«The Rhodes Co-Lab»: Συνεργασία με την TUI για την ανάδειξη της Ρόδου σε πρότυπο βιώσιμου τουρισμού

«The Rhodes Co-Lab»: Συνεργασία με την TUI για την ανάδειξη της Ρόδου σε πρότυπο βιώσιμου τουρισμού

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο Όμιλος TUI και το Ίδρυμα Φροντίδας TUI εγκαινιάζουν τη «Συν-Εργασία με τη Ρόδο», το «THE RHODES CO-LAB». Στόχος είναι η ανάδειξη της Ρόδου σε έναν διεθνή φάρο για τη βιώσιμη ανάπτυξη των παραθεριστικών προορισμών. Το «THE RHODES CO-LAB» θα εργαστεί μαζί με την τοπική τουριστική βιομηχανία και διεθνείς εταίρους για την εξεύρεση ουσιαστικών λύσεων καθώς και την ανάπτυξη και εφαρμογή τους στη Ρόδο.

Επιπλέον, θα δημιουργηθεί μια δεξαμενή σκέψης στη Ρόδο για να φέρει σε επαφή διεθνείς εμπειρογνώμονες και να ενισχύσει και να αναπτύξει περαιτέρω τη βιώσιμη μεταμόρφωση του τουριστικού τομέα. Το «THE RHODES CO-LAB» στηρίζει τις πρωτοβουλίες βιωσιμότητας της κυβέρνησης του Έλληνα Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και εντάσσεται στη μακροπρόθεσμη Ατζέντα Βιωσιμότητας της TUI. Η έναρξη σηματοδοτήθηκε από συνάντηση με τον Έλληνα Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για να συζητηθεί το «THE RHODES CO-LAB» και ο ρόλος του στη διεθνή και ελληνική τουριστική βιομηχανία. 

-----------------------

Διαβάστε επίσης

TUI | Διπλάσιοι τουρίστες το 2022 στην Ελλάδα - Καλύτερη από το 2019 η νέα χρονιά | Τηλεδιάσκεψη Μητσοτάκη - Joussen (video)

--------------------

Απτά βήματα βιωσιμότητας αμέσως

Και οι τρεις συμμέτοχοι δεσμεύονται για τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών, τη Συμφωνία του Παρισιού και τον στόχο της Ε.Ε. να είναι κλιματικά ουδέτερη έως το 2050. Οι παραθεριστικοί προορισμοί διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στην επίτευξη των στόχων βιωσιμότητας του τουρισμού. Ως εκ τούτου, απτά πρώτα βήματα πρέπει να γίνουν αμέσως. Οι μικρές επί τόπου αλλαγές μπορούν να έχουν μεγάλο αντίκτυπο, εάν όλοι οι συμμέτοχοι συνεργαστούν. Μαζί, οι συμμέτοχοι θέλουν, πρόκειται να και μπορούν να αντιμετωπίσουν ενεργά τη βιώσιμη μεταμόρφωση - σε συνεργασία και με πρακτικό τρόπο. Αυτό δήλωσαν κατά την επίσημη έναρξη της πρωτοβουλίας.

«Θεωρώ ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα που ξεκάθαρα γυρίζει σελίδα. Αφήνει πίσω μια δεκαετία κρίσεων, πόνου. Και νομίζω ότι είναι μια χώρα που πραγματικά ανυπομονεί να δεχθεί τις προκλήσεις του μέλλοντος. Είναι σημαντικό να επισημάνουμε ότι στους στόχους βιωσιμότητας των Ηνωμένων Εθνών, δεν μιλάμε μόνο για την περιβαλλοντική οικολογική βιωσιμότητα, αλλά επίσης και για την κοινωνική και οικονομική βιωσιμότητα. Και θα εργαστούμε πολύ σκληρά για να κάνουμε αυτό το έργο να πετύχει», λέει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, Πρωθυπουργός της Ελλάδας.

Το «THE RHODES CO-LAB» επικεντρώνεται στη συνεργασία και την ανταλλαγή

  Η ίδρυση του «THE RHODES CO-LABς με τη Ρόδο» σηματοδοτεί την έναρξη μιας βιώσιμης μεταμόρφωσης με σημασία πολύ πέρα από την Ελλάδα. Είναι το πρώτο έργο στον κόσμο στο οποίο ένας κορυφαίος προορισμός αυτού του μεγέθους εφαρμόζει τη δική του μεταμόρφωση σε περισσότερη βιωσιμότητα με τόσο εμπεριστατωμένο τρόπο. Η δουλειά του «THE RHODES CO-LAB»  βασίζεται στη συνεργασία και την ανταλλαγή - όχι μόνο με την τοπική τουριστική βιομηχανία, αλλά και με τη βιομηχανία στο σύνολό της.

«Υπάρχει μια θεμελιώδης αρχή που ισχύει για όλες τις πολιτικές της Περιφέρειάς μας, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου: ότι το μέλλον ξεκινά σήμερα. Αντιμετωπίσαμε τεράστιες δυσκολίες κατά την τελευταία δεκαετία, αλλά είμαστε περήφανοι που λέμε ότι στα νησιά της Περιφέρειάς μας βγήκαμε πιο δυνατοί, πιο σίγουροι και αποφασισμένοι να πετύχουμε και στο μέλλον. Η αντιμετώπιση των προκλήσεων που έχουμε μπροστά μας είναι μια σύνθετη διαδικασία και κατανοούμε ότι κανείς δεν μπορεί να το κάνει από μόνος του. Πιστεύω ότι αυτή η μεγάλη συμμαχία, με έναν ηγέτη στην παγκόσμια τουριστική αγορά, όπως ο Όμιλος TUI, υπερβαίνει τα στενά όρια της κοινής μας δέσμευσης σε αυτό το εγχείρημα. Είναι μία ψήφος εμπιστοσύνης προς τη Ρόδο, προς τα νησιά της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου αλλά και προς την Ελλάδα.

Σήμερα, αποδεικνύουμε ότι η Βιωσιμότητα δεν είναι ουτοπία. Είναι ένας ρεαλιστικός στόχος ζωής. Είναι μία πρόσκληση σε συμμετοχή και δράση. Είναι το μονοπάτι προς την Ανάπτυξη και ο δρόμος να απαντήσουμε ολοκληρωμένα και αποφασιστικά σε όλες τις μεγάλες προκλήσεις των καιρών, όπως στην ποιότητα ζωής, βελτίωση υποδομών, διατήρηση του μοναδικού περιβάλλοντος και της βιοποικιλότητας, τον πολιτισμό, την ευημερία και την κοινωνική συνοχή. Το μέλλον ανήκει σε εκείνους που το κοιτούν κατάματα και τολμούν να το αντιμετωπίσουν. Μαζί με τον όμιλο ΤUI και το TUI Care Foundation προχωράμε μπροστά στο μέλλον που μας αξίζει», λέει ο Γιώργος Χατζημάρκος, Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου.

«Ο τουρισμός έχει πολλές θετικές επιπτώσεις – είναι μια αναγκαιότητα για καλό σκοπό. Χωρίς τουρισμό οι προορισμοί στερούνται επενδύσεων και άμεσων δαπανών από τους ταξιδιώτες. Χωρίς τουρισμό δεν υπάρχει σχεδόν καμία βάση για οικονομική ευημερία στους περισσότερους προορισμούς. Ως ο μεγαλύτερος οικονομικός τομέας στους προορισμούς, συμβάλλει επίσης στην αύξηση της κοινωνικής συμμετοχής. Το THE RHODES CO-LAB μπορεί να λειτουργήσει ως εργαστήριο για τον βιώσιμο τουρισμό του μέλλοντος και να ενισχύσει και να αναπτύξει περαιτέρω αυτές τις επιπτώσεις.

Έτσι, θα δημιουργήσει πρότυπα και υποδείγματα για άλλους προορισμούς. Καλούμε όλους στην τουριστική βιομηχανία να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να συνεισφέρουν ιδέες και καινοτομίες στο «THE RHODES CO-LAB». Σε αυτή τη δεκαετία βιώσιμης μεταμόρφωσης, το THE RHODES CO-LAB θα δείξει πώς μπορεί να λειτουργήσει μια ολιστική προσέγγιση για μεγαλύτερη βιωσιμότητα - για τους ανθρώπους που ζουν σε προορισμούς, για ταξιδιώτες, για το περιβάλλον και για την τουριστική βιομηχανία», λέει ο Φριτζ Γιούσεν [Fritz Joussen], Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου TUI.

Ως ένας κορυφαίος παγκόσμιος προορισμός, η Ρόδος προσφέρει τις καλύτερες συνθήκες για να δοκιμαστούν καινοτομίες για περισσότερη βιωσιμότητα στον τουρισμό και να κατανοηθεί η αλληλεπίδρασή τους. Εδώ, όλα τα συστατικά που συνθέτουν τις διακοπές βρίσκονται σε ένα μέρος. Ξενοδοχεία, αεροδρόμια, κρουαζιέρες, μεταφορές και μετακίνηση, εκδρομές: η πολυπλοκότητα των προκλήσεων είναι ορατή στη Ρόδο.

 Ολιστική προσέγγιση στη βιωσιμότητα: άνθρωποι, περιβάλλον, οικονομία

 Ο Όμιλος TUI, το Ίδρυμα Φροντίδας TUI και η Ρόδος έχουν εντοπίσει τους τομείς στους οποίους επιθυμούν να συνεργαστούν με εταίρους κατά την επόμενη πενταετία. Οι συμμέτοχοι στο έργο επικεντρώνονται στη βιώσιμη ανάπτυξη της Ρόδου που εξοικονομεί πόρους και ταυτόχρονα προωθεί τη συμμετοχή των ντόπιων, για παράδειγμα μέσω νέων ευκαιριών απασχόλησης. Η προστασία της βιοποικιλότητας και του περιβάλλοντος πρόκειται να καταστεί ένα ακόμη πιο αναπόσπαστο μέρος της διαχείρισης του προορισμού. Οι ευκαιρίες εκπαίδευσης και κατάρτισης θα ενισχύσουν τη συμμετοχή των ντόπιων.

Η προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς ωφελεί τόσο την κοινωνία του νησιού όσο και τον τουρισμό. Το οικολογικό αποτύπωμα του τουρισμού στο νησί πρόκειται να μειωθεί σημαντικά μέσω νέων εφαρμογών  για τη διαχείριση της ενέργειας, των υδάτων ή των αποβλήτων. Επιπλέον, το «THE RHODES CO-LAB» θα προωθήσει σύγχρονες έννοιες κινητικότητας στο νησί.

 Το «THE RHODES CO-LAB» διοικείται από μια ομάδα ειδικών στη βιωσιμότητα που συνεργάζονται στενά με τα αρμόδια τμήματα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, την παγκόσμια ομάδα βιωσιμότητας του Ομίλου TUI και τους υπεύθυνους προγραμμάτων του Ιδρύματος Φροντίδας TUI για την ανταλλαγή ιδεών. Σε ένα πρώτο βήμα, θα δημιουργηθούν τοπικές συνεργασίες για τους τέσσερις τομείς εργασίας που αναφέρονται παραπάνω, προκειμένου να σταθεροποιηθούν εις βάθος τα έργα μεταμόρφωσης. Απτοί στόχοι θα συμφωνηθούν με αυτούς τους εταίρους. Μία πρώτη συνάντηση με εκπροσώπους διαφόρων τουριστικών επιχειρήσεων και εκπροσώπους των κορυφαίων ελληνικών τουριστικών οργανισμών πραγματοποιήθηκε αμέσως πριν από τη δημόσια παρουσίαση του «THE RHODES CO-LAB» σήμερα στη Ρόδο.

 «Ο τουρισμός έχει θετικά αποτελέσματα: καλύτερες ευκαιρίες για εκπαίδευση και εργασία, υψηλότερα περιβαλλοντικά πρότυπα και μεγαλύτερη ευημερία. Θέλουμε να ενισχύσουμε και να αναπτύξουμε αυτές τις πτυχές σε αυτή τη νέα συνεργασία. Ταυτόχρονα, έχει να κάνει με τη μείωση των εκπομπών και της κατανάλωσης φυσικών πόρων. Το «THE RHODES CO-LAB» είναι η πρώτη πλατφόρμα που κάνει αυτό το σύνολο διαφανές για έναν σημαντικό προορισμό και που δοκιμάζει νέες λύσεις. Ολόκληρη η τουριστική βιομηχανία θα ωφεληθεί από αυτό. Η Ρόδος μπορεί να γίνει υπόδειγμα για μία επιτυχημένη βιώσιμη μεταμόρφωση. Το Ίδρυμα Φροντίδας TUI θα ασχοληθεί ιδίως με πρωτοβουλίες εκπαίδευσης και κατάρτισης. Με αυτόν τον τρόπο, μπορεί να αξιοποιήσει την προηγούμενη εμπειρία της στην Ελλάδα και σε 24 άλλες χώρες», λέει ο Τόμας Έλερμπεκ [Thomas Ellerbeck], Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος Φροντίδας TUI.

 Ως δομικό στοιχείο της Ατζέντας Βιωσιμότητας της TUI, το «THE RHODES CO-LAB» θα συνεργαστεί με το Ίδρυμα Φροντίδας TUI και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για να επιφέρει αλλαγή προς μεγαλύτερη βιωσιμότητα. Η Ατζέντα Βιωσιμότητας της TUI αποτελεί το στρατηγικό πλαίσιο του Ομίλου TUI για τη συμβολή της εταιρείας προς την επίτευξη των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ. Εκτός από τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος του ίδιου του Ομίλου, τα μέτρα της Ατζέντας ενισχύουν τις θετικές οικονομικές και κοινωνικές επιπτώσεις του τουρισμού επί τόπου στους παραθεριστικούς προορισμούς.

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
 1. 27/03 19:44

  Σύνδεσμος Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κέρκυρας | Ξεκίνησε η σεζόν με αισιοδοξία για μια καλή χρονιά στο νησί

 2. 27/03 15:54

  Sotheby’s International Realty: Η Ελλάδα στους πιο ελκυστικούς προορισμούς στην παγκόσμια αγορά πολυτελών ακινήτων το 2023

 3. 27/03 14:15

  Για πλημμύρα τουριστών προετοιμάζεται η Μαγιόρκα το Πάσχα – Τα ξενοδοχεία δεν δέχονται νέες κρατήσεις

 4. 27/03 13:38

  Γαλλία: Η Ελλάδα πρώτη σε τουριστικές πωλήσεις τον Φεβρουάριο 2023

 5. 27/03 13:20

  The Social Athens Hotel: Νέα είσοδος της Radisson στην Ελλάδα με έκτο ξενοδοχείο στο Κολωνάκι

 6. 27/03 12:39

  Nammos: Από ταβέρνα στην Ψαρού σε διεθνές brand πολυτελών ξενοδοχείων – Έρχεται το πρώτο Nammos Hotel στη Μύκονο

 7. 27/03 12:33

  Πώς οι υπάλληλοι ξενοδοχείων μπορούν να καταλάβουν ένα παιδί - θύμα trafficking | «Κόκκινες σημαίες» και «καμπανάκια»

 8. 27/03 12:19

  The Sun: Το ελληνικό νησί που έχει γίνει η... νέα, προσιτή Μύκονος, για τους Βρετανούς

 9. 27/03 11:48

  Εκδήλωση στην Αθήνα με θέμα «Γνωρίζοντας την Κάσο»

 10. 27/03 11:13

  Ολλανδία: Καμπάνια κατά του πλαφόν στις πτήσεις που θα εκτοξεύσει τις τιμές – «Η μέση οικογένεια θα αποφεύγει τα ταξίδια»

 11. 27/03 10:55

  To Ην. Βασίλειο απέκτησε νέο tour operator κρουαζιέρας και είναι Ελληνικός! Πακέτα με διαμονή σε Αθηναϊκά ξενοδοχεία

 12. 27/03 10:32

  Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού | Άνοιξαν οι αιτήσεις για τα Best Tourism Villages το 2023

 13. 27/03 10:20

  Τουρκικός τουρισμός | 3,9 εκατ. ξένοι τουρίστες το πρώτο δίμηνο του 2023- 507.000 ήταν Ρώσοι

 14. 27/03 10:05

  Τέλος σε rapid test και μάσκες στα μέσα μεταφοράς - Πού παραμένουν υποχρεωτικά

 15. 27/03 09:45

  Η Ελαφόνησος σε διεθνές φόρουμ στο Μονακό υπό τον Πρίγκιπα Αλβέρτο

 16. 27/03 07:31

  Αποφάσεις για 2 νέα ξενοδοχεία σε Ρόδο και Χαλκιδική

 17. 27/03 07:29

  Περιφέρεια Κρήτης | Ψήφισμα κατά των πλειστηριασμών κατοικιών και επιχειρήσεων

 18. 27/03 07:27

  Πώς θα επηρεάσει η νέα χρηματοπιστωτική κρίση την ισπανική οικονομία

 19. 27/03 07:00

  Δεύτερο Acheron Health Run στο Καναλάκι Πάργας

 20. 27/03 01:05

  Τουρισμός | Οι προορισμοί με την καλύτερη αξία για τις διακοπές των Βρετανών το 2023- στην 13η θέση η Κέρκυρα

 21. 26/03 20:34

  Ελληνικός τουρισμός- Ιανουάριος 2023 | +72% οι εισπράξεις, +86% οι αφίξεις, - 7,6% η μέση δαπάνη

 22. 26/03 20:27

  Αντίστροφη μέτρηση για τη διασύνδεση ταμειακών μηχανών και POS - Πώς θα λειτουργήσει

 23. 26/03 19:55

  Ξεκίνησε και επίσημα η τουριστική σεζόν στα Χανιά

 24. 26/03 13:15

  Έρευνα Skift | Πώς το Άμστερνταμ σχεδιάζει να αντιμετωπίσει τον υπερ - τουρισμό

 25. 26/03 08:47

  Σχέδιο στη Γαλλία για μείωση των δημόσιων δαπανών

 26. 26/03 08:45

  Ηνωμένο Βασίλειο: Έως το 2024 θα συντελεστεί η μεγαλύτερη επιδείνωση του βιοτικού επιπέδου από το 1956

 27. 25/03 22:22

  EE | Πιο οικονομική η επισκευή προϊόντων από την αντικατάσταση - νέα δικαιώματα στους καταναλωτές

 28. 25/03 21:46

  Βατικανό: Ιστορική η επιστροφή θραυσμάτων του Παρθενώνα

 29. 25/03 12:43

  Βασίλης Κικίλιας: +15% η κρουαζιέρα το 2023 σε σχέση με πέρυσι

 30. 25/03 12:39

  Επανεκκίνηση με αποφασιστικότητα και συγκεκριμένες πρωτοβουλίες…

 31. 25/03 08:19

  Παγκόσμιοι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού στο Λουτράκι, που κέρδισε τη Νότια Κορέα

 32. 24/03 20:03

  Ανησυχητικά τα στοιχεία για τη γήρανση του πληθυσμού στην Ελλάδα | Κέντρο για τους Πληθυσμούς ιδρύει στην Κρήτη ο ΟΟΣΑ

 33. 24/03 16:40

  Μια Ελληνίδα στο τιμόνι του φορέα Airlines for Europe

 34. 24/03 16:10

  Ο Τουρισμός το 2070: Διαβατήρια καρδιακών παλμών, 3D εκτύπωση φαγητού & ρούχων, ολογραφικό προσωπικό και ιπτάμενα ταξί

 35. 24/03 14:21

  ACI World: Πανευρωπαϊκές διακρίσεις για τα αεροδρόμια Αθήνας/ Θεσσαλονίκης στην ικανοποίηση επιβατών

 36. 24/03 14:00

  Ευρωπαϊκή Σύνοδος CLIA: 20% επάνω από το 2019 οι αφίξεις κρουαζιερόπλοιων στην Ελλάδα - Καθυστερήσεις στο σύστημα καταγραφής επιβατών

 37. 24/03 13:48

  Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης

 38. 24/03 13:21

  FedHATTA: Σειρά συναντήσεων του Λ. Τσιλίδη στην Κρήτη με Συνδέσμους-μέλη της Ομοσπονδίας για τον τουρισμό

 39. 24/03 13:20

  Η Αυστρία κάνει τη διαφορά φέτος: Η Ελλάδα πρώτος προορισμός το καλοκαίρι στα αεροπορικά ταξίδια

 40. 24/03 12:44

  Η εταιρία που ανακάλυψε το last minute παρουσιάζει τον νέο της CEO

 41. 24/03 11:40

  WTTC | Τα ταξίδια και ο τουρισμός χρησιμοποιούν λιγότερο από το 1% του παγκόσμιου νερού

 42. 24/03 11:26

  Πουλήθηκε χαρτοφυλάκιο 72 ξενοδοχείων- ποια είναι η κοινοπραξία, που το αγόρασε- τα μισά σε νησιά του Αιγαίου

 43. 24/03 10:42

  American Airlines | Εποχιακές πτήσεις Αθήνα- Νέα Υόρκη και Αθήνα- Σικάγο τον Μάιο και Ιούνιο

 44. 24/03 10:26

  TUI | Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου για να αποπληρώσει την κρατική βοήθεια

 45. 24/03 10:09

  Κυπριακός Τουρισμός: Χάνει δυναμική το προσωπικό από τρίτες χώρες

 46. 24/03 09:56

  Συσκευή δίνει τη δυνατότητα για φιλί εξ αποστάσεως – Η τεχνολογία στα… καλύτερά της (video)

 47. 24/03 09:47

  Βασίλης Κικίλιας: "Αυξήσεις σε έσοδα, πτήσεις και επιβάτες σε σχέση με το 2022”

 48. 24/03 07:53

  Aνταλλαγή εκτάσεων μεταξύ Δήμου Παιονίας και Ιεράς Μονής Οσίου Νικοδήμου

 49. 24/03 07:51

  Από τη θάλασσα στον ουρανό: Η United επενδύει 5 εκατ. δολάρια σε καύσιμα από φύκια

 50. 24/03 07:45

  Συνέδριο | "Περισσότερο από βιομηχανία, ο τουρισμός ως δύναμη κοινωνικής αλλαγής στις Κυκλάδες στον 20ο και 21ο αιώνα"

 51. 24/03 07:45

  Προς παράδοση το εμβληματικό ακίνητο στην Πανεπιστημίου (π.Ιντεάλ) για τη δημιουργία ξενοδοχείου από τον Όμιλο Μήτση

 52. 24/03 07:01

  Προέγκριση μελέτης Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδίου για το έργο «LIMNOS RESORT»

 53. 23/03 16:12

  TUI: Βραβεία Green IT σε Amazon, Deutsche Telekom και QA Ltd.

 54. 23/03 15:54

  ΥΠΑ: Ξεπέρασε τα επίπεδα 2019 η επιβατική κίνηση στα ελληνικά αεροδρόμια το α' δίμηνο του 2023

 55. 23/03 15:51

  Ελληνικός τουρισμός: Αύξηση 72% των ταξιδιωτικών εισπράξεων τον Ιανουάριο

 56. 23/03 15:39

  Eurowings: Τρεις νέες εποχιακές συνδέσεις με Βόλο, Ζάκυνθο και Θεσσαλονίκη

 57. 23/03 15:25

  Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα αντικαταστήσει εργαζομένους στον τουρισμό

 58. 23/03 15:04

  Στα Aria Hotels το Villa Pueblo στο Ναύπλιο

 59. 23/03 14:34

  10 χρόνια Marketing Greece με... χιουμοριστική ματιά

 60. 23/03 14:03

  Το πολυτελές all-inclusive brand "Paradisus by Meliá" ήρθε στην Ευρώπη – Στα Κανάρια τα δύο πρώτα ξενοδοχεία

 61. 23/03 13:33

  Conde Nast Traveller: Η Κρήτη στους 23 καλύτερους προορισμούς διακοπών για τον Απρίλιο

 62. 23/03 13:26

  E.E. | Ενεργειακή αναβάθμιση με κόστος για τους ιδιοκτήτες

 63. 23/03 13:04

  Emirates: Προσλαμβάνει νέα μέλη πληρώματος καμπίνας στην Ελλάδα

 64. 23/03 12:37

  Στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού το Διεθνές Πρωτάθλημα Αλπικών Αγωνισμάτων 2023

 65. 23/03 12:27

  EΟΤ | 1 στους 3 Πολωνούς που θα έρθει το 2023 στην Ελλάδα έχει κάνει ήδη κράτηση

 66. 23/03 12:10

  Το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης στα κορυφαία της Ευρώπης - τιμή για την Fraport

 67. 23/03 11:35

  Ηράκλειο: Συμφώνησαν για μισθολογικές αυξήσεις διετίας 12% ξενοδόχοι – ξενοδοχοϋπάλληλοι

 68. 23/03 11:05

  ΙWG | Η επιβολή δουλειάς στο γραφείο στερεί τις επιχειρήσεις από τα ταλέντα

 69. 23/03 10:48

  Η Άνοιξη έρχεται μαζί με τις τουλίπες στην Κωνσταντινούπολη

 70. 23/03 10:24

  ΙΝΣΕΤΕ | Οι ελλείψεις εργατικού δυναμικού στα ελληνικά ξενοδοχεία - ανά ειδικότητα και ανά περιφέρεια

 71. 23/03 10:02

  Προβολή του Ρεθύμνου ως ιδανικού τουριστικού προορισμού σε Μόναχο, Βαρσοβία και Βιέννη

 72. 23/03 09:50

  Στην κορυφή των προτιμήσεων των Γάλλων και των Αυστριακών η Κρήτη - Συμμετοχή στις εκθέσεις σε Παρίσι και Βιέννη

 73. 23/03 09:48

  Σε ποια εταιρεία υπεκμισθώθηκαν οι υπηρεσίες εστίασης του νέου 5άστερου ξενοδοχείου NYX Esperia 3 Palace Hotel Athens

 74. 23/03 08:51

  Διαγωνισμός για ξενοδοχειακές κλίνες στην Αλεξανδρούπολη

 75. 23/03 08:46

  Αλβανία | Οι επιχειρήσεις δίνουν αυξήσεις στους υπαλλήλους για να μη φύγουν στο εξωτερικό

 76. 23/03 08:42

  Επιτροπή Καθοδήγησης για τις στρατηγικές κατευθύνσεις της Πρωτοβουλίας GR-eco islands

 77. 23/03 08:40

  Φόβοι για τριγμούς στην οικονομία του Βελγίου

 78. 22/03 19:29

  Ο αρχαιότερος δρόμος της Αθήνας βρίσκεται στην Πλάκα - Έχει το ίδιο όνομα εδώ και 25 αιώνες

 79. 22/03 18:54

  Eurowings | Πτήσεις προς Νέα Αγχίαλο από Στουτγκάρδη

 80. 22/03 18:31

  Αφαλάτωση, η λύση στο πρόβλημα της λειψυδρίας

 81. 22/03 18:09

  Celestyal | Νέα πορεία με την προσθήκη του Celestyal Journey

 82. 22/03 17:51

  Επίσκεψη Αντώνη Σαμαρά στο “Mουσείο Εθνικής Αντίστασης – Οικία Στρατηγού Ναπολέοντα Ζέρβα”

 83. 22/03 17:42

  Έρευνα ΕΣΕΕ | Ο τουρισμός στηρίζει και το εμπόριο - τι αγοράζουν οι τουρίστες - Καμπάνια για το Shopping in Greece

 84. 22/03 16:50

  Show us your Regina: Η τουριστική καμπάνια που κατέστρεψε οριστικά τη φήμη πόλης του Καναδά

 85. 22/03 16:07

  Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας | Η Ελλάδα διατηρεί την πρωτιά στις προτιμήσεις των Αυστριακών τουριστών

 86. 22/03 15:40

  Τhe Newel Metaxourgeio | Λαμπερά εγκαίνια στο κέντρο της Αθήνας για το νέο μέλος της αλυσίδας The Newel

 87. 22/03 15:24

  Πώς οι vegan και οι vegetarian αλλάζουν τα ξενοδοχεία – «Βρισκόμαστε ενόψει της 'ευεξιοποίησης' του τουρισμού»

 88. 22/03 14:33

  Ελληνοτουρκική συνάντηση για συνεργασία στον τομέα Τουρισμού

 89. 22/03 13:30

  «Let's TUI it» | Έτσι θα καλύψει τις 950 κενές θέσεις εργασίας ο tour operator

 90. 22/03 12:57

  Τα ξενοδοχεία αποκλειστικά για ενήλικες είναι η νέα μόδα στις οργανωμένες διακοπές – Τι ζητούν οι ταξιδιώτες

 91. 22/03 12:37

  Μητσοτάκης για Μύκονο: Δεν νοείται να υπάρχει νησί, όπου κάποιοι θεωρούν ότι είναι υπεράνω του νόμου

 92. 22/03 11:54

  Επαναπατρίζονται είκοσι εννέα πολύτιμες αρχαιότητες στην Ελλάδα

 93. 22/03 10:51

  Bill Gates: Η τεχνητή νοημοσύνη είναι η σημαντικότερη τεχνολογική πρόοδος εδώ και δεκαετίες

 94. 22/03 10:34

  Έκθεση της Βιέννης Ferien 2023 | +20% οι κρατήσεις για Ελλάδα

 95. 22/03 09:59

  Η Jet2holidays επαναφέρει το δωρεάν check-in των αποσκευών από το ξενοδοχείο την ημέρα αναχώρησης

 96. 22/03 09:52

  EasyJet | Νέο δρομολόγιο από Μπέλφαστ για Ρόδο

 97. 22/03 09:36

  Νέες συνεργασίες για την εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων και βιλλών Selected Hideaways

 98. 22/03 09:19

  Tουρισμός 2023: Περισσότερες αεροπορικές θέσεις από το 2019 στη νοτιοανατολική Ευρώπη | +14,7% η Ελλάδα

 99. 22/03 08:55

  Ταξιδιωτική ‘Ενωση ΗΠΑ | Η εαρινή ζήτηση επιτάσσει επείγουσες αναβαθμίσεις στο σύστημα αεροπορικών ταξιδιών

 100. 22/03 08:53

  Ηνωμένο Βασίλειο: Εκτιμήσεις για μικρή βελτίωση της οικονομικής και δημοσιονομικής προοπτικής το 2023