Η Emirates ξεκινάει πτήσεις, θέτοντας κορυφαία πρότυπα ασφάλειας

Α Decrease font Enlarge font
Η Emirates ξεκινάει πτήσεις, θέτοντας κορυφαία πρότυπα ασφάλειας

Η Emirates παρουσίασε πολυσχιδή μέτρα για την προστασία των εργαζομένων και των πελατών της σε κάθε στάδιο του ταξιδιού, επαναπροσδιορίζοντας τα πρότυπα ασφάλειας και υγιεινής τόσο μέσα στο αεροσκάφος όσο και στο έδαφος. Τα νέα μέτρα τέθηκαν σε ισχύ σήμερα, με την επαναφορά των προγραμματισμένων επιβατικών πτήσεων προς εννέα προορισμούς.

 «Η Emirates εφαρμόζει ένα σύνολο σχολαστικών μέτρων σε κάθε στάδιο του ταξιδιού, για να βελτιώσει την απολύμανση όλων των σημείων επαφής και να διασφαλίσει την υγεία και την ασφάλεια των πελατών και των υπαλλήλων της. Ο κίνδυνος μόλυνσης σε αεροσκάφος είναι ήδη πολύ χαμηλός, ωστόσο έχουμε καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την αναθεώρηση και τον επανασχεδιασμό κάθε βήματος, από τον έλεγχο εισιτηρίων έως την αποβίβαση. Κάθε μέτρο που εφαρμόζεται αποτελεί μια επιπλέον μείωση του κινδύνου και στόχος μας είναι πραγματικά να κάνουμε τις πτήσεις όσο πιο ασφαλείς γίνεται.

 Συνεργαζόμαστε με όλα τα τμήματα στο Ντουμπάι, συμπεριλαμβανομένων των αρχών του αεροδρομίου, μετανάστευσης, υγείας και αεροπορίας για την εφαρμογή των κατάλληλων μέτρων και θα συνεχίσουμε να εξετάζουμε και να συμβουλευόμαστε τους ειδικούς για οποιαδήποτε εξέλιξη. Όλοι γνωρίζουμε ότι πρέπει να προσαρμόσουμε τις καθημερινές μας δραστηριότητες  κατά τη διάρκεια αυτής της πανδημίας.

 Όλα αυτά τα μέτρα, σε συνδυασμό με τις προληπτικές στρατηγικές διαχείρισης της πανδημίας που έχουν λάβει τα ΗΑΕ, δείχνουν τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζουμε την υγεία και την ασφάλεια των τοπικών και παγκόσμιων κοινοτήτων μας, δημιουργώντας ένα αίσθημα εμπιστοσύνης στο κόσμο», δήλωσε ο Adel Al Redha, Γενικός Διευθυντής Επιχειρήσεων της Emirates.

 Έλεγχος Εισιτηρίων - Check-in

 Η Emirates διαθέτει δωρεάν ατομικά σετ υγιεινής φροντίδας για κάθε επιβάτη κατά τον έλεγχο των εισιτηρίων στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι και σε πτήσεις προς Ντουμπάι.  Κάθε σετ περιλαμβάνει μάσκες, γάντια, αντιβακτηριακά μαντηλάκια και απολυμαντικό χεριών.

 Τα γάντια και οι μάσκες είναι υποχρεωτικά για όλους τους πελάτες και τους υπαλλήλους στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι, ενώ οι μάσκες είναι υποχρεωτικές και στις πτήσεις της Emirates. Κατά την άφιξη στο αεροδρόμιο, οι θερμικοί σαρωτές σε διάφορες περιοχές παρακολουθούν τη θερμοκρασία όλων των επιβατών και των εργαζομένων. Στο έδαφος και σε χώρους αναμονής έχουν τοποθετηθεί δείκτες σήμανσης για τη διατήρηση των απαραίτητων αποστάσεων μεταξύ των ταξιδιωτών στο χώρο ελέγχου εισιτηρίων, στο χώρο διελεύσεων, επιβίβασης και μεταφοράς.

Το προσωπικό του αεροδρομίου έχει επίσης εγκαταστήσει προστατευτικά εμπόδια σε κάθε σημείο εξυπηρέτησης για να παρέχει επιπλέον ασφάλεια στους επιβάτες και τους υπαλλήλους της κατά τη διάρκεια της αλληλεπίδρασης.

 Επιβάτες με ανταπόκριση

 Οι πελάτες που ταξιδεύουν μέσω του Διεθνούς Αεροδρομίου του Ντουμπάι και μεταφέρονται σε άλλη πτήση, θα περνούν από θερμικό έλεγχο κατά την αποβίβαση. Τα σημεία εξυπηρέτησης στο αεροδρόμιο έχουν επίσης εφοδιαστεί με προστατευτικά εμπόδια ως προληπτικό μέτρο. Το προσωπικό του αεροδρομίου φέρει ατομικό προστατευτικό εξοπλισμό (PPE) και για την ασφαλέστερη εξυπηρέτηση θα κατευθύνει τους πελάτες από ασφαλή απόσταση. Όλοι οι πελάτες θα παραλαμβάνουν στην πύλη, πριν μεταφερθούν στη επόμενη πτήση, ένα ειδικό σετ υγιεινής φροντίδας. 

 Επιβίβαση

Η διαδικασία επιβίβασης έχει προσαρμοστεί και οι επιβάτες επιβιβάζονται κατά σειρά, από την τελευταία στην πρώτη, σε μικρές ομάδες. Ο χώρος αναμονής έχει επίσης τροποποιηθεί για να διασφαλιστεί ότι όλοι οι πελάτες θα έχουν μεταξύ τους τις απαραίτητες  αποστάσεις. Οι υπάλληλοί  της Emirates, ντυμένοι με ατομικό προστατευτικό εξοπλισμό (PPE), θα διευκολύνουν τη σειρά επιβίβασης. Οι πύλες επιβίβασης καθαρίζονται και απολυμαίνονται διεξοδικά μετά από κάθε πτήση.

 Εντός του αεροσκάφους

 Όλο το πλήρωμα μέσα στο αεροσκάφος θα είναι πλήρως εξοπλισμένο με PPE. Επιπλέον, για να διατηρήσει τα υψηλά πρότυπα ασφάλειας και υγιεινής, η Emirates πρόσθεσε έναν βοηθό υπηρεσίας καμπίνας (Cabin Service Assistant - CSA)  για όλες τις πτήσεις άνω των 1,5 ωρών. Οι CSA θα διασφαλίζουν ότι οι τουαλέτες καθαρίζονται σε τακτά διαστήματα 45 λεπτών. Κάθε τουαλέτα διαθέτει σαπούνι απολύμανσης και οδηγίες για την υγιεινή των χεριών.

Για την ελαχιστοποίηση του κινδύνου μόλυνσης από άμεση επαφή, περιοδικά και έντυπο υλικό ανάγνωσης δεν θα είναι διαθέσιμα αυτή την περίοδο. Στην πρώτη και διακεκριμένη θέση, θα παρέχονται στους επιβάτες μενού και λίστες κρασιών μίας χρήσης. Είδη άνεσης όπως στρώματα, μαξιλάρια, κουβέρτες, ακουστικά και παιχνίδια θα είναι όλα σφραγισμένα. Η Emirates θα συνεχίσει να προσφέρει ζεστά γεύματα, χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας σκεύη, τα οποία θα αποστειρώνονται πριν από κάθε χρήση.

Όλες οι αποσκευές θα πρέπει να παραδίδονται κατά τον έλεγχο των εισιτηρίων και οι πελάτες μπορούν να έχουν μαζί τους μόνο βασικά αντικείμενα, όπως φορητό υπολογιστή, τσάντα, χαρτοφύλακα ή παιδικά είδη. Υπενθυμίζεται στους πελάτες να έχουν μαζί στυλό για να συμπληρώσουν τα Έντυπα Δήλωσης Υγείας, που απαιτούνται σε ορισμένους προορισμούς.

Οι σύγχρονες καμπίνες αεροσκαφών της Emirates διαθέτουν προηγμένα φίλτρα αέρα HEPA, τα οποία απομακρύνουν το 99,97% των ιών και εξαλείφουν τη σκόνη, τα αλλεργιογόνα και τα μικρόβια από τον αέρα της καμπίνας για ένα πιο υγιές και ασφαλές περιβάλλον. Μετά το ταξίδι και κατά την προσγείωση στο Ντουμπάι, κάθε αεροσκάφος θα υποβληθεί σε ενισχυμένες διαδικασίες καθαρισμού και απολύμανσης για να διασφαλιστεί η ασφάλεια και οι σωστές συνθήκες υγιεινής.

 Πλήρωμα της Emirates

 Για την προστασία των υπαλλήλων, η Emirates παρέχει στο πλήρωμα της αυτοκίνητα για παραλαβή και μετακίνηση από/ προς αεροδρόμιο και τόπο κατοικίας, από την αρχή μέχρι και το τέλος της υπηρεσίας τους. Το πλήρωμα της Emirates κάνει check-in για τις προγραμματισμένες πτήσεις πριν μεταφερθεί στο αεροσκάφος, σε μια εγκατάσταση του αεροδρομίου που έχει δημιουργηθεί ειδικά για αυτό τον σκοπό. Οι διανυκτερεύσεις σε πόλεις προορισμού έχουν μειωθεί, όπου αυτό είναι δυνατόν. Σε πτήσεις μεγάλων αποστάσεων, όπου είναι απαραίτητες, το πλήρωμα τοποθετείται σε μεμονωμένα δωμάτια σε ξενοδοχεία. Κατά την επιστροφή στο Ντουμπάι, όπου είναι και η έδρα του πληρώματος της Emirates, γίνεται το διαγνωστικό τεστ για τον COVID-19 σε όλο το πλήρωμα. Σε κάθε μέλος του πληρώματος έχει επιβληθεί καραντίνα 14 ημερών στην οικία τους μετά από κάθε πτήση, εκτός εάν είναι σε υπηρεσία.

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

COVID-19
 1. 05/06 20:38

  Ο δήμαρχος της Αθήνας, κ. Μπακογιάννης μιλάει για τo παρόν και το μέλλον του αθηναϊκού τουρισμού

 2. 05/06 19:45

  Τι είπε ο Κώστας Μπακογιάννης στο Tornos News Live

 3. 05/06 16:55

  Περιφέρεια Κ.Μακεδονίας: Ο συνεδριακός τουρισμός σε πρώτη προτεραιότητα

 4. 05/06 16:46

  Περιφέρεια Κρήτης: Επιμορφωτικό πρόγραμμα για τα μέτρα πρόληψης στους εργαζομένους στον τουρισμό

 5. 05/06 15:43

  Νέα διεθνής πλατφόρμα ενημέρωσης ταξιδιωτών και επιχειρήσεων για τον COVID

 6. 05/06 13:55

  Κύπρος: Στο 100% η χωρητικότητα των τουριστικών λεωφορείων

 7. 05/06 12:45

  ΕΕ: Τηλεδιάσκεψη για την άρση των ελέγχων στα σύνορα

 8. 05/06 12:29

  Γερμανία: Πότε ξεκινούν τα προγράμματα των μεγάλων τουρ οπερέιτορ για την Ελλάδα

 9. 05/06 12:14

  Γερμανία: «Παγωμένη» η αγορά ταξιδιωτικών γραφείων και το Μάιο

 10. 05/06 12:06

  Ενδιαφέρον του ομίλου Ιβάν Σαββίδη για την αγορά του Συγκροτήματος Καψή Α.Ε.

 11. 05/06 11:20

  Ανοίγει στις 17 Ιουνίου το Poseidonion Grand Hotel

 12. 05/06 11:14

  Λουτράκι: Πρώτος στόχος οι τουρίστες από την Αθήνα

 13. 05/06 11:08

  Στήριξη των αιτημάτων των Ξεναγών από το Τμήμα Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ

 14. 05/06 10:56

  Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης: Συνάντηση με την Ντόρα Μπακογιάννη για τα αιτήματα του κλάδου

 15. 05/06 10:54

  Καναδάς: 30 εκατ. δολ. για την ενίσχυση του εγχώριου τουρισμού

 16. 05/06 10:51

  Οι επιπτώσεις στον τουρισμό της Σιγκαπούρης από την πανδημία του κορωνοϊού

 17. 05/06 10:45

  Οι εκδηλώσεις την εποχή του κορωνοϊού: Πρωτοποριακές διοργανώσεις Drive cinema και Disco car

 18. 05/06 10:44

  Θήβα: Mετατροπή κτιρίου παλαιού νοσοκομείου σε κέντρο τουριστικής προβολής

 19. 05/06 10:41

  Tα υπέρ και τα κατά της τηλεργασίας και απομακρυσμένης εργασίας - Το ισπανικό μοντέλο

 20. 05/06 10:39

  Η Emirates προσφέρει πτήσεις για επιβάτες σε 29 πόλεις

 21. 05/06 10:34

  Ε.Ξ. Μεσσηνίας: Ο τουρισμός να μείνει εκτός της πολιτικής αντιπαράθεσης

 22. 05/06 10:19

  City Contact Webinar: Πώς τα έντυπα των Info Stand βελτιώνουν την τουριστική εμπειρία ΚΑΙ κατά την περίοδο του κορωνοϊού

 23. 05/06 10:01

  Πέντε λόγοι που θα σε κάνουν να αγαπήσεις τον Πόρο

 24. 05/06 09:59

  Η όμορφη ελληνική παραλία που έχει μόνιμα ζεστά νερά

 25. 05/06 00:03

  Η νέα καμπάνια του ελληνικού τουρισμού με τίτλο "The Greek Summer State Of Mind" (video)

 26. 04/06 20:02

  Όμιλος Lufthansa: Πολλές νέες πτήσεις προς ελληνικούς προορισμούς από τις αρχές Ιουλίου

 27. 04/06 17:47

  Ανοίγουν σταδιακά από την 1η Ιουλίου τα ξενοδοχεία Sani/Ikos με κορυφαία πρωτόκολλα υγείας και ασφάλειας

 28. 04/06 16:24

  Η Ισπανία ανοίγει τα χερσαία σύνορα με τη Γαλλία και την Πορτογαλία

 29. 04/06 16:08

  FTI: Πλήρες πρόγραμμα στα ελληνικά νησιά από την 1η Ιουλίου

 30. 04/06 16:03

  Air France: Πτήσεις για Θεσσαλονίκη, Μύκονο και Σαντορίνη

 31. 04/06 15:39

  Γερμανία: Ο τουρισμός στο πακέτο-γέφυρα για τις ΜμΕ – Ποιες ενισχύσεις προβλέπονται

 32. 04/06 15:33

  Η νέα πολιτική προσέγγισης των αγορών από τον Δήμο Πάργας

 33. 04/06 14:56

  Ξανά Ανοιχτα! Νέο βίντεο τουριστικής προβολής του δήμου Βόλου

 34. 04/06 14:55

  ΙΑΤΑ: Φθηνότερες οι πτήσεις στην Ευρώπη τους επόμενους μήνες

 35. 04/06 14:41

  Παρουσιάζεται το βράδυ η καμπάνια του υπουργείου Τουρισμού

 36. 04/06 14:33

  Κορωνοϊός: Το Ηνωμένο Βασίλειο αυτo-ακυρώνει τον τουρισμό

 37. 04/06 14:16

  Κίμωλος: Ένα μικρό νησί που μοιάζει σαν ζωγραφιά

 38. 04/06 14:12

  Η Ελλάδα έχει τη δική της Χαβάη και είναι πανέμορφη

 39. 04/06 13:34

  Το 57% των Γερμανών έτοιμοι να κάνουν κράτηση διακοπών μόλις χαλαρώσουν τα μέτρα

 40. 04/06 13:06

  Η Ισπανία εκτός της λίστας χωρών στις οποίες μπορούν να ταξιδέψουν οι Γερμανοί τον Ιούνιο

 41. 04/06 13:04

  Τράπεζα Πειραιώς: Δάνεια κεφαλαίου κίνησης στις επιχειρήσεις άνω του 1 δισ.ευρώ

 42. 04/06 12:47

  Πρόγραμμα FLATOD-19 - Ευέλικτοι Τουριστικοί Προορισμοί

 43. 04/06 12:38

  Τουρκία: Συμφωνία της κυβέρνησης με εταιρίες για τον έλεγχο της υγιεινής σε ξενοδοχεία & εστιατόρια

 44. 04/06 12:24

  Επιστολή: Σε απόγνωση τα μικρά τουριστικά γραφεία, που έφερναν υψηλού επιπέδου τουρισμό

 45. 04/06 12:15

  Ομοσπονδία Καταλυμάτων "Κύκλος": Πότε ανοίγουν τα μη κύρια ξενοδοχειακά καταλύματα; Διαφορετικές ημερομηνίες σε δυο ΦΕΚ

 46. 04/06 11:57

  EASA: Λίστα αεροδρομίων με αυξημένο κίνδυνο διασποράς κορωνοϊού

 47. 04/06 11:46

  DER Touristik: Ταξίδια ακόμη και τον Ιούνιο σε Ελλάδα, Κύπρο, Πορτογαλία και Αυστρία

 48. 04/06 11:37

  Ιταλία: Ελπίδες για επανεκκίνηση του τουρισμού

 49. 04/06 11:32

  Γερμανικός Τύπος: Η Ελλάδα είναι έτοιμη για να υποδεχθεί τουρίστες

 50. 04/06 11:17

  Η Ελλάδα τιμώμενη χώρα στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση MATKA 2021 της Φινλανδίας

 51. 04/06 11:01

  Ανοίγουν την 1η Ιουλίου τα Sani Resort και Ikos Olivia με μοναδικά πρωτόκολλα ασφαλείας- Μοριακά τεστ στο Sani!

 52. 04/06 10:46

  Η Grecotel ανοίγει 10 ακόμη ξενοδοχεία

 53. 04/06 10:39

  Qatar Airways: Διευκρινίσεις για την πτήση με τα 12 κρούσματα κορωνοϊού

 54. 04/06 10:34

  Βουλγαρία: Ανοιχτά σύνορα με 29 χώρες χωρίς καραντίνα

 55. 04/06 10:29

  Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου: Διαγωνισμός για ανάπτυξη ψηφιακών εφαρμογών

 56. 04/06 10:27

  Μάταλα: Πράσινο φως για την αναβάθμιση των υποδομών στο δημοτικό κάμπινγκ

 57. 04/06 10:22

  Δήμος Καλαμαριάς: Aρνητικός στη δημιουργία ξενοδοχείου και κατοικιών στη μαρίνα Αρετσούς

 58. 04/06 10:20

  16 περιπατητικές διαδρομές στον Δήμο Αριστοτέλη

 59. 04/06 10:15

  Νέα κλιματιστικά μηχανήματα στο αεροδρόμιο Καρπάθου

 60. 03/06 17:07

  Tornos News Live: Την Πέμπτη 4 Ιουνίου ζωντανά 6:00 μ.μ. συζήτηση με τον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη για το παρόν και το μέλλον του αθηναϊκού τουρισμού

 61. 03/06 16:41

  H Aegean διαμορφώνει εκ νέου το θερινό πρόγραμμα πτήσεων στο εσωτερικό και εξωτερικό

 62. 03/06 16:11

  Γερμανία: Άρση της ταξιδιωτικής προειδοποίησης για 31 χώρες- εκτός παραμένει η Τουρκία

 63. 03/06 16:02

  Προσωρινή απαγόρευση πτήσεων από και προς Κατάρ

 64. 03/06 15:54

  Π.Αντωνίου: Χρηματοδοτικά μέσα για τα ξενοδοχεία του Β.Αιγαίου, συμβατά με τις ιδιαιτερότητες της περιφέρειας

 65. 03/06 15:01

  Κύπρος: Επανεκκίνηση της διεθνούς αεροπορικής κίνησης από 9 Ιουνίου - Ποιά είναι τα πρωτόκολλα

 66. 03/06 14:46

  Χάρης Θεοχάρης: Δεν κάνουμε πίσω στο άνοιγμα, αλλά δεν κάνουμε πίσω και στην ασφάλεια

 67. 03/06 14:33

  Πως η εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων μπορεί να γίνει μια ευχάριστη έκπληξη για τον πελάτη σας

 68. 03/06 14:31

  Ανανεώνεται η ψηφιακή τουριστική πύλη της Σερίφου

 69. 03/06 14:23

  Σ.Ε.Τ.Κ.Ε.: Διευκρίνιση Θεοχάρη για τις πισίνες στα καταλύματα

 70. 03/06 14:16

  Tήνος: Προσπάθειες για επέκταση της σεζόν

 71. 03/06 14:13

  Ποιες επιχειρηματικές δραστηριότητες επανεκκινούν τις επόμενες ημέρες

 72. 03/06 14:09

  "Για μια θέση στον ήλιο" - Εντείνεται φέτος λόγω κορωνοϊού ο "πόλεμος της πετσέτας"

 73. 03/06 12:51

  Πώς θα επανέλθει το All inclusive στα ξενοδοχεία μετά την πανδημία

 74. 03/06 12:44

  Το μέλλον των πόλεων μετά τον κορωνοϊό

 75. 03/06 12:40

  Βενετία: το τέλος του μαζικού τουρισμού;

 76. 03/06 12:26

  Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2020

 77. 03/06 12:17

  Στοπ σε μεγάλη επένδυση γαλλο-βελγικού fund για ανέγερση 10όροφου ξενοδοχείου στην οδό Πατησίων

 78. 03/06 12:03

  Γιώργος Βερνίκος: «Βρισκόμαστε μπροστά σε νέες προκλήσεις»

 79. 03/06 11:56

  Κορωνοϊός: Οδηγίες του ΕΟΔΥ για τους γιατρούς στα τουριστικά καταλύματα

 80. 03/06 11:21

  Ο υπουργός Τουρισμού στο SkyNews | Οι πτήσεις θα ανοίγουν με βάση τη λίστα των αεροδρομίων της EASA

 81. 03/06 11:08

  Δυναμικό restart της Forum AE

 82. 03/06 10:19

  Τουρισμός: Ανοίγουν τα σύνορα για τα ταξίδια των Γερμανών- στις 15 Ιουνίου για Αθήνα και Θεσσαλονίκη

 83. 03/06 10:12

  12 κρούσματα κορωνοϊού στην πτήση από Ντόχα- Αναστέλλονται οι πτήσεις από Κατάρ

 84. 03/06 10:08

  Ξεκινά το online Οικονομικό Φόρουμ Δελφών

 85. 03/06 10:01

  Αρχίζει την Τετάρτη 3 Ιουνίου η λειτουργία του Ταμείου Εγγυοδοσίας της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας

 86. 03/06 09:59

  Οι δύο γαλαζοπράσινες παραλίες στο Αγκίστρι που πρέπει να κολυμπήσεις

 87. 03/06 09:58

  Skyscanner: Η Κρήτη ανάμεσα στους καλύτερους προορισμούς παγκοσμίως για διακοπές τον Οκτώβριο

 88. 03/06 09:57

  Ιαπωνία: Ημερήσια επιδότηση για εσωτερικό τουρισμό

 89. 03/06 09:56

  Δήμος Δελφών: Μείωση των τελών χρήσης κοινοχρήστων χώρων έως 30 Νοεμβρίου

 90. 03/06 09:54

  Οι δραστηριότητες και ο νέος τιμοκατάλογος του Αλεξάνδρειου Συνεδριακού Κέντρου Λουτρακίου

 91. 03/06 09:51

  Κατά των αιολικών πάρκων στην Τήνο ο Δήμος Αμοργού

 92. 03/06 09:41

  Το ελληνικό νησί με τις 72 παραλίες χωρίς ξαπλώστρες

 93. 03/06 09:36

  Σίφνος: Η "συνταγή" επανεκκίνησης

 94. 03/06 09:32

  Τουρισμός: Ποιοι φορείς παρέχουν υπηρεσίες εκπαίδευσης στα υγειονομικά πρωτόκολλα

 95. 03/06 09:25

  HO.RE.CA. Restart: Συσκευή αποστείρωσης για την υγειονομική ασφάλεια ξενοδοχείων, εστιατορίων, νοσοκομείων και άλλων εγκαταστάσεων

 96. 02/06 17:10

  Η Ιταλία ανοίγει τα σύνορα αύριο 3 Ιουνίου για τους Ευρωπαίους- και για τους Βρετανούς!

 97. 02/06 16:47

  Tornos News Live: Την Τετάρτη 3 Ιουνίου ζωντανά 4:00 μ.μ. συζήτηση για τη θέση της ελληνικής μπύρας στην επανεκκίνηση της εστίασης και του τουρισμού

 98. 02/06 16:38

  Γερμανία: Προς άρση της ταξιδιωτικής προειδοποίησης αύριο 3 Ιουνίου

 99. 02/06 15:06

  ΕΤΟΑ/ Τουρισμός: Κύμα ζήτησης για ταξίδια στην Ευρώπη

 100. 02/06 14:38

  Κοινωνικός & Ιαματικός Τουρισμός 2020: Πρόσκληση συμμετοχής των καταλυμάτων