Η Air France αποκαλύπτει τα νέα signature πιάτα στα μενού του 2019

Η Air France αποκαλύπτει τα νέα signature πιάτα στα μενού του 2019

Πρεσβειρα της φίνας γαλλικής κουζίνας καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, η Air France εμπιστεύεται τα μενού της La Première και της Business Class σε διάσημους σεφ. Σε συνεργασία με το Servair Culinary Studio, για την χρονιά αυτή η εταιρεία καλωσορίζει δύο νέους σεφ βραβευμένους με αστέρια Michelin, την Andrée Rosier και τον Emmanuel Renaut. Όλοι οι ταλαντούχοι σεφ που συνεργάζονται με την Air France συμμετέχουν στον σχεδιασμό των μενού, την επιλογή των υλικών και την δημιουργία των γαστρονομικών πιάτων που οι επιβάτες απολαμβάνουν στον αέρα, στις πτήσεις που αναχωρούν από το Παρίσι και από πολλά αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο.  

Στην καμπίνα La Première  

Έως τον Οκτώβριο του 2019, ο Régis Marcon, ο θρυλικός Γάλλος σεφ, προσφέρει μια επιλογή από γαστρονομικές δημιουργίες. Αναγνωρισμένος από τους συναδέλφους του (Bocuse d’Or το 1995)  και βραβευμένος από τους κριτικούς με 3 αστέρια Michelin, ο Régis Marcon αντιπροσωπεύει ένα διαφορετικό είδος της γαλλικής γαστρονομίας. Δεν πρόκειται απλά για ένα στυλ ή μια εποχή˙ εκεί, μεταξύ Ardèche και Auvergne, η κουζίνα του συμβολίζει τη φύση και αφηγείται μια ιστορία.

Από τον Νοέμβριο του 2019 έως τον Φεβρουάριο του 2020, για πρώτη φορά ο Emmanuel Renaut θα δημιουργεί τα πιάτα για το μενού της La Première της Air France. Έχοντας κερδίσει τον τίτλο του Meilleur ouvrier de France, ο τριάστερος σεφ Emmanuel Renaut ανήκει σε μια νέα γενιά σεφ που ανακαλύπτουν ξανά την κουζίνα της Σαβοΐας. Η φίνα, ζωντανή και γεμάτη χρώμα κουζίνα του παρουσιάζει συνθέσεις γεμάτες έκπληξη αλλά και αρμονία. 

Στην καμπίνα Business class

Έως τον Οκτώβριο του 2019, ο σεφ από την Σαβοΐα Guy Martin, ένας πρωτοπόρος της γενιάς του, θα προσφέρει στους πελάτες της Business Class τις γαστρονομικές του δημιουργίες. Βραβευμένος με δύο αστέρια Michelin, η κουζίνα του έχει πολλά στοιχεία που εκπλήσσουν – αναμνήσεις από ταξίδια, χρώματα, αρώματα, αισθήσεις και συναισθήματα, τα οποία τον έχουν εμπνεύσει για να δημιουργήσει κλασσικές συνταγές, όπως επίσης και δημιουργικές αλλά και χαρούμενες, με ωραίους γευστικούς συνδυασμούς και φίνες γεύσεις.

Από τον Νοέμβριο έως τον Φεβρουάριο του 2020, η Air France αναθέτει το μενού της Business Class στην Andrée Rosier για πρώτη φορά. Η πρώτη γυναίκα σεφ στην οποία αποδόθηκε ο τίτλος Meilleur ouvrier de France το 2007 και βραβευμένη με Michelin, Andrée Rosier, βάζει την προσωπική της πινελιά σε μια αυθεντική κουζίνα που αποκαλύπτει την ουσία της γεύσης. Η καινοτόμα κουζίνα της βασίζεται στην κουλτούρα των Βάσκων, όπου τα φρέσκα, εποχικά προϊόντα επικρατούν. 

Από αυτό το καλοκαίρι η Air France έχει επεκτείνει την συνεργασία της με σεφ στην Business Class, οι οποίοι και υπογράφουν και όλα τα à la carte πιάτα*.

Μια γαστρονομική απόδραση με αναχώρηση από διεθνείς σταθμούς

Με αναχώρηση από το Τόκυο, τη Σανγκάη, τη Νέα Υόρκη και πολύ πρόσφατα από το Los Angeles, οι επιβάτες της La Première θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν πιάτα που υπογράφει ο σεφ  Jean-François Rouquette, από την περιοχή Aveyron της Γαλλίας. Δημιουργεί μια αυθεντική και μοντέρνα κουζίνα, στο πνεύμα του εστιατορίου του Park Hyatt Paris-Vendôme που έχει κερδίσει ένα αστέρι Michelin και 4 σκούφους στον οδηγό Gault&Millau.

Από τον Σεπτέμβριο του 2019, με αναχώρηση από 15 προορισμούς σε Αμερική και Καναδά, οι επιβάτες της Air France στην Business θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν τα νέα πιάτα που έχει δημιουργήσει ο Daniel Rose, ο Αμερικανός σεφ, βραβευμένος με Michelin, με την ιδιαίτερη αγάπη για την Γαλλική κουζίνα.  

Με αναχώρηση από την Σιγκαπούρη, ο Γάλλος σεφ με τα δύο αστέρια Michelin Julien Royer, σχεδιάζει ένα ειδικό μενού για τους πελάτες της Air France στην La Première και Business. Όπως και στην Σιγκαπούρη, ο σεφ προσφέρει μια κοσμοπολίτικη κουζίνα, με προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα εποχής. 

Με αναχώρηση από το Πουάντ-α-Πιτρ (Pointe-à-Pitre), το Φορ ντε Φρανς (Fort-de-France) και το Καγιέν (Cayenne) η Air France έχει αναθέσει στον Marcel Ravin τον σχεδιασμό του κρεόλ πιάτου για στα μενού της Business και της Premium Economy. Ο σεφ συνδυάζει μεσογειακά και κρεόλ προϊόντα με δημιουργικότητα και δυναμισμό. Βραβευμένος με αστέρι Michelin, τώρα εργάζεται στην Μαρτινίκα, απ΄όπου και κατάγεται, προσπαθώντας να περάσει τις γνώσεις και την εμπειρία του στους νέους του νησιού.

Με αναχώρηση από την Ρεϋνιόν, οι επιβάτες της Business και Premium Economy έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μενού που έχει δημιουργήσει ο σεφ Benoît Vantaux. Έχοντας επιλέξει την Ρεϋνιόν σαν την πατρίδα του τα τελευταία είκοσι χρόνια, ο Benoît Vantaux γεννήθηκε στην Λιμόζ. Ο κόσμος της γαστρονομικής του κουζίνας συνδυάζει γεύσεις από τα ταξίδια του και τις γευστικές του εμπειρίες.

Στις πτήσεις προς Σεούλ, τα πιάτα που σχεδιάζονται από την Κορεάτισσα σεφ Youn-Young Kim για τους επιβάτες της Business Class, αποτελούν μια εισαγωγή στον πλούτο των γεύσεων που προσφέρει η Ασιατική κουζίνα. Η σεφ προτείνει μια γκάμα διαφορετικών και ισορροπημένων πιάτων που συνδυάζουν τα αρώματα της Ανατολής και της Δύσης.

* Διαθέσιμα σε όλες τις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων και κάποιες μεσαίων αποστάσεων. Στις πτήσεις για Ασία, η Air France προσφέρει ένα πιάτων ασιατικής κουζίνας επιπλέον στα signature πιάτα των σεφ στην Business Class. 

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
  1. 20/04 12:08

    traveloffpath.com | H Aθήνα δεν αντέχει τον υπερτουρισμό - Αυτός είναι ο εναλλακτικός προορισμός!

  2. 20/04 11:58

    ΕΟΤ: Συμμετοχή σε εκδηλώσεις του FTI Touristik σε 5 πόλεις της Γερμανίας

  3. 20/04 11:54

    Ταξίδι εξοικείωσης για προβολή των Χανίων και της γαστρονομίας της Κρήτης

  4. 20/04 11:52

    Ατομικό και Ομαδικό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκακιού στη Λάρισα

  5. 19/04 17:25

    Expedia: Δύο νέα προγράμματα αειφόρου τουρισμού για τους προορισμούς

  6. 19/04 16:42

    «MyCoast»: Νέα ψηφιακή εφαρμογή καταγγελιών για τις παραλίες

  7. 19/04 16:09

    ΕΣΠΑ: 6.669 αιτήσεις για ίδρυση νέων Μικρομεσαίων Τουριστικών Επιχειρήσεων

  8. 19/04 16:04

    Ryanair: Μεγάλη προσφορά για 500.000 θέσεις από 12,99 ευρώ

  9. 19/04 15:51

    Ελληνικός τουρισμός: +24,5% οι ταξιδιωτικές εισπράξεις το α’ δίμηνο του 2024

  10. 19/04 15:28

    Πιο ρυπογόνες από ποτέ οι low cost αεροπορικές εταιρίες

  11. 19/04 14:45

    Η Σκιάθος αλλάζει πρόσωπο στον τουρισμό στοχεύοντας στη βιωσιμότητα μέσω διεθνών συνεργασιών

  12. 19/04 13:03

    ΚΥΑ: Αυτές είναι οι 198 «Απάτητες παραλίες» - Δεν παραχωρούνται, δεν μπαίνουν ξαπλώστρες

  13. 19/04 12:58

    X. Design Week × Marketing Greece: Ένα τριήμερο event από και για τον τουρισμό

  14. 19/04 12:21

    Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων: Πρώτη στην ικανοποίηση επισκεπτών η Ήπειρος

  15. 19/04 11:43

    Στις 27 Απριλίου ανοίγει το νέο πολυτελές ξενοδοχείο Nammos Hotel Mykonos

  16. 19/04 11:34

    Τουριστική συνεργασία Χαλκιδικής- Τοσκάνης: Τριήμερο συμπόσιο με ανταλλαγή απόψεων

  17. 19/04 11:30

    Ακτοπλοϊκή σύνδεση Ελλάδας–Κύπρου για τρίτη χρονιά

  18. 19/04 11:19

    Ν. Χαρδαλιάς: Ολιστικό σχέδιο από την Περιφέρεια Αττικής για την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς

  19. 19/04 10:56

    WTTC - Microsoft | Τουρισμός: Επείγουσα ανάγκη η υιοθέτηση της τεχνητής νοημοσύνης από τις επιχειρήσεις

  20. 19/04 10:21

    Αλιευτικός τουρισμός | Σεμινάρια από την Περιφέρεια Κρήτης

  21. 19/04 07:14

    Santo Collection | 30 εμπειρίες στα ξενοδοχεία, τις βίλες και στον προορισμό της Σαντορίνης

  22. 19/04 07:10

    Ταξίδι εξοικείωσης σε Αθήνα και Κρήτη με ρεπορτάζ για αναγνώστες με κινητικά προβλήματα

  23. 19/04 07:09

    Οι 6 φιναλίστ του Master Chef για γυρίσματα στη Λέσβο

  24. 19/04 07:07

    Ισπανία: Έξυπνο νέο επενδυτικό ταμείο για την απορρόφηση κονδυλίων του Σχεδίου Ανάκαμψης

  25. 19/04 07:04

    Γυρίσματα στην Πάρο για νέα αγγλική τηλεοπτική σειρά

  26. 18/04 16:45

    Συνάντηση Όλ. Κεφαλογιάννη με μέλη του Ελληνικού Συμβουλίου του Οργανισμού Sustainable Markets Initiative

  27. 18/04 15:55

    Χρ. Σταϊκούρας: Ενθαρρύνουμε τη μετάβαση σε ένα ‘‘πράσινο’’ μοντέλο αεροπορικών μεταφορών

  28. 18/04 15:13

    Oι Έλληνες στρέφονται στο χώρο της Αυτοβελτίωσης και Ψυχικής Υγείας

  29. 18/04 15:09

    Η Costa Navarino συμμετέχει στους εορτασμούς της Ολυμπιακής χρονιάς

  30. 18/04 15:03

    Η ΕΞΑΑΑ προσχωρεί στη «Συμμαχία για τη Μείωση της Σπατάλης Τροφίμων»

  31. 18/04 14:22

    Το Σχολείο Τουρισμού OnTour ξεκινά ταξίδια σε νέους προορισμούς

  32. 18/04 13:53

    Olimar Reisen | Το Πήλιο νέος προορισμός στην Ελλάδα το 2024

  33. 18/04 13:05

    Συνάντηση Αρναουτάκη με 19 πρέσβεις | Η Κρήτη συνδυάζει την αρχαιολογική και πολιτιστική ιστορία με τις νέες υποδομές

  34. 18/04 12:33

    Το σχέδιο ανάπτυξης της Marriott στην Ευρώπη: 100 νέα ξενοδοχεία μέχρι το 2026

  35. 18/04 12:19

    SKY express: Αύξηση 15% της επιβατικής κίνησης το α' τρίμηνο του 2024

  36. 18/04 12:17

    Fam trip Κινέζων τουριστικών πρακτόρων για τη νέα απευθείας πτήση Σαγκάη-Αθήνα

  37. 18/04 12:03

    Handelsblatt | Η Ελλάδα ως πόλος έλξης για ξένους συνταξιούχους

  38. 18/04 11:57

    E.E. | Δράσεις 3,5 δισ. ευρώ για την προστασία των ωκεανών

  39. 18/04 11:45

    Lufthansa | Ακύρωση των πτήσεων προς Τεχεράνη και Βηρυτό μέχρι τις 30 Απριλίου

  40. 18/04 11:29

    Δήμος Αθηναίων | Συνεργασία με την Κίνα στους τομείς του πολιτισμού και του τουρισμού μέσω της ΕΑΤΑ

  41. 18/04 11:22

    Κρουαζιέρα | Οι θέσεις της CLIA για τη Θαλάσσια Συνδεσιμότητα στη Σύνοδο των Υπουργών Μεταφορών της G7

  42. 18/04 11:18

    Travel + Leisure: 3 Ελληνικά ξενοδοχεία στα 100 καλύτερα νέα στον κόσμο για το 2024

  43. 18/04 11:17

    Ρόδος | Αφιέρωμα στους Times του Λονδίνου

  44. 18/04 11:06

    Apollo Hills | Οικιστική ανάπτυξη 200 εκατ. ευρώ στη Βούλα από τις Henderson Park και Hines

  45. 18/04 10:30

    Τουρισμός 2024 | 4 ελληνικά νησιά στο top10 των φτηνότερων προορισμών για τους Βρετανούς το καλοκαίρι

  46. 18/04 10:25

    Το Βρετανικό ΥΠΕΞ προειδοποιεί για διακρίσεις στους ταξιδιώτες LGBTQ+ στην Ελλάδα

  47. 18/04 10:12

    SAS & Aegean: Συνεργασία κοινού κωδικού για συνδέσεις της Αθήνας με Σκανδιναβικές χώρες

  48. 17/04 19:57

    Ελληνικός τουρισμός | 4 ξενοδοχεία προστίθενται αυτό το καλοκαίρι στη συλλογή Curio Collection by Hilton

  49. 17/04 19:16

    Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην 9η Διεθνή Διάσκεψη "Our Ocean Conference"

  50. 17/04 16:48

    Η Αθήνα δεν αντέχει άλλο τσιμέντο | Ανοιχτή επιστολή προς τον υπουργό Περιβάλλοντος

  51. 17/04 16:33

    Συναγερμός από τη Europa Nostra για τις Κυκλάδες: Απειλούνται από τον τουρισμό

  52. 17/04 15:28

    H Nikki Beach Global γίνεται Nikki Beach Hospitality Group

  53. 17/04 14:36

    Η AEGEAN επενδύει σε 4 νέα Airbus A321neo

  54. 17/04 14:22

    Γερμανία: Υποχωρεί ο πληθωρισμός, αλλά...

  55. 17/04 13:35

    Η Αρχαία Ολυμπία άναψε τη φλόγα της Ειρήνης και της Εκεχειρίας

  56. 17/04 13:20

    Γερμανικό ενδιαφέρον για την Κρήτη και τα εκλεκτά προϊόντα της

  57. 17/04 11:52

    Τουρισμός | ForwardKeys: Προς ολική ανάκαμψη τα εξερχόμενα ταξίδια των Κινέζων - Ευρώπη θέλει το 27%

  58. 17/04 11:43

    Συνεργασία ΕΟΤ - Αμερικανικού Κολλεγίου για την ανάδειξη της ιστορίας του ελληνικού τουρισμού

  59. 17/04 11:35

    Η EasyJet ακύρωσε τις πτήσεις προς Τελ Αβίβ μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου

  60. 17/04 11:19

    airBaltic: Η Κέρκυρα κορυφαίος προορισμός από τη Ρίγα αυτό το καλοκαίρι

  61. 17/04 11:18

    Η Aida ακυρώνει τις φθινοπωρινές κρουαζιέρες μέσω της Ερυθράς Θάλασσας - Η Κέρκυρα κερδίζει δύο κρουαζιέρες

  62. 17/04 10:42

    Anandes Hotel: Νέο πολυτελές μπουτίκ ξενοδοχείο στη Μύκονο – Ανοίγει τον Ιούνιο

  63. 17/04 10:40

    Χωρίς τουρίστες και αυτό το καλοκαίρι η Νήσος Χρυσή (Γαϊδουρονήσι) στην Κρήτη

  64. 17/04 10:22

    Τουρισμός: Χιλιάδες Τούρκοι τουρίστες στα 10 ελληνικά νησιά

  65. 17/04 09:49

    Wyndham Hotels | Σημαντική ανάπτυξη το 2023 - Η παρουσία σε Ελλάδα και Κύπρο

  66. 16/04 19:56

    Ομοσπονδία Καταλυμάτων "ΚΥΚΛΟΣ" | Tι πρέπει να κάνουν όσοι δεν έχουν πιστοποιητικό κατάταξης

  67. 16/04 16:00

    Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

  68. 16/04 15:41

    Υπεγράφη η Ολυμπιακή Εκεχειρία στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Ολυμπίας

  69. 16/04 13:00

    Το 52% των Βρετανών επιλέγουν ξενοδοχείο βάσει κριτικών

  70. 16/04 12:41

    Μελέτη για τη βιώσιμη ανάπτυξη του αγροτουρισμού στην Ευρώπη

  71. 16/04 11:42

    Τουρισμός | Ο Όμιλος FTI περνά στην εταιρεία Certares - Έναντι 1 ευρώ η συμφωνία, επενδύσεις 125 εκατ. ευρώ

  72. 16/04 11:39

    Αερομεταφορές: 19 νέες συνδέσεις με Ελλάδα από το Ην. Βασίλειο το καλοκαίρι του 2024

  73. 16/04 11:22

    Οι Βρετανοί τουρίστες μένουν περισσότερο και ξοδεύουν περισσότερα στην Ισπανία

  74. 16/04 10:49

    Οι «Ανθισμένες Κερασιές» της Πιερίας πρόσφεραν μοναδική εμπειρία στους επισκέπτες

  75. 16/04 10:41

    Ιράν εναντίον Ισραήλ: Οι επιπτώσεις στην οικονομία

  76. 16/04 10:30

    Workshop για την προβολή ελληνικών τουριστικών περιοχών στη Σερβία

  77. 16/04 06:00

    Forbes: Ο Ελληνικός προορισμός-έκπληξη που ανήκει στις 5 απόλυτες επιλογές διακοπών χωρίς μαζικό τουρισμό

  78. 15/04 19:50

    Διευκρινίσεις ΑΑΔΕ για τη φορολογική μεταχείριση των βραχυχρόνιων μισθώσεων

  79. 15/04 19:44

    ΠΟΕΕΤ: Συμμετοχή στη γενική απεργία της ΓΣΕΕ την Τετάρτη

  80. 15/04 17:25

    H ΕΤΑΔ θα εξελιχθεί σε έναν σύγχρονο φορέα Real Estate - 6.000 ακίνητα σε αποτίμηση

  81. 15/04 14:59

    Planet Holidays: Διακοπές στην Ελλάδα όλο το χρόνο – «Στηρίζουμε το όραμα Μητσοτάκη»

  82. 15/04 14:27

    Γυρίσματα για νέα βρετανική τηλεοπτική σειρά στην Πάρο

  83. 15/04 13:34

    Ελληνικής καταγωγής ο νέος Γενικός Διευθυντής του 1 Hotel Toronto

  84. 15/04 13:03

    Στο 80% του 2019 οι εξερχόμενος τουρισμός από την Κίνα το 2024 | Οι νεαρές Κινέζες καθοδηγούν την αγορά

  85. 15/04 12:45

    Ποιες αεροπορικές εταιρίες ακύρωσαν πτήσεις λόγω της έντασης στη Μ. Ανατολή

  86. 15/04 11:37

    «Ο υπερτουρισμός είναι η μεγαλύτερη απειλή για τον βιώσιμο τουρισμό»

  87. 15/04 11:21

    Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στη μεγαλύτερη έκθεση κρουαζιέρας στον κόσμο

  88. 15/04 11:13

    TUI: Παλαιά πόλη της Ρόδου και Ακρόπολη στα πιο δημοφιλή μνημεία για το 2024

  89. 15/04 10:47

    Βρετανικός τουρισμός: Το 54% των οικογενειών σχεδιάζουν να κάνουν διακοπές παρά την ακρίβεια

  90. 15/04 09:34

    Ryanair: Νέα σύνδεση Λίβερπουλ – Κέρκυρα

  91. 14/04 13:10

    meteo | Ξεπέρασε τους 31 °C η θερμοκρασία στη Βόρεια Ελλάδα το Σάββατο

  92. 14/04 12:57

    Είναι η Ελλάδα σε βιώσιμο αναπτυξιακό δρόμο; - Ο τουρισμός το συγκριτικό πλεονέκτημα

  93. 14/04 12:46

    Γιάννης Κεφαλογιάννης: Οι νέοι πόλεμοι θα αλλάξουν τον τρόπο που οι χώρες προετοιμάζουν την άμυνά τους

  94. 14/04 12:38

    Ελληνικό Συμβούλιο Τουρισμού Υγείας | Ο Γ. Πατούλης πρόεδρος για τρίτη θητεία

  95. 13/04 21:34

    Υπ. Εξωτερικών | Σύσταση για την αποφυγή ταξιδιών σε Ισραήλ, Παλαιστινιακά Εδάφη, Λίβανο και Ιράν

  96. 13/04 20:55

    Ποιες αλλαγές φέρνουν για την ελληνική οικονομία οι νέοι δημοσιονομικοί κανόνες της ΕΕ

  97. 13/04 14:09

    Δημοσιογραφική αποστολή στην Κρήτη από τη Γερμανία και την Ελβετία

  98. 13/04 13:34

    Πώς θα βελτιωθεί η χρηματοδότηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων

  99. 13/04 12:53

    Φόρουμ Δελφών | To Ιράν θα απαντήσει στρατιωτικά στο Ισραήλ αλλά δεν θα ρισκάρει ανοιχτή σύγκρουση

  100. 13/04 12:39

    Ελληνικός τουρισμός | Πρέπει να υπολογίζονται οι δείκτες βιωσιμότητας στις αποφάσεις μας