Air France-KLM: Αύξηση 2% στις διαθέσιμες θέσεις το καλοκαίρι του 2019

Air France-KLM: Αύξηση 2% στις διαθέσιμες θέσεις το καλοκαίρι του 2019

Αύξηση στον συνολικό αριθμό διαθέσιμων αεροπορικών θέσεων κατά 2% παρουσιάζει ο όμιλος Air France-KLM για την θερινή περίοδο 2019 σε σύγκριση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο προσφέροντας παράλληλα 58 νέα δρομολόγια3. Η αύξηση διαμορφώνεται ως εξής: 

+1.3% στις πτήσεις επιβατών μεγάλων αποστάσεων 

+1.2% στις πτήσεις επιβατών μεσαίων και μικρών αποστάσεων  

+9.3% στις πτήσεις low-cost της Transavia 

O CEΟ της Air France-KLM Βenjamin Smith δήλωσε: "Από τις 31 Μαρτίου οι πελάτες μας θα μπορούν να πετούν σε ένα από τα 58 νέα δρομολόγια του ομίλου με τις Air France, KLM και Transavia. Αναπτύσσουμε το δίκτυό μας με αύξηση κατά 2% στις διαθέσιμες θέσεις και δεσμευόμαστε να προσφέρουμε στους επιβάτες μας εγγυημένα μια απρόσκοπτη ταξιδιωτική εμπειρία που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις τους. Για την Air France αυτό σημαίνει εναρμόνιση των υπηρεσιών μας για τους  premium πελάτες μας, για την KLM να προσφέρουμε το καλύτερο διαθέσιμο προϊόν σε όλες τις πτήσεις. Ως ο κορυφαίος αεροπορικός όμιλος στις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων με αναχώρηση από την Ευρώπη και με περισσότερους από 100 εκατομμύρια επιβάτες το 2018, ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος και έχει την υποστήριξη όλων των ομάδων μας: Οι Air France, KLM και Transavia πρέπει να είναι το σημείο αναφοράς των επιβατών μας για όλα τα ταξιδιωτικά τους πλάνα στην Ευρώπη και όλο τον κόσμο”.

Πτήσεις μεγάλων αποστάσεων: +1.3%

Στο δίκτυο των μεγάλων αποστάσεων ο όμιλος Air France-KLM θα προσφέρει 4 νέα δρομολόγια

Δύο προορισμούς με αναχώρηση από το Παρίσι-Charles de Gaulle: Ντάλας (ΗΠΑ) και Κίτο (Εκουαδόρ) με την Air France.

Δύο προορισμούς με αναχώρηση από το Άμστερνταμ-Schiphol: Βοστώνη και Λας Βέγκας (ΗΠΑ) με KLM.

Βόρεια Αμερική:

Στις ΗΠΑ, η Air France εγκαινιάζει την πτήση του Ντάλας με το πλήρως ανασχεδιασμένο Airbus A330 από τις 31 Μαρτίου έως το τέλος της σαιζόν με πέντε εβδομαδιαίες πτήσεις. Η  KLM ξεκινά νέες πτήσεις προς τη Βοστώνη και το Λας Βέγκας, ξεκινώντας από τις 31 Μαρτίου και 6 Ιουνίου αντίστοιχα. Η εταιρεία θα αυξήσει επίσης την συχνότητα των πτήσεων προς το Σαν Φρανσίσκο από τον Ιούλιο με μια επιπλέον πτήση την εβδομάδα (6 πτήσεις εβδομαδιαία).  

Στον Καναδά, η Air France ανταποκρίνεται στην ζήτηση αυξάνοντας την συχνότητα στο δρομολόγιό της προς το Τορόντο και προσθέτει τρεις επιπλέον πτήσεις που εξυπηρετούνται από αεροσκάφη τύπου Boeing 777-200 εξοπλισμένα με τις πιο πρόσφατες καμπίνες (10 πτήσεις την εβδομάδα).

Κεντρική & Νότια Αμερική και Καραϊβική:

Στη Βραζιλία, από την έναρξη της νέας πτήσης προς τη Φορταλέζα τον Μάιο της προηγούμενης χρονιάς, η  Air France και η KLM επιβεβαίωσαν την αυξημένη ζήτηση για τον συγκεκριμένο προορισμό αυξάνοντας την συχνότητα προς αυτόν. Τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις θα συνδέουν το Παρίσι με την Φορταλέζα και αντίστοιχα τέσσερις το Άμστερνταμ με τον προορισμό. Επιπλέον, η Joon θα εκτελεί το δρομολόγιο από την Γαλλία μέχρι τις 26 Ιουνίου, το οποίο στη συνέχεια θα αναλάβει η Air France. 

Στην Κολομβία, η KLM αυξάνει την συχνότητα προς Μπογκοτά και Καρταχένα με μια ακόμα πτήση (πέντε πτήσεις την εβδομάδα).

Στην Κόστα Ρίκα, η Air France θα προσφέρει τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις, προσθέτοντας μία επιπλέον.   

Στο Εκουαδόρ, η Air France θα εγκαινιάσει το δρομολόγιο Παρίσι – Κίτο με τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις που θα εκτελούνται με Airbus A340. Οι πτήσεις θα ξεκινήσουν να πραγματοποιούνται με την Joon και από τις 26 Ιουνίου και μετά με Air France.

Στο Σουρινάμ, η KLM θα προσθέσει μια ακόμη πτήση προς το Παραμαρίμπο από την 1η Ιουλίου, αυξάνοντας την συχνότητα σε 5 πτήσεις την εβδομάδα.  

Στην Καραϊβική, η Air France θα επαναφέρει σταδιακά τις πτήσεις της προς  St Martin και θα τις ενισχύσει με μια επιπλέον πτήση (3 πτήσεις την εβδομάδα). Η KLM πρόκειται να υποστηρίξει την δυναμική αυτή ξεκινώντας ένα ακόμη δρομολόγιο στις κυκλικές πτήσεις μεταξύ St Martin και Curaçao (τρεις πτήσεις την εβδομάδα) από τις 5 Ιουλίου 2019. 

Στο Περού, η Air France θα εκτελεί μία επιπλέον εβδομαδιαία πτήση προς τη Λίμα, προσφέροντας επτά πτήσεις την εβδομάδα.

Στον Παναμά,  οι πελάτες της Air France θα επωφεληθούν από την έξτρα πτήση σε εβδομαδιαία βάση μεταξύ Παρισιού και Παναμά (επτά πτήσεις την εβδομάδα).

Ασία και Μέση Ανατολή:

Στην Ιαπωνία, ο όμιλος Air France-KLM αυξάνει σημαντικά την συχνότητά του προς το Τόκυο – δύο επιπλέον πτήσεις προς Τόκυο Χανέντα με αναχώρηση από το Παρίσι με την Air France (14 εβδομαδιαίες πτήσεις) και τρεις πτήσεις με αναχώρηση από το Άμστερνταμ με την KLM (10 εβδομαδιαίες πτήσεις). Με τις νέες πτήσεις, ο όμιλος αυξάνει την χωρητικότητα για την Ιαπωνία κατά 12%.  

Στην Κίνα: Η KLM ενισχύει την παρουσία της στην Ασία με μια επιπλέον εβδομαδιαία πτήση προς την Σανγκάη (12 πτήσεις την εβδομάδα).  

Στην Ινδία οι πελάτες της Air France θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν μια νέα ταξιδιωτική εμπειρία κατά τη διάρκεια των πτήσεων με το Airbus A330 προς Μπανγκαλόρ και Δελχί χάρη στις νέες καμπίνες της Business (36 θέσεις), Premium Economy (21 θέσεις) και Οικονομικής (167 θέσεις). Δεκαπέντε συνολικά αεροσκάφη θα έχουν εξολοκλήρου ανασχεδιαστεί μέχρι το 2020. 

Αφρική και Ινδικός Ωκεανός:

Στην Κένυα η Air France αυξάνει την συχνότητα με δύο επιπλέον εβδομαδιαίες πτήσεις προς το Ναϊρόμπι, προσφέροντας συνολικά πέντε την εβδομάδα. Το δρομολόγιο θα εκτελείται με Airbus A330 με τις νέες καμπίνες.  

Στην Ακτή Ελεφαντοστού οι επιβάτες θα απολαμβάνουν 3 επιπλέον πτήσεις προς το Αμπτιζάν (17 συνολικά πτήσεις την εβδομάδα).  

Πτήσεις μεσαίων και μικρών αποστάσεων: +1.2%

Στο δίκτυο μεσαίων και μικρών αποστάσεων, ο όμιλος επεκτείνεται σε ότι αφορά στους προορισμούς και τις συνδέσεις με 26 νέα δρομολόγια2. 

Καθ’ όλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου του 2019, ο όμιλος Αir France-KLM θα προσφέρει 7 νέα δρομολόγια με αναχώρηση από τους βασικούς κόμβους και περιοχές:

Με αναχώρηση από το Παρίσι-Charles de Gaulle με την Air France: Βελιγράδι (Σερβία), Τιφλίδα (Γεωργία) και Λοριάν (Γαλλία) από τις 31 Μαρτίου.  

Με αναχώρηση από το Άμστερνταμ-Schiphol με την KLM: Βρότσλαβ (Πολωνία) από τις 6 Μαΐου και Νάπολη (Ιταλία) από τις 21 Απριλίου.

Με αναχώρηση από Γαλλικές πόλεις με την Air France HOP: 

o Πτήση Λυών – Λοριάν (Γαλλία)  

o Πτήση Μπρεστ - ΄Άμστερνταμ (Ολλανδία)  

Κατά τη διάρκεια της κορύφωσης της θερινής περιόδου ο όμιλος Air France-KLM θα προσφέρει 19 νέα δρομολόγια:

- Με αναχώρηση από το Παρίσι-Charles de Gaulle: Ηράκλειο (Κρήτη, Ελλάδα), Όλμπια (Σαρδηνία, Ιταλία), Παλέρμο (Σικελία, Ιταλία) και Σπλιτ (Κροατία) με την Air France. 

- Με αναχώρηση από Γαλλικές πόλεις με την Air France HOP:

o Πτήση Μπορντό – Αθήνα 

o Πτήση Τουλούζη – Κοπεγχάγη (Δανία) και Μενόρκα (Ισπανία)  

o Πτήση Μασσαλία – Ηράκλειο και Λα Ροσέλ (Γαλλία) 

o Πτήση Μπρεστ – Μπαστιά (Γαλλία) και Νίκαια (Γαλλία)  

o Πτήση Καέν – Καλβί (Γαλλία) 

o Πτήση Νίκαια – Λα Ροσέλ και Πο (Γαλλία)  

o Πτήση Ρουέν - Figari (Γαλλία)

o Πτήση Νάντη – Τουλόν (Γαλλία) 

o Πτήση Μετς - Figari (Γαλλία)

o Πτήση Περπινιάν – Στρασβούργο (Γαλλία) 

o Πτήση Ρεν – Καλβί (Γαλλία) 

Η Transavia αναπτύσσει το δίκτυό της από όλες τις βάσεις της στη Γαλλία (Ορλί, Λυών και Νάντη) και στην Ολλανδία (Άμστερνταμ, Ρότερνταμ, Αϊντχόφεν) με 28 νέες πτήσεις3

Από το Άϊντχόφεν προς Κρακοβία (Πολωνία), διατηρώντας το δρομολόγιο από την χειμερινή περίοδο, και Ζάκυνθο.  

Από το Ρότερνταμ προς Ναντόρ (Μαρόκο) και Λανθαρότε (Ισπανία), διατηρώντας τα δρομολόγια από την χειμερινή περίοδο, και Νίκαια (Γαλλία), Μπρίντεζι (Ιταλία), Ταγγέρη (Μαρόκο), Κέρκυρα, Κω και Ζαντάρ (Κροατία).

Από το Άμστερνταμ προς Βηρυτό (Λίβανος), διατηρώντας το δρομολόγιο από την χειμερινή περίοδο.

Από το Χρόνινγκεν προς Τενερίφη (Ισπανία) διατηρώντας το δρομολόγιο από την χειμερινή περίοδο.  

Από το Παρίσι-Ορλί προσθέτει επιπλέον πτήσεις προς Τενερίφη (Ισπανία) διατηρώντας το δρομολόγιο από την χειμερινή περίοδο, και Μπρίντεζι (Ιταλία Ναντόρ (Μαρόκο), Μενόρκα (Ισπανία), Κω, Ρόδο και Ζάκυνθο.  

Από τη Νάντη προς Τελ Αβίβ (Ισραήλ) διατηρώντας το δρομολόγιο από την χειμερινή περίοδο, και Βουδαπέστη (Ουγγαρία), Μύκονο, Σαντορίνη, Παλέρμο (Ιταλία), Κοπεγχάγη (Δανία) και Τύνιδα (Τυνησία).

Από Λυών – Βηρυτό (Λίβανος) και Καζαμπλάνκα (Μαρόκο) 

Με αναχώρηση από την Ολλανδία, η low-cost εταιρεία του ομίλου θα αυξήσει την χωρητικότητά της κατά 4,5%  

Με αναχώρηση από την Γαλλία, η συνολική αύξηση στην χωρητικότητα ανέρχεται στο 16%.

Αναβαθμισμένη ταξιδιωτική εμπειρία με εναρμόνιση στις προσφερόμενες καμπίνες  

Ο όμιλος Air France-KLM εναρμονίζει την διανομή των καμπινών του στο δίκτυο μεγάλων αποστάσεων με στόχο να εξασφαλίσει στους πελάτες του μια σαφέστερη, απλούστερη και σταθερή ταξιδιωτική εμπειρία.   

Έχοντας αυτό τον στόχο, η καμπίνα Air France La Première θα είναι διαθέσιμη σε μια τουλάχιστον πτήση  την ημέρα προς Σαν Φρανσίσκο, Νέα Υόρκη, Ουάσιγκτον, Ατλάντα, Χιούστον, Λος Άντζελες, Μέξικο Σίτι, Σάο Πάολο, Αμπιτζάν, Ντουμπάι, Βηρυτό, Σανγκάη, Χόνγκ Κόνγκ, Τόκυο-Χανέντα και Σιγκαπούρη. Η εταιρεία εναρμονίζει τα δρομολόγιά της χρησιμοποιώντας κυρίως τα αεροσκάφη τύπου Airbus A380 για τις ΗΠΑ, και τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της χρησιμοποιώντας τον ίδιο τύπο αεροσκάφους ανά προορισμό, όπως για παράδειγμα στο Τόκυο-Χαντέντα που εξυπηρετείται καθημερινά από Boeing 777-200, το Σαντιάγο της Χιλής από Boeing 777-300 και το Τορόντο από Boeing 777-300.

Η KLM θα προσφέρει τη νέα World Business Class σε όλους τους προορισμούς μεγάλων αποστάσεων. Η νέα οικονομική καμπίνα θα είναι επίσης διαθέσιμη σε όλα τα αεροσκάφη τύπου Boeing 777, 787 και Airbus A330.

Ενισχυμένος και εκσυγχρονισμένος στόλος 

Η Air France θα καλωσορίσει το πρώτο της Airbus A350 (324 καθίσματα) τον Σεπτέμβριο του 2019. Άλλα έξι αεροσκάφη θα προστεθούν στον στόλο μέχρι το τέλος του 2020. Επιπλέον, η Air France θα παραλάβει δύο Dreamliner 787-9 για την θερινή περίοδο, προσφέροντας συνολικά έναν στόλο εννέα Dreamliner 787-9.

Την 1η Ιουλίου, η KLM θα παρουσιάσει το πιο νέο Dreamliner: To Βoeing 787-10 (344 θέσεις).Το αεροσκάφος αυτό νέας γενιάς εντάσσεται στον στόλο των 13 αεροσκαφών της εταιρείας τύπου Boeing 787-9. Επτά ακόμη Boeing 787-10 αναμένονται μέχρι το τέλος του 2020.  

Η Transavia θα πετά τους επιβάτες της με τα 79 Boeing 737 του στόλου της καθόλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου του 2019. 

Ενισχυμένες συμφωνίες μεταξύ Air France, KLM και Virgin Atlantic

Στις 4 Μαρτίου η Air France, KLM και Virgin Atlantic ανακοίνωσαν την πρώτη τους συμφωνία κοινού κωδικού, προσφέροντας στους πελάτες τους νέες ταξιδιωτικές επιλογές προς και από την Βόρεια Αμερική και περισσότερες ευκαιρίες για να κερδίσουν μίλια με τα προγράμματα τους για τακτικούς επιβάτες. Χάρη σε αυτή την συνεργασία, οι πελάτες των τριών αεροπορικών θα μπορούν να δημιουργήσουν το δικό τους tailor-made υπερατλαντικό ταξίδι επιλέγοντας από τις πολλές επιλογές πτήσεων που προσφέρονται και εκτελούνται από την Air France, KLM, Virgin Atlantic και Delta. 

Ως αποτέλεσμα, οι επιβάτες της Air France και KLM θα έχουν πρόσβαση σε μια ευρεία επιλογή πρόσθετων πτήσεων με 24 νέα δρομολόγια διαθέσιμα μεταξύ της Μεγάλης Βρετανίας και της Βόρειας Αμερικής μέσω του Λονδίνου-Heathrow και του Μάντσεστερ. Θα έχουν πρόσβαση σε πιο συχνές πτήσεις σε συγκεκριμένους προορισμούς όπως το Amsterdam - Miami μέσω Λονδίνου-Heathrow, όπως επίσης και πρόσθετες επιλογές μεταξύ Παρισιού και Νέας Υόρκης μέσω του Μάντσεστερ.

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
  1. 28/03 17:31

    United Airlines | +25% οι πτήσεις από την Ελλάδα το 2024 - Επεκτείνονται οι εποχικές πτήσεις

  2. 28/03 17:18

    Βέλγοι φοιτητές εκπαιδεύονται στον σχεδιασμό τουριστικών προϊόντων στη Θεσσαλονίκη

  3. 28/03 16:51

    Όλγα Κεφαλογιάννη | Η Ρόδος μπορεί να εξελιχθεί σε παγκόσμιο πρότυπο βιώσιμου προορισμού

  4. 28/03 16:13

    Διάκριση για το ξενοδοχείο Athina Palace Resort & Spa

  5. 28/03 15:02

    Handelsblatt | Προς νέο ρεκόρ ο ελληνικός τουρισμός το 2024, αλλά ποιος θα στρώσει τα κρεβάτια;

  6. 28/03 14:58

    Braathens Regional Airlines: Οι πτήσεις τσάρτερ των Apollo, Spies και VING προς Ελλάδα το καλοκαίρι

  7. 28/03 12:13

    Ελληνικός Τουρισμός | Απογειώθηκαν οι τιμές στα ξενοδοχεία πολυτελείας το β' εξάμηνο του 2023

  8. 28/03 11:43

    Η Lufthansa καταλήγει σε συμφωνία με το προσωπικό εδάφους

  9. 28/03 11:30

    Eurobank | Ενεργοποιείται και φέτος το Πρόγραμμα "Business Banking Τουρισμός"

  10. 28/03 11:23

    3.000 θέσεις εργασίας στην «Ημέρα Καριέρας στον Τουρισμό» της ΔΥΠΑ το Σάββατο στο ΣΕΦ

  11. 28/03 11:00

    Η Ένωση Ξενοδόχων Σκοπέλου στην Ημέρα Καριέρας της ΔΥΠΑ στο Βόλο

  12. 28/03 10:56

    H HotelBrain επεκτείνεται στην κυπριακή αγορά

  13. 28/03 10:12

    Γαλλία: Ολυμπιακοί Αγώνες με …ύψιστο συναγερμό

  14. 28/03 10:01

    Ξενοδοχείο Akkadian | Το Νέο Gay Only Hotel στη Μύκονο

  15. 28/03 08:07

    Οι Αμερικανοί πάλι οι μεγαλύτεροι επενδυτές στη Γαλλία

  16. 28/03 07:59

    Έκθεση φωτογραφίας Αμερικανού φιλέλληνα φωτογράφου στην Κωνσταντινούπολη

  17. 28/03 07:56

    Eλεγχόμενη στάθμευση σε κεντρική περιοχή της Βουλιαγμένης - τα τιμολόγια στάθμευσης

  18. 28/03 07:54

    Υποχώρησε ο πληθωρισμός στο Ηνωμένο Βασίλειο

  19. 28/03 07:01

    Σημαντική πηγή εσόδων το εισερχόμενο οδικό τουριστικό ρεύμα από τη Βουλγαρία

  20. 27/03 16:58

    Βρετανικός τουρισμός: Έντονη τάση για διακοπές εκτός σεζόν – Διπλάσιο ενδιαφέρον για Κω αυτό το καλοκαίρι

  21. 27/03 16:56

    Αρχαία Ολυμπία | Εορτασμός των 2800 χρόνων από την τέλεση των πρώτων Ολυμπιακών Αγώνων

  22. 27/03 14:42

    Lidl Voyages: Οι Γάλλοι δεν επιλέγουν πια διακοπές βάσει προορισμού αλλά βάσει τιμής – Γιατί η Ελλάδα είναι δημοφιλής

  23. 27/03 13:22

    Π. Αντωνίου | "Εξοικονομώ", ¨"Θωρακίζω" ή "Κατεδαφίζω κατ' οίκον";

  24. 27/03 12:39

    Ξενοδοχεία | Ανοίγει την 1η Απριλίου το La Divina στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας

  25. 27/03 12:27

    Γενική Συνέλευση ΗΑΤΤΑ | Τα Ελληνικά τουριστικά γραφεία στην πρώτη γραμμή για την ανάπτυξη του Ελληνικού τουρισμού

  26. 27/03 12:22

    Τουρισμός | Σήμα Πιστοποίησης Αειφορίας “The Rhodes Co–Lab” στα ξενοδοχεία της Ρόδου

  27. 27/03 11:57

    Η πτώση του πληθωρισμού και των επιτοκίων θα τονώσει τα ταξίδια - έντονη ζήτηση για Ρόδο και Σκιάθο

  28. 27/03 11:49

    C & W | +23% η αξία των ξενοδοχειακών επενδύσεων στην Ελλάδα το 2023

  29. 27/03 11:23

    MSC Group | Περισσότερες κρουαζιέρες στην Ελλάδα το 2024 - επέκταση και σε χειμερινά δρομολόγια

  30. 27/03 10:44

    Τουρισμός | Η Μαγιόρκα "συμμαχεί" με τους τουρίστες για τη βιωσιμότητα

  31. 27/03 10:18

    «Ιδού η Ρόδος ιδού και η ποιότητα» | Επιστρέφει η ημερίδα του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Δωδεκανήσου

  32. 27/03 10:07

    Υπ. Τουρισμού | Τι απάντησε στα αιτήματα των Ξενοδοχοϋπαλλήλων Κρήτης για τις Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης

  33. 27/03 07:52

    Ταξίδι εξοικείωσης στην Αθήνα για φοιτητές από το Βέλγιο

  34. 27/03 07:48

    Διαγωνισμός για τη διαχείριση του τουριστικού καταφυγίου Αγ. Νικολάου στον όρμο Αιγίου

  35. 27/03 07:44

    Taratsa Film Festival Larisas στη Λάρισα

  36. 27/03 07:42

    Oι Δήμοι Βορείων και Κεντρικών Τζουμέρκων ενώνουν τις δυνάμεις τους για την προβολή του προορισμού

  37. 26/03 16:28

    Η Κρήτη ταξίδεψε στο Βουκουρέστι και στην Κοπεγχάγη

  38. 26/03 16:14

    Ελληνικός τουρισμός | Υψηλές επιδόσεις σε αφίξεις και ταξιδιωτικές εισπράξεις τον Ιανουάριο του 2024

  39. 26/03 15:56

    Στην Κάρπαθο ανοίγει το πρώτο Tapestry Collection by Hilton Resort στην Ευρώπη - συνεργασία με την CHC Group

  40. 26/03 15:55

    Ιταλία: Έρευνες στην Booking.com για πρακτικές αθέμιτου ανταγωνισμού στις ξενοδοχειακές κρατήσεις

  41. 26/03 14:43

    Νέο στέλεχος πωλησεων και μάρκετινγκ στη Domes Resorts

  42. 26/03 13:26

    Jet2: Νέες συνδέσεις το 2025 με Ηράκλειο, Ρόδο, Ζάκυνθο και Κέρκυρα

  43. 26/03 12:22

    ΕΟΤ: Ταξίδι εξοικείωσης στην Ανατολική Χαλκιδική για ανάδειξη του περιπατητικού τουρισμού

  44. 26/03 12:19

    Αλιευτικός τουρισμός | Σεμινάρια για τους επαγγελματίες από την Περιφέρεια Κρήτης

  45. 26/03 12:17

    ΕΟΤ: Ταξίδι εξοικείωσης στη Μήλο για προβολή της στην Ολλανδική αγορά

  46. 26/03 12:15

    «Crete Sense the Αuthentic» | H νέα καμπάνια της Περιφέρειας Κρήτης

  47. 26/03 12:08

    Σύγχρονες υποδομές εξυπηρέτησης των επισκεπτών στην Αρχαία Μεσσήνη

  48. 26/03 12:08

    Περιβαλλοντικό έγκλημα | Νέα νομοθεσία της ΕΕ με αυστηρότερες κυρώσεις και διευρυμένο κατάλογο αδικημάτων

  49. 26/03 11:42

    TUI: Τα τρία ξενοδοχεία της Κρήτης με τις περισσότερες κρατήσεις από την Αυστρία για το καλοκαίρι του 2024

  50. 26/03 11:22

    Foreign Office | Ταξιδιωτική σύσταση στους Βρετανούς για τρομοκρατική απειλή στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

  51. 26/03 11:05

    Vogue: Αυτά είναι τα 10 καλύτερα ξενοδοχεία της Σαντορίνης

  52. 26/03 07:18

    Μερική διατήρηση αρχαιοτήτων σε 7όροφο ξενοδοχείο που κτίζεται στο Κουκάκι

  53. 26/03 07:16

    Μείωση των εισροών ξένων επενδύσεων στην Ισπανία

  54. 26/03 07:15

    Η Αλβανία είχε την υψηλότερη αύξηση διανυκτερεύσεων σε όλη την Ευρώπη το 2023

  55. 26/03 07:13

    Οι νέοι δύσκολα μπορούν να εξασφαλίσουν οικονομική κατοικία στην Ολλανδία

  56. 26/03 07:09

    Δήμος Αμφίπολης: Στο πρόγραμμα προσβασιμότητας οι παραλίες Κυανής Ακτής και Νέων Κερδυλλίων

  57. 25/03 11:12

    Τουρισμός | Οι προορισμοί με την καλύτερη αξία για τις διακοπές των Βρετανών το 2024- στην 19η θέση η Κέρκυρα

  58. 25/03 07:06

    Ο ΕΟΤ σε B2B workshops στην Ολλανδία και το Βέλγιο

  59. 25/03 07:04

    Το ελληνικό ελαιόλαδο στην Ιταλία

  60. 24/03 11:57

    Τουρισμός | Παγκόσμιος ανταγωνισμός για την προσέλκυση ψηφιακών νομάδων - 66 χώρες παρέχουν Digital Nomad Visas

  61. 24/03 07:24

    Οι στενές σχέσεις των ιχθυοκαλλιεργητικών κλάδων Ελλάδας-Ισπανία | Oι κορυφαίες εταιρείες

  62. 24/03 07:21

    Διεθνής Ποδηλατικός Αγώνας L’ Etape Greece by Tour de France στην Αρχαία Ολυμπία

  63. 23/03 19:49

    19.400 επιχειρηματικές συναντήσεις στο Φόρουμ προώθησης των κρητικών προϊόντων στα ξενοδοχεία

  64. 23/03 19:43

    Στ. Αρναουτάκης: Το Φόρουμ αποδεικνύει τη δυναμική της Κρήτης στον πρωτογενή και τον τριτογενή τομέα

  65. 23/03 19:30

    Κανείς Δήμαρχος της Κρήτης δεν έχει στρατηγικό σχέδιο για τον τουρισμό

  66. 23/03 07:07

    Πολιτιστικά Μονοπάτια στη Σκιάθο

  67. 22/03 22:39

    Δεύτερο Messinia Forum από τον Σύλλογο Εστίασης Μεσσηνίας

  68. 22/03 22:34

    Άδεια ίδρυσης για το υδατοδρόμιο Χίου

  69. 22/03 22:24

    Εγκαίνια για το ανακαινισμένο Σπήλαιο Πετραλώνων Χαλκιδικής

  70. 22/03 22:14

    Πάσχα των Καθολικών: «Τα αεροπλάνα ταξιδεύουν γεμάτα» για Κρήτη

  71. 22/03 22:04

    H ιστορία των χίπις στην Κρήτη στον γερμανικό Τύπο

  72. 22/03 14:57

    4 στους 10 ηλεκτρονικούς υπολογιστές θα έχουν δυνατότητα ΑΙ το 2025

  73. 22/03 14:50

    Ελληνικός τουρισμός 2024 | +16% οι αφίξεις, +27,1% οι εισπράξεις τον Ιανουάριο

  74. 22/03 14:45

    H Accor εντάσσεται στην A-list του CDP με τις δράσεις της για την κλιματική αλλαγή

  75. 22/03 14:39

    Η «Ώρα της Γης» στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

  76. 22/03 12:20

    Αυτές είναι οι χώρες με τις ακριβότερες βίζες στον κόσμο – Στη λίστα και η Ελλάδα

  77. 22/03 11:57

    Σύλλογος Επιχειρηματιών Κάσου προς υπ. Ναυτιλίας: "Αυξήστε τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια προς την Κάσο"

  78. 22/03 11:43

    Συνέλευση Καταλυμάτων Ν. Ηρακλείου: "Είμαστε σημαντικός κρίκος στην παραγωγική διαδικασία"

  79. 22/03 11:22

    Μνημόνιο Συνεργασίας του Ναυτικού Απομαχικού Ταμείου με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

  80. 22/03 11:19

    Το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών επιστημονικός εταίρος του ΞΕΕ

  81. 22/03 11:07

    Βρετανικός τουρισμός | Όλο και περισσότεροι επιλέγουν σόλο ταξίδια

  82. 22/03 10:31

    Στην αλυσίδα Romantik Hotels & Restaurants το Romantik B&B Villa Selena στη Σύρο

  83. 22/03 10:19

    ΔΥΠΑ | «Ημέρα Καριέρας στον Τουρισμό» το Σάββατο 30 Μαρτίου στο ΣΕΦ με 3.000 θέσεις εργασίας

  84. 22/03 07:55

    Νέα Προποντίδα | Έργα προστασίας ακτής, μπροστά από την οποία θα κατασκευαστεί ξενοδοχείο

  85. 22/03 07:13

    Ειδικό σήμα λειτουργίας στη μονάδα ιαματικής θεραπείας των Θέρμων Εχίνου Ξάνθης

  86. 22/03 07:09

    Ποιο πρώην ξενοδοχείο στην Τρίπολη μετατρέπεται σε φοιτητικές εστίες

  87. 22/03 07:04

    Αιτήσεις για το πρόγραμμα κατάρτισης στο επάγγελμα του Ξεναγού στο Αριστοτέλειο

  88. 22/03 07:02

    Αναβάθμιση καταφυγίου τουριστικών σκαφών στην Πάτμο

  89. 21/03 17:05

    Νέο πλαίσιο για την Golden Visa - τα ακίνητα αυτά δεν θα γίνονται Airbnb | Οι νέες φορολογικές ρυθμίσεις

  90. 21/03 16:51

    Το Σάββατο το Forum προώθησης κρητικών προϊόντων στα κρητικά ξενοδοχεία και Super Market

  91. 21/03 16:40

    ΔΑΑ | Υποδοχή του νέου αεροσκάφος της Royal Jordanian

  92. 21/03 16:32

    Απεβίωσε ο Αθανάσιος Ρέτσος, συνιδρυτής των Electra Hotels και πατέρας του Γ.Ρέτσου

  93. 21/03 16:18

    Η εμπόλεμη Ουκρανία προετοιμάζεται για τουρισμό "μόλις τελειώσει ο πόλεμος" - Η συγκινητική τουριστική καμπάνια της χώρας

  94. 21/03 14:51

    1,6 εκατ. διανυκτερεύσεις στα τουριστικά καταλύματα της χώρας τον Ιανουάριο

  95. 21/03 13:43

    Τουρισμός | Το 28% των Βρετανών αποφεύγει τις διακοπές στη Νότια Ευρώπη λόγω καύσωνα

  96. 21/03 12:59

    Τουρισμός | Αυστρία: Πρώτη δύναμη η Ελλάδα και το 2024 - Διψήφια αύξηση κρατήσεων - Νέες πτήσεις

  97. 21/03 12:50

    Costa Navarino | Συλλογή πολυτελών κατοικιών προς ενοικίαση

  98. 21/03 11:37

    FedHATTA: Η Λιθουανία ως ιδανικός προορισμός για τους Έλληνες ταξιδιώτες

  99. 21/03 11:35

    Sky Express: Νέες πτήσεις τσάρτερ Αθήνα – Παλέρμο

  100. 21/03 11:25

    Ενημέρωση των αθηναϊκών ξενοδοχείων για τις "νέες τεχνολογίες στη φιλοξενία"