Περιφέρεια Θεσσαλίας | Το νέο portal για το Βουνό των Θεών και τις παραολύμπιες περιοχές

Περιφέρεια Θεσσαλίας | Το νέο portal για το Βουνό των Θεών και τις παραολύμπιες περιοχές

Το νέο τουριστικό portal themountolympus.com που χρηματοδότησε η Περιφέρεια Θεσσαλίας μέσω του Αναπτυξιακού Οργανισμού Νομού Λάρισας (μετεξέλιξη της Αναπτυξιακής Εταιρείας- ΑΕΝΟΛ) σε συνεργασία με τους Δήμους Ελασσόνας, Τεμπών και Αγιάς παρουσιάστηκε χθες σε Συνέντευξη Τύπου στο Διοικητήριο της Περιφέρειας στη Λάρισα.

Πρόκειται για μια οργανωμένη, συλλογική προσπάθεια για την ενιαία προβολή του Ολύμπου αλλά και των παραολύμπιων περιοχών, μια ολοκληρωμένη τουριστική και πολιτιστική διαδικτυακή, δίγλωσση πύλη με εκατοντάδες φωτογραφίες, βίντεο, εικονικές περιηγήσεις, διαδρομές και πληροφοριακό υλικό που συνεχώς εμπλουτίζεται και ανανεώνεται. Παράλληλα προβάλλονται τα τοπικά προϊόντα και η γαστρονομία της ευρύτερης περιοχής.

Κώστας Αγοραστός, Περιφερειάρχης Θεσσαλίας:

Σήμερα παρουσιάζουμε το portal για τον Όλυμπο και για τις παραολύμπιες περιοχές. Είναι το αποτέλεσμα μιας συλλογικής δουλειάς που χρηματοδοτήσαμε ώστε ο κάθε ενδιαφερόμενος, πριν επισκεφτεί τον Όλυμπο, να μπορέσει να τον γνωρίσει μέσα από το πόρταλ και μέσα από τα μάτια των ειδικών. Ο καλύτερος τρόπος να πεις κάτι είναι να το κάνεις. Στην Περιφέρεια Θεσσαλίας ακολουθούμε τη μέθοδο των στωικών, αλλάζοντας αυτά που εμείς μπορούμε να ελέγξουμε και κάνοντας αυτά που μπορούμε να κάνουμε, μη περιμένοντας από άλλους. Για αυτό και για την προβολή του Ολύμπου εκτός από το πόρταλ, χρηματοδοτήσαμε το μινι Πλανητάριο ψηφιακής προβολής το οποίο πλέον συντηρούμε και εκσυγχρονίζουμε με νέα χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας, σε συνεργασία με τον ΟΦΥΠΕΚΑ και τον Δήμο Ελασσόνας.

Σε συνεργασία με την Λίνα Μενδώνη και τον ΟΦΥΠΕΚΑ καταθέσαμε φάκελο για την εγγραφή του Ολύμπου στα Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO. Ταυτόχρονα έχουμε συντηρήσει και αναδείξει το σύνολο των ιστορικών, πολιτιστικών και θρησκευτικών μνημείων στις περιοχές της Ελασσόνας, των Τεμπών και της Αγιάς και αναβαθμίσαμε το ορεινό και παραλιακό οδικό δίκτυο για να υπάρχει ασφάλεια στις ανθρώπινες μετακινήσεις. Οι ιαματικές πηγές στο Κόκκινο Νερό, το Κέντρο Πληροφόρησης Τεμπών, Ανοιχτά Θέατρα, πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις, ανάδειξη εκκλησιών και Μοναστηριών, αναβαθμισμένα Κέντρα Υγείας, εναλλακτικές δραστηριότητες στη φύση, περιπατητικά μονοπάτια και ασφαλείς δρόμοι συνθέτουν ένα ολοκληρωμένο σχέδιο ανάδειξης που αφορά τόσο στον Όλυμπο, οι κορυφές του οποίου αποκαλύπτουν το δέος των θεών που τις επέλεξαν για κατοικία τους, όσο και στο σύνολο των παραολύμπιων περιοχών. Με τα έργα μας δίνουμε τη δυνατότητα πλήρους κάλυψης των επιθυμιών των επισκεπτών της περιοχής. Η Θεσσαλία πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια, με άλματα προόδου σε όλα τα επίπεδα και στον τουρισμό».


Νίκος Γάτσας, Δήμαρχος Ελασσόνας:

Για το Δήμο Ελασσόνας, σήμερα είναι μια πολύ σημαντική μέρα. Το νέο portal themountolympus.com ήταν ένα στοίχημα για μας, για το πώς να μπορέσουμε το βουνό που ανήκει στα διοικητικά όρια του δήμου Ελασσόνας να το αναδείξουμε περαιτέρω και μάλιστα όχι μονόπλευρα, αλλά στο σύνολό του. Πραγματικά αισθάνομαι μεγάλη ευγνωμοσύνη προς τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό και τον ευχαριστώ θερμά γιατί μόλις του παρουσιάσαμε το πρότζεκτ, το οποίο βασίζεται σε μία πρόταση του γνωστού φωτογράφου Γιάννη Ζαρζώνη, αμέσως ανταποκρίθηκε και χρηματοδότησε το έργο μέσω της ΑΕΝΟΛ στην οποία είμαστε μέτοχοι η Περιφέρεια και οι άλλοι Δήμοι.

Μπορούμε να συνεργαστούμε πλέον και με το δήμο Τεμπών και με το δήμο Αγιάς ώστε να παρουσιάσουμε και να προβάλλουμε ένα βουνό το οποίο συνδυάζει μυθολογία, ιστορία, πολιτιστική κληρονομιά αλλά και τις περιοχές που είναι ήδη αρκετά αξιοποιημένες όπως τα παράλια του νομού Λάρισας στους δήμους Αγιάς και Τεμπών. Θέλω να τονίσω πόσο σημαντική είναι η συνεργασία όλων μας με την Περιφέρεια και χαιρόμαστε που ο Περιφερειάρχης έχει ένα πολύ συγκεκριμένο σχεδιασμό πάνω στο κομμάτι της τουριστικής αξιοποίησης του τόπου μας, με σημαντικά έργα.

Όπως προανέφερε, υπάρχει μία νέα σημαντική χρηματοδότηση και από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας για το Ψηφιακό Πλανητάριο Ελασσόνας αλλά και για άλλες δράσεις που θα παρουσιαστούν αργότερα. Ευχαριστώ τους συναδέλφους Δημάρχους για τη στήριξη, τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Γιάννη Μπουτίνα και τον πρόεδρο της ΑΕΝΟΛ Λευτέρη Φουρκιώτη για τη συνεργασία και τον φωτογράφο μας, σπουδαίο καλλιτέχνη Γιάννη Ζαρζώνη για την εξαιρετική δουλειά του.

Αντώνης Γκουντάρας, Δήμαρχος Αγιάς:

Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη δουλειά, που με επίκεντρο το βουνό του Ολύμπου, ένα από τα πιο ισχυρά brandname παγκοσμίως, προσπαθεί να αναδείξει τις ομορφιές ενός μεγάλου τμήματος της Θεσσαλίας. Με τη στήριξη της Περιφέρειας καταφέραμε να έχουμε μια εξαιρετική συνεργασία. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους για αυτή τη σπουδαία δουλειά. Συνεχίζουμε την καλή συνεργασία , η οποία μέρα με τη μέρα φέρνει καλύτερα αποτελέσματα.

Γιώργος Μανώλης, Δήμαρχος Τεμπών:

Ο Δήμος μας με την πανέμορφη Κοιλάδα των Τεμπών δεν θα μπορούσε να μη συμμετέχει σε αυτή την εξαιρετική προσπάθεια. Στηρίζουμε την τουριστική ανάπτυξη στην περιοχή, με την βοήθεια της Περιφέρειας και του πρωτοπόρου σε θέματα τουριστικής προβολής Περιφερειάρχη. Η συνεργασία μεταξύ της Περιφέρειας και των Δήμων είναι καθοριστική, ουσιαστική και αποφέρει απτά αποτελέσματα που όλοι τα γνωρίζουμε. Τα πρώτα πλάνα που είδαμε είναι καταπληκτικά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη συνεργασία στον Περιφερειάρχη, τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού, τους συναδέλφους Δημάρχους και τον πρωτεργάτη του portal φωτογράφο Γιάννη Ζαρζώνη.

Λευτέρης Φουρκιώτης, Πρόεδρος ΑΕΝΟΛ:

Ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη και τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού που εμπιστεύτηκαν την ΑΕΝΟΛ και είχαμε κομβικό ρόλο σε αυτή την διαδικασία. Ήρθαμε σε επαφή με τους Δήμους με σκοπό να δημιουργήσουμε το νέο portal. Είναι μια συνολική δουλειά για το Όλυμπο, με πολύ ωραίες φωτογραφίες και διαδρομές, που αναδεικνύει συνολικά το βουνό. Πιστεύω ότι στο επόμενο διάστημα θα γίνουν και άλλα βήματα που έχουν ως στόχευση την προβολή του Ολύμπου. Θεωρώ επίσης ότι και οι άλλοι δήμαρχοι του νομού Λάρισας θα κατανοήσουν ότι το portal και ο Όλυμπος αποτελούν εργαλείο ανάπτυξης και των δικών τους περιοχών.

Γιάννης Ζαρζώνης, φωτογράφος:

Κατάγομαι από την Ελασσόνα, γνωρίζω πολύ καλά τον Όλυμπο και οι περισσότερες φωτογραφίες του portal είναι δικές μου. To 1998 συνεργάστηκα για μια πρώτη έκδοση για τον Όλυμπο και στη συνέχεια ακολούθησαν και άλλες. Συγκεντρώθηκε έτσι ένα τεράστιο, φωτογραφικό κυρίως , υλικό και τα τελευταία χρόνια και βίντεο, τα οποία παρουσιάζονται στο portal. Είναι μια δύσκολη, μεγάλη προσπάθεια που υποστηρίχτηκε από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τους Δήμους και την ΑΕΝΟΛ. Στόχος είναι να παρουσιαστεί ο Όλυμπος όσο το δυνατόν πιο δίκαια και αντικειμενικά, με όλα τα μνημεία , τις διαδρομές και τη γαστρονομία της περιοχής.

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
 1. 23/09 22:15

  Καλλιτεχνική δράση Εκεί που Ζω στη Χίο

 2. 23/09 22:09

  Διεθνές Φεστιβάλ Κινούμενων Σχεδίων Animasyros στη Σύρο

 3. 23/09 22:05

  Mουσική εκδήλωση αφιερωμένη στην ελληνική ιστορία και στη σημασία του Φωτός στη Δήλο

 4. 23/09 12:43

  Καταστροφική η αύξηση του Φόρου Διαμονής - Ναι σε ένα τοπικό "Πράσινο Τέλος" επί του τζίρου

 5. 22/09 17:15

  ΞΕΕ | Το Ελληνικό Πρωινό της Αττικής στο Φεστιβάλ Γαίας Αττικής Νέα Θεσμοφόρια

 6. 22/09 17:10

  «Στοίχημα για εμάς το πρώτο πλωτό αιολικό πάρκο να είναι έτοιμο το 2030»

 7. 22/09 17:05

  Τουρισμός: Ενδυνάμωση της συνεργασίας Ελλάδας-Ταϊλάνδης

 8. 22/09 16:00

  Dusit International: Σε αναζήτηση ξενοδοχείων στην Ευρώπη και τον κόσμο για τα 2 νέα brand Dusit Collection & Devarana

 9. 22/09 15:16

  1,3 εκατ. οι επισκέπτες της Ακρόπολης το α’ 5μηνο – Αύξηση 54,5% στα Μουσεία της χώρας

 10. 22/09 14:51

  Προχωρούν οι διαδικασίες για την ίδρυση του Διαχρονικού Μουσείου Τρικάλων στη Θεσσαλία

 11. 22/09 14:20

  KAYAK: Αυτοί είναι οι Ελληνικοί προορισμοί με τα φθηνότερα πεντάστερα ξενοδοχεία για το φθινόπωρο

 12. 22/09 13:34

  HATTA - FedHATTA: Νέα ψηφιακή έκδοση iGreece για την κρουαζιέρα στην Ελλάδα

 13. 22/09 13:23

  Η Marketing Greece και τα Ikos Resorts αναδεικνύουν την πολιτιστική ταυτότητα της Κέρκυρας

 14. 22/09 13:06

  Κυριαρχία της Booking.com στις online ταξιδιωτικές κριτικές, αλλά χάνει έδαφος από τη Google

 15. 22/09 12:47

  Ανανεωμένη η ΙΤΒ 2024: Αλλαγές στην αισθητική των περιπτέρων – Επιμένει στο κόνσεπτ b2b

 16. 22/09 12:47

  ΕΞΑΑΑ | «Οι Πέτρες Μιλούν 2023» στην Ακαδημία Πλάτωνος

 17. 22/09 12:35

  Ομοσπονδία φοροτεχνικών | Προσοχή: Απάτες εις βάρος πελατών λογιστικών γραφείων

 18. 22/09 12:23

  Επενδύσεις | Σε διαβούλευση η ΣΜΠΕ για το ακίνητο Ακτή και Camping Ποσειδίου Καλάνδρας

 19. 22/09 12:20

  Ευρωκοινοβούλιο: Πρόταση για δωρεάν χειραποσκευή σε όλες τις Ευρωπαϊκές πτήσεις

 20. 22/09 12:07

  Τουρισμός | Η EasyJet προσθέτει τη Σκιάθο στο πρόγραμμα διακοπών στην Ελλάδα το 2024

 21. 22/09 11:22

  Ελληνικός τουρισμός 2023 | Ποιες αγορές πρωτοστάτησαν το 7μηνο - εντυπωσιακές οι επιδόσεις των Αμερικανών

 22. 22/09 11:10

  Accor | Η Julie White Chief Commercial Officer για την Ευρώπη και Β.Αφρική

 23. 22/09 11:03

  Μύκονος | Πολύ υψηλά ποσοστά ικανοποίησης για καταλύματα, εστιατόρια και δραστηριότητες

 24. 22/09 10:54

  Το Four Seasons Astir Palace στην 35η θέση των 50 καλύτερων ξενοδοχείων στον κόσμο

 25. 22/09 10:40

  Ρόδος | Την παρέμβαση των τοπικών βουλευτών ζητούν οι φορείς για τον Φόρο Διαμονής

 26. 22/09 10:34

  Αλιευτικός Τουρισμός | Πρότυπο ανάπτυξης η Ιταλία

 27. 22/09 10:30

  Kοινές δράσεις μεταξύ Υπουργείου Τουρισμού, ΕΟΤ και ΕΣΕΕ για την προβολή των τοπικών αγορών

 28. 21/09 17:13

  Η Selected Hideaways συμμετέχει στην IFTM Διεθνής & Γαλλική αγορά

 29. 21/09 17:05

  Συνάντηση Όλ. Κεφαλογιάννη με τον ειδικό σύμβουλο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας

 30. 21/09 16:13

  Ε.Ξ. Θεσσαλονίκης | Πρόσθετος φόρος διαμονής: νομοθέτηση στο πόδι ή συνειδητή επιλογή;

 31. 21/09 16:10

  ΙΝΣΕΤΕ: 9η Σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων για τον σύγχρονο επαγγελματία του τουρισμού

 32. 21/09 16:04

  Έλενα Ράπτη | Νέο θεσμικό πλαίσιο για τον ιατρικό τουρισμό

 33. 21/09 15:16

  Η Google αυξάνει της λειτουργίες της τεχνητής νοημοσύνης στα ταξίδια

 34. 21/09 14:27

  Απειλή για τον Ελληνικό τουρισμό το «πράσινο» τέλος στα καταλύματα

 35. 21/09 13:42

  Γερμανικός τουρισμός: Κυριαρχία του all inclusive στις διαδικτυακές κρατήσεις διακοπών

 36. 21/09 13:28

  Τουρκικός τουρισμός | Τα ξενοδοχεία στην Αλικαρνασσό μείωσαν τις τιμές και αύξησαν τις πληρότητες

 37. 21/09 12:37

  Τουρισμός | Παρουσίαση ελληνικών προορισμών στην αγορά της Νότιας Αφρικής

 38. 21/09 12:22

  ΠΟΤ | Παγκόσμιο πρότυπο για τη μέτρηση της βιωσιμότητας του τουρισμού

 39. 21/09 12:08

  ΣΔΟΕ: Παράνομες επιχορηγήσεις ύψους 2,6 εκατ. ευρώ σε 3 ξενοδοχεία στην Κω, τη Ρόδο και τα Τρίκαλα

 40. 21/09 11:23

  EasyJet holidays: Για πρώτη φορά επέκταση της σεζόν μέχρι το Νοέμβριο

 41. 21/09 11:11

  Transavia: Νέα καλοκαιρινή σύνδεση με Θεσσαλονίκη από τις Βρυξέλλες το 2024

 42. 21/09 10:54

  Εκατομμύρια άνθρωποι θα εγκαταλείψουν τα σπίτια τους μέχρι το 2050 εξαιτίας της κλιματικής κρίσης

 43. 21/09 10:50

  ΠΟΤ: Ανάκαμψη στο 80% έως 95% των επιπέδων 2019 στον παγκόσμιο τουρισμό το 2023

 44. 21/09 10:40

  Να μην χαθεί η ανταγωνιστικότητα των ξενοδοχείων | Μανώλης Γιαννούλης

 45. 21/09 10:26

  Σε απόγνωση οι ξενοδόχοι της Μαγνησίας

 46. 21/09 10:14

  Βραχυχρόνιες μισθώσεις | Εγκρίθηκαν οι νέοι κανόνες στην ΕΕ- Χαιρετίζει η Airbnb

 47. 21/09 09:53

  Κανονικά σήμερα οι πτήσεις - "Δεμένα" τα πλοία στον Πειραιά

 48. 20/09 17:03

  Διαχείριση Βιοαποβλήτων στα ξενοδοχεία του Δήμου Αθηναίων

 49. 20/09 15:26

  Η Μαγιόρκα θα εντοπίζει τις παράνομες μισθώσεις μέσω του οικολογικού φόρου

 50. 20/09 14:24

  Ένωση Ξενοδοχείων Ηρακλείου | Ζημιογόνα τα περισσότερα ξενοδοχεία - δεν αντέχουν άλλα βάρη!

 51. 20/09 13:41

  Αυτά είναι τα 50 καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο για το 2023 – Ένα είναι Ελληνικό!

 52. 20/09 13:06

  IPK / ITB | Κινεζικός τουρισμός: Ανάκαμψη των εξερχόμενων ταξιδιών το 2024

 53. 20/09 12:41

  «Πολιτισμός - Τουρισμός: Ένα βήμα πιο κοντά» | Συζήτηση από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων και την Marketing Greece

 54. 20/09 12:34

  Cunard: Νέα κρουαζιέρα στα Ελληνικά νησιά το 2025

 55. 20/09 12:29

  Το Ζαγόρι στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO

 56. 20/09 12:17

  Contiki: Νέα προγράμματα διακοπών στην Ελλάδα το 2024 για νέους και LGBTQIA+

 57. 20/09 12:02

  Ελληνικός τουρισμός 2023 | Στα 10,3 δισ. ευρώ οι εισπράξεις το 7μηνο, +13,2% έναντι του 2019

 58. 20/09 11:38

  Ηράκλειο: Υπό την αιγίδα του ΕΟΤ οι «Μέρες Γαστρονομίας 2023

 59. 20/09 11:19

  ΤΑΙΠΕΔ: Ηλεκτρονική δημοπρασία για την πώληση ακινήτων σε Ιεράπετρα και Θεσσαλονίκη

 60. 20/09 10:52

  JG Travel Group | Χειμερινές διακοπές 15, 22 και 29 ημερών σε ελκυστικές τιμές σε Κύπρο και Τουρκία

 61. 20/09 10:49

  Το Skiathos Palace Hotel φιλοξενεί το 6o Παγκόσμιο Συνέδριο Ογκολογίας ACTC2023

 62. 20/09 10:32

  TUI | Προειδοποίηση για αλλαγές στα ταξίδια στην Ευρώπη λόγω έντονων καιρικών φαινομένων

 63. 19/09 19:54

  Η οριζόντια αύξηση του φόρου διαμονής υπονομεύει την Εθνική Στρατηγική για τον τουρισμό

 64. 19/09 19:41

  Κυβέρνηση | Ποια μέτρα οικονομικής και φορολογικής πολιτικής αποφασίστηκαν

 65. 19/09 19:16

  Ελληνικός Τουρισμός | Εξειδικεύτηκαν τα μέτρα: Τι πληρώνουν ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα και Airbnb

 66. 19/09 19:04

  Συνάντηση Όλγας Κεφαλογιάννη με τον Βρετανό πρέσβη - Δρομολογείται η υπογραφή συμφωνίας

 67. 19/09 15:46

  ΥΠΑ | Ρεκόρ επιβατών στα ελληνικά αεροδρόμια τον Αύγουστο και το 8μηνο

 68. 19/09 14:49

  Hotelising: Απολογισμός της τουριστικής περιόδου 2023

 69. 19/09 13:49

  DERTOUR: Η Ελλάδα στους πιο TOP προορισμούς διακοπών για οικογένειες & πολυτέλεια – Ανεβαίνει η ζήτηση για Φθινόπωρο

 70. 19/09 12:25

  Real Estate | έρευνα RE/MAX: Πού και τι αγοράζουν οι ξένοι στην Ελλάδα - στην πρώτη θέση οι Ισραηλινοί

 71. 19/09 12:08

  Βρετανικός τουρισμός | Υψηλότερες επιδόσεις από το 2019 φέτος - WTTC: Ανάκτηση των θέσεων εργασίας στην Ευρώπη το 2024

 72. 19/09 12:05

  Νέα τάση late summer bookings: Στροφή των Βρετανών στις διακοπές τον Σεπτέμβριο & Οκτώβριο – Ποιο Ελληνικό νησί κερδίζει

 73. 19/09 12:00

  Διθυραμβικά σχόλια για τη Ρόδο σε ευρωπαϊκά Μέσα Ενημέρωσης

 74. 19/09 11:42

  Τα Αρχαιολογικά Μουσεία Θεσσαλονίκης και Ηρακλείου στον πολιτισμό της αμπέλου και του κρασιού

 75. 19/09 11:40

  Τουρισμός: Πάνω από το 2019 οι ταξιδιωτικές δαπάνες των Αμερικανών – Ποιους μήνες ταξίδεψαν περισσότερο

 76. 19/09 11:32

  Παρουσιάζεται το Ψηφιακό Αποθετήριο Τουριστικού και Πολιτισμικού Περιεχομένου Δήμου Ηρακλείου

 77. 19/09 11:22

  Φεστιβάλ Φωτομετρίας στα Ιωάννινα

 78. 19/09 10:20

  TUI: Στο 95% του 2019 κλείνει το φετινό καλοκαίρι - Επέκταση σεζόν για Ελλάδα και Τουρκία

 79. 19/09 09:58

  Πρώτο βήμα για ίσους όρους ανταγωνισμού οι εξαγγελίες για τα Airbnb | Όχι οριζόντια το Πράσινο Τέλος

 80. 18/09 21:24

  10 Urban Roof @ Radisson Blu Park | Η νέα all day φυσική επιλογή του αθηναϊκού lifestyle 

 81. 18/09 19:04

  Το νέο Θέατρο του Λυκαβηττού αποκαλύπτεται μέσα από ένα ατμοσφαιρικό Timelapse 80 δευτερολέπτων

 82. 18/09 18:53

  Ρυθμίσεις για Airbnb και φόρο διαμονής | Το ΞΕΕ παρακολουθεί τις εξελίξεις σε διάλογο με την κυβέρνηση

 83. 18/09 18:44

  ΑΑΔΕ | Tι προβλέπει η νέα συμφωνία συνεργασίας με τις πλατφόρμες Airbnb, Booking και Expedia Group/VRBO

 84. 18/09 16:03

  «Democracy & Wellbeing Weekend» στην Costa Navarino, στo πλαίσιo του Athens Democracy Forum      

 85. 18/09 14:19

  FedHATTA: Συνάντηση με Γ. Αποστολόπουλο και Ν.Κελαϊδίτη για την αναβάθμιση του κέντρου της Αθήνας

 86. 18/09 14:09

  Δ.Καραλής | Τουρισμός: Η Πελοπόννησος και η Μεσσηνία πληρώνουν την έλλειψη ενός σύγχρονου αεροδρομίου

 87. 18/09 12:38

  ForwardKeys | Ελληνικός τουρισμός 2023: Καλύτερες επιδόσεις το καλοκαίρι από το 2019 και το 2022

 88. 18/09 12:25

  Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ των Ενώσεων Μαρινών Ελλάδας και Λιμένων Ελλάδας

 89. 18/09 12:11

  Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Δωδεκανήσου | Ενημερωτική εκδήλωση για την πυροπροστασία στα ξενοδοχεία

 90. 18/09 11:58

  Τουρίστες νοσηλεύονται μετά από κατανάλωση μολυσμένων ψαριών στη Γαλλία - η ασθένεια αλλαντίαση

 91. 18/09 11:48

  Πληγέντες: Παράταση και αναστολή καταβολής φορολογικών οφειλών για πολίτες και επιχειρήσεις

 92. 18/09 11:22

  Έρευνα ανατρέπει τα δεδομένα στη φιλοξενία: Πιο ακριβά τα Airbnb από τα ξενοδοχεία! Τιμές-φωτιά στη Σαντορίνη

 93. 18/09 11:18

  ΕΕ | Ρεκόρ διανυκτερεύσεων στα τουριστικά καταλύματα το α΄εξάμηνο του 2023

 94. 18/09 10:46

  Μητσοτάκης | Δεν θα "σκοτώσουμε" την αγορά Airbnb - Κανένα πρόβλημα ανταγωνισμού με την αύξηση του φόρου διαμονής

 95. 18/09 10:14

  Ε.Ξ. Μαγνησίας | Άμεσα μέτρα στήριξης των ξενοδοχείων- εκατοντάδες ακυρώσεις πολύ μεγάλων ποσών

 96. 18/09 10:09

  Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων | Συναντήσεις στην Αθήνα με ΞΕΕ και Κεφαλογιάννη

 97. 18/09 10:00

  Διαγωνισμός για την εκμίσθωση του ξενώνα Αγίου Γεωργίου Μακρακώμης

 98. 18/09 07:57

  Αγροτουριστική Έκθεση Βαρθολομιού Ηλείας

 99. 18/09 07:54

  17ος Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων Ioannina Lake Run

 100. 17/09 14:03

  ΠΟΜΙΔΑ | Το σχόλιο για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη σχετικά με τα ακίνητα και τα Airbnb