Πλήθος Αυστραλών και Νεοζηλανδών στη Λήμνο για τα 100 χρόνια από τη Μάχη της Καλλίπολης

Πλήθος Αυστραλών και Νεοζηλανδών στη Λήμνο για τα 100 χρόνια από τη Μάχη της Καλλίπολης

Eκδηλώσεις «Τιμής και Μνήμης για τους Πεσόντες στη Μάχης της Καλλίπολης» που θα πραγματοποιηθούν το τριήμερο 18, 19 και 20 Απριλίου στη Λήμνο περιλαμβάνονται  στο Επιχειρησιακό πρόγραμμα για τον Πολιτισμό της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Να σημειωθεί ότι φέτος συμπληρώνονται 100 χρόνια από τη Μάχη στην Καλλίπολη, , για το λόγο αυτό προγραμματίζονται εκδηλώσεις με τη συμμετοχή των Πρεσβευτών των εμπλεκόμενων χωρών, Ομογενειακών Σωματείων, Αυστραλών πολιτικών, πλοίων του πολεμικού ναυτικού της Αυστραλίας και της Νέα Ζηλανδίας, αλλά και κρουαζιερόπλοια και ιδιωτικά σκάφη, ενώ η Λήμνος αναμένεται να «πλημμυρίσει» από Αυστραλούς και Νεοζηλανδούς επισκέπτες. 

Υπενθυμίζεται ότι η μάχη της Καλλίπολης έγινε κατά τη διάρκεια του Α’ Παγκοσμίου πολέμου, το 1915. Πραγματοποιήθηκε από τους Συμμάχους, και διήρκησε από τον Απρίλιο του 1915 έως και τον Ιανουάριο του 1916. Ο σκοπός της μάχης αυτής ήταν η κατάληψη των στενών των Δαρδανελίων από τους Συμμάχους, και ο πλήρης έλεγχός τους, ώστε να αποδυναμωθεί έτσι η Οθωμανική Αυτοκρατορία και να τεθεί εκτός μάχης.

Το Περιφερειακού Συμβούλιο Βορείου Αιγαίου ενέκρινε την iεράρχηση, τον προγραμματισμό και το καθορισμό του  χρονοδιαγράμματος υλοποίησης του έργου "Επέτειος από τη Μάχη της Καλλίπολης (Λήμνος)" ως εξής:

1. Τέλεση επιμνημόσυνων δεήσεων και κατάθεση στεφάνων με απόδοση τιμών στα συμμαχικά νεκροταφεία του Μούδρου, Πορτιανού καθώς και μνημεία Αιγυπτίων πεσόντων , με συμμετοχή αντιπροσωπειών από Ελλάδα, Αγγλία, Γαλλία, Καναδά, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Αίγυπτο Τουρκία και Ινδία. Οργάνωση των παραπάνω τελετών με ενοικίαση και τεχνική κάλυψη μικρομεγαφωνικών εγκαταστάσεών, αγορά στεφάνων, ορισμός και πληρωμή τελετάρχη για το τριήμερο των εκδηλώσεων, καθώς και ενοικίαση λεωφορείου για την μεταφορά των επισήμων στους χώρους τέλεσης αυτών.

2. Δημιουργία η αγορά λογότυπου και προμήθεια επετειακής αφίσας για την Μάχη της Καλλίπολης.

3. Προμήθεια προσκλήσεων και φακέλων με το λογότυπο της περιφέρειας Β. Αιγαίου καθώς και του λογότυπου των εκδηλώσεων

4. Βιντεοσκόπηση και φωτογράφιση των τριήμερων εκδηλώσεων καθώς και η προμήθεια αυτών για την συγκρότηση ψηφιακού αρχειακού υλικού.

5. Προμήθεια Αναμνηστικών Δώρων στους επίσημους προσκεκλημένους (αγορά βιβλίων με θέμα την Λήμνο, ή άλλου εμβληματικού αναμνηστικού με θέμα την Λήμνο), αγορά αναμνηστικής πλακέτας της εκατονταετίας και προσφορά τους επίσημους προσκεκλημένους καθώς και γενικά στους αρχηγούς των group, τουριστικούς πράκτορες, επισκέπτες ξένων σχολείων,

6. Προμήθεια σημαιών ξένων χωρών για τους χώρους των τελετών σύνολο σημαιών 30 τεμάχια.

7. Αμοιβή 2 Διερμηνέων Αγγλικής Γλώσσας

8. Αμοιβή 1 Διερμηνέων Γαλλικής Γλώσσας

9. Έξοδα μετακίνησης, διαμονής και διατροφής ομιλητών των εκδηλώσεων

10. Οργάνωση έκθεσης φωτογραφικού, αρχειακού υλικού, στολών, ενθυμίων, από τη Μάχη της Καλλίπολης σε συνεργασία με πολιτιστικούς φορείς. Οργάνωση με αγορά η κατασκευή stand, κορνιζών και μπράτσων στήριξης των εκθεμάτων.

11. Δημιουργία ειδικού αφιερώματος στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου & Περιφερειακής Ενότητας Λήμνου (Ελληνικά - Αγγλικά - Γαλλικά) με φωτογραφικό, αρχειακό υλικό, ονόματα πεσόντων, βίντεο τελετών κλπ.

12. Διοργάνωση αγώνα δρόμου, με αφετηρία ένα από τα δυο συμμαχικά νεκροταφεία και κατάλληλη διαδρομή στη νήσο Λήμνο. Διοργάνωση και τέλεση ποδοσφαιρικών αγώνων μεταξύ των ομάδων της Λήμνου, και ενόπλων δυνάμεων ελλήνων και ξένων αντιπροσωπειών. Στον αγώνα δρόμου αυτό θα προσκληθούν να συμμετάσχουν και στρατιωτικοί άλλων χωρών, ώστε να αποκτήσει διεθνή εμβέλεια. Οργάνωση των αθλητικών γεγονότων με αγορά και διάθεση στους αθλητές μπλούζας και σορτς με το λογότυπο των εκδηλώσεων, ενοικίαση παρελκόμενων που θα χρησιμοποιηθούν κατά την διάρκεια των αγώνων αυτών (τραπέζια, καρέκλες, ντουντούκα, γραφική ύλη, νερά κλπ ) καθώς και αγορά κυπέλων με το λογότυπο των αγώνων για τους πρώτους 1,2,3 νικητές ομάδων και μεμονωμένων δρομέων συνολικά 6 κύπελλα και μετάλλια αναμνηστικά για όλους τους συμμετέχοντες, τους κριτές και διαιτητές των αγώνων, μεταφορά κριτών και διαιτητών.

13. Παραχώρηση χώρου, σε συνεργασία περιφέρειας και δήμου Λήμνου για τη δημιουργία μνημείων πεσόντων των συμμάχων στη μάχη της Καλλίπολης, ένα για κάθε χώρα που απώλεσε στράτευμα Αγγλία, Γαλλία, Καναδά, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Αίγυπτο και Ινδία.

14. Διοργάνωση ημερίδας η διεθνούς συνεδρίου για τη Μάχη της Καλλίπολης και το ρόλο της νήσου Λήμνου – παράλληλη προβολή κινηματογραφικού ιστορικού υλικού. Οργάνωση, προμήθεια προσκλήσεων, προγράμματος, αφισών, ενοικίαση μικρομεγαφωνικής εγκατάστασης, μηχανημάτων προβολής οπτικού υλικού, φακέλου και υλικού παρουσίασης στους συνέδρους, γραφική ύλη

15. Πραγματοποίηση αφιερώματος στη ΝΕΡΙΤ και σε τοπικά κανάλια για τη Μάχη της Καλλίπολης.

16. Έκδοση ή αγορά από τη Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου επετειακού λευκώματος, ή αγορά, βιβλίου, ή σημειωματάριου, (με Ελληνικά - Αγγλικά ή και Γαλλικά) με κείμενα, αρχειακό και φωτογραφικό υλικό από φορείς που κατέχουν το υλικό αυτό, από το Πολεμικό Μουσείο, τη ΔΙΣ, το ΥΠΕΞ, ή από ανεξάρτητο εκδότη, συγγραφέα, για τη Μάχη της Καλλίπολης.

17. Επετειακή έκδοση, γραμματοσήμων με θέμα: «Την Μάχης της Καλλίπολης» σε συνεργασία με ΕΛΤΑ.

18. Έκδοση ή αγορά μικρού φυλλαδίου, για την παραχώρηση του σε επισκέπτες των εκδηλώσεων για την μάχη της Καλλίπολης με ιστορικό και φωτογραφικό υλικό της περιόδου 1915 καθώς και η σύγχρονη Λήμνος.

19. Παράθεση γεύματος στους επίσημους καλεσμένους Εκπρόσωποι της Ελληνικής Κυβέρνησης, (Πρέσβεις των χωρών Αυστραλίας, Νέας Ζηλανδίας, Καναδά, Τουρκίας, Βρετανίας, Γαλλίας, Ινδίας, Προξένου της Αυστραλίας στην Ελλάδα, Αρχηγός Ναυτικού της Ελλάδας, Αρχηγός Ναυτικού της Αυστραλίας, Μητροπολίτης Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου, Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Βουλευτές Ν. Λέσβου, Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου Π.Β.Α, Αντιπεριφερειάρχες Βορείου Αιγαίου, Έπαρχος Λήμνου, Δήμαρχος Λήμνου, Ειρηνοδίκης Λήμνου, Περιφερειακοί Σύμβουλοι στρατιωτικοί ακόλουθοι των χωρών, Αμυντικοί Ακόλουθοι της Αυστραλίας στην Ισπανία και Τουρκία, Διοικητές Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας της Λήμνου, Δήμαρχος Αγίου Ευστρατίου, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λήμνου, Αντιδήμαρχοι Λήμνου, οι Προϊστάμενοι Ν.Π.Δ.Δ. και Οργανισμών, Εκπροσώπους Ομογενειακών Οργανώσεων Αυστραλίας, Πρόεδροι Πολιτιστικών και Εθελοντικών Συλλόγων, Πρόεδροι Επιμελητηρίων Λήμνου, Τοπικοί Φορείς της Λήμνου, Ομιλητές Εκδηλώσεων.

20. Πρόσκληση για συμμετοχή τιμητικών αγημάτων από τις συμμετέχουσες στη Μάχη της Καλλίπολης Δυνάμεις της Αντάντ χώρες, στην παρέλαση κατά την απελευθέρωση της Λήμνου.

21. Παραχώρηση κτιρίου του Δημοσίου ή του Δήμου, για την κατασκευή Μουσείου ANZAC από τους Αυστραλούς (απαιτείται συνεργασία με το Δήμο Λήμνου)

22. Αδελφοποίηση Δήμου Λήμνου και Μελβούρνης (απαιτείται συνεργασία με το Δήμο Λήμνου).

23. Έξοδα μετακίνησης, διαμονής και διατροφής ομιλητών των τριών εκδηλώσεων

24. Παράθεση μπουφέ στους τουριστικούς πράκτορες, αρχηγούς των group, επισκέπτες ξένων σχολείων, κατά την διάρκεια του έτους και προσφορά ενημερωτικού και αναμνηστικού υλικού

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
 1. 19/05 16:57

  Αύξηση κατά 40% των τουριστικών ροών από τη Σερβία αυτό το καλοκαίρι

 2. 19/05 16:55

  FTI: Αύξηση του χαρτοφυλακίου στην Ελλάδα κατά 20%, διεύρυνση της σεζόν και “rent a car” στο πακέτο all in

 3. 19/05 16:24

  ΙΝΣΕΤΕ | Πολιτισμός, γαστρονομία και φιλοξενία διατηρούν ψηλά τη φήμη της Ελλάδας και της Αθήνας

 4. 19/05 16:20

  Υπό την αιγίδα του ΕΟΤ σημαντικές διεθνείς πολιτιστικές εκδηλώσεις του Μαΐου

 5. 19/05 16:18

  Η καλύτερη χρονιά όλων των εποχών για το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού

 6. 19/05 16:14

  21 εναλλακτικές προτάσεις δραστηριοτήτων στην Πάρο

 7. 19/05 14:37

  Στην Ελλάδα το βραβείο Natura 2000 για την προστασία χερσαίων εκτάσεων

 8. 19/05 13:50

  Προγραμματικές Συμβάσεις για την αποκατάσταση Εθνικού Θεάτρου Ρόδου και Νεοκλασικού Σχολείου της Μεσαιωνικής Πόλης

 9. 19/05 13:46

  Επιχορήγηση επιχειρήσεων ψυχαγωγίας, εκδηλώσεων, γυμναστηρίων και σχολών χορού: Δεύτερη ευκαιρία για όσους απορρίφθηκαν

 10. 19/05 13:27

  Γιώργος Νταλάρας | Τι να θυμηθώ, τι να ξεχάσω | Αφιέρωμα στον Απόστολο Καλδάρα με την Ελένη Τσαλιγοπούλου

 11. 19/05 13:15

  Νέα συνεργασία της SKY express με τη Delta Air Lines - Διασύνδεση των Αμερικανών με 34 ελληνικούς προορισμούς

 12. 19/05 13:10

  Jan Garbarek Group feat. Trilok Gurtu | Ένας μάστερ της τζαζ στη σκιά της Ακρόπολης

 13. 19/05 12:50

  Dertour: Νέα προσθήκη Ελληνικού ξενοδοχείου στον κατάλογο αειφόρων διακοπών

 14. 19/05 12:35

  WTTC | Ο τουριστικός κλάδος στη Γερμανία θα ξεπεράσει τα επίπεδα του 2019 το 2023

 15. 19/05 12:33

  Συνεργασία ΕΟΤ - Αρχιεπισκοπής για την προώθηση του θρησκευτικού τουρισμού

 16. 19/05 12:30

  900.000 τουρίστες φέτος στην Ελλάδα από τη Σερβία

 17. 19/05 12:12

  DiscoverEU: 35.000 νέοι αποκτούν ταξιδιωτικό πάσο

 18. 19/05 12:12

  Golf Globe: Η Τουρκία επιστρέφει ως ο απόλυτος προορισμός γκολφ

 19. 19/05 12:04

  Γιάννης Χουβαρδάς | Η άλλη πλευρά της Καταιγίδας

 20. 19/05 11:55

  Ισπανία: Ο θρησκευτικός τουρισμός παράγοντας ανάπτυξης

 21. 19/05 11:50

  Έλεγχοι της Οικονομικής Αστυνομίας στη Μύκονο: Παραβάσεις σε ξενοδοχείο και εστιατόρια

 22. 19/05 11:28

  Έκρηξη στην παγκόσμια αγορά κρουαζιέρας την ερχόμενη τετραετία

 23. 19/05 11:17

  Fritz Joussen, CEO της TUI | Δυσεύρετες και ακριβές οι διακοπές αυτό το καλοκαίρι

 24. 19/05 10:54

  Κ. Χατζηδάκης: Αυξάνεται ο προϋπολογισμός του κοινωνικού τουρισμού – Αυστηροί έλεγχοι από το ΣΕΠΕ

 25. 19/05 10:35

  ΕΟΤ: Webinars προβολής της Ελλάδας ως βιώσιμου τουριστικού προορισμού σε ευρωπαϊκές αγορές

 26. 19/05 09:27

  Πληρωμές μέρους επιχορηγήσεων για ξενοδοχειακές επενδύσεις σε Χερσόνησο και Ρέθυμνο

 27. 19/05 09:25

  Γιατί έρχονται τα ολογράμματα στις επαγγελματικές συναντήσεις

 28. 19/05 09:24

  Οι λάτρεις των σπηλαίων γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα των Σπηλαίων και Υπόγειου Κόσμου

 29. 19/05 09:21

  Τι τρομάζει περισσότερο τους Αμερικανούς ταξιδιώτες αυτό το καλοκαίρι

 30. 19/05 09:20

  PADI: Διαγωνισμός Υποβρύχιας Φωτογραφίας

 31. 18/05 20:14

  Κικίλιας | Αυξάνουμε την επιδότηση του κοινωνικού τουρισμού για κάθε δικαιούχο

 32. 18/05 17:07

  Μη υποχρεωτική η μάσκα στα αεροπλάνα, εσωτερικούς χώρους και υπεραστικές συγκοινωνίες

 33. 18/05 16:05

  Οι επαγγελματίες να διαφυλάξουμε το προϊόν μας από κακές πρακτικές

 34. 18/05 15:58

  Χρονιά μάχης για τον τουρισμό, αλλά με συλλογική προσπάθεια θα έχουμε πολύ καλά αποτελέσματα

 35. 18/05 15:42

  Η ανάκαμψη των αφίξεων δεν αντανακλάται με αυτόματο τρόπο στην ανάκαμψη των ταμείων

 36. 18/05 15:17

  1250 επιπλέον αστυνομικοί στα αεροδρόμια και τα νησιά για την τουριστική περίοδο

 37. 18/05 15:05

  Στο Υπ. Πολιτισμού το κτήριο του ΣΙΛΟ από την ΟΛΠ για την ανέγερση του Μουσείου Εναλίων Αρχαιοτήτων

 38. 18/05 14:32

  Γενικό Δικαστήριο της Ε.Ε.: Η γερμανική ενίσχυση για τη διάσωση της Condor είναι συμβατή με το δίκαιο της Ένωσης

 39. 18/05 14:10

  Η Ρόδος μέσα από τον φακό της ιστορίας, στην πόλη Venaria Reale του Τορίνο της Ιταλίας

 40. 18/05 13:55

  ΕΤΑΔ: "Λειτουργούμε ως καταλύτες στην αξιοποίηση των ακινήτων του Ελληνικού Δημοσίου"

 41. 18/05 13:43

  Η Ελαφόνησος παρουσιάζει τη γαστρονομία της

 42. 18/05 13:42

  TUI Αυστρίας: Διευρυμένες συνδέσεις από το Ίνσμπρουκ με Κρήτη, Ρόδο και Κω

 43. 18/05 13:32

  Condor: Πτήσεις non-stop από τη Βιέννη προς Ηράκλειο, Ρόδο και Κω

 44. 18/05 13:26

  ΠΟΤ: Νέο πρόγραμμα ψηφιακών δεξιοτήτων για μικρομεσαίες επιχειρήσεις στον τουρισμό

 45. 18/05 13:15

  Η Smartlynx Airlines γίνεται απαραίτητος συνεργάτης των μεγάλων t.o’s της Γερμανίας

 46. 18/05 12:54

  Τα προγράμματα αγροτικής εστίας 2022 από ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ

 47. 18/05 12:47

  Kοινωνικός Τουρισμός: Κίνητρα για διακοπές στη Σάμο και τη Βόρεια Εύβοια

 48. 18/05 12:32

  ETC: Απελευθέρωση των ταξιδιών προς και εντός Ευρώπης – Πώς πρέπει να λειτουργεί το πιστοποιητικό COVID

 49. 18/05 12:20

  Tourism Awards 2022 για το ξενοδοχείο Aktaion Beach Boutique Hotel & Spa, Μέλος του γκρουπ των εταιρειών LAMWAY- HOTELISING

 50. 18/05 12:06

  Νέα μεγάλη τοιχογραφία για το Λιμάνι της Αίγινας από το Λεωνίδα Γιαννακόπουλο και το We Love Aegina

 51. 18/05 12:02

  Πτήσεις Αργεντινή - Ευρώπη με 1 ευρώ;

 52. 18/05 11:47

  TUI: Προς νέα «ένεση ρευστότητας» για να επιταχυνθεί η αποπληρωμή των κρατικών ενισχύσεων COVID

 53. 18/05 11:46

  Τα Ιόνια Νησιά κέρδισαν τις εντυπώσεις των εκπροσώπων της Γερμανικής αγοράς στο FVW | Travel Talk workshop

 54. 18/05 11:39

  ΓΕΠΟΕΤ | 6 ζωτικής σημασίας μέτρα στήριξης των τουριστικών γραφείων και λεωφορείων το 2022

 55. 18/05 11:30

  Air Europa: Νέα σύνδεση Μαδρίτη – Αθήνα το καλοκαίρι του 2022

 56. 18/05 11:14

  Τι προσφέρει η Travelodge για να βρει προσωπικό σε 700 μόνιμες θέσεις εργασίας στα ξενοδοχεία της

 57. 18/05 10:55

  Το Ισραήλ καταργεί όλους τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς από το ερχόμενο Σάββατο

 58. 18/05 10:00

  Έγκριση επιχορήγησης επενδυτικού σχεδίου για την επέκταση του Porto Sani

 59. 18/05 10:00

  Εγκρίσεις επενδυτικών σχεδίων για 2 ξενοδοχεία σε Λαμία και Λιβαδειά

 60. 18/05 10:00

  Εγκρίσεις επενδυτικών σχεδίων για 2 νέα ξενοδοχεία σε Ιωάννινα και Τζουμέρκα

 61. 18/05 00:38

  Ξεκινούν οι διαδικασίες για την Υποθαλάσσια ζεύξη Λευκάδας

 62. 18/05 00:36

  Γαλλία: Αναιμική ανάπτυξη και ενισχυμένος πληθωρισμός

 63. 17/05 23:32

  Τουρισμός | Η Αθήνα ζει φέτος εποχή Ολυμπιακών Αγώνων - Β.Κικίλιας: Ζητούνται πτήσεις σε ελληνικά αεροδρόμια και τα χαράματα!

 64. 17/05 17:46

  Η Ρόδος εντυπωσίασε τους Γερμανούς τουριστικούς πράκτορες στο ταξίδι γνωριμίας του FTI

 65. 17/05 17:28

  Emirates | Επισκέψεις σε 30 πόλεις, αναζητώντας πλήρωμα καμπίνας - Στις 2 και 3 Ιουνίου οι συνεντεύξεις στην Αθήνα

 66. 17/05 16:10

  Isla Brown Corinthia: Το πρώτο πεντάστερο resort της Brown Hotels στην Ελλάδα ανοίγει τις πύλες του στους Αγίους Θεοδώρους

 67. 17/05 15:56

  ΠΟΕΕΤ: Νέα κλαδική ΣΣΕ για τους εργαζόμενους στα ενοικιαζόμενα δωμάτια - Ποιες είναι οι αυξήσεις

 68. 17/05 15:41

  “Πέφτουν οι μάσκες” στις κρουαζιέρες της TUI Cruises

 69. 17/05 15:11

  Αμερικανικός τουρισμός: 6 στους 10 θα υλοποιήσουν τα σχέδια διακοπών στην Ευρώπη – Ο πόλεμος επηρεάζει την επιλογή προορισμού

 70. 17/05 13:33

  Η Ρόδος εντυπωσίασε τους 20 Γερμανούς τουριστικούς πράκτορες του FTI που επισκέφθηκαν το νησί

 71. 17/05 13:15

  Ryanair: Ισχυρή διψήφια αύξηση στις τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων το καλοκαίρι

 72. 17/05 12:56

  ΕΟΤ: Δυναμική προβολή της ελληνικής γαστρονομίας σε Ρώμη και Μιλάνο

 73. 17/05 12:54

  Η TUI ακύρωσε τις διακοπές στη Σρι Λάνκα

 74. 17/05 12:43

  O Γιάννης Βαρβιτσιώτης δώρισε 63 όπλα-κειμήλια στο Πολεμικό Μουσείο

 75. 17/05 12:11

  Ο DER Touristik θέλει να κάνει την Τουρκία τον δεύτερο πιο περιζήτητο προορισμό του μετά την Ελλάδα

 76. 17/05 11:46

  O FTI αυξάνει την προσφορά διακοπών στα μικρά Ελληνικά νησιά γιατί «η Κρήτη θα γεμίσει»!

 77. 17/05 11:38

  ΕΟΤ: Fam Trip για ανάδειξη των Κυθήρων ως ιδανικού γαστρονομικού προορισμού

 78. 17/05 11:27

  Τροπολογία | Έως 31 Δεκεμβρίου του 2025 το «Τουρισμός για όλους» - Ρυθμίσεις για το Ειδικό Σήμα Λειτουργίας ξενοδοχείων

 79. 17/05 11:04

  SKY express- Royal Jordanian: Σύνδεση της Μ. Ανατολής με 34 ελληνικούς προορισμούς μέσω Αθήνας

 80. 17/05 10:44

  Miray Cruises: Σύντομης διάρκειας κρουαζιέρες σε Τουρκία και Ελλάδα το 2022

 81. 17/05 10:03

  Αρκετές ευρωπαϊκές χώρες εξακολουθούν να απαιτούν μάσκες σε αεροδρόμια και πτήσεις

 82. 17/05 10:00

  Επιχορηγήσεις για 2 ξενοδοχεία σε Ναύπλιο και Οίτυλο

 83. 17/05 09:48

  Ισπανία | Παραμένει μέχρι τις 15 Ιουνίου η απαγόρευση εισόδου στους ανεμβολίαστους ενήλικες

 84. 17/05 09:04

  Βρετανία: Ακριβές πτήσεις, ταλαιπωρία στα αεροδρόμια

 85. 17/05 08:46

  Airbnb: ‘Ιδρυση Συμβουλευτικού Συνασπισμού Εμπιστοσύνης & Ασφάλειας

 86. 17/05 08:44

  Έρευνα GlobalData: Έμφαση στην τοπική γαστρονομία από τους DMOs παγκοσμίως

 87. 17/05 08:42

  U.S. Travel Association: Νέα έρευνα για τις επιπτώσεις των τεστ κορωνοϊού στην ταξιδιωτική ανάκαμψη των ΗΠΑ

 88. 17/05 08:40

  Marriott International: Travel Media Network με την υποστήριξη της Yaho

 89. 17/05 08:34

  Συνάντηση Β. Κικίλια με επτά πρέσβεις για την εξωστρέφεια του ελληνικού τουρισμού

 90. 17/05 03:36

  Νιώθουμε περήφανοι για την πρωτιά της Χαλκιδικής στις Γαλάζιες Σημαίες

 91. 16/05 23:30

  Γαλάζιες σημαίες 2022 | Δεύτερη παγκοσμίως και φέτος η Ελλάδα- πρώτη ξανά η Χαλκιδική

 92. 16/05 17:01

  Τέλος από σήμερα οι μάσκες στις Ευρωπαϊκές πτήσεις αλλά με εξαιρέσεις

 93. 16/05 16:52

  Η παγκόσμια πρωταθλήτρια Simone Biles "νονά" του Celebrity Beyond

 94. 16/05 16:15

  Τουρκικός τουρισμός: Διπλάσια ανάπτυξη από το ρυθμό της Οικονομίας την ερχόμενη 10ετία- Πρωταθλήτρια Ευρώπης στον "ήλιο"

 95. 16/05 15:35

  Κομισιόν | Ο τουρισμός θα ανακάμψει πλήρως και θα στηρίξει την ελληνική οικονομία - Οι εαρινές οικονομικές προβλέψεις

 96. 16/05 15:21

  50ό FVW Workshop Κέρκυρα | Η Ελλάδα στο επίκεντρο της γερμανικής τουριστικής αγοράς

 97. 16/05 14:56

  Ο. Αναστασοπούλου: Η συνεισφορά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στη μεγιστοποίηση των ωφελειών από την τουριστική δραστηριότητα

 98. 16/05 14:32

  Αεροδρόμια: Μόλις κατά 4,1% μειωμένη η επιβατική κίνηση τον Απρίλιο έναντι του 2019

 99. 16/05 14:20

  Πρώην διευθυντικό στέλεχος των TUI και Thomas Cook ο νέος CFO της Condor

 100. 16/05 13:41

  Μύκονος | "Σοκ και δέος" για 2 Βρετανίδες τουρίστριες: Εστιατόριο χρέωσε 600 ευρώ για 2 ποτά και σνακ