To νέο Συνεδριακό Κέντρο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη δυτική Θεσσαλονίκη

To νέο Συνεδριακό Κέντρο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη δυτική Θεσσαλονίκη

ην έναρξη των εργασιών για την κατασκευή και λειτουργία νέου σύγχρονου Συνεδριακού Κέντρου στον περιβάλλοντα χώρο του Κτιρίου Υπηρεσιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη δυτική Θεσσαλονίκη, κήρυξε σε ειδική εκδήλωση ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Το νέο Συνεδριακό Κέντρο θα λειτουργεί και ως αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, αλλά και των υπόλοιπων συλλογικών οργάνων της Περιφέρειας και κατασκευάζεται με δωρεά της κατασκευάστριας εταιρίας του αγωγού φυσικού αερίου ΤΑΡ.

Στην τελετή έναρξης των εργασιών συμμετείχαν επίσης ο Διευθυντής ΤΑΡ Ελλάδας Ιωάννης Μαρής, ο Head of External Affairs & SEI του ΤΑΡ, Vugar Veysalov και η Διευθύντρια Κοινωνικών και Περιβαλλοντικών Επενδύσεων του ΤΑΡ Βασιλική Σωτηροπούλου.

Το έργο χρηματοδοτείται και υλοποιείται εξ ολοκλήρου από τον ΤΑΡ, με σεβασμό στον διατηρητέο χαρακτήρα του κτιρίου, αφήνοντας ως παρακαταθήκη στη δυτική Θεσσαλονίκη μια σύγχρονη υποδομή, σε έναν ιστορικό χώρο, που θα καλύπτει τόσο τις ανάγκες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, όσο και τις ανάγκες της δυτικής Θεσσαλονίκης ως ένα συνεδριακό κέντρο, που θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλους τους φορείς της περιοχής και να αποτελέσει έναν πόλο έλξης και ανάπτυξης.

Όπως τόνισε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, «σε μια πολύ δύσκολη εποχή, στην οποία αντιμετωπίζουμε διαδοχικές κρίσεις και πολλαπλές προκλήσεις, η Κεντρική Μακεδονία και η Θεσσαλονίκη συνεχίζουν να αναπτύσσονται και να εκσυγχρονίζονται με έργα που αλλάζουν όχι μόνο την εικόνα, αλλά την ίδια την καθημερινότητα και τις κοινωνικές και οικονομικές δραστηριότητες σε κάθε γωνιά αυτού του τόπου. Η έναρξη σήμερα των εργασιών κατασκευής του νέου συνεδριακού κέντρου στο Κτίριο Υπηρεσιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σηματοδοτεί αυτή την ισχυρή βούληση για αλλαγή, αλλά και την τεράστια σημασία της συνεργασίας όπως αυτή αποτυπώνεται στη συνεργασία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με τον TAP, στη συνεργασία μεταξύ του Δημόσιου και του Ιδιωτικού τομέα. Μία συνεργασία, που θεμελιώθηκε όταν ο TAP ξεκίνησε να κατασκευάζει τον Διαδριατικό Αγωγό Φυσικού Αερίου, ένα από τα μεγαλύτερα έργα στη βόρεια Ελλάδα, που διατρέχει ολόκληρη την Κεντρική Μακεδονία και αποτελεί έργο - πρότυπο περιβαλλοντικής διαχείρισης, αλλά και υγείας και ασφάλειας στην εργασία, χωρίς ούτε ένα εργατικό ατύχημα κατά την κατασκευή του».

Η κοινωνική υπευθυνότητα του TAP έχει συγκεκριμένο αποτύπωμα στην κοινωνία, καθώς μαζί με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τους Δήμους, τους φορείς και τις τοπικές κοινωνίες έχει ήδη υλοποιήσει περισσότερα από 70 έργα ύψους 5,5 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ έχει δρομολογήσει ακόμα 15 έργα, ύψους περίπου 3,2 εκ. ευρώ.

Αναφερόμενος στο νέο Συνεδριακό Κέντρο, ο Περιφερειάρχης επισήμανε ότι «μετά την πρόταση που ως διοίκηση της Περιφέρειας κεντρικής Μακεδονίας, επεξεργαστήκαμε και συζητήσαμε με τον TAP, ξεκινάει εδώ, ένα πραγματικά σπουδαίο έργο: Η μετατροπή των δύο διατηρητέων κτιρίων, του παλαιού εργοστασίου φωταερίου Θεσσαλονίκης, που χρονολογούνται από τα τέλη του 18ου αιώνα, σε ένα υπερσύγχρονο Συνεδριακό Κέντρο για όλη τη Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία.

Είναι ένα Κέντρο που θα στεγάσει το Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας και ταυτόχρονα θα αξιοποιηθεί, από όλα τα Επιμελητήρια, τις Επαγγελματικές Ενώσεις, τους Φορείς και τους Συλλόγους, που εξυπηρετούν και εκφράζουν, χιλιάδες επιχειρήσεις, επαγγελματίες και πολίτες, σε ολόκληρη την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Είναι ένα έργο που θα χρηματοδοτηθεί αποκλειστικά από τον TAP, με πόρους που θα ξεπεράσουν το 1 εκ. ευρώ, και θα πραγματοποιηθεί σε συντονισμό με την Εφορεία Νεωτέρων Μνημείων Κεντρικής Μακεδονίας και με απόλυτο σεβασμό στην ιστορία, τη μνήμη και την ιδιαίτερη αξία των κτιρίων. Και το πιο σημαντικό είναι ότι πρόκειται για ένα έργο, που έχουμε προετοιμάσει άριστα και ξεκινάει άμεσα, για να ενταχθεί στο πλέγμα των έργων που υλοποιούμε και συμβάλλουν ουσιαστικά στην ανάπτυξη της τοπικής και περιφερειακής οικονομίας, ενισχύοντας την επιχειρηματικότητα, αλλά και τις δυνατότητες συνεδριακού τουρισμού στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας».

Μάλιστα ο κ. Τζιτζικώστας αναφέρθηκε στο πλέγμα των παρεμβάσεων της διοίκησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για την ανάπτυξη της δυτικής Θεσσαλονίκης, υπογραμμίζοντας: «Το νέο Συνεδριακό Κέντρο είναι ένα έργο που υπηρετεί απόλυτα την κορυφαία προτεραιότητα που θέσαμε ως διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, τη δημιουργία μιας νέας ‘σχέσης εμπιστοσύνης’ με τη δυτική Θεσσαλονίκη, που χτίζουμε σταθερά μεθοδικά με έργα και δράσεις. Αυτή τη στιγμή η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας υλοποιεί το μεγαλύτερο αναπτυξιακό πρόγραμμα που έχει εφαρμοστεί ποτέ στη Δυτική Θεσσαλονίκη, το οποίο περιλαμβάνει παρεμβάσεις, δράσεις και έργα σε όλους τους τομείς, από τις υποδομές και τις υπηρεσίες, μέχρι το περιβάλλον και τον αστικό ιστό.

Έργα όπως: Το Νέο Κτίριο Υπηρεσιών της Περιφέρεια, που είναι το μεγαλύτερο βιοκλιματικό κτίριο της βόρειας Ελλάδας, η νέα Δυτική Είσοδο της Θεσσαλονίκης και ο Ανισόπεδος Κόμβος Κ16, η αποκατάσταση και ανάπλαση του δυτικού μετώπου του Θερμαϊκού σε έκταση 6.000 στρεμμάτων, το Μητροπολιτικό Πάρκο Παύλου Μελά, τα δεκάδες έργα αναπλάσεων και πρασίνου στους Δήμους και τις γειτονιές της δυτική Θεσσαλονίκης, η διαπλάτυνση της Οδού Λαγκαδά, τα έργα στην Οδό Μοναστηρίου, η ανάπλαση των Τειχών σε ολόκληρο το μήκος της Οδού Επταπυργίου, τα νέα σχολεία, ο σύγχρονος ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός και το επικουρικό προσωπικό στα Νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας, η ενεργειακή αναβάθμιση δημόσιων κτιρίων, αθλητικών εγκαταστάσεων και κατοικιών οικογενειών με χαμηλά εισοδήματα, η σύνδεση του αποχετευτικού δικτύου περιοχών της δυτικής Θεσσαλονίκης με τον βιολογικό καθαρισμό στη Σίνδο, η δημιουργία οργανωμένου Επιχειρηματικού Πάρκου στο Καλοχώρι, η απομάκρυνση των αποβλήτων και η απόδοση στην κοινωνία του εμβληματικού κτίριο του Καπνομάγαζου της Σταυρούπολης, είναι μερικά μόνο από τα έργα που υλοποιούμε βάζοντας οριστικό τέλος στην αναπτυξιακή απομόνωση και ανισορροπία, που υπήρχε για δεκαετίες στη δυτική Θεσσαλονίκη».

Ο κ. Τζιτζικώστας ευχαρίστησε τον ΤΑΡ και όλα τα μέλη της ομάδας εργασίας, που εργάστηκαν σκληρά και μεθοδικά για την υλοποίηση αυτής της πρωτοβουλίας για το νέο υπερσίγχρονο Συνεδριακό Κέντρο και την απόδοση στην κοινωνία των δυο διατηρητέων κτιρίων στον περιβάλλοντα χώρο του Κτιρίου Υπηρεσιών της Περιφέρειας στη δυτική Θεσσαλονίκη, όπως και τα στελέχη και τους εργαζόμενους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της Εφορείας Νεωτέρων Μνημείων Κεντρικής Μακεδονίας για τη συμβολή τους.

Όπως τόνισε ο Διευθυντής ΤΑΡ Ελλάδας Ιωάννης Μαρής, «με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε σήμερα την έναρξη της κατασκευής του έργου το οποίο θα μετατρέψει αυτά τα δύο κτίρια του παλαιού εργοστασίου φωταερίου που χρονολογούνται από τα τέλη του 18ου αιώνα, σε ένα σύγχρονο Συνεδριακό Κέντρο, με σεβασμό στην αρχική αρχιτεκτονική τους. Αυτό το έργο, με συνολική αξία που υπερβαίνει το 1 εκατομμύριο ευρώ, χρηματοδοτείται και υλοποιείται εξολοκλήρου από τον Διαδριατικό Αγωγό και μπορεί να συμβάλει ουσιαστικά στην τοπική και περιφερειακή οικονομία, ενισχύοντας τις δυνατότητες συνεδριακού τουρισμού στην Κεντρική Μακεδονία. Το νέο Συνεδριακό Κέντρο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας μπορεί να αποτελέσει ‘στέγη’ για αναπτυξιακές πρωτοβουλίες για ένα ευρύ φάσμα φορέων της Κεντρικής Μακεδονίας, όπως τα Επιμελητήρια και οι Επαγγελματικές Ενώσεις».

Ο Head of External Affairs & SEI της εταιρίας Vugar Veysalov υπογράμμισε: «Το συγκεκριμένο έργο εντάσσεται στο ευρύτερο πρόγραμμα Κοινωνικών και Περιβαλλοντικών Επενδύσεων του TAP που αναπτύχθηκε κατά τη φάση της κατασκευής του αγωγού και βρίσκεται σε φάση ολοκλήρωσης. Βασικό άξονα του προγράμματος αποτέλεσε η προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξη, σε συνεργασία με τις τοπικές κοινότητες από τις οποίες διέρχεται ο αγωγός. Έχουμε υλοποιήσει περισσότερα από 250 έργα σε Ελλάδα, Αλβανία και Ιταλία. Στην Ελλάδα, εστιάσαμε σε έργα κάλυψης κοινωνικών αναγκών, ανάπτυξης υποδομών που αποσκοπούν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και στην καλλιέργεια δεξιοτήτων. Ανυπομονούμε να βρεθούμε ξανά εδώ για να παραδώσουμε το ολοκληρωμένο πλέον έργο προκειμένου να χρησιμοποιηθεί από τη μελλοντική γενιά επιχειρηματιών».

Η κ. Σωτηροπούλου επισήμανε μεταξύ άλλων ότι ο χρονικός ορίζοντας ολοκλήρωσης της παρέμβασης είναι το πρώτο εξάμηνο του 2023.

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
  1. 23/04 07:05

    Δήμος Σκιάθου: Να καταργηθεί το εισιτήριο στο Θαλάσσιο Πάρκο Αλοννήσου, κάνει ζημιά στον τουρισμό

  2. 23/04 07:03

    Ταξίδι εξοικείωσης στην Ανατολική Χαλκιδική για τουριστικούς πράκτορες από το Καζακστάν

  3. 23/04 07:02

    Θάσος | Ψήφισμα για την υποβάθμιση των πορθμειακών γραμμών - Κινδυνεύει ο τουρισμός

  4. 23/04 06:55

    4ος Αγώνας Βουνού στη Χίο

  5. 23/04 06:52

    Δήμος Νότιας Κέρκυρας: Στήριξη των εργαζομένων στον τουρισμό για την διασφάλιση των δικαιωμάτων τους

  6. 22/04 18:46

    Ε.Ξ. Θεσσαλονίκης | Έρευνα: Προβληματίζει η εικόνα της πόλης - μετατροπή του Ο.Τ.Θ. σε DMO

  7. 22/04 18:38

    Navarino Agora | Πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων για τον πολιτισμό, τις τέχνες, τη μόδα και τη γαστρονομία

  8. 22/04 16:09

    Booking.com | Σε σημείο «κόπωσης» το 28% των ταξιδιωτών για το ζήτημα της αειφορίας

  9. 22/04 15:18

    Ελληνικός τουρισμός 2024 | Γερμανοί και Αμερικανοί εκτόξευσαν τις αφίξεις και τις εισπράξεις το α' δίμηνο

  10. 22/04 14:58

    Κρουαζιέρα | Το πρόγραμμα της MSC Cruises από τον Πειραιά το 2024 - Νέα πλατφόρμα πωλήσεων για τα τουριστικά γραφεία

  11. 22/04 12:39

    FedHATTA: Αυξημένη από πέρυσι η ταξιδιωτική κίνηση του Πάσχα – Πού θα ταξιδέψουν φέτος οι Έλληνες

  12. 22/04 11:53

    Αυθαίρετα σε 14 κλαμπ/εστιατόρια και ξενοδοχεία της Μυκόνου εντόπισαν οι επιθεωρητές

  13. 22/04 11:45

    Κανάρια: Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι διαδηλώνουν κατά του μαζικού τουρισμού

  14. 22/04 11:17

    Η Βαρκελώνη «κατέβασε» από τη Google διαδρομή λεωφορείου για να μην τη χρησιμοποιούν οι τουρίστες

  15. 22/04 11:11

    Υπερ-τουρισμός | Πλαφόν στον ετήσιο αριθμό διανυκτερεύσεων στο Άμστερνταμ - stop στην αύξηση των κλινών

  16. 22/04 10:51

    ΕΟΤ | Αυξημένες Κρατήσεις από Ολλανδία Βέλγιο

  17. 22/04 10:31

    MSC Cruises | Νέο πρόγραμμα με προσθήκη δύο διανυκτερεύσεων (και στην Αθήνα) πριν ή μετά την κρουαζιέρα

  18. 22/04 10:03

    TÜV AUSTRIA Hellas - Sani/Ikos: Πρωτοβουλία αναδοχής μελισσιών για την ανασυγκρότηση της βιοποικιλότητας της Πάρνηθας

  19. 22/04 07:26

    Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Διαγωνισμός για τη μίσθωση κλινών στη Λήμνο

  20. 22/04 07:23

    Δήμος Θέρμης: Διαγωνισμός για μίσθωση 30 στρεμμάτων - προβλέπονται και υποδομές φιλοξενίας και εστίασης

  21. 22/04 07:20

    ΕΟΤ | Προώθηση ελληνικών περιοχών στις Κάτω Χώρες

  22. 22/04 07:19

    Επέκταση αεροδρομίου Τιράνων λόγω αυξημένης τουριστικής κίνησης

  23. 22/04 07:17

    Ηνωμένο Βασίλειο: Μικρή υποχώρηση του πληθωρισμού

  24. 21/04 11:13

    Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην έκθεση «Μόδα και Ολυμπιακοί Αγώνες Αθήνα 2004 – Παρίσι 2024»

  25. 21/04 11:03

    Χάρης Δούκας | Η Αθήνα εισέπραξε μόλις 42 λεπτά ανά τουρίστα που επισκέφτηκε την πόλη το 2023!

  26. 21/04 10:52

    Όλγα Κεφαλογιάννη | Έρχονται προδιαγραφές λειτουργίας και ασφαλείας στα Airbnb

  27. 21/04 07:57

    Γιορτή Λουλουδιών στην Ανάβρα Λάρισας

  28. 20/04 12:08

    traveloffpath.com | H Aθήνα δεν αντέχει τον υπερτουρισμό - Αυτός είναι ο εναλλακτικός προορισμός!

  29. 20/04 11:58

    ΕΟΤ: Συμμετοχή σε εκδηλώσεις του FTI Touristik σε 5 πόλεις της Γερμανίας

  30. 20/04 11:54

    Ταξίδι εξοικείωσης για προβολή των Χανίων και της γαστρονομίας της Κρήτης

  31. 20/04 11:52

    Ατομικό και Ομαδικό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκακιού στη Λάρισα

  32. 19/04 17:25

    Expedia: Δύο νέα προγράμματα αειφόρου τουρισμού για τους προορισμούς

  33. 19/04 16:42

    «MyCoast»: Νέα ψηφιακή εφαρμογή καταγγελιών για τις παραλίες

  34. 19/04 16:09

    ΕΣΠΑ: 6.669 αιτήσεις για ίδρυση νέων Μικρομεσαίων Τουριστικών Επιχειρήσεων

  35. 19/04 16:04

    Ryanair: Μεγάλη προσφορά για 500.000 θέσεις από 12,99 ευρώ

  36. 19/04 15:51

    Ελληνικός τουρισμός: +24,5% οι ταξιδιωτικές εισπράξεις το α’ δίμηνο του 2024

  37. 19/04 15:28

    Πιο ρυπογόνες από ποτέ οι low cost αεροπορικές εταιρίες

  38. 19/04 14:45

    Η Σκιάθος αλλάζει πρόσωπο στον τουρισμό | βιωσιμότητα μέσω διεθνών συνεργασιών

  39. 19/04 13:03

    ΚΥΑ: Αυτές είναι οι 198 «Απάτητες παραλίες» - Δεν παραχωρούνται, δεν μπαίνουν ξαπλώστρες

  40. 19/04 12:58

    X. Design Week × Marketing Greece: Ένα τριήμερο event από και για τον τουρισμό

  41. 19/04 12:21

    Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων: Πρώτη στην ικανοποίηση επισκεπτών η Ήπειρος

  42. 19/04 11:43

    Στις 27 Απριλίου ανοίγει το νέο πολυτελές ξενοδοχείο Nammos Hotel Mykonos

  43. 19/04 11:34

    Τουριστική συνεργασία Χαλκιδικής- Τοσκάνης: Τριήμερο συμπόσιο με ανταλλαγή απόψεων

  44. 19/04 11:30

    Ακτοπλοϊκή σύνδεση Ελλάδας–Κύπρου για τρίτη χρονιά

  45. 19/04 11:19

    Ν. Χαρδαλιάς: Ολιστικό σχέδιο από την Περιφέρεια Αττικής για την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς

  46. 19/04 10:56

    WTTC - Microsoft | Τουρισμός: Επείγουσα ανάγκη η υιοθέτηση της τεχνητής νοημοσύνης από τις επιχειρήσεις

  47. 19/04 10:21

    Αλιευτικός τουρισμός | Σεμινάρια από την Περιφέρεια Κρήτης

  48. 19/04 07:14

    Santo Collection | 30 εμπειρίες στα ξενοδοχεία, τις βίλες και στον προορισμό της Σαντορίνης

  49. 19/04 07:10

    Ταξίδι εξοικείωσης σε Αθήνα και Κρήτη με ρεπορτάζ για αναγνώστες με κινητικά προβλήματα

  50. 19/04 07:09

    Οι 6 φιναλίστ του Master Chef για γυρίσματα στη Λέσβο

  51. 19/04 07:07

    Ισπανία: Έξυπνο νέο επενδυτικό ταμείο για την απορρόφηση κονδυλίων του Σχεδίου Ανάκαμψης

  52. 19/04 07:04

    Γυρίσματα στην Πάρο για νέα αγγλική τηλεοπτική σειρά

  53. 18/04 16:45

    Συνάντηση Όλ. Κεφαλογιάννη με μέλη του Ελληνικού Συμβουλίου του Οργανισμού Sustainable Markets Initiative

  54. 18/04 15:55

    Χρ. Σταϊκούρας: Ενθαρρύνουμε τη μετάβαση σε ένα ‘‘πράσινο’’ μοντέλο αεροπορικών μεταφορών

  55. 18/04 15:13

    Oι Έλληνες στρέφονται στο χώρο της Αυτοβελτίωσης και Ψυχικής Υγείας

  56. 18/04 15:09

    Η Costa Navarino συμμετέχει στους εορτασμούς της Ολυμπιακής χρονιάς

  57. 18/04 15:03

    Η ΕΞΑΑΑ προσχωρεί στη «Συμμαχία για τη Μείωση της Σπατάλης Τροφίμων»

  58. 18/04 14:22

    Το Σχολείο Τουρισμού OnTour ξεκινά ταξίδια σε νέους προορισμούς

  59. 18/04 13:53

    Olimar Reisen | Το Πήλιο νέος προορισμός στην Ελλάδα το 2024

  60. 18/04 13:05

    Συνάντηση Αρναουτάκη με 19 πρέσβεις | Η Κρήτη συνδυάζει την αρχαιολογική και πολιτιστική ιστορία με τις νέες υποδομές

  61. 18/04 12:33

    Το σχέδιο ανάπτυξης της Marriott στην Ευρώπη: 100 νέα ξενοδοχεία μέχρι το 2026

  62. 18/04 12:19

    SKY express: Αύξηση 15% της επιβατικής κίνησης το α' τρίμηνο του 2024

  63. 18/04 12:17

    Fam trip Κινέζων τουριστικών πρακτόρων για τη νέα απευθείας πτήση Σαγκάη-Αθήνα

  64. 18/04 12:03

    Handelsblatt | Η Ελλάδα ως πόλος έλξης για ξένους συνταξιούχους

  65. 18/04 11:57

    E.E. | Δράσεις 3,5 δισ. ευρώ για την προστασία των ωκεανών

  66. 18/04 11:45

    Lufthansa | Ακύρωση των πτήσεων προς Τεχεράνη και Βηρυτό μέχρι τις 30 Απριλίου

  67. 18/04 11:29

    Δήμος Αθηναίων | Συνεργασία με την Κίνα στους τομείς του πολιτισμού και του τουρισμού μέσω της ΕΑΤΑ

  68. 18/04 11:22

    Κρουαζιέρα | Οι θέσεις της CLIA για τη Θαλάσσια Συνδεσιμότητα στη Σύνοδο των Υπουργών Μεταφορών της G7

  69. 18/04 11:18

    Travel + Leisure: 3 Ελληνικά ξενοδοχεία στα 100 καλύτερα νέα στον κόσμο για το 2024

  70. 18/04 11:17

    Ρόδος | Αφιέρωμα στους Times του Λονδίνου

  71. 18/04 11:06

    Apollo Hills | Οικιστική ανάπτυξη 200 εκατ. ευρώ στη Βούλα από τις Henderson Park και Hines

  72. 18/04 10:30

    Τουρισμός 2024 | 4 ελληνικά νησιά στο top10 των φτηνότερων προορισμών για τους Βρετανούς το καλοκαίρι

  73. 18/04 10:25

    Το Βρετανικό ΥΠΕΞ προειδοποιεί για διακρίσεις στους ταξιδιώτες LGBTQ+ στην Ελλάδα

  74. 18/04 10:12

    SAS & Aegean: Συνεργασία κοινού κωδικού για συνδέσεις της Αθήνας με Σκανδιναβικές χώρες

  75. 17/04 19:57

    Ελληνικός τουρισμός | 4 ξενοδοχεία προστίθενται αυτό το καλοκαίρι στη συλλογή Curio Collection by Hilton

  76. 17/04 19:16

    Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην 9η Διεθνή Διάσκεψη "Our Ocean Conference"

  77. 17/04 16:48

    Η Αθήνα δεν αντέχει άλλο τσιμέντο | Ανοιχτή επιστολή προς τον υπουργό Περιβάλλοντος

  78. 17/04 16:33

    Συναγερμός από τη Europa Nostra για τις Κυκλάδες: Απειλούνται από τον τουρισμό

  79. 17/04 15:28

    H Nikki Beach Global γίνεται Nikki Beach Hospitality Group

  80. 17/04 14:36

    Η AEGEAN επενδύει σε 4 νέα Airbus A321neo

  81. 17/04 14:22

    Γερμανία: Υποχωρεί ο πληθωρισμός, αλλά...

  82. 17/04 13:35

    Η Αρχαία Ολυμπία άναψε τη φλόγα της Ειρήνης και της Εκεχειρίας

  83. 17/04 13:20

    Γερμανικό ενδιαφέρον για την Κρήτη και τα εκλεκτά προϊόντα της

  84. 17/04 11:52

    Τουρισμός | ForwardKeys: Προς ολική ανάκαμψη τα εξερχόμενα ταξίδια των Κινέζων - Ευρώπη θέλει το 27%

  85. 17/04 11:43

    Συνεργασία ΕΟΤ - Αμερικανικού Κολλεγίου για την ανάδειξη της ιστορίας του ελληνικού τουρισμού

  86. 17/04 11:35

    Η EasyJet ακύρωσε τις πτήσεις προς Τελ Αβίβ μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου

  87. 17/04 11:19

    airBaltic: Η Κέρκυρα κορυφαίος προορισμός από τη Ρίγα αυτό το καλοκαίρι

  88. 17/04 11:18

    Η Aida ακυρώνει τις φθινοπωρινές κρουαζιέρες μέσω της Ερυθράς Θάλασσας - Η Κέρκυρα κερδίζει δύο κρουαζιέρες

  89. 17/04 10:42

    Anandes Hotel: Νέο πολυτελές μπουτίκ ξενοδοχείο στη Μύκονο – Ανοίγει τον Ιούνιο

  90. 17/04 10:40

    Χωρίς τουρίστες και αυτό το καλοκαίρι η Νήσος Χρυσή (Γαϊδουρονήσι) στην Κρήτη

  91. 17/04 10:22

    Τουρισμός: Χιλιάδες Τούρκοι τουρίστες στα 10 ελληνικά νησιά

  92. 17/04 09:49

    Wyndham Hotels | Σημαντική ανάπτυξη το 2023 - Η παρουσία σε Ελλάδα και Κύπρο

  93. 16/04 19:56

    Ομοσπονδία Καταλυμάτων "ΚΥΚΛΟΣ" | Tι πρέπει να κάνουν όσοι δεν έχουν πιστοποιητικό κατάταξης

  94. 16/04 16:00

    Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

  95. 16/04 15:41

    Υπεγράφη η Ολυμπιακή Εκεχειρία στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Ολυμπίας

  96. 16/04 13:00

    Το 52% των Βρετανών επιλέγουν ξενοδοχείο βάσει κριτικών

  97. 16/04 12:41

    Μελέτη για τη βιώσιμη ανάπτυξη του αγροτουρισμού στην Ευρώπη

  98. 16/04 11:42

    Τουρισμός | Ο Όμιλος FTI περνά στην εταιρεία Certares - Έναντι 1 ευρώ η συμφωνία, επενδύσεις 125 εκατ. ευρώ

  99. 16/04 11:39

    Αερομεταφορές: 19 νέες συνδέσεις με Ελλάδα από το Ην. Βασίλειο το καλοκαίρι του 2024

  100. 16/04 11:22

    Οι Βρετανοί τουρίστες μένουν περισσότερο και ξοδεύουν περισσότερα στην Ισπανία