Επίσκεψη της Υφυπουργού Τουρισμού Σ. Ζαχαράκη στην Κέρκυρα

Επίσκεψη της Υφυπουργού Τουρισμού Σ. Ζαχαράκη στην Κέρκυρα

Στα Ιόνια Νησιά και συγκεκριμένα στην Κέρκυρα, μετέβη το διήμερο 16 και 17 Ιουλίου η Υφυπουργός Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη. Κατόπιν πρόσκλησης του Βουλευτή Κέρκυρας, Στέφανου Γκίκα, η Υφυπουργός μετέβη στο νησί με σκοπό να επισκεφθεί τις δομές τουριστικής εκπαίδευσης που λειτουργούν εκεί, αλλά και να συζητήσει με τους τοπικούς φορείς για την ανάδειξη και τις προοπτικές ανάπτυξης ειδικών μορφών τουρισμού στην περιοχή.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης ξεκίνησε με σύντομη στάση στο ΜΕΓΑ Εμβολιαστικό Κέντρο της Κέρκυρας, όπου η Υφυπουργός ενημερώθηκε αναλυτικά σε σχέση με την πορεία ολοκλήρωσης του εμβολιασμού του γενικού πληθυσμού στο νησί, όπου εντοπίζεται πρωτιά εμβολιασμών και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Ακολούθησε συνάντησή της με την Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου, καθώς και τους Αντιπεριφερειάρχες, Κωνσταντίνο Ζορμπά και Μελίτα Ανδριώτη. Ανάμεσα στα ζητήματα της συζήτησης που τέθηκαν, απασχόλησε ιδιαίτερα το σχέδιο για την αναβάθμιση της παρεχόμενης τουριστικής εκπαίδευσης, οι πρωτοβουλίες του Υπουργείου που έχουν ήδη ληφθεί ιδίως σε σχέση με τις δομές εκπαίδευσης που λειτουργούν στην Κέρκυρα καθώς η ανάγκη στοχευμένης αντιμετώπισης των αναγκών επιμόρφωσης του ανθρωπίνου δυναμικού των Ιονίων Νήσων.

Φυσικά, ιδιαίτερη συζήτηση έγινε σε σχέση με την προώθηση νέων, ειδικών μορφών τουρισμού στην Κέρκυρα, και ιδίως του καταδυτικού τουρισμού μετά και την πρόσφατη συγκρότηση του αρμοδίου συμβουλίου καταδυτικού τουρισμού, του οικοτουρισμού, καθώς και του γαστρονομικού και οινικού τουρισμού, προκειμένου να ανανεωθεί και να εμπλουτιστεί του τουριστικό προϊόν της Κέρκυρας.

Με το πέρας της συνάντησης, υπεγράφη μεταξύ του Υπουργείου Τουρισμού, της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και του Ιονίου Πανεπιστημίου, Μνημόνιο συνεργασίας για την προώθηση και υλοποίηση πολιτικών και προγραμμάτων επιμόρφωσης ή επανακατάρτισης των ανθρώπων του τουρισμού, στοχευμένων για την αντιμετώπιση των ιδιαίτερων αναγκών της περιοχής των Ιονίων Νήσων. Το Μνημόνιο περιλαμβάνει και αφορά την στενή συνεργασία των μερών για την παροχή στοχευμένων προγραμμάτων σεμιναριακού τύπου, με την εγγύηση των υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών του Ιονίου Πανεπιστημίου και την δημιουργία ψηφιακής πλατφόρμας για την δυνατότητα εξ αποστάσεως παρακολούθησής τους, ώστε να διασφαλισθεί η ωφέλεια περισσότερων ωφελουμένων.

Σύντομη επίσκεψη πραγματοποίησε η Υφυπουργός στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κέρκυρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων, κ.κ. Νεκτάριο ενώ στη συνέχεια μετέβη στο Εμπορικό Επιμελητήριο για την προγραμματισμένη συζήτησή της με εκπροσώπους φορέων του τουριστικού κλάδου που δραστηριοποιούνται στο νησί. Η συζήτηση διάρκειας περίπου 2 ωρών ανέδειξε ζητήματα που απασχολούν τις επιχειρήσεις και τους ανθρώπους του τουρισμού του νησιού, αποτελώντας μία εξαιρετική ευκαιρία γόνιμης ανταλλαγής απόψεων για την διερεύνηση και προσδιορισμό της εθνικής στρατηγικής με την οποία ο κλάδος θα ανακάμψει και θα επανέλθει σε πραγματική τροχιά ανάπτυξης.

Στο πλαίσιο αυτό, παρουσιάστηκαν αναλυτικά από την Υφυπουργό το σύνολο των μέτρων και των στρατηγικών που εφήρμοσε στο σύνολό της η Κυβέρνηση για την οριζόντια στήριξη της οικονομίας αλλά και ειδικά του τουριστικού κλάδου, το σχέδιο για την εγγύηση της ασφάλειας του ανοίγματος του τουρισμού της χώρας, τόσο για τους επισκέπτες όσο και κυρίως για τους Έλληνες πολίτες καθώς επίσης και η νέα 10ετής στρατηγική του Υπουργείου για την αναθεώρηση εκσυγχρονισμό του εθνικού μας τουριστικού προτύπου. Τονίστηκε ιδιαιτέρως, ο όρος της βιωσιμότητας ως οριζόντια αρχή που διέπει κάθε πολιτική του Υπουργείου και η έμφαση που πλέον στρατηγικά αποδίδεται σε ειδικές μορφές τουρισμού.

Ειδική μνεία πραγματοποιήθηκε στα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία και τους πόρους που θα διατεθούν για την εξυπηρέτηση των στρατηγικών αυτών στόχων του Υπουργείου Τουρισμού και την περαιτέρω θωράκιση της ανθεκτικότητας του τουριστικού κλάδου με προεξέχοντα και εμβληματικής σημασίας το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας καθώς και το νέο ΕΣΠΑ. 

Κατά την άφιξη της στο Επιμελητήριο, η κα Ζαχαράκη είδε, κατόπιν σχετικού αιτήματος, κλιμάκιο εκπροσώπων του Συνδέσμου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Κέρκυρας προκειμένου σε κλίμα αμοιβαίας κατανόησης και με διάθεση συνεννόησης να συζητηθούν τα ζητήματα που απασχολούν τα μέλη και γενικότερα τους εργαζομένους του κλάδου τουρισμού.

Στο πλαίσιο αυτό υπογραμμίστηκαν οι πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης για τη στήριξη της εργασίας από την πρώτη ημέρα εκδήλωσης της πανδημικής κρίσης.  Η Υφυπουργός στάθηκε ιδιαίτερα στο επιδοτούμενο πρόγραμμα επιμόρφωσης 20.000 εργαζομένων, εποχικά ή και μακροχρόνια ανέργων του κλάδου τουρισμού, το οποίο το Υπουργείο Τουρισμού σχεδιάζει και θα υλοποιήσει με πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας καθώς και την ενίσχυση του προγράμματος μετεκπαίδευσης του Υπουργείου Τουρισμού.  

Η Υφυπουργός είχε επίσης επιτόπιες επισκέψεις και συναντήσεις με τους Δημάρχους Κεντρικής Κέρκυρας, Μερόπη Υδραίου, Βόρειας Κέρκυρας, Γιώργο Μαχειμάρη και Νότιας Κέρκυρας, Κώστα Λέσση καθώς και μέλη των δημοτικών συμβουλίων αντιστοίχως. Ζήτημα το οποίο απασχόλησε ήταν η αξιοποίηση των νέων χρηματοδοτικών εργαλείων που θα έχουν στην διάθεσή τους οι φορείς των ΟΤΑ για την οργανωμένη τουριστική τους προβολή αλλά και την αναβάθμιση των υποδομών τους, καθώς και οι νομοθετικές πρωτοβουλίες που προωθεί το Υπουργείο προς τον σκοπό αυτό, με την θέσπιση για πρώτη φορά Οργανισμών Διαχείρισης και Προβολής Προορισμού (DMMO), αλλά και την δημιουργία νέου σήματος επισκέψιμων ελαιοτριβείων, ζυθοποιείων και τυροκομείων.

Η Υφυπουργός υπενθύμισε την ανάγκη συνεργασίας οριζόντια μεταξύ φορέων της Αυτοδιοίκησης και λοιπών οργανισμών του Δημοσίου αλλά και μεταξύ Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα ως στοιχείο καταλυτικής σημασίας για την ενιαία και αποτελεσματική προώθηση και τουριστική προβολή της χώρας μας στο σύνολό της αλλά και του κάθε τόπου ξεχωριστά. Ανακοινώθηκε τέλος, η έναρξη λειτουργίας μέχρι το τέλος του έτους, τμημάτων μετεκπαίδευσης εργαζομένων στο τουρισμό για πρώτη φορά και στους τρεις δήμους της Κέρκυρας με 11 τμήματα και σύνολο 275 δυνητικών ωφελουμένων σε προγράμματα που θα ξεκινήσουν νωρίτερα την επόμενη χρονιά.  

Το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας ολοκληρώθηκε με επίσκεψη της Υφυπουργού στις εγκαταστάσεις της Σχολής Ξεναγών Κέρκυρας και του ΙΕΚ του Υπουργείου Τουρισμού. Η Υφυπουργός συνομίλησε για τα θέματα λειτουργίας και τον προγραμματισμό της νέας εκπαιδευτικής χρονιάς με τις Διευθύνσεις των δομών καθώς και εκπροσώπους του Συλλόγου Σπουδαστών της Σχολής Ξεναγών. Επισημάνθηκαν οι πρωτοβουλίες, νομοθετικές και διοικητικές για την ενίσχυση των δομών τουριστικής εκπαίδευσης του Υπουργείου Τουρισμού με νέο ανθρώπινο δυναμικό καθώς και την βελτίωση του τρόπου λειτουργίας τους μέσω του εκσυγχρονισμού των Κανονισμών Λειτουργίας τους και της θεραπείας χρόνιων παθογενειών.

Τα παραπάνω μαζί με την απόφαση της Υφυπουργού για τον εκσυγχρονισμό και εμπλουτισμό της πρακτικής άσκησης των καταρτιζομένων σε δομές εκπαίδευσης του Υπουργείου, αποδεικνύουν ως υπογράμμισε η Υφυπουργός έμπρακτα την σημασία που αποδίδει στον ρόλο της τουριστικής εκπαίδευσης, το περιεχόμενο της οποίας κατ’ αυτόν τον τρόπο ουσιαστικά αναβαθμίζεται, για την εξέλιξη και αναγκαίο μετασχηματισμό του τουριστικού κλάδου συνολικά. Τέλος, η Υφυπουργός έδωσε το μήνυμα της στήριξης και ενίσχυσης των δομών τουριστικής εκπαίδευση στο νησί ανακοινώνοντας την αύξηση των τμημάτων μετεκπαίδευσης του νησιού από 4 σε 11, καθώς και το διπλασιασμό των φοιτητών στη Σχολή Ξεναγών, με έναρξη νέου α’ έτους από τον Οκτώβριο.  

Στο περιθώριο της επίσκεψής της και με την λήξη των προγραμματισμένων της συναντήσεων κατά την πρώτη ημέρα, η Υφυπουργός παρέστη στα εγκαίνια της νέας μεγάλης ξενοδοχειακής μονάδας “Angsana”, μία από τις σημαντικότερες νέες τουριστικές επενδύσεις στην Ελλάδα, η οποία αναμένεται να αναβαθμίσει σημαντικά τις διαθέσιμες υποδομές τουριστικής κατάλυσης και αναψυχής του νησιού.  

Κατά την δεύτερη ημέρα της επίσκεψής της στην Κέρκυρα, η Υφυπουργός μετέβη και ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις παραγωγικών μονάδων του νησιού. Συγκεκριμένα, επισκέφθηκε δύο ελαιοτριβεία της Κέρκυρας όπου ήδη υπάρχουν και λειτουργούν υποδομές περιήγησης, καθώς και γνωστή ποτοποιία κουμ κουάτ του νησιού, στο σύνολό τους οικογενειακές επιχειρήσεις με έντονα τα στοιχεία της εξωστρέφειας και της καινοτομίας στην παραγωγή τους και ιδίως ποιοτικά προϊόντα μέσω των οποίων προβάλλεται διεθνώς η Κέρκυρα αλλά και η χώρα μας.

Στο πλαίσιο αυτό είχε την ευκαιρία να συζητήσει για την πρωτοβουλία που προωθεί το Υπουργείο θεσμοθέτησης νέων σημάτων επισκέψιμων ελαιοτριβείων, τυροκομείων και ζυθοκομείων, τα οποία έρχονται να συμπληρώσουν μαζί με τον θεσμό των επισκέψιμων οινοποιείων και του σήματος της ελληνικής κουζίνας την συστηματική προσπάθεια του Υπουργείου για την προώθηση της ελληνικής γαστρονομίας και του αγροτουρισμού, προσπάθεια η οποία αναγνωρίζεται και αναμένεται να συνεχίσει από τους ανθρώπους της ελληνικής παραγωγής. Ειδική τέλος μνεία έγινε και στο εξειδικευμένο έργο προώθησης του γαστρονομικού τουρισμού στην χώρα μας και τα χρήματα τα οποία θα διατεθούν για τον σκοπό αυτό μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητα

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

COVID-19
 1. 27/07 16:13

  Zeus International: Εξαγορά της μισθώτριας εταιρείας του ξενοδοχείου Hilton Garden Inn στο Μιλάνο

 2. 27/07 16:09

  Έρευνα: Το 75% των Γερμανών θα δαπανούσε τις οικονομίες του σε διακοπές

 3. 27/07 15:16

  Καταγγελία για δεκάδες ενοικιαζόμενα οχήματα που κυκλοφορούν ληγμένα

 4. 27/07 13:16

  Κατακραυγή για την απόφαση των ΗΠΑ να μην ανοίξουν τα υπερατλαντικά ταξίδια

 5. 27/07 12:54

  Κυπριακός τουρισμός: Νέο λογότυπο και brand

 6. 27/07 12:50

  Στο χαρτοφυλάκιο της Meliá Hotels International το Cosmopolitan Hotel στη Ρόδο

 7. 27/07 12:33

  ΗΠΑ: Αναθεώρηση συστάσεων για ταξίδια σε Κύπρο, Ισπανία, Ισραήλ και άλλες χώρες

 8. 27/07 12:26

  Υποχρέωση υποβολής των εργαζόμενων σε εστίαση και τουρισμό σε δύο εβδομαδιαία τεστ

 9. 27/07 12:05

  Γερμανία | Εμβολιασμός: Με το ζόρι ή όχι;

 10. 27/07 11:58

  Press trip ΕΟΤ: Δυναμική προβολή της Χίου στο Ισραήλ

 11. 27/07 11:57

  Λιθουανία: Στο κόκκινο τα ελληνικά νησιά, πλην ενός - Υποχρεωτική καραντίνα για τους ανεμβολίαστους

 12. 27/07 11:43

  Δεν ακυρώνουν τις διακοπές τους στην ΕΕ οι Βέλγοι – Γεμάτες οι πτήσεις για Κρήτη

 13. 27/07 11:19

  Telegraph: Στην πορτοκαλί plus λίστα η Ελλάδα;

 14. 27/07 10:54

  ΥΠΑ: Και με self test θα ταξιδεύουν οι επιβάτες από 12 έως 17 ετών προς τα νησιά

 15. 27/07 10:34

  Tο πιστοποιημένο Κρητικό δεκατιανό «κολατσιό» μπαίνει σε αρτοποιία, καφέ, επιχειρήσεις takeaway

 16. 27/07 09:59

  Προσωρινή προστασία από τους πιστωτές χορηγήθηκε στη Mouzenidis Travel

 17. 27/07 09:37

  Επιχορηγήσεις για 2 ξενοδοχεία σε Νάξο και Σίφνο

 18. 27/07 09:29

  Διεθνής εκδήλωση ποδηλατικού τουρισμού σε εύρος 200 χλμ. στο Πάρκο των Φιλίππων

 19. 27/07 09:28

  Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες σε Κέρκυρα και Χαλκιδική

 20. 27/07 09:26

  Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ στο Καστελόριζο

 21. 27/07 09:24

  Υποχρεωτική αργία τις Κυριακές στη Βόρεια Μακεδονία

 22. 27/07 09:18

  Όμιλος HotelBrain: 14 νέες μισθώσεις ξενοδοχείων μέσα στο 2021

 23. 26/07 17:14

  Επίσκεψη της Υφυπουργού Τουρισμού Σοφίας Ζαχαράκη στη Μυτιλήνη

 24. 26/07 16:24

  Tripadvisor: Αυτά είναι τα 10 καλύτερα ρομαντικά εστιατόρια στην Ελλάδα για το 2021

 25. 26/07 15:53

  Tripadvisor: Αυτά είναι τα 10 καλύτερα πολυτελή εστιατόρια στην Ελλάδα για το 2021

 26. 26/07 15:27

  Φόρεσε τα ρούχα της συζύγου του και ταξίδεψε με το αρνητικό της τεστ

 27. 26/07 13:48

  Norwegian Cruise Line: Επιστροφή στις κρουαζιέρες με εκκίνηση από Αθήνα και νέο λιμάνι επιβίβασης το Κατάκολο

 28. 26/07 13:44

  Νιώσε το αυθεντικό στην Κρήτη | «Crete, Sense the Authentic»

 29. 26/07 13:41

  Προβολή της Θεσσαλονίκης στην Τrivago

 30. 26/07 13:09

  Έρευνα: Πόσο ακριβές είναι φέτος οι διακοπές των Βρετανών στην Ελλάδα σε σχέση με τον ανταγωνισμό

 31. 26/07 12:55

  Γερμανία: Περιοχή υψηλής συχνότητας η Ισπανία από τις 27 Ιουλίου- σε καραντίνα οι ανεμβολίαστοι και οι οικογένειες

 32. 26/07 12:37

  Η TUI Bρετανίας επαναφέρει ακυρωμένες διακοπές στην Ελλάδα

 33. 26/07 11:58

  Πορτοκαλί plus: Η νέα κατηγοριοποίηση χωρών για τους Βρετανούς που απειλεί τις διακοπές τους στην Ελλάδα

 34. 26/07 11:40

  Αυξάνονται οι αφίξεις τουριστών – Είμαστε στο 60% του 2019 έως τώρα

 35. 26/07 11:31

  Ανοίγει σήμερα η διαδικασία ενστάσεων για το πρόγραμμα «Τουρισμός Για Όλους»

 36. 26/07 11:23

  Chapter ASTA Ελλάδας και Κύπρου: Αποχαιρετισμός στον Bob Duglin...

 37. 26/07 08:53

  Το Minos Beach art hotel διατηρητέο μνημείο της νεότερης ελληνικής ξενοδοχειακής αρχιτεκτονικής

 38. 26/07 08:51

  Διαγωνισμός 118.000 ευρώ για υπηρεσίες διαμονής και σίτισης μελών ΚΑΠΗ

 39. 26/07 08:48

  Άδειες για τουριστικές κατοικίες και ενοικιαζόμενα διαμερίσματα σε Ζάκυνθο, Κρήτη και Καβάλα

 40. 26/07 08:39

  Kέντρο πληροφόρησης τουριστών και σημείο έναρξης περιηγήσεων το πρώην αναψυκτήριο στο Σύνταγμα

 41. 26/07 08:14

  Επιχορηγήσεις για 2 ξενοδοχεία σε Κέα και Κουφονήσια

 42. 25/07 20:35

  Διαβατήριο εμβολιασμού και στην Αγγλία;

 43. 25/07 08:04

  Επιχορηγήσεις για 2 ξενοδοχεία στο Ρέθυμνο

 44. 25/07 08:03

  Γιορτή Χαλβά στα Φάρσαλα

 45. 25/07 08:00

  Ελληνικό Φεστιβάλ Α.Ε: Διαγωνισμός για παροχή υπηρεσιών φιλοξενίας  

 46. 24/07 20:37

  ΥΠΑ: Νέα παράταση notam για πτήσεις προς νησιά

 47. 24/07 12:23

  Τουρισμός | Μεγάλο «χτύπημα» για τα Χανιά από τη Νορβηγία, έρχονται ακυρώσεις

 48. 24/07 12:06

  Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης: Δυσαρέσκεια για τη μη πρόσκληση στη συνάντηση φορέων με τον κ.Θεοχάρη

 49. 24/07 11:56

  Έρευνα CWT: Τα τρία βασικά σημεία που πρέπει να εστιάσει η βιομηχανία του τουρισμού τα επόμενα χρόνια

 50. 24/07 11:55

  Επιστημονικό Συνέδριο για την ανθρώπινη φωνή στα Τρίκαλα

 51. 24/07 11:53

  Πώς διαμορφώνονται οι ταξιδιωτικές επιθυμίες ανά κατηγορία ταξιδιωτών

 52. 24/07 11:51

  Άνοιξαν και πάλι για τους επισκέπτες τα Σπήλαια Διρού

 53. 24/07 10:15

  Ο κ. Μητσοτάκης στο Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας με αφορμή την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων

 54. 23/07 17:27

  Ελληνικός τουρισμός 2021: +286% οι εισπράξεις και +414% οι αφίξεις τον Μάιο (έναντι του 2020)

 55. 23/07 17:11

  LUKUMAΔΕΣ: Από το κέντρο της Αθήνας, στη Βουλιαγμένη και το River West Mall

 56. 23/07 17:01

  Τι αποφάσισε η Επιτροπή Διαχείρισης Κρίσης του Δήμου Πάρου

 57. 23/07 13:52

  ΟΑΕΔ: Ανοικτό το πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού για τα τουριστικά καταλύματα και τις ακτοπλοϊκές εταιρίες

 58. 23/07 12:45

  Τουρισμός: Ποια μέτρα έλαβαν Ελλάδα και Κύπρος για να διευκολύνουν τις αφίξεις Ρώσων

 59. 23/07 12:22

  Πολιτιστικές περιηγήσεις στο Δήμο Ρεθύμνου με κέντρο την Ελεύθερνα

 60. 23/07 11:48

  Κ.Νοτοπούλου: Ποιο είναι το σχέδιο για τους προορισμούς που «κοκκινίζουν»;

 61. 23/07 11:27

  Τουρισμός: Τριπλασιάστηκαν οι πτήσεις από το Ηνωμένο Βασίλειο στην Ισπανία μετά την άρση της καραντίνας

 62. 23/07 11:01

  Ο εμβολιασμός το μόνο διαβατήριο για να μείνει η χώρα ανοικτή και το τουριστικό προϊόν ακμαίο

 63. 23/07 09:54

  Επιχορηγήσεις για 2 ξενοδοχεία στα Χανιά

 64. 23/07 09:48

  Διαγωνισμός για τη μίσθωση δωματίων σε ξενοδοχεία στη Δράμα

 65. 23/07 09:40

  Άδειες για επεκτάσεις 2 ξενοδοχείων στην Πελοπόννησο

 66. 23/07 09:32

  Περιφέρεια Αττικής: Διαγωνισμός για συμμετοχή σε διεθνείς τουριστικές εκθέσεις

 67. 23/07 09:30

  Ανασυγκρότηση της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης Δήμου Σπάρτης

 68. 22/07 19:13

  Μαρίνα 1.000 θέσεων μπροστά από το Παγκρήτιο Στάδιο στο Ηράκλειο | Συνάντηση Λαμπρινού - Θεοχάρη

 69. 22/07 18:49

  Όριο επισκεπτών με εισιτήριο στις παραλίες Μπάλος και Ελαφονήσι ζητεί η Ε.Ξ. Χανίων

 70. 22/07 18:25

  Κοινωνικός Τουρισμός ΟΑΕΔ 2021-2022 | Οριστικοί πίνακες - Ρεκόρ συμμετοχής τουριστικών καταλυμάτων

 71. 22/07 14:58

  FedHATTA: Διαμαρτυρία για την μη απαλλαγή των τουριστικών γραφείων από την καταβολή μισθώματος Ιουλίου 2021

 72. 22/07 14:24

  H IATA κατηγορεί τις κυβερνήσεις ότι φρενάρουν την τουριστική ανάκαμψη με τα ακριβά τεστ Covid 19

 73. 22/07 13:58

  Έφυγε από τη ζωή ο φιλέλληνας αντιπρόεδρος της ASTA Robert Duglin

 74. 22/07 12:57

  ΥΠΑ: Αυξάνονται οι τρίτες χώρες, οι υπήκοοι των οποίων μπορούν να εισέρχονται στην Ελλάδα.

 75. 22/07 12:43

  Αυτές οι επιχειρήσεις απαλλάσσονται πλήρως και τον Ιούλιο από καταβολή ενοικίου (ΚΑΔ)

 76. 22/07 12:36

  ΣΥΡΙΖΑ: Στη Βουλή το θέμα της "απαξίωσης των σχολών ξεναγών"

 77. 22/07 12:32

  ΗΑΤΤΑ - Ετήσια Γενική Συνέλευση: «Ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά»

 78. 22/07 12:27

  Γαστρονομικό ταξίδι στις γεύσεις της Ελλάδας από την Marketing Greece και την Coca-Cola

 79. 22/07 12:21

  Νέες συμφωνίες του ΞΕΕ για τον εξορθολογισμό του τοπίου των πνευματικών και συγγενικών δικαιωμάτων

 80. 22/07 12:06

  Μercure Rhodes Alexia: Το πρώτο ξενοδοχείο Μercure στην Ελλάδα, ανοίγει τις πόρτες του στη Ρόδο

 81. 22/07 12:00

  Η Πάρος φλερτάρει φέτος με την επίδοση αφίξεων του 2019!

 82. 22/07 11:41

  Μέχρι τις 30 Ιουλίου οι αιτήσεις για επιδοτήσεις στις επιχειρήσεις εστίασης

 83. 22/07 11:15

  Η Κροατία απαιτεί τεστ και από τους εμβολιασμένους Βρετανούς τουρίστες

 84. 22/07 10:59

  Προβολή της Τήνου στη Γερμανία

 85. 22/07 10:51

  Yποθαλάσσιο δάσος - Μουσείο Γλυπτών στην Αγία Νάπα της Κύπρου

 86. 22/07 10:48

  Επιχορηγήσεις για 2 ξενοδοχεία σε Ίο και Μήλο

 87. 22/07 10:45

  Αποφάσεις για 2 νέα ξενοδοχεία σε Σαντορίνη και Καβάλα

 88. 22/07 10:40

  Δήμος Δέλτα: Συμμετοχή στο Δίκτυο Βιώσιμη Πόλη

 89. 22/07 10:37

  Άδειες για νέες τουριστικές κατοικίες στην Κρήτη και ενοικιαζόμενα δωμάτια στην Αγιά

 90. 22/07 10:35

  Η Επιτροπή τουριστικής ανάπτυξης και προβολής δήμου Ληξουρίου

 91. 22/07 10:33

  DRV2021: Στην Ελλάδα για πρώτη φορά το ετήσιο συνέδριο των γερμανών τουριστικών πρακτόρων

 92. 22/07 10:27

  Διευκρινίσεις σχετικά με την είσοδο πολιτών από τρίτες χώρες σε κλειστούς χώρους

 93. 21/07 18:07

  Ελληνοϊταλική «τουριστική σύγκρουση»

 94. 21/07 17:56

  Περιφέρεια Κρήτης: Αγροδιατροφή, Τουρισμός-Πολιτισμός, Περιβάλλον-Ενέργεια και Γνώση, οι πυλώνες της έξυπνης εξειδίκευσης

 95. 21/07 12:46

  Τουρισμός | Δραστικά μέτρα για τα πάρτι και τη διασκέδαση στις Βαλεαρίδες Νήσους από το Σάββατο

 96. 21/07 12:14

  Στο Ηράκλειο την Πέμπτη ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης

 97. 21/07 11:58

  Η Carnival θα επαναφέρει το 75% των κρουαζιεροπλοίων της μέχρι το τέλος του 2021

 98. 21/07 11:47

  Πώς οι νέοι θα αξιοποιήσουν το Freedom Pass μέσω της Aegean

 99. 21/07 11:42

  Λόγω Μυκόνου, ¨πάγωσαν" οι κρατήσεις στην Κρήτη

 100. 21/07 10:32

  Άνοιξε το ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ για τις δηλώσεις αναστολών συμβάσεων εργασίας για τον Ιούλιο