ΞΕΕ: O CapsuleT εμπλουτίζει τις δράσεις του με στόχο την εξωστρέφεια

Α Decrease font Enlarge font
ΞΕΕ: O CapsuleT εμπλουτίζει τις δράσεις του με στόχο την εξωστρέφεια

Το πλάνο δράσεών του για το 2021, με γνώμονα την υποστήριξη startup εταιρειών και την ουσιαστική δικτύωσή τους με φορείς και οργανισμούς εντός και εκτός συνόρων Ελλάδος, ανακοίνωσε η ομάδα του CapsuleT Travel & Hospitality Accelerator –του πρώτου επιταχυντή νεοφυών επιχειρήσεων στο χώρο του τουρισμού που δημιουργήθηκε από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος- σε διαδικτυακή εκδήλωση μέσω Facebook το απόγευμα της Τετάρτης, 3 Μαρτίου 2021. Η Διευθύντρια του CapsuleT, κα Κατερίνα Σαριδάκη, προχώρησε σε ένα σύντομο απολογισμό των μέχρι τώρα πεπραγμένων κατά τη διετή λειτουργία του επιταχυντή. Επισημαίνεται ότι στη διαδικτυακή εκδήλωση σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος του Ξ.Ε.Ε., κος Αλέξανδρος Βασιλικός.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η ευρωβουλευτής, Πρόεδρος της Επιτροπής για το Μέλλον της Επιστήμης και της Τεχνολογίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (STOA), όπως επίσης και του Κέντρου Τεχνητής Νοημοσύνης κα Εύα Καϊλή, προχώρησε σε ομιλία με κεντρικό θέμα: «Τεχνολογία και Τουρισμός: Ευκαιρίες και προκλήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, νέες ανάγκες ταξιδιωτών και τάσεις τεχνολογικών λύσεων για τον ευρύτερο κλάδο». Startup ομάδες, δημοσιογράφοι, στρατηγικοί συνεργάτες, εκπρόσωποι ηγετικών εταιρειών του τουρισμού και άλλοι ενδιαφερόμενοι που παρακολούθησαν την εκδήλωση, είχαν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα τόσο για τις τρέχουσες εξελίξεις-τάσεις στην αγορά, όσο και για τα νέα προγράμματα του επιταχυντή.

Σύντομος απολογισμός των δράσεων του CapsuleT

Όπως σημείωσε η Διευθύντρια του CapsuleT, από το Σεπτέμβριο του 2019 έως και τον περασμένο Δεκέμβριο, έλαβαν χώρα 3 κύκλοι Επιτάχυνσης διάρκειας 3 μηνών ο καθένας, 1 διαγωνισμός «Πλατφόρμα Ιδεών» (“Idea Platform”), συνολικά 46 εβδομάδες προγράμματος, 250 ώρες εκπαίδευσης, 45 ώρες καθοδήγησης από τις επιτροπές του CapsuleT και πάνω από 250 ώρες εξειδικευμένης καθοδήγησης από μέντορες/εκπροσώπους ηγετικών εταιρειών του τουριστικού τομέα. Ακόμη, πραγματοποιήθηκαν 47 θεματικά εργαστήρια σε επιχειρηματικά και ψηφιακά εργαλεία, 16 εκδηλώσεις, 31 on-site visits σε τουριστικές εταιρείες και 4 συμμετοχές σε κλαδικές εκθέσεις. Επιπλέον, με την ευκαιρία της εκδήλωσης, η κα Σαριδάκη δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει θερμά τους 35 χορηγούς-στρατηγικούς συνεργάτες και άλλους υποστηρικτές μέλη του Ξ.Ε.Ε., καθώς και τους 95 μέντορες-κριτές και 47 ομιλητές που συνέπραξαν και υποστήριξαν ενεργά το έργο του CapsuleT.

Αναφορικά με τον αντίκτυπο όλων των παραπάνω δράσεων, 36 startup εταιρείες, με 81 ιδρυτικά μέλη, έλαβαν μέσω του CapsuleT την πολύτιμη στήριξη που χρειάζονταν για να αναπτύξουν περαιτέρω το προϊόν/υπηρεσία τους. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως οι παραπάνω εταιρείες προχώρησαν σε συνολικά 18 pivots –χάρη στη συμβουλευτική καθοδήγηση από μέντορες του προγράμματος– 157 πιλοτικά προγράμματα με συνεργαζόμενους τουριστικούς ομίλους/εταιρείες, ενώ πρόσθεσαν στις επιχειρηματικές «αποσκευές» τους 521 νέους πελάτες και 211 νέες συνεργασίες, καλωσορίζοντας παράλληλα 40 νέους συμβούλους στις ομάδες τους.

Νέες δράσεις και προγράμματα με στόχο την εξωστρέφεια και την ανταλλαγή τεχνογνωσίας

Η κα Σαριδάκη στη διάρκεια της εκδήλωσης, υπογράμμισε πως παρά τις τρέχουσες δυσμενείς συνθήκες, η ομάδα του επιταχυντή δεν εφησυχάζει και με την πολύτιμη συνδρομή και υποστήριξη του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, θα εξακολουθήσει να στηρίζει ενεργά και ουσιαστικά νεοφυείς επιχειρήσεις του τουρισμού, μέσω της δρομολόγησης μάλιστα νέων προγραμμάτων –πέραν του Προγράμματος Επιτάχυνσης και της Πλατφόρμας Ιδεών– που «έρχονται» να λειτουργήσουν συμπληρωματικά για την ενίσχυση της εξωστρέφειας και την ανταλλαγή τεχνογνωσίας.

Προς αυτή την κατεύθυνση, όπως ανακοινώθηκε άλλωστε και προ ολίγων ημερών, ο ΕΟΤ και το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος επικύρωσαν τη συνεργασία τους ενόψει της προσεχούς έκθεσης ITB Berlin, με στόχο την ισχυροποίηση της παρουσίας της Ελλάδας στη διεθνή τουριστική αγορά. Ως εκ τούτου, τόσο ο CapsuleT όσο και 20 ελληνικές startups του τουρισμού –που έχουν αναδειχθεί νικήτριες των προγραμμάτων του επιταχυντή ή ανήκουν στην κοινότητα των συνεργατών του– θα λάβουν μέρος στη διαδικτυακή διεθνή έκθεση του Βερολίνου με σκοπό να παρουσιάσουν τα προϊόντα/υπηρεσίες τους και να διευρύνουν το δίκτυο συνεργασιών τους. Ο ΕΟΤ θα φιλοξενήσει στο ψηφιακό περίπτερό του τις 20 startups, προσφέροντάς τους θέση συνεκθετών.

Στην κατεύθυνση δημιουργίας νέων προγραμμάτων εξωστρέφειας και περαιτέρω ενίσχυσης του ελληνικού travel tech οικοσυστήματος, ο CapsuleT προχωρά επίσης στη δρομολόγηση ενός διεθνούς bootcamp διάρκειας 3 εβδομάδων τον προσεχή Ιούνιο (“CapsuleT International Bootcamp”). Σκοπός του νέου αυτού προγράμματος είναι η προσέλκυση startup εταιρειών από άλλους ευρωπαϊκούς επιταχυντές –ή και μεμονωμένων συμμετοχών– και η διασύνδεσή τους με ελληνικές startups για την ανταλλαγή ιδεών/τεχνογνωσίας. Το πρόγραμμα θα δώσει ουσιαστικά την ευκαιρία στις συμμετέχουσες ομάδες να αξιοποιήσουν την ελληνική αγορά σαν test market, ενώ θα παρέχει ένα σύνολο δράσεων, μεταξύ των οποίων θα είναι τα θεματικά εργαστήρια με εκπροσώπους του χώρου, τα on-site visits σε ηγετικές εταιρείες του τουρισμού, οι συνεδρίες mentoring, η δυνατότητα επαφής με ελληνικές startup εταιρείες και funds, κ.ά.

Επιπροσθέτως, εντός του 2021, ο CapsuleT δρομολογεί και ένα πρόγραμμα ανταλλαγής startup ομάδων (“Exchange Visits Program”), με βασικό μέλημα τη συνεργασία με πρεσβείες και άλλους ευρωπαϊκούς επιταχυντές νεοφυών επιχειρήσεων για την προώθηση/συμμετοχή ελληνικών τουριστικών startups στις αγορές τους και αντιστρόφως. Απώτερος στόχος του νέου αυτού προγράμματος είναι η δημιουργία ενός ανοιχτού διαύλου επικοινωνίας, η ανταλλαγή γνώσης μεταξύ των χωρών, όπως επίσης φυσικά και η διασύνδεση startup εταιρειών. Οι ομάδες του εξωτερικού που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα θα μπορούν έτσι, μέσω σύντομων επισκέψεων στη χώρα μας να διερευνήσουν την ελληνική αγορά, να κάνουν νέες επαφές και να δουν πώς λειτουργεί το ελληνικό οικοσύστημα. Αντιστοίχως και οι ελληνικές startup αποστολές, θα μπορούν να επισκέπτονται χώρες και επιταχυντές στο εξωτερικό με σκοπό την διερεύνηση νέων συνεργασιών και επέκτασή τους σε νέες αγορές. Σημειώνεται πως το Exchange Visits Program θα είναι ανοιχτό μέσα στην χρονιά, με δυνατότητα διοργάνωσης τέτοιων αποστολών σε διάφορες χρονικές φάσεις.

 

Συνεχίζονται και εμπλουτίζονται τα εγχώρια προγράμματα

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί από την ομάδα του επιταχυντή, είναι σε εξέλιξη από τις 25 Φεβρουαρίου η υποβολή αιτήσεων για την 2η κατά σειρά Πλατφόρμα Ιδεών (“Idea Platform”) που θα λάβει χώρα διαδικτυακά από τις 6 μέχρι τις 22 Απριλίου 2021.

Τέλος, με βάση τη σχετική αξιολόγηση που πραγματοποιήθηκε από τις ομάδες που εντάχθηκαν στους 3 προηγούμενους κύκλους του Προγράμματος Επιτάχυνσης και με στόχο τόσο την ενίσχυση του περιεχομένου, όσο και την ακόμα πιο αποτελεσματική διεξαγωγή του προγράμματος, η ομάδα του επιταχυντή ανακοινώνει πως το Πρόγραμμα Επιτάχυνσης θα υλοποιείται πλέον με τη μορφή ενός κύκλου το χρόνο, 5μηνου σε διάρκεια. Έτσι, ο επόμενος –4ος κατά σειρά– κύκλος επιτάχυνσης θα λάβει χώρα από το Σεπτέμβριο του 2021 μέχρι το Φεβρουάριο του 2022, εμπλουτισμένος με περισσότερα θεματικά εργαστήρια και επισκέψεις, συμμετοχές σε εκθέσεις καθώς και περισσότερες ώρες συμβουλευτικής καθοδήγησης. Επισημαίνεται πως η υποβολή αιτήσεων από ενδιαφερόμενες ομάδες για τον 4ο κύκλο θα ξεκινήσει στα τέλη Μαΐου και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Ιουνίου του 2021, σε ακριβή ημερομηνία που θα ανακοινωθεί κατά το επόμενο χρονικό διάστημα.

Μείνετε συντονισμένοι και ακολουθήστε τα social media του CapsuleT, προκειμένου να ενημερώνεστε έγκαιρα σχετικά με οτιδήποτε νεότερο για τις προσεχείς δράσεις και τις νέες συνεργασίες του επιταχυντή.

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

COVID-19
 1. 15/05 12:18

  Η Google έφερε στην Ελλάδα το Travel Insights - Νέος κύκλος εκπαιδεύσεων σε επαγγελματίες του τουρισμού

 2. 15/05 12:12

  Το καζίνο στο Ελληνικό θα ολοκληρωθεί σε περίπου 36 μήνες

 3. 15/05 12:02

  Έναρξη της σεζόν με κορυφαία διεθνή βραβεία για τα ξενοδοχεία του Ομίλου Sani/Ikos

 4. 15/05 11:50

  Ποδαρικό με 32 διεθνείς πτήσεις στο Ν. Αιγαίο σήμερα 15 Μαΐου

 5. 15/05 11:40

  Επιχορηγήσεις για δύο ξενοδοχεία σε Χανιά και Μύκονο

 6. 15/05 11:39

  Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας- Θράκης: Αναβάθμιση της εφαρμογής της διαδρομής της Αρχαίας Εγνατίας Οδού

 7. 15/05 11:37

  To στοίχημα της Γαλλίας για την υπεράκτια αιολική ενέργεια

 8. 15/05 11:34

  ΥΠΑ: Οι νέες αεροπορικές οδηγίες για επιβάτες πτήσεων εξωτερικού

 9. 15/05 11:28

  ΣΥΡΙΖΑ: Ανοίγει ο Τουρισμός, κλείνουν την Νυμφαία!

 10. 15/05 11:21

  ΥΠΑ: Οδηγίες προς επιβάτες για πτήσεις στα νησιά μας

 11. 15/05 11:17

  “Στην Πάρο ανοίγουμε πανιά!”

 12. 14/05 17:50

  Πάνω από 40 κρουαζιερόπλοια στα ελληνικά ύδατα φέτος - Συνεδρίαση της Εθνικής Συντονιστικής Επιτροπής

 13. 14/05 17:36

  X. Θεοχάρης: Η Ελλάδα δείχνει και στις υπόλοιπες χώρες τον δρόμο του ανοίγματος του Τουρισμού 

 14. 14/05 17:34

  Δυναμική παρουσία της Ρόδου στο workshop «Καλωσήρθατε στην Ελλάδα -Benvenuti in Grecia» 

 15. 14/05 17:28

  Δ. Φραγκάκης: Η Ελλάδα είναι εν δυνάμει τουριστικός προορισμός για όλο το χρόνο

 16. 14/05 15:48

  ΦΕΚ: Χρηστικές πληροφορίες για το τι ισχύει σε τουριστικές δραστηριότητες

 17. 14/05 15:03

  Τι προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο για τα συνέδρια

 18. 14/05 14:14

  Ελληνικό το καλύτερο all-in ξενοδοχείο στον κόσμο - Δεκάδες άλλες διακρίσεις της Tripadvisor σε ελληνικά ξενοδοχεία για το 2021

 19. 14/05 14:07

  Πρόταση για το Σαββατοκύριακο: 48 ώρες στην Εύβοια

 20. 14/05 14:06

  Η ήσυχη και άγνωστη παραλία της Αττικής

 21. 14/05 13:29

  Άνοιξαν σήμερα οι επισκέψεις γκρουπ σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους - Τι προβλέπει η απόφαση

 22. 14/05 12:34

  Η TUI ξεκινά τη καλοκαιρινή σεζόν στην Ελλάδα – Σήμερα η πρώτη πτήση από τη Γερμανία

 23. 14/05 12:29

  Γ. Ρέτσος: Αναμένουμε 7 πτήσεις καθημερινά από τις ΗΠΑ στην Αθήνα, νούμερο αυξημένο σε σχέση με το 2019

 24. 14/05 12:22

  Περιοδεία στην Κρήτη Βασιλικού - Αρκουμανέα

 25. 14/05 11:54

  20th Athens Technopolis Jazz Festival: Έρχεται το πρώτο live φεστιβάλ του φετινού καλοκαιριού

 26. 14/05 11:53

  Έρχονται οι Αξιολογητές Μελετών Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων

 27. 14/05 11:45

  Στ. Αρναουτάκης: Σήμερα ο τόπος μας γυρίζει σελίδα. Η Κρήτη κάνει το πρώτο καθοριστικό βήμα | video: «Κοιτάξτε μας στα μάτια»

 28. 14/05 11:13

  «Hotel Kitchen: Εδώ το φαγητό έχει αξία» | Τα ξενοδοχεία στην Ελλάδα μπορούν να μειώσουν τη σπατάλη τροφίμων

 29. 14/05 10:39

  Ε.Ξ. Θεσσαλονίκης: Ικανοποίηση για την αποδοχή του αιτήματος για το άνοιγμα των Ευζώνων

 30. 14/05 10:32

  Συμφωνία |Ταξιδιωτικός διάδρομος μεταξύ Ελλάδας και Αραβικών Εμιράτων για τα εμβολιασμένα άτομα

 31. 14/05 10:19

  Παπαθανάσης: Πρόγραμμα ύψους 425 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση του τουρισμού

 32. 14/05 09:53

  Ενισχύσεις για νέο ξενοδοχείο και εκσυγχρονισμό ξενοδοχείου σε Πάργα και Χανιά

 33. 14/05 09:52

  Αποφάσεις για νέα ξενοδοχεία σε Λήμνο και Νέα Ηρακλείτσα

 34. 14/05 09:51

  Άδειες για νέες τουριστικές κατοικίες σε Ζάκυνθο, Λευκάδα και για ενοικιαζόμενα δωμάτια σε Πάλαιρο

 35. 14/05 09:49

  Δήμος Καλαβρύτων: Aπαλλαγή των επιχειρήσεων από το ανταποδοτικό τέλος καθαριότητας και φωτισμού

 36. 14/05 09:48

  Ισπανία - Αena: Oι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων θα συνεχίσουν να είναι χαμηλές έως το 2026

 37. 14/05 09:10

  Η Selected Hideaways ενισχύει το χαρτοφυλάκιό της

 38. 13/05 20:38

  Ο οίκος Fitch αναμένει 7% ανάπτυξη το 2022 στην Ελλάδα

 39. 13/05 20:10

  Χάρης Θεοχάρης: Τείχος ασφαλείας με πέντε διαφορετικές ζώνες άμυνας

 40. 13/05 20:02

  Στουρνάρας: Η κλιματική αλλαγή είναι η μεγαλύτερη αποτυχία μας

 41. 13/05 19:55

  Πρωθυπουργός τoυ Μαυροβουνίου: Στόχος φέτος είναι το 26% των τουριστικών εσόδων του 2019

 42. 13/05 19:51

  Πέτσας: "H πανδημία υποχωρεί και η αισιοδοξία επιστρέφει"

 43. 13/05 19:46

  Νίκος Παπαθανάσης | Οι 4 βασικοί πυλώνες του Ταμείου Ανάκαμψης

 44. 13/05 19:42

  Μέσα στον Ιούνιο έρχεται το νέο ΕΣΠΑ

 45. 13/05 19:14

  Πότε ανοίγουν καζίνο, γυμναστήρια, εμπορικές εκθέσεις...

 46. 13/05 19:01

  Συμφωνία Ελλάδας – Σερβίας για την αμοιβαία αναγνώριση των ψηφιακών πιστοποιητικών εμβολιασμού

 47. 13/05 18:40

  Η πώληση των εισιτηρίων του Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου ξεκινά στις 14 Μαΐου

 48. 13/05 18:18

  Covid-19: Θεραπεύεται η παροσμία;

 49. 13/05 18:08

  To Ταμείο Ανάκαμψης θα είναι ένα διαφανές πρόγραμμα τόνωσης των επενδύσεων στην Ελλάδα

 50. 13/05 18:05

  Η ΑΑΔΕ εξοπλίζεται άμεσα με 5.000 laptop για τους επιτόπιους ελέγχους

 51. 13/05 17:19

  Η Eurobank προσφέρει δωρεάν σε πελάτες της 65.000 αεροπορικά εισιτήρια της Aegean

 52. 13/05 16:32

  Η Ισπανία στοχεύει φέτος να ανακτήσει το 50% των τουριστών του 2019

 53. 13/05 15:58

  Επανέναρξη προγράμματος της TUI Cruises στην Ελλάδα

 54. 13/05 15:52

  TUI: Η ζήτηση μετατοπίζεται στις χειμερινές διακοπές

 55. 13/05 15:40

  Από τις 11 έως 19 Σεπτεμβρίου η 85η ΔΕΘ με τιμώμενη Χώρα την Ελλάδα

 56. 13/05 15:37

  ΕΤΑΔ: Στοχεύουμε σε αειφόρες επενδύσεις και είμαστε δεκτικοί σε προτάσεις επενδυτών από όλες τις αγορές

 57. 13/05 14:36

  On The Beach: Σταματούν όλες οι πωλήσεις διακοπών μέχρι και τον Αύγουστο λόγω "υπερβολικής αβεβαιότητας"

 58. 13/05 14:18

  Springer Reisen: Εβδομαδιαίες πτήσεις προς Πάρο, Σκιάθο και Νάξο από το Γκρατς

 59. 13/05 13:54

  Αφίξεις 15 διεθνών πτήσεων με το «καλημέρα» στο άνοιγμα του τουρισμού για το Ν. Αιγαίο

 60. 13/05 13:47

  Η British Airways δοκιμάζει τεστ που βγάζει αποτελέσματα σε 25 δευτερόλεπτα

 61. 13/05 13:22

  Αυτή είναι η νέα διαφημιστική καμπάνια της Ισπανίας

 62. 13/05 12:50

  Η Google στη μάχη για την τουριστική ανάκαμψη στην Ευρώπη – Συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ταξιδιών

 63. 13/05 12:28

  Επαναλειτουργία των ξενοδοχείων της Caldera Collection

 64. 13/05 12:24

  "Διπλοκρατήσεις" των Βρετανών για διακοπές στο εξωτερικό και στο εσωτερικό - Φόβοι μαζικών last minute ακυρώσεων

 65. 13/05 12:02

  Μόλις το 11% των Βρετανών πιστεύουν ότι θα κάνουν διακοπές στο εξωτερικό το 2021

 66. 13/05 11:36

  Ρόδος: «Ποδαρικό» στη σεζόν σήμερα με πτήσεις από το Ισραήλ

 67. 13/05 10:52

  Γερμανία: Η κυβέρνηση διευκολύνει τα ταξίδια στην Ευρώπη- Πιστοποιητικά εμβολιασμού και τεστ αντί καραντίνας

 68. 13/05 10:27

  Προβολή της Μήλου σε βρετανικά μέσα ενημέρωσης

 69. 13/05 10:16

  Ανοίγουν τις επόμενες ημέρες ανανεωμένα τα ξενοδοχεία του Metaxa Hospitality Group

 70. 13/05 10:00

  HAPCO: Να ανακοινωθούν άμεσα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τα συνέδρια

 71. 13/05 09:57

  Wyndham Hotels & Resorts: 50 και πλέον νέα ξενοδοχεία για το brand το α’ τρίμηνο του 2021

 72. 13/05 09:55

  Επιχορηγήσεις για 2 νέα ξενοδοχεία 5 αστέρων στη Μύκονο

 73. 13/05 09:54

  Άδειες για νέες τουριστικές κατοικίες σε Μεσσηνία και Ζάκυνθο

 74. 13/05 09:52

  Δωρεάν διαδρομές Uber και Lyft στα εμβολιαστικά κέντρα των ΗΠΑ

 75. 13/05 09:49

  Βέλγιο: Πακέτο μέτρων στήριξης για τη βιομηχανία φιλοξενίας ύψους 835 εκατ. ευρώ

 76. 12/05 23:09

  Στήριξη των ξεναγών από το Τμήμα Τουρισμού ΣΥΡΙΖΑ

 77. 12/05 19:00

  Ποιοι περιορισμοί αίρονται- πώς θα γίνονται οι υπερτοπικές μετακινήσεις στα νησιά

 78. 12/05 18:32

  Κομισιόν: Βελτιωμένες προβλέψεις για την ελληνική οικονομία το 2021 και 2022

 79. 12/05 18:28

  Πράσινο φως για το Ελληνικό τις επόμενες τρεις εβδομάδες από το Υπουργείο Οικονομικών

 80. 12/05 18:20

  Ε.Ξ. Θεσσαλονικης και Thessaloniki Convention Bureau: Επιτακτική ανάγκη η επανεκκίνηση της συνεδριακής δραστηριότητας

 81. 12/05 17:41

  Οι δέκα σημαντικότερες αλλαγές που φέρνει το νομοσχέδιο για την "προστασία της εργασίας"

 82. 12/05 14:58

  Κατερίνα Νοτοπούλου | Η κυβέρνηση να ακούσει την κραυγή αγωνίας των Ξεναγών

 83. 12/05 14:41

  Σχεδιάζοντας μια βιώσιμη πόλη

 84. 12/05 14:28

  Ανοίγει τις πύλες του στις 28 Μαΐου το ανανεωμένο ELIVI SKIATHOS

 85. 12/05 14:23

  Αισιοδοξία ότι σύντομα η Ελλάδα θα είναι στην πράσινη λίστα του Ηνωμένου Βασιλείου

 86. 12/05 13:33

  Μ.Κόνσολας: Το άνοιγμα του τουρισμού δεν είναι εύκολη υπόθεση - Χρειάζεται σχεδιασμός και προετοιμασία

 87. 12/05 13:25

  Δίκτυο πεζοπορικών διαδρομών του Δήμου Καντάνου - Σελίνου με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης

 88. 12/05 13:23

  Ά. Γκερέκου: Η ελληνική θάλασσα είναι ένα απέραντο μουσείο

 89. 12/05 13:07

  TUI | Ζημιές 1,3 δισ.ευρώ στο εξάμηνο- Προσδοκίες για κερδοφόρο θερινό τρίμηνο

 90. 12/05 13:00

  Οι Βαλεαρίδες Νήσοι αναπτύσσουν πακέτο ασφαλείας για καλοκαιρινές διακοπές

 91. 12/05 12:49

  Η RAI προβάλλει την Πάρο και τη Σαντορίνη σε εκατομμύρια Ιταλούς τηλεθεατές

 92. 12/05 12:24

  Ολιγωρία Βρυξελλών για το πράσινο πιστοποιητικό

 93. 12/05 12:12

  Tripadvisor: Αυτά είναι τα 25 καλύτερα ελληνικά ξενοδοχεία για το 2021

 94. 12/05 12:02

  Tripadvisor: Δύο ελληνικά ξενοδοχεία στα 10 καλύτερα στον κόσμο για το 2021

 95. 12/05 11:25

  Ομοσπονδία "Κυκλος": Παραμένουν οι περυσινές οδηγίες για τις τουριστικές επιχειρήσεις στην ιστοσελίδα του ΕΟΔΥ

 96. 12/05 11:20

  TUI για κόκκινους και πορτοκαλί προορισμούς: Πότε γίνεται ακύρωση και πότε αλλαγή κράτησης

 97. 12/05 11:04

  Πού ποντάρει η Ισπανία για να ανοίξει τα ταξίδια των Βρετανών από τις 20 Μαΐου

 98. 12/05 11:03

  Το ελληνικό χωριό που το αποκαλούσαν «Μικρή Κωνσταντινούπολη»

 99. 12/05 11:00

  Η σούπερ παραλία για τους λάτρεις της περιπέτειας

 100. 12/05 10:57

  Γερμανία: Σε απόγνωση ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων δωματίων