμπινγκ Φαναρίου Κομοτηνής και Ασπροβάλτας Θεσσαλονίκης

 48. 14/06 13:28

  Μέχρι την Πέμπτη οι αιτήσεις για το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού του ΟΑΕΔ - Πάνω από 142.143 αιτήσεις τις πρώτες 4 μέρες

 49. 14/06 13:17

  Σε διαβούλευση σ/ν για οργανισμούς διαχείρισης προορισμού, ιαματικές πηγές, διατάξεις για τουριστικά γραφεία και καταλύματα

 50. 14/06 13:11

  Η νέα ΣΣΕ για το προσωπικό των πάσης φύσεως τουριστικών και επισιτιστικών καταστημάτων όλης της χώρας

 51. 14/06 13:07

  Τα διαγνωστικά κέντρα διαθέσιμα στον επισκέπτη της χώρας μέσω της εφαρμογής του ΕΟΤ Visit Greece App

 52. 14/06 13:04

  Οι μισοί Βρετανοί τουρίστες θέλουν να καθαρίζουν μόνοι τους το κατάλυμα στις διακοπές

 53. 14/06 12:45

  TUI Care Foundation: Πρωτοβουλία για την προστασία της θαλάσσιας χελώνας στα τουρκικά παράλια

 54. 14/06 12:24

  TUI Βρετανίας: Ακυρώσεις διακοπών μέχρι τις 11 Ιουλίου- έως τις 4 Ιουλίου και στην Ελλάδα

 55. 14/06 11:27

  Την παρέμβαση των τοπικών βουλευτών για ενίσχυση των καταλυμάτων ζητεί η Ένωση Τουριστικών Καταλυμάτων Χανίων

 56. 14/06 11:03

  Γερμανία: Τα πρώτα σημάδια ανάκαμψης στις πωλήσεις των τουριστικών γραφείων 

 57. 14/06 10:34

  CHECK24 | Γερμανία: Διπλάσιες κρατήσεις από το 2019 για πακέτα διακοπών σε Κρήτη και Ρόδο

 58. 14/06 10:15

  Παράταση των περιορισμών ως τις 19 Ιουλίου στη Βρετανία

 59. 14/06 09:57

  Παρατάσεις αεροπορικών οδηγιών για πτήσεις εξωτερικού και εσωτερικού.

 60. 14/06 09:10

  Συνεργασία Δήμου Ηρακλείου με Ακαδημία Αθηνών –Κέντρο Έρευνας της Ελληνικής Λαογραφίας

 61. 14/06 09:05

  Η Πλωτή Πολιτεία των Μαλδίβων, απάντηση στην κλιματική αλλαγή

 62. 14/06 09:00

  Ηλεκτρονική εφαρμογή για την ανάδειξη του πεζοπορικού δικτύου της Τήνου

 63. 14/06 09:00

  Επιχορηγήσεις για νέα ξενοδοχεία 5 αστέρων στη Σαντορίνη

 64. 14/06 08:59

  Πρωτοβουλία για την επέκταση του Χιονοδρομικού Κέντρου Βίγλας Πισοδερίου

 65. 13/06 13:20

  Santorini Video Guide: Ο ταξιδιωτικός οδηγός που εντυπωσιάζει τους χρήστες της Amazon

 66. 13/06 13:13

  Γαλλία: Στο μικροσκόπιο η χερσαία αιολική ενέργεια με τη δρομολόγηση νέων έργων

 67. 13/06 13:11

  Ελβετία: Σε αρνητικό πρόσημο η οικονομία το α' τρίμηνο - Μεγαλύτερες απώλειες στη φιλοξενία και εστίαση

 68. 13/06 13:03

  Αύξηση κατά 107% των εξαγωγών μας στη Σαουδική Αραβία

 69. 12/06 12:34

  Ο κ.Θεοχάρης στη Θεσσαλονίκη: Στήριξη του τουρισμού της Βόρειας Ελλάδας

 70. 12/06 12:22

  Σταδιακή κατάργηση των πλαστικών συσκευασιών μίας χρήσης στη Γαλλία

 71. 12/06 12:21

  ΗΠΑ: Νέα τεχνολογία συμβάλλει έως και 3 φορές στην επιμήκυνση του χρόνου φύλαξης λαχανικών και φρούτων

 72. 12/06 12:19

  Ταξίδια με ηλεκτροκίνητα Μέσα

 73. 12/06 12:16

  Κ.Νοτοπούλου: Νέες προκλήσεις για τον τουρισμό, οργανισμοί διαχείρισης και προώθησης προορισμού

 74. 12/06 12:11

  Μέτρα στήριξης για τον τουρισμό - Μεταφορά αδειών λόγω πανδημίας- Παράταση «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» έως τέλη Σεπτεμβρίου

 75. 11/06 17:08

  Χ. Θεοχάρης: Η Θεσσαλονίκη είναι σημαντική για τον τουρισμό

 76. 11/06 16:53

  Κ. Μητσοτάκης: Ανοσία στην Ελλάδα μέσα στο καλοκαίρι - Εξαιρετικά σημαντικό για τον τουρισμό το Πιστοποιητικό COVID

 77. 11/06 16:50

  Χαλαρώνουν οι περιορισμοί στα ταξίδια εντός ΕΕ – Εξαιρούνται οι Βρετανοί

 78. 11/06 16:33

  Βρετανία: Ένας στους οκτώ ενηλίκους προγραμματίζει ταξίδι στο εξωτερικό αυτό το καλοκαίρι

 79. 11/06 14:49

  Γερμανία: Έξω από τη λίστα κινδύνου οι ΗΠΑ και ελληνικοί προορισμοί

 80. 11/06 14:31

  Συμφωνία για νέες επενδύσεις στη Μαρίνα Γουβιών στην Κέρκυρα με ταυτόχρονη παράταση της σύμβασης εκμίσθωσης

 81. 11/06 14:24

  Ρόδος: Έκκληση για καθολικό εμβολιασμό

 82. 11/06 13:55

  Συνάντηση Θεοχάρη - Καλαφάτη για το ασφαλές άνοιγμα του τουρισμού στη Βόρεια Ελλάδα

 83. 11/06 13:55

  Times: Προς αναβολή η άρση των περιοριστικών μέτρων, με επιπτώσεις και στην πράσινη λίστα

 84. 11/06 13:47

  Νέα ΚΥΑ: Πως θα γίνεται η μετακίνηση με τουριστικά λεωφορεία, με ταξί και oι μεταφορές στα νησιά έως τις 21 Ιουνίου

 85. 11/06 13:36

  Βρετανία: Χάος στην τουριστική βιομηχανία – Η British Airways θέτει σε αναστολή χιλιάδες εργαζομένους

 86. 11/06 12:57

  Κρουαζιέρα: Δύο κρούσματα σε πλοίο με πλήρως εμβολιασμένους επιβάτες και πλήρωμα

 87. 11/06 12:35

  Επιστολή ΣΕΤΚΕ στον πρωθυπουργό: Στηρίξτε τα τουριστικά καταλύματα για να μην αφανισθούν

 88. 11/06 11:42

  Τουρκία: Πού είναι οι Γερμανοί τουρίστες;

 89. 11/06 11:38

  Προς άνοιγμα των ταξιδιών μεταξύ ΗΠΑ και Ηνωμένου Βασιλείου

 90. 11/06 10:57

  Τουρισμός: Από τις 16 Ιουνίου οι αιτήσεις για την μη επιστρεπτέα ενίσχυση έως 400.000 ευρώ

 91. 11/06 10:32

  Συνάντηση Αρναουτάκη-Μενδώνη | Εγγραφή των μινωικών ανακτόρων στον κατάλογο πολιτιστικής κληρονομιάς της Unesco

 92. 11/06 10:23

  H Qatar Airways Holidays πρόσθεσε την Πάρο στο πρόγραμμά της

 93. 11/06 10:15

  Το Recovery Tracker θα αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο στην συλλογική προσπάθεια για την ανάκαμψη του τουρισμού

 94. 11/06 08:25

  Κατ΄ εξαίρεση εκτέλεση εργασιών στη μαρίνα Βουλιαγμένης και σε χώρο του Αστήρ Παλλάς  

 95. 11/06 08:23

  Αρχαία Ολυμπία: Σχέδιο για την αναβίωση του Ξένιος Ζευς ως κτίριο πολιτιστικών δράσεων

 96. 11/06 08:19

  Δήμος Θεσσαλονίκης: Υποψηφιότητα στο δίκτυο δημιουργικών πόλεων της Unesco στον τομέα της γαστρονομίας

 97. 11/06 08:18

  Δήμος Κόνιτσας: Eκτίμηση μισθωτικής αξίας ακινήτου όπου λειτουργεί ξενοδοχειακή επιχείρηση

 98. 11/06 08:17

  Οι κανόνες για την είσοδο τουριστών στην Τυνησία

 99. 10/06 18:13

  Στη Θεσσαλονίκη ο Υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης

 100. 10/06 15:17

  Γαστρονομική περιήγηση στην Αθήνα με τα Athens Walking Tours στην εκπομπή Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση (VIDEO)