Η Air France αποκαλύπτει τα νέα signature πιάτα στα μενού του 2019
Πρεσβειρα της φίνας γαλλικής κουζίνας καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, η Air France εμπιστεύεται τα μενού της La Première και της Business Class σε διάσημους σεφ. Σε συνεργασία με το Servair Culinary Studio, για την χρονιά αυτή η εταιρεία καλωσορίζει δύο νέους σεφ βραβευμένους με αστέρια Michelin, την Andrée Rosier και τον Emmanuel Renaut. Όλοι οι ταλαντούχοι σεφ που συνεργάζονται με την Air France συμμετέχουν στον σχεδιασμό των μενού, την επιλογή των υλικών και την δημιουργία των γαστρονομικών πιάτων που οι επιβάτες απολαμβάνουν στον αέρα, στις πτήσεις που αναχωρούν από το Παρίσι και από πολλά αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο.
Στην καμπίνα La Première
Έως τον Οκτώβριο του 2019, ο Régis Marcon, ο θρυλικός Γάλλος σεφ, προσφέρει μια επιλογή από γαστρονομικές δημιουργίες. Αναγνωρισμένος από τους συναδέλφους του (Bocuse d’Or το 1995) και βραβευμένος από τους κριτικούς με 3 αστέρια Michelin, ο Régis Marcon αντιπροσωπεύει ένα διαφορετικό είδος της γαλλικής γαστρονομίας. Δεν πρόκειται απλά για ένα στυλ ή μια εποχή˙ εκεί, μεταξύ Ardèche και Auvergne, η κουζίνα του συμβολίζει τη φύση και αφηγείται μια ιστορία.
Από τον Νοέμβριο του 2019 έως τον Φεβρουάριο του 2020, για πρώτη φορά ο Emmanuel Renaut θα δημιουργεί τα πιάτα για το μενού της La Première της Air France. Έχοντας κερδίσει τον τίτλο του Meilleur ouvrier de France, ο τριάστερος σεφ Emmanuel Renaut ανήκει σε μια νέα γενιά σεφ που ανακαλύπτουν ξανά την κουζίνα της Σαβοΐας. Η φίνα, ζωντανή και γεμάτη χρώμα κουζίνα του παρουσιάζει συνθέσεις γεμάτες έκπληξη αλλά και αρμονία.
Στην καμπίνα Business class
Έως τον Οκτώβριο του 2019, ο σεφ από την Σαβοΐα Guy Martin, ένας πρωτοπόρος της γενιάς του, θα προσφέρει στους πελάτες της Business Class τις γαστρονομικές του δημιουργίες. Βραβευμένος με δύο αστέρια Michelin, η κουζίνα του έχει πολλά στοιχεία που εκπλήσσουν – αναμνήσεις από ταξίδια, χρώματα, αρώματα, αισθήσεις και συναισθήματα, τα οποία τον έχουν εμπνεύσει για να δημιουργήσει κλασσικές συνταγές, όπως επίσης και δημιουργικές αλλά και χαρούμενες, με ωραίους γευστικούς συνδυασμούς και φίνες γεύσεις.
Από τον Νοέμβριο έως τον Φεβρουάριο του 2020, η Air France αναθέτει το μενού της Business Class στην Andrée Rosier για πρώτη φορά. Η πρώτη γυναίκα σεφ στην οποία αποδόθηκε ο τίτλος Meilleur ouvrier de France το 2007 και βραβευμένη με Michelin, Andrée Rosier, βάζει την προσωπική της πινελιά σε μια αυθεντική κουζίνα που αποκαλύπτει την ουσία της γεύσης. Η καινοτόμα κουζίνα της βασίζεται στην κουλτούρα των Βάσκων, όπου τα φρέσκα, εποχικά προϊόντα επικρατούν.
Από αυτό το καλοκαίρι η Air France έχει επεκτείνει την συνεργασία της με σεφ στην Business Class, οι οποίοι και υπογράφουν και όλα τα à la carte πιάτα*.
Μια γαστρονομική απόδραση με αναχώρηση από διεθνείς σταθμούς
Με αναχώρηση από το Τόκυο, τη Σανγκάη, τη Νέα Υόρκη και πολύ πρόσφατα από το Los Angeles, οι επιβάτες της La Première θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν πιάτα που υπογράφει ο σεφ Jean-François Rouquette, από την περιοχή Aveyron της Γαλλίας. Δημιουργεί μια αυθεντική και μοντέρνα κουζίνα, στο πνεύμα του εστιατορίου του Park Hyatt Paris-Vendôme που έχει κερδίσει ένα αστέρι Michelin και 4 σκούφους στον οδηγό Gault&Millau.
Από τον Σεπτέμβριο του 2019, με αναχώρηση από 15 προορισμούς σε Αμερική και Καναδά, οι επιβάτες της Air France στην Business θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν τα νέα πιάτα που έχει δημιουργήσει ο Daniel Rose, ο Αμερικανός σεφ, βραβευμένος με Michelin, με την ιδιαίτερη αγάπη για την Γαλλική κουζίνα.
Με αναχώρηση από την Σιγκαπούρη, ο Γάλλος σεφ με τα δύο αστέρια Michelin Julien Royer, σχεδιάζει ένα ειδικό μενού για τους πελάτες της Air France στην La Première και Business. Όπως και στην Σιγκαπούρη, ο σεφ προσφέρει μια κοσμοπολίτικη κουζίνα, με προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα εποχής.
Με αναχώρηση από το Πουάντ-α-Πιτρ (Pointe-à-Pitre), το Φορ ντε Φρανς (Fort-de-France) και το Καγιέν (Cayenne) η Air France έχει αναθέσει στον Marcel Ravin τον σχεδιασμό του κρεόλ πιάτου για στα μενού της Business και της Premium Economy. Ο σεφ συνδυάζει μεσογειακά και κρεόλ προϊόντα με δημιουργικότητα και δυναμισμό. Βραβευμένος με αστέρι Michelin, τώρα εργάζεται στην Μαρτινίκα, απ΄όπου και κατάγεται, προσπαθώντας να περάσει τις γνώσεις και την εμπειρία του στους νέους του νησιού.
Με αναχώρηση από την Ρεϋνιόν, οι επιβάτες της Business και Premium Economy έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μενού που έχει δημιουργήσει ο σεφ Benoît Vantaux. Έχοντας επιλέξει την Ρεϋνιόν σαν την πατρίδα του τα τελευταία είκοσι χρόνια, ο Benoît Vantaux γεννήθηκε στην Λιμόζ. Ο κόσμος της γαστρονομικής του κουζίνας συνδυάζει γεύσεις από τα ταξίδια του και τις γευστικές του εμπειρίες.
Στις πτήσεις προς Σεούλ, τα πιάτα που σχεδιάζονται από την Κορεάτισσα σεφ Youn-Young Kim για τους επιβάτες της Business Class, αποτελούν μια εισαγωγή στον πλούτο των γεύσεων που προσφέρει η Ασιατική κουζίνα. Η σεφ προτείνει μια γκάμα διαφορετικών και ισορροπημένων πιάτων που συνδυάζουν τα αρώματα της Ανατολής και της Δύσης.
* Διαθέσιμα σε όλες τις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων και κάποιες μεσαίων αποστάσεων. Στις πτήσεις για Ασία, η Air France προσφέρει ένα πιάτων ασιατικής κουζίνας επιπλέον στα signature πιάτα των σεφ στην Business Class.
20/04 12:08
traveloffpath.com | H Aθήνα δεν αντέχει τον υπερτουρισμό - Αυτός είναι ο εναλλακτικός προορισμός!
20/04 11:58
ΕΟΤ: Συμμετοχή σε εκδηλώσεις του FTI Touristik σε 5 πόλεις της Γερμανίας
20/04 11:54
Ταξίδι εξοικείωσης για προβολή των Χανίων και της γαστρονομίας της Κρήτης
20/04 11:52
Ατομικό και Ομαδικό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκακιού στη Λάρισα
19/04 17:25
Expedia: Δύο νέα προγράμματα αειφόρου τουρισμού για τους προορισμούς
19/04 16:42
«MyCoast»: Νέα ψηφιακή εφαρμογή καταγγελιών για τις παραλίες
19/04 16:09
ΕΣΠΑ: 6.669 αιτήσεις για ίδρυση νέων Μικρομεσαίων Τουριστικών Επιχειρήσεων
19/04 16:04
19/04 15:51
Ελληνικός τουρισμός: +24,5% οι ταξιδιωτικές εισπράξεις το α’ δίμηνο του 2024
19/04 15:28
19/04 14:45
Η Σκιάθος αλλάζει πρόσωπο στον τουρισμό στοχεύοντας στη βιωσιμότητα μέσω διεθνών συνεργασιών
19/04 13:03
ΚΥΑ: Αυτές είναι οι 198 «Απάτητες παραλίες» - Δεν παραχωρούνται, δεν μπαίνουν ξαπλώστρες
19/04 12:58
X. Design Week × Marketing Greece: Ένα τριήμερο event από και για τον τουρισμό
19/04 12:21
Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων: Πρώτη στην ικανοποίηση επισκεπτών η Ήπειρος
19/04 11:43
Στις 27 Απριλίου ανοίγει το νέο πολυτελές ξενοδοχείο Nammos Hotel Mykonos
19/04 11:34
Τουριστική συνεργασία Χαλκιδικής- Τοσκάνης: Τριήμερο συμπόσιο με ανταλλαγή απόψεων
19/04 11:30
19/04 11:19
19/04 10:56
19/04 10:21
19/04 07:14
Santo Collection | 30 εμπειρίες στα ξενοδοχεία, τις βίλες και στον προορισμό της Σαντορίνης
19/04 07:10
Ταξίδι εξοικείωσης σε Αθήνα και Κρήτη με ρεπορτάζ για αναγνώστες με κινητικά προβλήματα
19/04 07:09
19/04 07:07
Ισπανία: Έξυπνο νέο επενδυτικό ταμείο για την απορρόφηση κονδυλίων του Σχεδίου Ανάκαμψης
19/04 07:04
18/04 16:45
18/04 15:55
Χρ. Σταϊκούρας: Ενθαρρύνουμε τη μετάβαση σε ένα ‘‘πράσινο’’ μοντέλο αεροπορικών μεταφορών
18/04 15:13
Oι Έλληνες στρέφονται στο χώρο της Αυτοβελτίωσης και Ψυχικής Υγείας
18/04 15:09
Η Costa Navarino συμμετέχει στους εορτασμούς της Ολυμπιακής χρονιάς
18/04 15:03
Η ΕΞΑΑΑ προσχωρεί στη «Συμμαχία για τη Μείωση της Σπατάλης Τροφίμων»
18/04 14:22
Το Σχολείο Τουρισμού OnTour ξεκινά ταξίδια σε νέους προορισμούς
18/04 13:53
Olimar Reisen | Το Πήλιο νέος προορισμός στην Ελλάδα το 2024
18/04 13:05
18/04 12:33
Το σχέδιο ανάπτυξης της Marriott στην Ευρώπη: 100 νέα ξενοδοχεία μέχρι το 2026
18/04 12:19
SKY express: Αύξηση 15% της επιβατικής κίνησης το α' τρίμηνο του 2024
18/04 12:17
Fam trip Κινέζων τουριστικών πρακτόρων για τη νέα απευθείας πτήση Σαγκάη-Αθήνα
18/04 12:03
Handelsblatt | Η Ελλάδα ως πόλος έλξης για ξένους συνταξιούχους
18/04 11:57
18/04 11:45
Lufthansa | Ακύρωση των πτήσεων προς Τεχεράνη και Βηρυτό μέχρι τις 30 Απριλίου
18/04 11:29
Δήμος Αθηναίων | Συνεργασία με την Κίνα στους τομείς του πολιτισμού και του τουρισμού μέσω της ΕΑΤΑ
18/04 11:22
18/04 11:18
Travel + Leisure: 3 Ελληνικά ξενοδοχεία στα 100 καλύτερα νέα στον κόσμο για το 2024
18/04 11:17
18/04 11:06
Apollo Hills | Οικιστική ανάπτυξη 200 εκατ. ευρώ στη Βούλα από τις Henderson Park και Hines
18/04 10:30
18/04 10:25
Το Βρετανικό ΥΠΕΞ προειδοποιεί για διακρίσεις στους ταξιδιώτες LGBTQ+ στην Ελλάδα
18/04 10:12
SAS & Aegean: Συνεργασία κοινού κωδικού για συνδέσεις της Αθήνας με Σκανδιναβικές χώρες
17/04 19:57
17/04 19:16
Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην 9η Διεθνή Διάσκεψη "Our Ocean Conference"
17/04 16:48
Η Αθήνα δεν αντέχει άλλο τσιμέντο | Ανοιχτή επιστολή προς τον υπουργό Περιβάλλοντος
17/04 16:33
Συναγερμός από τη Europa Nostra για τις Κυκλάδες: Απειλούνται από τον τουρισμό
17/04 15:28
17/04 14:36
17/04 14:22
17/04 13:35
Η Αρχαία Ολυμπία άναψε τη φλόγα της Ειρήνης και της Εκεχειρίας
17/04 13:20
Γερμανικό ενδιαφέρον για την Κρήτη και τα εκλεκτά προϊόντα της
17/04 11:52
Τουρισμός | ForwardKeys: Προς ολική ανάκαμψη τα εξερχόμενα ταξίδια των Κινέζων - Ευρώπη θέλει το 27%
17/04 11:43
Συνεργασία ΕΟΤ - Αμερικανικού Κολλεγίου για την ανάδειξη της ιστορίας του ελληνικού τουρισμού
17/04 11:35
Η EasyJet ακύρωσε τις πτήσεις προς Τελ Αβίβ μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου
17/04 11:19
airBaltic: Η Κέρκυρα κορυφαίος προορισμός από τη Ρίγα αυτό το καλοκαίρι
17/04 11:18
17/04 10:42
Anandes Hotel: Νέο πολυτελές μπουτίκ ξενοδοχείο στη Μύκονο – Ανοίγει τον Ιούνιο
17/04 10:40
Χωρίς τουρίστες και αυτό το καλοκαίρι η Νήσος Χρυσή (Γαϊδουρονήσι) στην Κρήτη
17/04 10:22
17/04 09:49
Wyndham Hotels | Σημαντική ανάπτυξη το 2023 - Η παρουσία σε Ελλάδα και Κύπρο
16/04 19:56
Ομοσπονδία Καταλυμάτων "ΚΥΚΛΟΣ" | Tι πρέπει να κάνουν όσοι δεν έχουν πιστοποιητικό κατάταξης
16/04 16:00
16/04 15:41
Υπεγράφη η Ολυμπιακή Εκεχειρία στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Ολυμπίας
16/04 13:00
16/04 12:41
Μελέτη για τη βιώσιμη ανάπτυξη του αγροτουρισμού στην Ευρώπη
16/04 11:42
16/04 11:39
Αερομεταφορές: 19 νέες συνδέσεις με Ελλάδα από το Ην. Βασίλειο το καλοκαίρι του 2024
16/04 11:22
Οι Βρετανοί τουρίστες μένουν περισσότερο και ξοδεύουν περισσότερα στην Ισπανία
16/04 10:49
Οι «Ανθισμένες Κερασιές» της Πιερίας πρόσφεραν μοναδική εμπειρία στους επισκέπτες
16/04 10:41
16/04 10:30
Workshop για την προβολή ελληνικών τουριστικών περιοχών στη Σερβία
16/04 06:00
15/04 19:50
Διευκρινίσεις ΑΑΔΕ για τη φορολογική μεταχείριση των βραχυχρόνιων μισθώσεων
15/04 19:44
15/04 17:25
H ΕΤΑΔ θα εξελιχθεί σε έναν σύγχρονο φορέα Real Estate - 6.000 ακίνητα σε αποτίμηση
15/04 14:59
Planet Holidays: Διακοπές στην Ελλάδα όλο το χρόνο – «Στηρίζουμε το όραμα Μητσοτάκη»
15/04 14:27
15/04 13:34
Ελληνικής καταγωγής ο νέος Γενικός Διευθυντής του 1 Hotel Toronto
15/04 13:03
15/04 12:45
Ποιες αεροπορικές εταιρίες ακύρωσαν πτήσεις λόγω της έντασης στη Μ. Ανατολή
15/04 11:37
«Ο υπερτουρισμός είναι η μεγαλύτερη απειλή για τον βιώσιμο τουρισμό»
15/04 11:21
Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στη μεγαλύτερη έκθεση κρουαζιέρας στον κόσμο
15/04 11:13
TUI: Παλαιά πόλη της Ρόδου και Ακρόπολη στα πιο δημοφιλή μνημεία για το 2024
15/04 10:47
Βρετανικός τουρισμός: Το 54% των οικογενειών σχεδιάζουν να κάνουν διακοπές παρά την ακρίβεια
15/04 09:34
14/04 13:10
meteo | Ξεπέρασε τους 31 °C η θερμοκρασία στη Βόρεια Ελλάδα το Σάββατο
14/04 12:57
Είναι η Ελλάδα σε βιώσιμο αναπτυξιακό δρόμο; - Ο τουρισμός το συγκριτικό πλεονέκτημα
14/04 12:46
14/04 12:38
Ελληνικό Συμβούλιο Τουρισμού Υγείας | Ο Γ. Πατούλης πρόεδρος για τρίτη θητεία
13/04 21:34
Υπ. Εξωτερικών | Σύσταση για την αποφυγή ταξιδιών σε Ισραήλ, Παλαιστινιακά Εδάφη, Λίβανο και Ιράν
13/04 20:55
Ποιες αλλαγές φέρνουν για την ελληνική οικονομία οι νέοι δημοσιονομικοί κανόνες της ΕΕ
13/04 14:09
Δημοσιογραφική αποστολή στην Κρήτη από τη Γερμανία και την Ελβετία
13/04 13:34
Πώς θα βελτιωθεί η χρηματοδότηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων
13/04 12:53
Φόρουμ Δελφών | To Ιράν θα απαντήσει στρατιωτικά στο Ισραήλ αλλά δεν θα ρισκάρει ανοιχτή σύγκρουση
13/04 12:39
Ελληνικός τουρισμός | Πρέπει να υπολογίζονται οι δείκτες βιωσιμότητας στις αποφάσεις μας
ΚΥΑ: Αυτές είναι οι 198 «Απάτητες παραλίες» - Δεν παραχωρούνται, δεν μπαίνουν ξαπλώστρες
Expedia: Δύο νέα προγράμματα αειφόρου τουρισμού για τους προορισμούς
ΕΣΠΑ: 6.669 αιτήσεις για ίδρυση νέων Μικρομεσαίων Τουριστικών Επιχειρήσεων
Ελληνικός τουρισμός: +24,5% οι ταξιδιωτικές εισπράξεις το α’ δίμηνο του 2024
«MyCoast»: Νέα ψηφιακή εφαρμογή καταγγελιών για τις παραλίες
Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων: Πρώτη στην ικανοποίηση επισκεπτών η Ήπειρος
X. Design Week × Marketing Greece: Ένα τριήμερο event από και για τον τουρισμό
Η Σκιάθος αλλάζει πρόσωπο στον τουρισμό στοχεύοντας στη βιωσιμότητα μέσω διεθνών συνεργασιών
Στις 27 Απριλίου ανοίγει το νέο πολυτελές ξενοδοχείο Nammos Hotel Mykonos
Τουριστική συνεργασία Χαλκιδικής- Τοσκάνης: Τριήμερο συμπόσιο με ανταλλαγή απόψεων
Ατομικό και Ομαδικό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκακιού στη Λάρισα
ΕΟΤ: Συμμετοχή σε εκδηλώσεις του FTI Touristik σε 5 πόλεις της Γερμανίας
Santo Collection | 30 εμπειρίες στα ξενοδοχεία, τις βίλες και στον προορισμό της Σαντορίνης
Ταξίδι εξοικείωσης για προβολή των Χανίων και της γαστρονομίας της Κρήτης
traveloffpath.com | H Aθήνα δεν αντέχει τον υπερτουρισμό - Αυτός είναι ο εναλλακτικός προορισμός!
( 0 )