Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου: Στο πρόσωπο των εργαζομένων τιμήθηκε ξανά ο τουρισμός

Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου: Στο πρόσωπο των εργαζομένων τιμήθηκε ξανά ο τουρισμός

Το φιλότιμο, η υπευθυνότητα, η ακεραιότητα, η εμπειρία, οι αρχές, η πρόοδος, ο αλληλοσεβασμός αποτελούν τους πυλώνες του τουριστικού προϊόντος και όλοι μαζί τιμήθηκαν σήμερα Πέμπτη 28 Ιουλίου από την Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου όπως αυτοί εκφράζονται μέσα από το πρόσωπο των παλαιότερων ξενοδοχοϋπαλλήλων έξι μονάδων του νησιού.

Πρόκειται για την δεύτερη τελετή βράβευσης των πιο παλιών εργαζομένων στα ξενοδοχεία – μέλη της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου. Τα τιμώμενα πρόσωπα και οι ίδιοι οι ξενοδόχοι βρέθηκαν μαζί στο ίδιο τραπέζι, συζήτησαν, αντάλλαξαν απόψεις, θυμήθηκαν στιγμές από τα παλιά και στη συνέχεια έλαβαν από το προεδρείο της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου τη βράβευση για τα χρόνια της υπηρεσίας τους στο τουριστικό προϊόν.

Όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της «ραχοκοκαλιάς» αναγνωρίσθηκαν και τιμήθηκαν όπως τους έπρεπε στα πρόσωπα των βραβευθέντων. Μάλιστα, η μία από τις τιμώμενες κυρίες προσήλθε στα γραφεία της Ε.Ξ.Ρ, έχοντας ετοιμάσει ένα λόγο τον οποίο και εκφώνησε ενώπιον όλων.

Αναλυτικά, τα πρόσωπα που βραβεύθηκαν, ο λόγος που εκφώνησαν και η δήλωση που έκαναν, έχουν ως ακολούθως:

Άννα Ταμπουρά, 27 χρόνια στο «Kresten Palace»

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη μεγάλη τιμή που μας κάνατε σήμερα. 28 χρόνια στο Kresten Palace, δεύτερο σπίτι μου, κοντά σε εξαιρετικούς εργοδότες, στον κ. Στάθη και στην οικογένειά του. Δίπλα τους μεγάλωσα τα παιδιά μου, τα σπούδασα, τα πάντρεψα κι έγινα γιαγιά. Πάντα δίπλα μου, στα εύκολα και στα δύσκολα της ζωής, η πόρτα τους ήταν πάντα ανοιχτή για όλους. Ξεκίνησα Β’ σερβιτόρα, έγινα Α’ και τώρα είμαι υπεύθυνη εστιατορίου. Μπορεί να έφυγε ο κ. Στάθης, αλλά τη θέση του πήρε ο γιος του κ. Γιώργος. Εξαιρετικός εργοδότης και πάνω από όλα πολύ καλός άνθρωπος. Είναι στα δύσκολα και στα εύκολα πάντα δίπλα σου, σε ό,τι χρειαστεί το προσωπικό του.

Η εστιατορική τέχνη είναι πολύ όμορφο επάγγελμα, φτάνει να αγαπάς αυτό που κάνεις. Ζούμε σ’ ένα όμορφο νησί που ασχολείται με τον τουρισμό. Η ευγένεια και το χαμόγελο είναι το δώρο που κάνει τον πελάτη να νιώσει ότι βρίσκεται στο σπίτι του, να νιώσει πως ό,τι χρειαστεί είμαστε εδώ γι’ αυτό. Η πληρωμή του εργαζομένου είναι να φύγει ο πελάτης  και να ξανάρθει τον Σεπτέμβρη με ανοιχτές αγκάλες. Στη δουλειά μας υπάρχουν εύκολες και δύσκολες στιγμές, όμορφες και άσχημες. Θα σας δώσω μια συμβουλή: Πρέπει να προσπαθούμε να κάνουμε τη δουλειά μας σωστά και υπεύθυνα και θα ‘ρθει η μέρα που οι κόποι σου δεν πήγαν χαμένοι· όπως και οι δικοί μου. Ανέλαβε την εταιρεία ο κ. Γιώργος Κρεστενίτης κι ένα πρωί με φωνάζει στο γραφείο και μου λέει: Κα. Άννα, σ’ ευχαριστώ πολύ, δούλεψες αρκετά για εμάς κι ήρθε η ώρα να σου το ανταποδώσω. Θα κάθεσαι στο σπίτι να ξεκουραστείς κι εγώ θα σε πληρώνω κανονικά. Όποτε θέλεις να περνάς να λες μια καλησπέρα στους πελάτες. Θα ήταν αγένεια να μην το αναφέρω, για να ακούσουν οι νέοι ότι όταν προσπαθούν να δώσουν ό,τι καλύτερο στη δουλειά τους, έρχεται η ώρα που θα βρεθεί στο δρόμο τους ένας κ. Γιώργος Κρεστενίτης. Ένα μεγάλο ευχαριστώ κι ένα μεγάλο σ’ αγαπώ κ. Γιώργο. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Άγγελο Κουφαλάκη που στηρίζει όλους μας».

Παρών στη βράβευση ήταν ο ξενοδόχος Γιώργος Κρεστενίτης.

Γεωργία Λυριστή, 30 χρόνια στο «Marianna Palace»

«Είμαι 30 χρόνια στο σέρβις, πάντα στο Marianna Palace. Έχω καλούς εργοδότες, με στηρίζουν και τους στηρίζω. Ευχαριστώ πολύ την κα. Σοφία Καντή για όλα αυτά τα χρόνια της συνεργασίας μας. Με ρωτάτε να σας μιλήσω για τις δυσκολίες στη δουλειά μας· υπάρχουν δυσκολίες, άστες αυτές. Δε μένω στις δυσκολίες γιατί αυτές πάντα ξεπερνιούνται. Εγώ κρατάω για μένα τις πιο όμορφες στιγμές. Έρχονται οι επισκέπτες και φωνάζουν «Τζόρτζια… ήρθαμε!!», αυτό είναι το καλύτερο».

Παρών στη βράβευση ήταν ο ξενοδόχος Νίκος Καντής.

Μένη Τσάμπαση, 22 χρόνια στο «Carina City Hotel»

«Είμαι 22 χρόνια στην υποδοχή του ξενοδοχείου Carina και συνολικά 43 χρόνια σε αυτή τη δουλειά. Είναι μια δουλειά που αγαπώ. Πως θα μπορούσε άλλωστε, όλα αυτά τα χρόνια να κάνω κάτι που δεν αγαπώ. Αλίμονο. Αν αγαπάς αυτή την επικοινωνία, την επαφή με τους ανθρώπους αξίζει να μπεις σ’ αυτή τη δουλειά. Θυμάμαι, μια φορά περπατούσα σε μια πλατεία στο Γκέτεμποργκ και από το πλήθος ακούω μια φωνή: ‘Γεια σου κυρία Καρίνα, γεια σου Ρόδος’. Ήταν ένας από τους επισκέπτες μας. Με είδε και με αναγνώρισε αμέσως. Με φώναξε με το όνομα του ξενοδοχείου, ήταν τόσο όμορφη στιγμή και δεν ήταν η μόνη. Δυσκολίες στη δουλειά μας πάντα υπάρχουν και ξεπερνιούνται. Η πείρα είναι πολύτιμος σύμμαχος, η πείρα και η καλή συνεργασία με τους εργοδότες μου τους οποίους κι ευχαριστώ από καρδιάς για όλα αυτά τα χρόνια».

Παρούσα στη βράβευση ήταν η ξενοδόχος Μάριον Γιακουμάκη.

Μαρία Τσώνη, 10 χρόνια στο «Terinikos Apart - Hotel»

«Το ξενοδοχείο μας είναι μικρό. Είναι 20 δωμάτια κι εγώ δουλεύω ως προϊσταμένη ορόφων και ταυτόχρονα καθαρίζω, στηρίζω την κουζίνα, προσφέρω σε όλα τα πόστα. Έτσι είναι τα μικρά ξενοδοχεία, έχουν ιδιαίτερες δυσκολίες, όμως με θέληση όλα γίνονται. Χρειάζεται οργάνωση, εμπειρία για να γίνουν όλα σωστά και να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι. Είμαι τυχερή γιατί βρήκα καλούς εργοδότες και χαίρομαι πολύ γι’ αυτό. Έχω δυο κόρες που υπεραγαπώ. Η μικρή μου έχει ακολουθήσει κι εκείνη ξενοδοχειακό επάγγελμα».

Παρών στη βράβευση, (τηλεφωνικά, λόγω υποχρεώσεων στο ξενοδοχείο) ήταν ο ξενοδόχος Νίκος Σπάρταλης.

Κυριάκος Μαριέττος, 32 χρόνια στο «Sun Beach Resort»

«Είμαι συγκινημένος με τη βράβευση, είναι νομίζω φυσικό επόμενο να νιώθεις έτσι μετά από 32 χρόνια σε αυτή τη δουλειά. Έζησα όλη αυτή τη μετάβαση στο all inclusive και θέλω να επιστρέψει εκείνη η παλιά εποχή. Θα είναι ωφέλιμο για όλους. Δουλεύω στο μπαρ, ξέρω το τι πίνει ο κάθε ένας πελάτης. Με το που τον βλέπω να έρχεται τού ετοιμάζω το ποτό του. Μια φορά ένας καινούριος με ρωτά: ‘Μα γιατί δίνεις σε όλους ποτό και σε εμένα όχι;’ Κι εγώ του λέω: ‘Αρκεί να μου παραγγείλεις μια φορά κι άσε τα υπόλοιπα πάνω μου’. Μου αρέσει όπως χαίρονται κοντά μας, τους κάνω πλάκες και βάζω και τους επισκέπτες στο παιχνίδι. Γελάμε με τις πλάκες. Είμαστε όλοι μια μεγάλη παρέα και έχω φίλους σε όλη την Ευρώπη. Σε δύο χρόνια θα βγω στη σύνταξη».

Παρών στη βράβευση ήταν ο ξενοδόχος Γιάννης Κάτρης.

Παρασκευή Καΐκη, 27 χρόνια στο «Sun Beach ΙΙ Hotel»

«Όταν μπήκα σ’ αυτή τη δουλειά είχα πει ότι θα το κάνω για ένα χρόνο. Συμπλήρωσα 27 χρόνια και είμαι ευτυχισμένη. Είμαι καμαριέρα, δύσκολη δουλειά, ειδικά όταν ξεκίνησαν τα πρωτόκολλα για τον κορονοϊό ήταν όλα τόσο απαιτητικά. Τελικά τα καταφέραμε μια χαρά. Είδαμε ξανά τους παλιούς μας πελάτες και χαρήκαμε πάρα πολύ. Νιώθω ότι οι εργοδότες με σκέφτονται, ότι με σκέφτονται και οι επισκέπτες, γι’ αυτό έμεινα τόσα χρόνια . Το ξενοδοχείο είναι σαν το 2ο σπίτι μας και αυτό νομίζω τα λέει όλα».

Παρών στη βράβευση ήταν ο ξενοδόχος Γιάννης Κάτρης.

Η επόμενη βράβευση θα γίνει την Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2022, στα γραφεία της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου.

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
 1. 02/06 15:41

  Προβολή της Χαλκιδικής στην Ισπανία

 2. 02/06 14:21

  Ρωσικός τουρισμός: Πακέτα διακοπών στο Ηράκλειο μέσω Αττάλειας προσφέρει ο τουρ οπερέιτορ Pegas

 3. 02/06 13:47

  Τουρκικός τουρισμός: Αυξημένες κατά 27,5% οι αφίξεις το πρώτο τετράμηνο

 4. 02/06 12:36

  Ajul Luxury Hotel: Στη Χαλκιδική άνοιξε το πρώτο ξενοδοχείο Registry Collection της Wyndham στην Ελλάδα (φωτο)

 5. 02/06 12:15

  Δήμος Αθηναίων: Περισσότερα από 175.000 άτομα συμμετείχαν στο 2ο Athens City Festival

 6. 02/06 11:29

  Τουρισμός | Ανακάμπτει η παγκόσμια αεροπορική επιβατική κίνηση - τo "ευρωπαϊκό λάθος", που φοβάται η ΙΑΤΑ

 7. 02/06 11:17

  Υπάρχει τεχνητή νοημοσύνη-δολοφόνος; Σύμφωνα με την αμερικανική αεροπορία, ναι

 8. 02/06 10:54

  Περιφέρεια Θεσσαλίας | Το νέο portal για το Βουνό των Θεών και τις παραολύμπιες περιοχές

 9. 02/06 10:31

  Ισπανικός τουρισμός | Προς νέο ρεκόρ το 2023 - ισχυρές επιδόσεις το α΄4μηνο και τον Απρίλιο

 10. 02/06 10:11

  H TUI ανοίγει την Οχρίδα της Βόρειας Μακεδονίας για τους Βρετανούς τουρίστες

 11. 02/06 09:51

  Έρευνα | 3 στους 4 Έλληνες ακυρώνουν τις δαπάνες διασκέδασης και διακοπών

 12. 02/06 09:26

  O CapsuleT και το ΞΕΕ στήριξαν την διεξαγωγή του EBAN Annual Congress 2023 στη Θεσσαλονίκη

 13. 02/06 09:04

  Το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου μετασχηματίζεται ψηφιακά

 14. 02/06 08:59

  Ταξίδια εξοικείωσης σε Ζάκυνθο, Χαλκιδική και Κρήτη

 15. 02/06 08:57

  Άδειες για γεωτρήσεις σε ξενοδοχεία σε Πάρο και Αντίπαρο

 16. 02/06 08:55

  Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες σε Κέρκυρα και Τραγάνα

 17. 02/06 08:46

  Φυσιολατρικό Διήμερο στα Χάνια Πηλίου

 18. 02/06 08:40

  Σε πλήρη λειτουργία από την 1η Ιουνίου η Ακτή Βουλιαγμένης

 19. 01/06 18:01

  Εορτή «Κατακλυσμού» (Αγ. Πνεύματος) στις παραλιακές πόλεις της Κύπρου, 2- 7 Ioυνίου

 20. 01/06 17:52

  ΕΞΑ-ΑΑ | Για 4η χρονιά η πολιτιστική δράση «Οι Πέτρες Μιλούν»

 21. 01/06 16:05

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ – MICHAEL KLIËN, Οι ονειροπόλοι ΠΕΙΡΑΙΩΣ 260 | 7 έως 9 Ιουνίου

 22. 01/06 15:31

  Παρέμβαση Μητσοτάκη από την Κίσαμο για Λαφονήσι, Μπάλο και Φαλάσαρνα- Προστασία και όχι υπερεκμετάλλευση

 23. 01/06 14:57

  Γκάρι Νόλαν, καθηγητής του Στάνφορντ: «Οι εξωγήινοι ζουν ανάμεσά μας εδώ και δεκαετίες» (βίντεο)

 24. 01/06 14:44

  H Goldman Sachs εξαγόρασε τα ξενοδοχεία Casa Cook και Cook's Club

 25. 01/06 14:41

  Έρευνα | Βάλσαμο για την ψυχή οι διακοπές – Ποιες δραστηριότητες ψυχικής ευεξίας προτιμούν οι σύγχρονοι ταξιδιώτες

 26. 01/06 13:20

  Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ταξιδιών | Στις πρώτες επιλογές των τουριστών από τις μακρινές αγορές η Ελλάδα

 27. 01/06 12:24

  «Ακαθάριστο Εθνικό Προϊόν Ευτυχίας»- To Mπουτάν δείχνει το δρόμο της τουριστικής ανάπτυξης | Webinar του Ο. T. Θεσσαλονίκης

 28. 01/06 12:20

  ΕΟΤ-ΙΜΕΧ 2023: Ο ελληνικός συνεδριακός τουρισμός κερδίζει τη διεθνή αγορά

 29. 01/06 12:16

  Ετοιμάζονται για διακοπές στην Ελλάδα και οι Δανοί – Ποιοι προορισμοί θα «γεμίσουν» και το φθινόπωρο

 30. 01/06 11:55

  Aθλητικές διοργανώσεις του Ιουνίου υπό την αιγίδα του ΕΟΤ

 31. 01/06 11:51

  Booking.com: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν τα ξενοδοχεία για τους επισκέπτες LGBTQ+ το 2023

 32. 01/06 11:49

  Οι δωρεάν σύνδεσμοι κρατήσεων της trivago φέρνουν ταξιδιώτες και ξενοδόχους ένα βήμα πιο κοντά

 33. 01/06 11:14

  Εγκύκλιος: Δυνατότητα έκδοσης και εκτύπωσης των δωρεάν και μειωμένων εισιτηρίων σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

 34. 01/06 11:10

  Ισθμός της Κορίνθου: Δείτε την εντυπωσιακή επαναλειτουργία του από… ψηλά (video)

 35. 01/06 10:31

  Γερμανικός τουρισμός | Alltours: Επανέρχονται οι ευκαιρίες για κρατήσεις το καλοκαίρι- μειώσεις τιμών σε πτήσεις και ξενοδοχεία

 36. 01/06 09:13

  Γιάννης Ρέτσος | Ένα συναρπαστικό ταξίδι 24 χρόνων έκλεισε τον κύκλο του

 37. 01/06 08:48

  Οι 5 πυλώνες, στους οποίους θα επικεντρωθεί το έργο του ΣΕΤΕ

 38. 01/06 08:45

  Πληρωμές επιχορηγήσεων για ξενοδοχειακές επενδύσεις σε Κίμωλο και Κάρπαθο

 39. 01/06 08:44

  Άδειες για γεωτρήσεις σε ξενοδοχεία σε Λήμνο και Σύβοτα

 40. 01/06 08:43

  Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες σε Μήλο και Μύκονο

 41. 01/06 08:41

  Περιβαλλοντική έγκριση του Περιφερειακού Σχεδίου Προσαρμογής στην Κλιματική Αλλαγή Δυτικής Μακεδονίας

 42. 01/06 08:39

  Αγώνες Βουνού Παρθένου Δάσους Παρανεστίου Virgin Forest Trail

 43. 31/05 20:30

  H βιώσιμη ανάπτυξη αποτελεί πλέον κεντρική προτεραιότητα

 44. 31/05 18:01

  Oι Γάλλοι αξιολογούν τα αγροτικά προϊοντα της Κρήτης

 45. 31/05 16:44

  Στους Δελφούς μετά την Ακρόπολη η Ιβάνκα Τραμπ - Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε

 46. 31/05 16:30

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | Νατάσα Τριανταφύλλη, Σχέδιο Μάρσαλ – Α path of perspectives | Πειραιώς 260, 7-10.06

 47. 31/05 15:43

  Νέος πρόεδρος του ΣΕΤΕ ο Γιάννης Παράσχης- Το νέο Δ.Σ.

 48. 31/05 15:18

  Η Ελλάδα αγαπημένος προορισμός των Αυστριακών τουριστών το 2023 – Πώς έχει αλλάξει το ταξιδιωτικό τους προφίλ

 49. 31/05 14:33

  Φ.Καραβίας στη συνέλευση ΣΕΤΕ | Επενδυτικά σχέδια ξενοδοχείων ύψους 600 εκ. ευρώ στο Ταμείο Ανάκαμψης

 50. 31/05 14:29

  O Apollo βραβεύει τα καλύτερα ξενοδοχεία της Σάμου - 1 εκατ. τουρίστες στην Ελλάδα έως το 2026

 51. 31/05 13:47

  Γερμανία | Πιο φθηνές οι διακοπές στην Ελλάδα από τον εσωτερικό τουρισμό το 2023 - 21% φθηνότερα ξενοδοχεία και εστιατόρια

 52. 31/05 12:57

  31η Γενική Συνέλευση ΣΕΤΕ | Γ. Ρέτσος: Να διατηρήσουμε ισχυρό το brand "Ελλάδα"

 53. 31/05 11:37

  Παραλίγο τραγωδία στο Ζάππειο- Κλαδί έπεσε σε τρεις τουρίστες

 54. 31/05 11:33

  Έρχονται τα ξενοδοχεία ύπνου - Η νέα τάση που προσφέρει ξεκούραστες διακοπές με ποιοτικό ύπνο

 55. 31/05 11:02

  Το Domes Aulūs Elounda εντάσσεται στο εμβληματικό brand φιλοξενίας Curio Collection by Hilton

 56. 31/05 10:23

  Κρουαζιέρα | 33.500 επιβάτες στα Χανιά τον Μάιο

 57. 31/05 10:14

  Μεγάλες επενδύσεις σε κρουαζιερόπλοια - 61 νεότευκτα πλοία έως το 2028

 58. 31/05 10:09

  Οι ειδικοί προειδοποιούν: Η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να οδηγήσει σε εξαφάνιση της ανθρωπότητας

 59. 31/05 09:51

  Λιανικό εμπόριο | Τα ψώνια στο φυσικό κατάστημα παραμένουν ζωτικής σημασίας κομμάτι της αγοραστικής εμπειρίας

 60. 31/05 09:32

  Διακοπές στην Ιταλία: ένα διαχρονικό όνειρο για τους Γερμανούς

 61. 31/05 09:18

  Η Χαλκιδική προβάλλεται δυναμικά σε Ιρλανδία, Λετονία και Ολλανδία

 62. 31/05 07:56

  Σημαντικό πλεόνασμα στο εμπόριο υπηρεσιών με τα ΗΑΕ παρουσιάζει η χώρα μας

 63. 31/05 07:05

  Προβολή του τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη Μαδρίτη

 64. 31/05 07:04

  Αντίπαρος: Διακοπή οχλουσών οικοδομικών εργασιών από 15 Ιουλίου

 65. 31/05 07:02

  Στο 3,2% ο ετήσιος ρυθμός πληθωρισμού τον Μάιο στην Ισπανία

 66. 31/05 07:00

  Ο Καναδάς αποτελεί την 3η καλύτερη αγορά για τα ελληνικά κρασιά μετά από τη Γερμανία και τις ΗΠΑ

 67. 30/05 18:13

  Γερμανικός τουρισμός | Ο t.o. Schauinsland αποκτά τις αεροπορικές εταιρείες Sundair και Fly Air 41

 68. 30/05 17:12

  Εννέα εκπρόσωποι Ελληνικών ταξιδιωτικών γραφείων ταξίδεψαν με την Air Serbia στο Βελιγράδι

 69. 30/05 16:08

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | ALEXANDER ZELDIN, Οι εξομολογήσεις | ΠΕΙΡΑΙΩΣ 260 | 23 – 26 Ιουνίου

 70. 30/05 15:57

  ΕΟΤ: Ταξίδι εξοικείωσης στην Κρήτη για προβολή του νησιού στην Ιρλανδική αγορά

 71. 30/05 14:53

  Η Ισπανία κυρίαρχος προορισμός γκολφ στην Ευρώπη

 72. 30/05 14:48

  H Emirates επενδύει 200 εκατ. δολάρια για την ανάπτυξη προηγμένων τεχνολογιών καυσίμων και ενέργειας

 73. 30/05 14:29

  TUI | Aύξηση της χωρητικότητας κατά 20% στην Τουρκία το 2024, μετά από αύξηση 40% φέτος

 74. 30/05 13:51

  Ο αριθμός των deepfake βίντεο στο Διαδίκτυο αυξάνεται κατά 900%

 75. 30/05 13:16

  Ο Έλληνας καθηγητής του Χάρβαρντ που θέλει να καθιερώσει την Ελληνική διατροφή στις ΗΠΑ

 76. 30/05 12:33

  42 φωτογραφίες μάς προσκαλούν να ανακαλύψουμε την ομορφιά στις περιοχές Natura 2000 της χώρα μας

 77. 30/05 12:11

  ΕΟΤ | Στην Κέρκυρα τα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης του Ισραήλ

 78. 30/05 11:47

  Προβληματισμός στη Γερμανία | Η μέση τιμή του ταξιδιού αυξάνεται, αλλά ο αριθμός των επιβατών μειώνεται

 79. 30/05 11:09

  Trip.com: Αυτό είναι το Ελληνικό νησί που έχει ξετρελάνει Ευρωπαίους και Ασιάτες ταξιδιώτες για διακοπές το 2023

 80. 30/05 10:18

  Τουρισμός | Η ακρίβεια συρρικνώνει τις διακοπές των Γάλλων

 81. 30/05 10:06

  Κυπριακός τουρισμός | Έρευνα: Η έλλειψη προσωπικού το σημαντικότερο πρόβλημα για τα 4 και 5 αστέρων ξενοδοχεία

 82. 30/05 09:40

  Ξεκινούν σήμερα οι αιτήσεις για 300.000 επιταγές κοινωνικού τουρισμού της ΔΥΠΑ

 83. 30/05 07:25

  Σε άνοδο οι αφίξεις των Ισπανών τουριστών στην Ελλάδα

 84. 30/05 07:18

  Ιαματικός ο φυσικός πόρος «Νερό Γεώτρησης Ποϊρό στο Ξινό Νερό του Δήμου Αμυνταίου»

 85. 30/05 07:15

  Κέρδη για τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες στη Ρωσία

 86. 30/05 07:09

  Κέρδη για τις τουριστικές επιχειρήσεις, που είναι εισηγμένες στο Χρηματιστήριο της Κύπρου

 87. 30/05 07:06

  Συρρίκνωση της ολλανδικής οικονομίας το πρώτο τρίμηνο

 88. 29/05 15:28

  ΞΕΕ: CapsuleT | Άνοιξαν οι αιτήσεις για ένταξη νέων startups στον τουρισμό

 89. 29/05 15:01

  Νεκρός 26χρονος τουρίστας που χτυπήθηκε από κεραυνό σε παραλία της Ρόδου

 90. 29/05 14:59

  Απίστευτο περιστατικό στην Κάρπαθο: Κατήγγειλαν μάγειρα ότι τηγάνιζε ζωντανά τα ψάρια - Σκληρό βίντεο

 91. 29/05 14:50

  Εντυπωσιακό ρομπότ εξερευνά την υποθαλάσσια περιοχή Σαντορίνης-Αμοργού

 92. 29/05 13:39

  Τι ψάχνουν οι νεαροί Αμερικανοί στις διακοπές τους το 2023 – Εκτόξευση της ζήτησης για Ελλάδα και για... φρέντο εσπρέσο στη Μύκονο!

 93. 29/05 12:21

  Elafonisos Eco Week 2023 με επίτιμο προσκεκλημένο τον Πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό

 94. 29/05 12:16

  Εγκύκλιος: Υποχρεώσεις εργοδοτών για την πρόληψη της θερμικής καταπόνησης των εργαζομένων

 95. 29/05 11:54

  Τρεις στις 10 καλύτερες παραλίες γυμνιστών στον κόσμο είναι Ελληνικές! Δείτε ποιες είναι

 96. 29/05 11:38

  Βρετανικός τουρισμός 2022: Η Ελλάδα τέταρτος δημοφιλέστερος προορισμός στην Ευρώπη

 97. 29/05 11:07

  Ο αειφόρος ελαιώνας της Λέσβου στη σχολή Δημόσιας Υγείας του YALE - H κυκλική οικονομία στο Σίγρι κάνει το γύρο του κόσμου

 98. 29/05 10:22

  Τουρισμός | Τι αφήνουν οι Αμερικανοί τουρίστες στη Βαρκελώνη- η ισορροπία βιωσιμότητας στις μακρινές πτήσεις

 99. 29/05 07:58

  Νέα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα στο Λεβίδι και στην Αρεόπολη και τουριστικές κατοικίες στη Ζάκυνθο

 100. 29/05 07:53

  Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες σε Κέρκυρα και Ζάκυνθο