ΞΕΕ: O CapsuleT εμπλουτίζει τις δράσεις του με στόχο την εξωστρέφεια

Α Decrease font Enlarge font
ΞΕΕ: O CapsuleT εμπλουτίζει τις δράσεις του με στόχο την εξωστρέφεια

Το πλάνο δράσεών του για το 2021, με γνώμονα την υποστήριξη startup εταιρειών και την ουσιαστική δικτύωσή τους με φορείς και οργανισμούς εντός και εκτός συνόρων Ελλάδος, ανακοίνωσε η ομάδα του CapsuleT Travel & Hospitality Accelerator –του πρώτου επιταχυντή νεοφυών επιχειρήσεων στο χώρο του τουρισμού που δημιουργήθηκε από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος- σε διαδικτυακή εκδήλωση μέσω Facebook το απόγευμα της Τετάρτης, 3 Μαρτίου 2021. Η Διευθύντρια του CapsuleT, κα Κατερίνα Σαριδάκη, προχώρησε σε ένα σύντομο απολογισμό των μέχρι τώρα πεπραγμένων κατά τη διετή λειτουργία του επιταχυντή. Επισημαίνεται ότι στη διαδικτυακή εκδήλωση σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος του Ξ.Ε.Ε., κος Αλέξανδρος Βασιλικός.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η ευρωβουλευτής, Πρόεδρος της Επιτροπής για το Μέλλον της Επιστήμης και της Τεχνολογίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (STOA), όπως επίσης και του Κέντρου Τεχνητής Νοημοσύνης κα Εύα Καϊλή, προχώρησε σε ομιλία με κεντρικό θέμα: «Τεχνολογία και Τουρισμός: Ευκαιρίες και προκλήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, νέες ανάγκες ταξιδιωτών και τάσεις τεχνολογικών λύσεων για τον ευρύτερο κλάδο». Startup ομάδες, δημοσιογράφοι, στρατηγικοί συνεργάτες, εκπρόσωποι ηγετικών εταιρειών του τουρισμού και άλλοι ενδιαφερόμενοι που παρακολούθησαν την εκδήλωση, είχαν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα τόσο για τις τρέχουσες εξελίξεις-τάσεις στην αγορά, όσο και για τα νέα προγράμματα του επιταχυντή.

Σύντομος απολογισμός των δράσεων του CapsuleT

Όπως σημείωσε η Διευθύντρια του CapsuleT, από το Σεπτέμβριο του 2019 έως και τον περασμένο Δεκέμβριο, έλαβαν χώρα 3 κύκλοι Επιτάχυνσης διάρκειας 3 μηνών ο καθένας, 1 διαγωνισμός «Πλατφόρμα Ιδεών» (“Idea Platform”), συνολικά 46 εβδομάδες προγράμματος, 250 ώρες εκπαίδευσης, 45 ώρες καθοδήγησης από τις επιτροπές του CapsuleT και πάνω από 250 ώρες εξειδικευμένης καθοδήγησης από μέντορες/εκπροσώπους ηγετικών εταιρειών του τουριστικού τομέα. Ακόμη, πραγματοποιήθηκαν 47 θεματικά εργαστήρια σε επιχειρηματικά και ψηφιακά εργαλεία, 16 εκδηλώσεις, 31 on-site visits σε τουριστικές εταιρείες και 4 συμμετοχές σε κλαδικές εκθέσεις. Επιπλέον, με την ευκαιρία της εκδήλωσης, η κα Σαριδάκη δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει θερμά τους 35 χορηγούς-στρατηγικούς συνεργάτες και άλλους υποστηρικτές μέλη του Ξ.Ε.Ε., καθώς και τους 95 μέντορες-κριτές και 47 ομιλητές που συνέπραξαν και υποστήριξαν ενεργά το έργο του CapsuleT.

Αναφορικά με τον αντίκτυπο όλων των παραπάνω δράσεων, 36 startup εταιρείες, με 81 ιδρυτικά μέλη, έλαβαν μέσω του CapsuleT την πολύτιμη στήριξη που χρειάζονταν για να αναπτύξουν περαιτέρω το προϊόν/υπηρεσία τους. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως οι παραπάνω εταιρείες προχώρησαν σε συνολικά 18 pivots –χάρη στη συμβουλευτική καθοδήγηση από μέντορες του προγράμματος– 157 πιλοτικά προγράμματα με συνεργαζόμενους τουριστικούς ομίλους/εταιρείες, ενώ πρόσθεσαν στις επιχειρηματικές «αποσκευές» τους 521 νέους πελάτες και 211 νέες συνεργασίες, καλωσορίζοντας παράλληλα 40 νέους συμβούλους στις ομάδες τους.

Νέες δράσεις και προγράμματα με στόχο την εξωστρέφεια και την ανταλλαγή τεχνογνωσίας

Η κα Σαριδάκη στη διάρκεια της εκδήλωσης, υπογράμμισε πως παρά τις τρέχουσες δυσμενείς συνθήκες, η ομάδα του επιταχυντή δεν εφησυχάζει και με την πολύτιμη συνδρομή και υποστήριξη του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, θα εξακολουθήσει να στηρίζει ενεργά και ουσιαστικά νεοφυείς επιχειρήσεις του τουρισμού, μέσω της δρομολόγησης μάλιστα νέων προγραμμάτων –πέραν του Προγράμματος Επιτάχυνσης και της Πλατφόρμας Ιδεών– που «έρχονται» να λειτουργήσουν συμπληρωματικά για την ενίσχυση της εξωστρέφειας και την ανταλλαγή τεχνογνωσίας.

Προς αυτή την κατεύθυνση, όπως ανακοινώθηκε άλλωστε και προ ολίγων ημερών, ο ΕΟΤ και το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος επικύρωσαν τη συνεργασία τους ενόψει της προσεχούς έκθεσης ITB Berlin, με στόχο την ισχυροποίηση της παρουσίας της Ελλάδας στη διεθνή τουριστική αγορά. Ως εκ τούτου, τόσο ο CapsuleT όσο και 20 ελληνικές startups του τουρισμού –που έχουν αναδειχθεί νικήτριες των προγραμμάτων του επιταχυντή ή ανήκουν στην κοινότητα των συνεργατών του– θα λάβουν μέρος στη διαδικτυακή διεθνή έκθεση του Βερολίνου με σκοπό να παρουσιάσουν τα προϊόντα/υπηρεσίες τους και να διευρύνουν το δίκτυο συνεργασιών τους. Ο ΕΟΤ θα φιλοξενήσει στο ψηφιακό περίπτερό του τις 20 startups, προσφέροντάς τους θέση συνεκθετών.

Στην κατεύθυνση δημιουργίας νέων προγραμμάτων εξωστρέφειας και περαιτέρω ενίσχυσης του ελληνικού travel tech οικοσυστήματος, ο CapsuleT προχωρά επίσης στη δρομολόγηση ενός διεθνούς bootcamp διάρκειας 3 εβδομάδων τον προσεχή Ιούνιο (“CapsuleT International Bootcamp”). Σκοπός του νέου αυτού προγράμματος είναι η προσέλκυση startup εταιρειών από άλλους ευρωπαϊκούς επιταχυντές –ή και μεμονωμένων συμμετοχών– και η διασύνδεσή τους με ελληνικές startups για την ανταλλαγή ιδεών/τεχνογνωσίας. Το πρόγραμμα θα δώσει ουσιαστικά την ευκαιρία στις συμμετέχουσες ομάδες να αξιοποιήσουν την ελληνική αγορά σαν test market, ενώ θα παρέχει ένα σύνολο δράσεων, μεταξύ των οποίων θα είναι τα θεματικά εργαστήρια με εκπροσώπους του χώρου, τα on-site visits σε ηγετικές εταιρείες του τουρισμού, οι συνεδρίες mentoring, η δυνατότητα επαφής με ελληνικές startup εταιρείες και funds, κ.ά.

Επιπροσθέτως, εντός του 2021, ο CapsuleT δρομολογεί και ένα πρόγραμμα ανταλλαγής startup ομάδων (“Exchange Visits Program”), με βασικό μέλημα τη συνεργασία με πρεσβείες και άλλους ευρωπαϊκούς επιταχυντές νεοφυών επιχειρήσεων για την προώθηση/συμμετοχή ελληνικών τουριστικών startups στις αγορές τους και αντιστρόφως. Απώτερος στόχος του νέου αυτού προγράμματος είναι η δημιουργία ενός ανοιχτού διαύλου επικοινωνίας, η ανταλλαγή γνώσης μεταξύ των χωρών, όπως επίσης φυσικά και η διασύνδεση startup εταιρειών. Οι ομάδες του εξωτερικού που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα θα μπορούν έτσι, μέσω σύντομων επισκέψεων στη χώρα μας να διερευνήσουν την ελληνική αγορά, να κάνουν νέες επαφές και να δουν πώς λειτουργεί το ελληνικό οικοσύστημα. Αντιστοίχως και οι ελληνικές startup αποστολές, θα μπορούν να επισκέπτονται χώρες και επιταχυντές στο εξωτερικό με σκοπό την διερεύνηση νέων συνεργασιών και επέκτασή τους σε νέες αγορές. Σημειώνεται πως το Exchange Visits Program θα είναι ανοιχτό μέσα στην χρονιά, με δυνατότητα διοργάνωσης τέτοιων αποστολών σε διάφορες χρονικές φάσεις.

 

Συνεχίζονται και εμπλουτίζονται τα εγχώρια προγράμματα

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί από την ομάδα του επιταχυντή, είναι σε εξέλιξη από τις 25 Φεβρουαρίου η υποβολή αιτήσεων για την 2η κατά σειρά Πλατφόρμα Ιδεών (“Idea Platform”) που θα λάβει χώρα διαδικτυακά από τις 6 μέχρι τις 22 Απριλίου 2021.

Τέλος, με βάση τη σχετική αξιολόγηση που πραγματοποιήθηκε από τις ομάδες που εντάχθηκαν στους 3 προηγούμενους κύκλους του Προγράμματος Επιτάχυνσης και με στόχο τόσο την ενίσχυση του περιεχομένου, όσο και την ακόμα πιο αποτελεσματική διεξαγωγή του προγράμματος, η ομάδα του επιταχυντή ανακοινώνει πως το Πρόγραμμα Επιτάχυνσης θα υλοποιείται πλέον με τη μορφή ενός κύκλου το χρόνο, 5μηνου σε διάρκεια. Έτσι, ο επόμενος –4ος κατά σειρά– κύκλος επιτάχυνσης θα λάβει χώρα από το Σεπτέμβριο του 2021 μέχρι το Φεβρουάριο του 2022, εμπλουτισμένος με περισσότερα θεματικά εργαστήρια και επισκέψεις, συμμετοχές σε εκθέσεις καθώς και περισσότερες ώρες συμβουλευτικής καθοδήγησης. Επισημαίνεται πως η υποβολή αιτήσεων από ενδιαφερόμενες ομάδες για τον 4ο κύκλο θα ξεκινήσει στα τέλη Μαΐου και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Ιουνίου του 2021, σε ακριβή ημερομηνία που θα ανακοινωθεί κατά το επόμενο χρονικό διάστημα.

Μείνετε συντονισμένοι και ακολουθήστε τα social media του CapsuleT, προκειμένου να ενημερώνεστε έγκαιρα σχετικά με οτιδήποτε νεότερο για τις προσεχείς δράσεις και τις νέες συνεργασίες του επιταχυντή.

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

COVID-19
 1. 12/04 17:20

  TUI: Πτήσεις προς Κρήτη, Ρόδο και Κω από τη Βασιλεία και από το Saarbrücken της Γερμανίας

 2. 12/04 16:11

  Έρευνα: Οι εμβολιασμοί είναι το κλειδί για την κανονικότητα στα ταξίδια

 3. 12/04 16:01

  Γερμανικά δημοσιεύματα για τις διακοπές στην Ελλάδα

 4. 12/04 14:35

  Δημόσια διαβούλευση για τη βιώσιμη αστική ανάπτυξη στην Κρήτη 

 5. 12/04 14:30

  Στη Ρόδο σήμερα οι 189 Ολλανδοί τουρίστες για δοκιμαστικές COVID Free διακοπές

 6. 12/04 14:10

  Η Grecian Air Seaplanes ξεκινά τις πρώτες πτήσεις με υδροπλάνα στην Ελλάδα

 7. 12/04 13:52

  Πρόταση Κόνσολα για την εξόφληση των επιταγών που έχει ανασταλεί η πληρωμή τους

 8. 12/04 13:45

  ΕΤΑΔ: Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής προτάσεων για την αξιοποίηση της Ζώνης ΙΙΙ στο Ολυμπιακό Κέντρο Φαλήρου

 9. 12/04 13:39

  ΙΑΤΑ: Μείωση 74,7% στη ζήτηση πτήσεων το Φεβρουάριο του 2021 έναντι του 2019

 10. 12/04 13:07

  Aegean: 5,2 εκατ. επιβάτες και €228 εκατ. ζημιές το 2020

 11. 12/04 13:01

  Σύνδεσμος Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος: Συστάθηκε σε σώμα το ΔΣ

 12. 12/04 12:38

  Το χωριό του Μοριά που σε κάνει να νομίζεις ότι είσαι σε νησί

 13. 12/04 12:37

  Οι άγριοι και απρόσιτοι καταρράκτες του Γράμμου σχεδόν στα 2.500 μέτρα

 14. 12/04 12:36

  Έρευνα Booking.com: Αισιοδοξία για «έκρηξη» στον παγκόσμιο τουρισμό – Ποιές μορφές διακοπών ευνοούνται

 15. 12/04 12:20

  Κραυγή αγωνίας από τον εκθεσιακό κλάδο - Παραμένει κλειστός από τον Μάρτιο του 2020 με ζημιές 200 εκατ. ευρώ

 16. 12/04 12:14

  TUI: Το Ρωσικό εμβόλιο θα επιταχύνει τους εμβολιασμούς στην Ευρώπη

 17. 12/04 12:14

  Η Fosun Tourism Group επαναλειτουργεί φέτος τα ξενοδοχεία Casa Cook και Cook’s Club στην Ελλάδα

 18. 12/04 11:25

  Συνεργασία στον τουρισμό Invel Real Estate, PRODEA Investments και YODA Group - Εξαγορά ξενοδοχείων στην Κύπρο

 19. 12/04 08:38

  Επιχορηγήσεις για εκσυγχρονισμό ξενοδοχείων στο Ρέθυμνο

 20. 12/04 08:35

  Δύο νέα διεθνή αεροδρόμια θα αποκτήσει η Σερβία

 21. 12/04 08:34

  Ουκρανία: Σχέδιο παραχώρησης δύο αεροδρομίων το 2022

 22. 12/04 08:30

  Αποφάσεις για δύο πλωτές εξέδρες μπροστά από ξενοδοχεία στο Πόρτο Χέλι και Σύβοτα

 23. 12/04 00:52

  Γερμανία: «Βουτιά» στις κρατήσεις για το καλοκαίρι | -76% σε σχέση με την αντίστοιχη εποχή του 2020!

 24. 12/04 00:47

  Πότε και πώς θα επιστρέψουν τα επαγγελματικά ταξίδια

 25. 12/04 00:31

  ΥΠΑ: Επιτρέπονται μόνο οι ουσιώδεις μετακινήσεις στις πτήσεις εσωτερικού

 26. 11/04 09:15

  Ιατρικός τουρισμός: Το παράδειγμα της Κόστα Ρίκα

 27. 11/04 09:12

  Ισπανία: Στα τέλη του 2022 η επιστροφή της οικονομίας στα προ της πανδημίας επίπεδα

 28. 11/04 09:10

  Και η Πολωνία μέσω ΗΠΑ στην κούρσα για παρασκευή εμβολίου κατά του κορωνοϊού

 29. 11/04 09:05

  To ψηφιακό πράσινο πιστοποιητικό- Του Γιώργου Βερνίκου

 30. 10/04 20:41

  Η Alitalia φεύγει, η Ita έρχεται

 31. 10/04 20:27

  Ο μυθικός ποταμός που οδηγούσε στο σκοτεινό βασίλειο του Άδη

 32. 10/04 20:23

  Έτσι είναι σήμερα το κτήριο που γεννήθηκε ο πρίγκιπας Φίλιππος στην Κέρκυρα

 33. 10/04 09:15

  Air Serbia: Πτήσεις τσάρτερ σε ελληνικά νησιά το καλοκαίρι

 34. 10/04 09:10

  Δήμος Αθηναίων: Πράσινο φως στον Όμιλο Fattal για την ανακατασκευή του πρώην ξενοδοχείου Εσπέρια

 35. 10/04 09:05

  Η Ισπανία άρει τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς για το παγκόσμιο συνέδριο Mobile World Congress

 36. 09/04 23:03

  Όλυμπος, Λιτόχωρο, Θεσσαλονίκη, Νιγρίτα πρωταγωνιστούν στο «Pekin Express»

 37. 09/04 13:35

  Απεβίωσε ο ιδρυτής του Ομίλου Γελασάκη, Δημήτρης Γελασάκης

 38. 09/04 13:33

  Η Jet2 ακυρώνει τα προγράμματα πτήσεων και διακοπών έως τις 23 Ιουνίου

 39. 09/04 12:55

  Βρετανία | Οι αερομεταφορείς αντιδρούν στο σχέδιο της κυβέρνησης: "Μόνο οι πλούσιοι θα μπορούν να ταξιδεύουν στο εξωτερικό"

 40. 09/04 11:59

  Silversea Cruises: 10ήμερες κρουαζιέρες σε ελληνικά νησιά, Κύπρο και Ισραήλ

 41. 09/04 11:47

  Διαδικτυακά φέτος το παγκρήτιο φόρουμ προώθησης κρητικών προϊόντων στα ξενοδοχεία και σούπερ μάρκετ

 42. 09/04 11:45

  Το μικροσκοπικό ελληνικό νησάκι με το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό

 43. 09/04 11:43

  Το ελληνικό χωριό που έχει έναν από τους ομορφότερους πεζόδρομους του κόσμου

 44. 09/04 11:31

  Τουρισμός 2021: Το 95% των πολιτών έτοιμοι να ταξιδέψουν μόλις αρθούν οι απαγορεύσεις – Τι πιστεύουν για τεστ, καραντίνα και εμβόλια

 45. 09/04 10:59

  Αναμνήσεις από το γεύμα της Grecotel στη Χίλαρι Κλίντον

 46. 09/04 10:52

  Ιταλία: Από Ιούνιο ξεκινά η τουριστική σεζόν

 47. 09/04 10:40

  Σέριφος: Σε πολιτιστικό κέντρο μετατρέπεται το πρώην διοικητήριο μεταλλείων

 48. 09/04 10:36

  Επιχορηγήσεις για εκσυγχρονισμό ξενοδοχείων σε Ρέθυμνο και Ηράκλειο

 49. 09/04 10:34

  Πώς θα σωθεί το αεροδρόμιο Charleroi στις Βρυξέλλες 

 50. 09/04 10:29

  Το σχέδιο Θεοχάρη για την επανεκκίνηση του τουρισμού υιοθέτησε η Παγκόσμια Επιτροπή Διαχείρισης Κρίσεων του ΠΟΤ

 51. 09/04 10:27

  Διαγωνισμός Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού για την επιτάχυνση της αγροτικής ανάπτυξης μέσω του τουρισμού

 52. 09/04 10:17

  ΚΕΔΕ: Ψηφιακό συμπόσιο με θέμα και τον τουρισμό ως μοχλό ανάπτυξης

 53. 09/04 10:12

  Μήλος, Πάρος και Τήνος κερδίζουν την αγορά κρουαζιέρας το καλοκαίρι, σύμφωνα με το Virtuoso

 54. 09/04 10:08

  Eπίσκεψη της υφυπουργού Τουρισμού Σοφίας Ζαχαράκη στη Θεσσαλονίκη

 55. 09/04 10:02

  Celestyal Cruises: «Μυθικό Αρχιπέλαγος», νέα κρουαζιέρα 7 διανυκτερεύσεων

 56. 08/04 20:07

  «Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός 2021»: 1.800.000 ευρώ για 70 προτάσεις

 57. 08/04 17:11

  Η FedHATTA χαιρετίζει την Απόφαση για επιδότηση των επιχειρήσεων με τουριστικά λεωφορεία

 58. 08/04 16:47

  Παγκόσμιος τουρισμός: Ιούλιο ή Σεπτέμβριο η ανάκαμψη – Τα δύο σενάρια του ΠΟΤ

 59. 08/04 15:34

  Υπ. Τουρισμού: KYA για την έκτακτη οικονομική ενίσχυση των τουριστικών λεωφορείων

 60. 08/04 15:28

  Περιφέρεια Κρήτης: Επιμορφωτικό πρόγραμμα στους εργαζομένους για την προφύλαξη από τον SARS-CoV-2

 61. 08/04 15:11

  Όμιλος ΑΝT1: Πράσινο φως για νέο 5όροφο κτίριο στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας

 62. 08/04 14:33

  Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Δωδεκανήσου: Παρουσίαση Υγειονομικών Πρωτοκόλλων για τουριστικά καταλύματα

 63. 08/04 14:00

  Διαδικτυακή παρουσίαση της τουριστικής καμπάνιας «This is Arcadia»

 64. 08/04 13:28

  Seabourn: Πολυτελείς κρουαζιέρες στα ελληνικά νησιά από τις 3 Ιουλίου

 65. 08/04 12:25

  Δικαστική απόφαση δικαιώνει ταξιδιώτες που ζητούν αποζημίωση για τους περιορισμούς στο ξενοδοχείο

 66. 08/04 12:13

  Η Αθήνα ανοίγει την όρεξη για διακοπές

 67. 08/04 12:10

  Αυτό είναι το μεγαλύτερο σε μήκος ποτάμι της Ελλάδας

 68. 08/04 12:07

  Ο δρόμος της Αθήνας που κάποτε είχε υπαίθριους οδοντίατρους

 69. 08/04 11:57

  Santikos Collection και Airotel Group ενώνουν τις δυνάμεις τους δημιουργώντας την Capital H

 70. 08/04 11:54

  Γερμανία: 2.000 ξενοδόχοι κατά της Booking.com - Κατέθεσαν αγωγή για τη ρήτρα "καλύτερης τιμής"

 71. 08/04 11:15

  Ά. Γκερέκου: Η Ελλάδα ιδανικός προορισμός για επενδύσεις στον τουρισμό

 72. 08/04 11:12

  Καταβάλλεται την Παρασκευή η αποζημίωση ειδικού σκοπού

 73. 08/04 11:01

  Τουρισμός, ακτοπλοΐα και μικρές επιχειρήσεις στο επίκεντρο των προτάσεων του Μ. Κόνσολα για το Ταμείο Ανάκαμψης

 74. 08/04 10:54

  ΣΥΡΙΖΑ: "Ξεπουλάνε με διαδικασίες fast track τη διάσημη παραλία του Ναυαγίου στην Ζάκυνθο"

 75. 08/04 10:42

  Αν δεν γίνει η χώρα «πράσινη» δεν θα έρθει τουρίστας

 76. 08/04 10:15

  Τράπεζα της Ελλάδας: Oι πτωχεύσεις ένας από τους μεγαλύτερους κινδύνους για την ελληνική οικονομία μετά την πανδημία

 77. 08/04 10:14

  Επιχορηγήσεις για εκσυγχρονισμό ξενοδοχείων στα Χανιά

 78. 08/04 10:12

  Ο Δήμος απέρριψε αίτημα της Ένωσης Ξενοδόχων Κορινθίας για απαλλαγή από το ενιαίο ανταποδοτικό τέλος

 79. 08/04 10:02

  Κ.Νοτοπούλου: Οι εργαζόμενοι με μονομερή αναστολή σύμβασης πρέπει να επιστρέψουν το 40% της μείωσης του ενοικίου

 80. 08/04 09:57

  Δήμος Δυτικής Αχαΐας: Διαγωνισμός για τη δημιουργία κέντρου τουριστικής πληροφόρησης

 81. 08/04 09:54

  Τράπεζα της Ελλάδας: O ελληνικός τουρισμός έχασε μερίδιο το 2020 στην αγορά της Μεσογείου -Πλέον ωφελημένη η Ιταλία

 82. 07/04 16:46

  Amadeus: 9 στους 10 ταξιδιώτες υπέρ του διαβατηρίου εμβολιασμού αλλά με ανησυχίες για την ασφάλεια δεδομένων

 83. 07/04 15:57

  To Navarino Hills υποδέχεται για πρώτη φορά το Messinia PRO-AM 2021

 84. 07/04 15:48

  148 δισ. λίρες στοίχισε η πανδημία στη βρετανική οικονομία το 2020 

 85. 07/04 14:32

  Travel Trade Athens (19 και 20 Απριλίου) με 60 εκπροσώπους ξένων τουριστικών γραφείων

 86. 07/04 14:09

  This is Athens & Partners: Νέα καμπάνια για τουρίστες από την κεντρική & δυτική Ευρώπη | "Love Letters from Athens" (6 video)

 87. 07/04 13:49

  Ολλανδία: Σε πτώχευση το μεγαλύτερο δίκτυο τουριστικών γραφείων 

 88. 07/04 13:33

  Η DER Touristik πωλεί την αεροπορική εταιρία Novair

 89. 07/04 13:31

  Παγκόσμια Ημέρα Υγείας | Ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ μοιράζει σε επισκέπτες του και νοσηλευομένους Safety Kit από την MasterFold

 90. 07/04 13:21

  Κινδυνεύουν με κατάρρευση οι διακοπές των Βρετανών αυτό το καλοκαίρι; Το μεγάλο «αγκάθι» των διαβατηρίων

 91. 07/04 12:54

  Μείωση 10 προστίμων για τους παράνομους χώρους ανεξέλεγκτης διάθεσης αποβλήτων πέτυχε το Υπ. Περιβάλλοντος & Ενέργειας

 92. 07/04 12:52

  Οι ΗΠΑ αποκλείουν τα διαβατήρια εμβολιασμού

 93. 07/04 12:30

  Pegasus Airlines: Νέα θερινά δρομολόγια Αθήνα - Κωνσταντινούπολη

 94. 07/04 12:22

  Απάτη με τα τεστ στη Μαγιόρκα: Γερμανός γιατρός εξέδιδε ψευδώς αρνητικά πιστοποιητικά τεστ στους τουρίστες

 95. 07/04 12:19

  ΕΤΑΔ: Ηλεκτρονικοί διαγωνισμοί για τη μακροχρόνια μίσθωση δύο εκτάσεων στην παραλία Καλλιθέας Πιερίας

 96. 07/04 11:40

  Δ. Καλαΐτζιδάκης: Ευοίωνες προβλέψεις με μεγαλύτερη δυναμική στα τέλη της σεζόν

 97. 07/04 11:27

  Norwegian: Κρουαζιέρες στην Ελλάδα από 25 Ιουλίου 

 98. 07/04 11:18

  Η άγνωστη γωνιά της Ελλάδας με το απόλυτο μυστικό ομορφιάς

 99. 07/04 11:17

  Το χωριό των Κυκλάδων που ξεχωρίζει γιατί έχει κάτι από Κρήτη

 100. 07/04 11:11

  ETC: Θερινές διακοπές θέλει το 56% των Ευρωπαίων