Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου: Στο πρόσωπο των εργαζομένων τιμήθηκε ξανά ο τουρισμός

Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου: Στο πρόσωπο των εργαζομένων τιμήθηκε ξανά ο τουρισμός

Το φιλότιμο, η υπευθυνότητα, η ακεραιότητα, η εμπειρία, οι αρχές, η πρόοδος, ο αλληλοσεβασμός αποτελούν τους πυλώνες του τουριστικού προϊόντος και όλοι μαζί τιμήθηκαν σήμερα Πέμπτη 28 Ιουλίου από την Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου όπως αυτοί εκφράζονται μέσα από το πρόσωπο των παλαιότερων ξενοδοχοϋπαλλήλων έξι μονάδων του νησιού.

Πρόκειται για την δεύτερη τελετή βράβευσης των πιο παλιών εργαζομένων στα ξενοδοχεία – μέλη της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου. Τα τιμώμενα πρόσωπα και οι ίδιοι οι ξενοδόχοι βρέθηκαν μαζί στο ίδιο τραπέζι, συζήτησαν, αντάλλαξαν απόψεις, θυμήθηκαν στιγμές από τα παλιά και στη συνέχεια έλαβαν από το προεδρείο της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου τη βράβευση για τα χρόνια της υπηρεσίας τους στο τουριστικό προϊόν.

Όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της «ραχοκοκαλιάς» αναγνωρίσθηκαν και τιμήθηκαν όπως τους έπρεπε στα πρόσωπα των βραβευθέντων. Μάλιστα, η μία από τις τιμώμενες κυρίες προσήλθε στα γραφεία της Ε.Ξ.Ρ, έχοντας ετοιμάσει ένα λόγο τον οποίο και εκφώνησε ενώπιον όλων.

Αναλυτικά, τα πρόσωπα που βραβεύθηκαν, ο λόγος που εκφώνησαν και η δήλωση που έκαναν, έχουν ως ακολούθως:

Άννα Ταμπουρά, 27 χρόνια στο «Kresten Palace»

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη μεγάλη τιμή που μας κάνατε σήμερα. 28 χρόνια στο Kresten Palace, δεύτερο σπίτι μου, κοντά σε εξαιρετικούς εργοδότες, στον κ. Στάθη και στην οικογένειά του. Δίπλα τους μεγάλωσα τα παιδιά μου, τα σπούδασα, τα πάντρεψα κι έγινα γιαγιά. Πάντα δίπλα μου, στα εύκολα και στα δύσκολα της ζωής, η πόρτα τους ήταν πάντα ανοιχτή για όλους. Ξεκίνησα Β’ σερβιτόρα, έγινα Α’ και τώρα είμαι υπεύθυνη εστιατορίου. Μπορεί να έφυγε ο κ. Στάθης, αλλά τη θέση του πήρε ο γιος του κ. Γιώργος. Εξαιρετικός εργοδότης και πάνω από όλα πολύ καλός άνθρωπος. Είναι στα δύσκολα και στα εύκολα πάντα δίπλα σου, σε ό,τι χρειαστεί το προσωπικό του.

Η εστιατορική τέχνη είναι πολύ όμορφο επάγγελμα, φτάνει να αγαπάς αυτό που κάνεις. Ζούμε σ’ ένα όμορφο νησί που ασχολείται με τον τουρισμό. Η ευγένεια και το χαμόγελο είναι το δώρο που κάνει τον πελάτη να νιώσει ότι βρίσκεται στο σπίτι του, να νιώσει πως ό,τι χρειαστεί είμαστε εδώ γι’ αυτό. Η πληρωμή του εργαζομένου είναι να φύγει ο πελάτης  και να ξανάρθει τον Σεπτέμβρη με ανοιχτές αγκάλες. Στη δουλειά μας υπάρχουν εύκολες και δύσκολες στιγμές, όμορφες και άσχημες. Θα σας δώσω μια συμβουλή: Πρέπει να προσπαθούμε να κάνουμε τη δουλειά μας σωστά και υπεύθυνα και θα ‘ρθει η μέρα που οι κόποι σου δεν πήγαν χαμένοι· όπως και οι δικοί μου. Ανέλαβε την εταιρεία ο κ. Γιώργος Κρεστενίτης κι ένα πρωί με φωνάζει στο γραφείο και μου λέει: Κα. Άννα, σ’ ευχαριστώ πολύ, δούλεψες αρκετά για εμάς κι ήρθε η ώρα να σου το ανταποδώσω. Θα κάθεσαι στο σπίτι να ξεκουραστείς κι εγώ θα σε πληρώνω κανονικά. Όποτε θέλεις να περνάς να λες μια καλησπέρα στους πελάτες. Θα ήταν αγένεια να μην το αναφέρω, για να ακούσουν οι νέοι ότι όταν προσπαθούν να δώσουν ό,τι καλύτερο στη δουλειά τους, έρχεται η ώρα που θα βρεθεί στο δρόμο τους ένας κ. Γιώργος Κρεστενίτης. Ένα μεγάλο ευχαριστώ κι ένα μεγάλο σ’ αγαπώ κ. Γιώργο. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Άγγελο Κουφαλάκη που στηρίζει όλους μας».

Παρών στη βράβευση ήταν ο ξενοδόχος Γιώργος Κρεστενίτης.

Γεωργία Λυριστή, 30 χρόνια στο «Marianna Palace»

«Είμαι 30 χρόνια στο σέρβις, πάντα στο Marianna Palace. Έχω καλούς εργοδότες, με στηρίζουν και τους στηρίζω. Ευχαριστώ πολύ την κα. Σοφία Καντή για όλα αυτά τα χρόνια της συνεργασίας μας. Με ρωτάτε να σας μιλήσω για τις δυσκολίες στη δουλειά μας· υπάρχουν δυσκολίες, άστες αυτές. Δε μένω στις δυσκολίες γιατί αυτές πάντα ξεπερνιούνται. Εγώ κρατάω για μένα τις πιο όμορφες στιγμές. Έρχονται οι επισκέπτες και φωνάζουν «Τζόρτζια… ήρθαμε!!», αυτό είναι το καλύτερο».

Παρών στη βράβευση ήταν ο ξενοδόχος Νίκος Καντής.

Μένη Τσάμπαση, 22 χρόνια στο «Carina City Hotel»

«Είμαι 22 χρόνια στην υποδοχή του ξενοδοχείου Carina και συνολικά 43 χρόνια σε αυτή τη δουλειά. Είναι μια δουλειά που αγαπώ. Πως θα μπορούσε άλλωστε, όλα αυτά τα χρόνια να κάνω κάτι που δεν αγαπώ. Αλίμονο. Αν αγαπάς αυτή την επικοινωνία, την επαφή με τους ανθρώπους αξίζει να μπεις σ’ αυτή τη δουλειά. Θυμάμαι, μια φορά περπατούσα σε μια πλατεία στο Γκέτεμποργκ και από το πλήθος ακούω μια φωνή: ‘Γεια σου κυρία Καρίνα, γεια σου Ρόδος’. Ήταν ένας από τους επισκέπτες μας. Με είδε και με αναγνώρισε αμέσως. Με φώναξε με το όνομα του ξενοδοχείου, ήταν τόσο όμορφη στιγμή και δεν ήταν η μόνη. Δυσκολίες στη δουλειά μας πάντα υπάρχουν και ξεπερνιούνται. Η πείρα είναι πολύτιμος σύμμαχος, η πείρα και η καλή συνεργασία με τους εργοδότες μου τους οποίους κι ευχαριστώ από καρδιάς για όλα αυτά τα χρόνια».

Παρούσα στη βράβευση ήταν η ξενοδόχος Μάριον Γιακουμάκη.

Μαρία Τσώνη, 10 χρόνια στο «Terinikos Apart - Hotel»

«Το ξενοδοχείο μας είναι μικρό. Είναι 20 δωμάτια κι εγώ δουλεύω ως προϊσταμένη ορόφων και ταυτόχρονα καθαρίζω, στηρίζω την κουζίνα, προσφέρω σε όλα τα πόστα. Έτσι είναι τα μικρά ξενοδοχεία, έχουν ιδιαίτερες δυσκολίες, όμως με θέληση όλα γίνονται. Χρειάζεται οργάνωση, εμπειρία για να γίνουν όλα σωστά και να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι. Είμαι τυχερή γιατί βρήκα καλούς εργοδότες και χαίρομαι πολύ γι’ αυτό. Έχω δυο κόρες που υπεραγαπώ. Η μικρή μου έχει ακολουθήσει κι εκείνη ξενοδοχειακό επάγγελμα».

Παρών στη βράβευση, (τηλεφωνικά, λόγω υποχρεώσεων στο ξενοδοχείο) ήταν ο ξενοδόχος Νίκος Σπάρταλης.

Κυριάκος Μαριέττος, 32 χρόνια στο «Sun Beach Resort»

«Είμαι συγκινημένος με τη βράβευση, είναι νομίζω φυσικό επόμενο να νιώθεις έτσι μετά από 32 χρόνια σε αυτή τη δουλειά. Έζησα όλη αυτή τη μετάβαση στο all inclusive και θέλω να επιστρέψει εκείνη η παλιά εποχή. Θα είναι ωφέλιμο για όλους. Δουλεύω στο μπαρ, ξέρω το τι πίνει ο κάθε ένας πελάτης. Με το που τον βλέπω να έρχεται τού ετοιμάζω το ποτό του. Μια φορά ένας καινούριος με ρωτά: ‘Μα γιατί δίνεις σε όλους ποτό και σε εμένα όχι;’ Κι εγώ του λέω: ‘Αρκεί να μου παραγγείλεις μια φορά κι άσε τα υπόλοιπα πάνω μου’. Μου αρέσει όπως χαίρονται κοντά μας, τους κάνω πλάκες και βάζω και τους επισκέπτες στο παιχνίδι. Γελάμε με τις πλάκες. Είμαστε όλοι μια μεγάλη παρέα και έχω φίλους σε όλη την Ευρώπη. Σε δύο χρόνια θα βγω στη σύνταξη».

Παρών στη βράβευση ήταν ο ξενοδόχος Γιάννης Κάτρης.

Παρασκευή Καΐκη, 27 χρόνια στο «Sun Beach ΙΙ Hotel»

«Όταν μπήκα σ’ αυτή τη δουλειά είχα πει ότι θα το κάνω για ένα χρόνο. Συμπλήρωσα 27 χρόνια και είμαι ευτυχισμένη. Είμαι καμαριέρα, δύσκολη δουλειά, ειδικά όταν ξεκίνησαν τα πρωτόκολλα για τον κορονοϊό ήταν όλα τόσο απαιτητικά. Τελικά τα καταφέραμε μια χαρά. Είδαμε ξανά τους παλιούς μας πελάτες και χαρήκαμε πάρα πολύ. Νιώθω ότι οι εργοδότες με σκέφτονται, ότι με σκέφτονται και οι επισκέπτες, γι’ αυτό έμεινα τόσα χρόνια . Το ξενοδοχείο είναι σαν το 2ο σπίτι μας και αυτό νομίζω τα λέει όλα».

Παρών στη βράβευση ήταν ο ξενοδόχος Γιάννης Κάτρης.

Η επόμενη βράβευση θα γίνει την Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2022, στα γραφεία της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου.

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
 1. 25/09 08:08

  Πράσινο φως για αλλαγή χρήσης κτιρίων σε ξενοδοχεία στη Ρόδο και στο Γύθειο

 2. 25/09 08:07

  Άδειες για ανέγερση 2 ξενοδοχείων σε Ανατολική Μάνη και Σύβοτα

 3. 24/09 12:52

  Jet2holidays και Jet2.com | Κλείνουν θέσεις σε μισό εκατομμύριο Βρετανούς τουρίστες το 2023 στην Κρήτη

 4. 24/09 12:43

  Έγκριση για αλλαγή χρήσης κατοικίας σε ξενοδοχειακή μονάδα στην παλιά πόλη του Ναυπλίου

 5. 24/09 12:41

  Άδειες για νέες τουριστικές κατοικίες σε Ρέθυμνο, Άνδρο και Δήμο Αβδήρων

 6. 24/09 12:40

  Β.Κικίλιας | «Κάθε επιπλέον ευρώ που έρχεται από τον τουρισμό είναι πρόσθετη στήριξη στους Έλληνες»

 7. 24/09 12:35

  Η Ε.Ξ. Καλαμάτας χαιρετίζει την αδελφοποίηση της Καλαμάτας με την αμερικανική πόλη Λόουελ

 8. 23/09 17:00

  Επιμελητήριο Ιωαννίνων | Κίνητρα για την προσέλκυση αεροπορικών εταιρειών χαμηλού κόστους στα Ιωάννινα

 9. 23/09 16:19

  Κρήτη | Πληρότητες άνω του 80% στα ξενοδοχεία μέχρι τις 20 Οκτωβρίου

 10. 23/09 16:09

  Ο Vtours «επεκτείνει το καλοκαίρι» με φθινοπωρινές διακοπές στην Κρήτη

 11. 23/09 15:35

  Ενισχύσεις για 5 νέα ξενοδοχεία σε Σίφνο, Σαντορίνη, Κεφαλονιά και Καλαμάτα

 12. 23/09 15:20

  Κικίλιας από Στοκχόλμη: Νέες επενδύσεις και θεματικός τουρισμός για την επέκταση της τουριστικής περιόδου

 13. 23/09 15:16

  Χορηγήθηκε άδεια ίδρυσης υδατοδρομίου στην Κυλλήνη

 14. 23/09 15:12

  ΟΤΘ: Δυο Ιταλίδες στη Θεσσαλονίκη για press trip προβολής σε Ιταλικά ΜΜΕ

 15. 23/09 15:11

  ΓΕΠΟΕΤ | Ζητείται η παρέμβαση των βουλευτών στο σ/ν για την απελευθέρωση των αστικών και υπεραστικών συγκοινωνιών

 16. 23/09 15:06

  ITA Airways: Νέες διηπειρωτικές πτήσεις από Ρώμη για Τόκιο, Μαλέ & Νέο Δελχί

 17. 23/09 15:05

  Μ.Κόνσολας | Στήριξη και ενίσχυση της ζωής και της οικονομικής δραστηριότητας στις ορεινές περιοχές»

 18. 23/09 14:14

  ANIMASYROS 2022: Επίσημη πρώτη για τη 2η τουριστική ταινία κινουμένων σχεδίων του ΕΟΤ

 19. 23/09 13:09

  Οι Ευρωπαίοι παραγωγοί προειδοποιούν για κρίση στις προμήθειες τροφίμων – «Κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί το 2023»

 20. 23/09 12:47

  Wizz Air: Νέες χειμερινές συνδέσεις από την Αθήνα με Τελ Αβίβ και Τίρανα

 21. 23/09 12:41

  Φυσικό αέριο | Στο μέλλον η Ευρώπη θα εξαρτάται από την Αμερική

 22. 23/09 11:55

  Αμερικανικός τουρισμός: Περισσότερες διακοπές στο εξωτερικό σχεδιάζουν οι πλούσιοι για το 2023 – Ποιους προορισμούς προτιμούν

 23. 23/09 11:40

  Η μεγαλύτερη τουριστική επένδυση παγκοσμίως το deal της Sani/Ikos με την GIC

 24. 23/09 11:07

  Ξεκινά τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:00 η 4η φάση του North Evia – Samos Pass

 25. 23/09 10:51

  Το τέρας των συναρμοδιοτήτων "πνίγει" τα ελληνικά τουριστικά γραφεία και τη δυναμική του ελληνικού τουρισμού

 26. 23/09 09:56

  Τουρισμός | Ο Σκανδιναβός tour operator Detur αναστέλλει τις δραστηριότητές του - Έχει πρόγραμμα και προς Κρήτη και Ρόδο

 27. 23/09 09:14

  Η Air France θα εξυπηρετεί 171 προορισμούς από το Παρίσι αυτό το χειμώνα

 28. 23/09 09:11

  Άδειες για 2 νέα ξενοδοχεία σε Αθήνα και Μύκονο

 29. 23/09 09:10

  Περιβαλλοντική έγκριση του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Αττικής 2021-2027

 30. 23/09 09:08

  Στρατηγικό Σχέδιο για την ανάδειξη και ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής της λίμνης Τριχωνίδας

 31. 23/09 09:06

  Έκθεση διαχρονικού-θεματικού αρχαιολογικού μουσείου Αγαθονησίου

 32. 23/09 09:04

  Η νέα επιτροπή τουριστικής ανάπτυξης Πύλου-Νέστορος

 33. 22/09 17:32

  Θεαματική αύξηση των χρηστών της Uber στην Ελλάδα το καλοκαίρι- Ζήτηση για αντισυμβατικούς προορισμούς

 34. 22/09 16:57

  Ξενοδοχεία Αθήνας | Κάτω από το 2019 οι επιδόσεις στο 8μηνο- Αυξημένη μόνο η μέση τιμή δωματίου- Στα ύψη οι ανταγωνιστές

 35. 22/09 15:01

  Ε.Ξ. Πιερίας: Πρωτοβουλίες, δράσεις και συνεργασίες για την προβολή του νομού

 36. 22/09 14:09

  Ε.Ξ. Ρόδου: Σεβασμός και συγκίνηση στη 10η βράβευση ξενοδοχοϋπαλλήλων

 37. 22/09 14:04

  WTTC: Ο τουρισμός μπορεί να αναστρέψει την καταστροφή της φύσης – Τι μπορούν να κάνουν οι επιχειρήσεις

 38. 22/09 13:45

  Επιχειρήσεις: Πόλεμος στην αγορά εργασίας για την αναζήτηση και διατήρηση ταλέντων

 39. 22/09 13:09

  Πρόσληψη ενός ατόμου στο Γραφείο ΕΟΤ Τουρκίας

 40. 22/09 12:48

  Emirates: Η Premium Οικονομική Θέση σε πτήσεις προς πέντε ακόμη πόλεις από τον Δεκέμβριο

 41. 22/09 12:37

  Booking: Τα ταξίδια μας πατούν το κουμπί του άγχους, γι' αυτό θα κάνουμε τις κρατήσεις... παιχνιδάκι

 42. 22/09 12:03

  Η Ελλάδα στον γαστρονομικό Οδηγό Michelin

 43. 22/09 11:47

  Χανιά | Παρουσίαση Jet2holidays & Jet2.com και των σχεδίων τους για την Ελλάδα

 44. 22/09 11:22

  ΣΥΡΙΖΑ | Εκτός δημοσίων Ι.Ε.Κ. για δεύτερη χρονιά η ειδικότητα του συνοδού βουνού

 45. 22/09 09:43

  Ε.Ε. | Η ενίσχυση της αειφορίας είναι ζωτικής σημασίας για τη βιωσιμότητα των ευρωπαϊκών αερομεταφορών

 46. 22/09 09:30

  Η Ε.Ξ. Χανίων για την Ryanair | Είμαστε υπέρ των ανοιχτών αγορών και των ανοιχτών αιθέρων

 47. 22/09 09:10

  Επίγεια και online καζίνο και η κατάσταση της ελληνικής αγοράς

 48. 22/09 09:05

  H GIC γίνεται βασικός μέτοχος του Ομίλου Sani/Ikos- Στα €2,3 δισ. η αξία του Ομίλου

 49. 22/09 08:59

  Άδειες για 2 νέα ξενοδοχεία σε Ρόδο και Σαντορίνη

 50. 22/09 08:58

  Διαγωνισμός µίσθωσης του ξενοδοχείου «Πηλέας» στα Χάνια Πηλίου

 51. 22/09 08:54

  Περιφέρεια Δ.Ελλάδας: Φιλοξενία πληγέντων Γερμανών από την κακοκαιρία στην Ηλεία

 52. 22/09 08:52

  Εκτοξεύθηκαν οι ελληνικές εξαγωγές στην Ισπανία στο επτάμηνο

 53. 22/09 08:50

  Η νέα Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Έδεσσας

 54. 21/09 17:13

  Celestyal | Κρουαζιέρες χωρίς πιστοποιητικά για Covid από τις 2 Μαρτίου 2023

 55. 21/09 16:55

  Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η θητεία του πρώτου Έλληνα Προέδρου της International Society of Limb Salvage (ISOLS)

 56. 21/09 16:53

  DER Touristik: Νέοι στρατηγικοί στόχοι για διευρυμένη παρουσία σε αγορές και προορισμούς

 57. 21/09 15:53

  Β. Κικίλιας από Παρίσι: Αυξημένες κατά 23% φέτος οι αφίξεις από Γαλλία σε σχέση με το 2019

 58. 21/09 15:36

  Το αφεντικό της Trivago προειδοποιεί: Το 2023 η ταξιδιωτική βιομηχανία θα καταρρεύσει

 59. 21/09 14:59

  ΕΟΤ: Fam trip για 16 πρακτορεία του Λουξεμβούργου στην Αθήνα, την Αθηναϊκή Ριβιέρα, το Σούνιο και την Ύδρα

 60. 21/09 14:44

  ΤΑΙΠΕΔ: Αναζήτηση Νομικού Συμβούλου για την αξιοποίηση του ακινήτου στην περιοχή Ιαματικής Πηγής Υπάτης

 61. 21/09 14:13

  Βραχυχρόνιες μισθώσεις: Καλοκαιρινή ανάκαμψη πάνω από τα επίπεδα 2019 στην Ευρώπη – Άλμα ζήτησης για Ελλάδα και Αθήνα

 62. 21/09 14:02

  Ελληνικός τουρισμός 2022 | Ποιες αγορές "έβαλαν πλάτη" για την άνοδο των εισπράξεων και των αφίξεων

 63. 21/09 12:19

  Αμερικανικός τουρισμός: Στους 8 κορυφαίους προορισμούς για το φθινόπωρο η Ελλάδα, αν και είναι η ακριβότερη επιλογή

 64. 21/09 12:09

  Τουρισμός | Οι Αμερικανοί λαχταρούν ξανά την κρουαζιέρα - τo 96,1% σχεδιάζει κρουαζιέρα μέσα στη διετία

 65. 21/09 12:05

  Ξενοδοχεία φιλικά προς την κάνναβη απευθύνονται σε ταξιδιώτες υψηλής ποιότητας

 66. 21/09 11:37

  Ακτοπλοΐα | Η Attica Group απορροφά την ΑΝΕΚ

 67. 21/09 11:10

  Φεστιβάλ | Μέρες Γαστρονομίας στο Ηράκλειο

 68. 21/09 11:05

  TAZ | Η καταπάτηση των ακτών στην Ελλάδα χωρίς συνέπειες

 69. 21/09 10:33

  ICAO | Στο 80% του 2019 η παγκόσμια επιβατική κίνηση το 8μηνο Ιανουαρίου - Αυγούστου 2022

 70. 21/09 00:06

  Άδειες για 2 νέα ξενοδοχεία σε Πειραιά και Χανιά

 71. 21/09 00:05

  Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα: 12 εκατ. τουρίστες το πρώτο εξάμηνο

 72. 21/09 00:05

  Μελέτη για την ανάδειξη της ευρύτερης περιοχής το Αμβρακικού Κόλπου

 73. 20/09 23:17

  Εντυπωσιακό άγαλμα του Ηρακλή βρέθηκε σε ανασκαφική έρευνα στους Φιλίππους

 74. 20/09 22:43

  HAPCO & DES: Οι στόχοι στον Ελληνικό συνεδριακό τουρισμό - 1,7 δισ. ευρώ τα έσοδα το 2022

 75. 20/09 16:05

  Χανιά: Το αναπτυξιακό πλάνο της Ryanair για τον τουρισμό

 76. 20/09 16:01

  "Κανένα ξενοδοχείο δεν θα γλιτώσει από το αυξημένο ενεργειακό κόστος"

 77. 20/09 15:20

  Ενίσχυση για ξενοδοχείο 5 αστέρων στην Αμπελιώνα Μεσσηνίας

 78. 20/09 14:55

  Δήμος Ρόδου | Συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον οι βραβεύσεις φίλων του νησιού

 79. 20/09 14:19

  Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ECTAA στα Χανιά

 80. 20/09 14:12

  Ζαχαράκη | Επανιδρύονται τα δημόσια Ι.Ε.Κ. Τουρισμού σε περιφερειακό επίπεδο

 81. 20/09 13:59

  Delta Vacations: Πλήρης ανάκαμψη και νέοι Ελληνικοί προορισμοί το 2022- Τι ζητούν οι Αμερικανοί από τις διακοπές τους

 82. 20/09 13:27

  Το μέλλον ανήκει στο metaverse: Εικονικοί κόσμοι, Web3 και κρυφονομίσματα – Πώς θα επωφεληθούν οι τουριστικές επιχειρήσεις

 83. 20/09 12:55

  Iσπανικός τουρισμός: Στο 87% των επιπέδων 2019 η ανάκαμψη των αφίξεων τον Αύγουστο - Ποιες αγορές ευθύνονται

 84. 20/09 12:05

  Ελληνικός τουρισμός: Αύξηση των ταξιδιωτικών εισπράξεων τον Ιούλιο έναντι του 2019 | -7% οι αφίξεις

 85. 20/09 11:10

  TUI | Στα επίπεδα του 2019 οι εφετινές κρατήσεις- Ελλάδα, Κανάρια, Βαλεαρίδες και Τουρκία οι top προορισμοί

 86. 20/09 10:27

  Αυστραλία: Ανοιχτά σύνορα για τους Ρώσους τουρίστες

 87. 20/09 10:13

  O EOT χορηγός στο World’s Excellence Gala του FashionTV στην Αθήνα

 88. 20/09 10:10

  Στο Παρίσι και τη Στοκχόλμη ο Βασίλης Κικίλιας

 89. 20/09 09:56

  Ευρωβαρόμετρο για τον αθλητισμό και τη σωματική άσκηση | Το 49 % των Ευρωπαίων αθλείται

 90. 20/09 09:16

  Άποψη| Χωρίς προετοιμασία δεν μπορεί να υπάρξει τουρισμός το χειμώνα στη χώρα μας - Δύσκολο το 2023

 91. 20/09 09:12

  Πράσινο φως για 2 νέα ξενοδοχεία σε Κρήτη και Ρόδο

 92. 20/09 09:11

  Η χωρική οργάνωση της Αμοργού την επόμενη μέρα - Ο ρόλος του τουρισμού

 93. 20/09 09:09

  Συνεργασία του δήμου Λίμνης Πλαστήρα με την Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών

 94. 20/09 09:05

  Οργάνωση και λειτουργία Περιπτέρου τουριστικής πληροφόρησης στο Λουτράκι

 95. 20/09 09:02

  Η νέα Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Πόρου

 96. 20/09 00:05

  Σε ανάκαμψη ο τουρισμός και στη Ρουμανία

 97. 19/09 20:23

  Κυπριακός τουρισμός | Μειωμένες οι αφίξεις έναντι του 2019 στο 8μηνο

 98. 19/09 16:17

  RIU Hotels: 820.000 ευρώ για 29 πρότζεκτ κοινωνικής υπευθυνότητας το 2021

 99. 19/09 15:51

  H Emirates προσφέρει δωρεάν εισιτήρια για το Μουσείο του Μέλλοντος σε όσους ταξιδεύουν στο Ντουμπάι

 100. 19/09 15:08

  Ο βιώσιμος τουρισμός στο επίκεντρο της νέας μεγάλης καμπάνιας του ΕΟΤ