Tο πιστοποιημένο Κρητικό δεκατιανό «κολατσιό» μπαίνει σε αρτοποιία, καφέ, επιχειρήσεις takeaway

Tο πιστοποιημένο Κρητικό δεκατιανό «κολατσιό» μπαίνει σε αρτοποιία, καφέ, επιχειρήσεις takeaway

Το κρητικό δεκατιανό “κολατσιό” παρουσιάζει μεγάλο διατροφικό -εμπορικό ενδιαφέρον και μέσω της Αγροδιατροφικής σύμπραξης της Περιφέρειας Κρήτης μπαίνει προς πώληση σε αρτοποιεία, καφέ, φούρνους και γενικότερα όσα καταστήματα προσφέρουν υπηρεσίες take away, όπως τονίστηκε σε ενημερωτική εκδήλωση επιχειρηματιών .και θεσμικών εκπροσώπων.

Ήδη πολλές επιχειρήσεις ενδιαφέρονται για την καινοτόμα διατροφική πρόταση της αγροδιατροφικής σύμπραξης που εντυπωσιάστηκαν από την πρώτη παρουσίαση του σήματος του Κρητικού δεκατιανού σε επιτυχημένη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο “ Κουρήτες” όπου συνδυάστηκε η ενημέρωσης με τις νόστιμες γεύσεις των εδεσμάτων του κρητικού δεκατιανού.

Όπως ανέφερε στην εκδήλωση, καλωσορίζοντας επιχειρηματίες και θεσμικούς εκπροσώπους ο Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σταύρος Τζεδάκης, «Το σήμα "κρητικό δεκατιανό - cretan brunch», στοχεύει στην υγιεινή διατροφή μικρών και μεγάλων αλλά και στη κατανάλωση τοπικών προϊόντων και προϊόντων με το σήμα "κρήτη - Γενέτειρα αξιών" από επιχειρήσεις, όπως αρτοποιεία, καφέ, και γενικά όλες εκείνες, οι οποίες προσφέρουν υπηρεσίες «take away». Η φιλοσοφία του σήματος, όπως πρόσθεσε ο κ. Τζεδάκης, «στηρίζεται σε 60 σύγχρονες, προτεινόμενες συνταγές, βασισμένες ωστόσο, στις παραδοσιακές αξίες και τα προϊόντα της Κρήτης. Ένα δεκατιανό, υγιεινό, με θρεπτική αξία και με ποικιλία γεύσεων, όπως σάντουιτς, σαλάτες, παραδοσιακές πίτες κ.α. Ένα γρήγορο γεύμα με "άρωμα" και προϊόντα Κρήτης, που θα μπορεί ο καταναλωτής να προμηθευτεί από το πρωί μαζί με τον καφέ ή το ρόφημά του.».

Όπως εξήγησε ο Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής σύμπραξης-Περιφερειακός Σύμβουλος Σταύρος Τζεδάκης: «Φτιάξαμε σε συνεργασία με τον Σεφ Λευτέρη Σουλτάτο τις προτεινόμενες συνταγές, όπου μπορούν όσοι κάνουν χρήση του σήματος να διαλέξουν από αυτές ή να μας προτείνουν δικές τους αρκεί τα προϊόντα να είναι κρητικά. Οι επιχειρήσεις του Αγροδιατροφικού τομέα όλα αυτά τα χρόνια έχουν κάνει βήματα προς τα εμπρός, έχοντας προϊόντα τυποποιημένα, ποιοτικά όπου με ασφάλεια μπορούν να εντάξουν τα καταστήματα στο μενού τους. Μέσα από το Κρητικό Δεκατιανό θέλουμε να αναδείξουμε την μοναδική γεύση των Κρητικών προϊόντων και τα οφέλη που έχει στην ανθρώπινη υγεία”.

Ο κ. Τζεδάκης κάλεσε όλους τους επιχειρηματίες να αγκαλιάσουν, να κάνουν πράξη την  πρόταση, ενώ ευχαρίστησε, τους συνεργάτες του, τους φορείς για την καλή συνεργασία και ιδιαίτερα  τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη για την έμπρακτη -όπως είπε-στήριξη του στους στόχους της  Αγροδιατροφικής.

Εύσημα από την Στερεά Ελλάδα για την πρωτοπορία της Κρήτης 

Ο Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής σύμπραξης της Περιφέρειας Κρήτης ευχαρίστησε επίσης τους παριστάμενους θεσμικούς εκπροσώπους που απηύθυναν χαιρετισμό και ιδιαιτέρως τον Περιφερειακό σύμβουλο - Πρόεδρο της Αγροδιατροφικής σύμπραξης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας Αναστάσιο Βελισσαρίου που δημόσια χαρακτήρισε την Περιφέρεια Κρήτης πρωτοπόρα στην Ελλάδα.

Ο κ. Βελισσαρίου στον χαιρετισμό του, είπε ότι, νιώθει μεγάλη χαρά που βρίσκεται  στην πολύ ενδιαφέρουσα ενημερωτική εκδήλωση, ενώ τόνισε ότι, η Περιφέρεια Κρήτης πρωτοπορεί, όχι μόνο στην γαστρονομία, αλλα σε όλους τους τομείς, δίδοντας δημόσια συγχαρητήρια στον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη, στον κ. Τζεδάκη για τις κατακτήσεις και το σημαντική έργο στον αγροδιατροφικό τομέα, αλλά και ευρύτερα.

Χαιρετισμούς επίσης στην εκδήλωση απηύθυναν, επισημαίνοντας τον ρόλο και το έργο της αγροδιατροφικής σύμπραξης, οι Παύλος Μπαριτάκης Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης, Μανόλης Αλιφιεράκης Πρόεδρος Επιμελητηρίου Ηρακλείου, ενώ για το «Κρητικό Δεκατιανό, μια υγιεινή διατροφική πρόταση» μίλησε ο Δρ. Αντώνιος Παπαδάκης, Υγιεινολόγος, Αν. Προϊστάμενος  Τμ. Δημόσιας & Περιβαλλοντικής Υγιεινής Περιφέρειας Κρήτης. Η ομιλία του κ. Παπαδάκη προκάλεσε ξεχωριστή αίσθηση σε όλους τους παρισταμένους, όπως επίσης, έντονο ενδιαφέρον προκάλεσε στους δεκάδες  επιχειρηματίες η ομιλία που ακολούθησε με θέμα: «Γιατί να εντάξω το «κρητικό δεκατιανό» στο εδεσματολόγιο-μενού της επιχείρησης μου.» με ομιλητή τον   Νίκο Μπουνάκη,  M.Sc Marketing and Communication , MBA, Διευθύνων Σύμβουλος Proactive A.E.

Οι παριστάμενοι επιχειρηματίες επικρότησαν την νέα πρόταση -προδιαγραφή της Αγροδιατροφικής συγχαίροντας την για τις πρωτοβουλίες της. Επίσης τα συγχαρητήρια τους για το έργο και τις δράσεις της Αγροδιατροφικής  εξέφρασαν  στον Πρόεδρο, οι παριστάμενοι θεσμικοί εκπρόσωποι, οι Αντιπεριφερειάρχες Νίκος Συριγωνάκης, Λάμπρος Βαμβακάς, οι Περιφερειακοί σύμβουλοι Μανόλης Χνάρης, Κώστας Φασουλάκης, Ειρήνη Χουδετσανάκη, Νίκος Χρονάκης, ο Αντιδήμαρχος Ηρακλείου Γιώργος Σισαμάκης, εκπρόσωποι του Δήμου Μαλεβιζίου, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Θανάσης Κύρκος, η Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Κρήτη Μαρία Δαμανάκη, εκπρόσωποι του Πρωτογενή τομέα, υπηρεσιακοί παράγοντες, κ.α.

Ν. Μπουνάκης: Μεγάλο ενδιαφέρον για τα κρητικά προϊόντα-γαστρονομία 

Ο ομιλητής στην εκδήλωση, σύμβουλος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κρήτης και διευθύνων σύμβουλος της PROACTIVE, Νίκος Μπουνάκης, επεσήμανε τους λόγους που ένα τέτοιο σήμα είναι αναγκαίο για την κρητική οικονομία.

Όπως, εξήγησε, η Ελλάδα σπαταλά κάθε χρόνο έξι με επτά δισεκατομμύρια ευρώ στην εισαγωγή τροφίμων από άλλες χώρες του εξωτερικού. «Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει ένα μεγάλο περιθώριο ανάπτυξης του διατροφικού τομέα της ελληνικής οικονομίας, ώστε, αφενός να καλύψει αυτό το κενό που παρατηρείται και αναγκάζει τις ελληνικές επιχειρήσεις να εισάγουν τρόφιμα και αφετέρου να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε εξαγωγές, περισσότερες από αυτές που έχουμε. Αυτό δε θα γίνει από τη μία μέρα στην άλλη, θα ξεκινήσει με προσπάθειες, όπως αυτές που οργανώνει η Αγροδιατροφική Σύμπραξη, που έχει στόχο να βάλει τα κρητικά προϊόντα στο δεκατιανό».

Ο κ. Μπουνάκης τόνισε ότι η ένταξη του νέου σήματος του «Κρητικού Δεκατιανού – Cretan brunch» στην αγορά, θα τονώσει την τοπική οικονομία και την οικονομία της υπαίθρου, ενώ παράλληλα, οι επιχειρήσεις που θα το αποκτήσουν θα έχουν μια επωνυμία. 

«Πρέπει να καταφέρουμε τα κρητικά προϊόντα να πάρουν τη θέση που τους αξίζει στα ράφια του σούπερ μάρκετ, αλλά και στις κουζίνες και στα τραπέζια των ξενοδοχείων», τόνισε ο κ. Μπουνάκης, ενώ πρόσθεσε ότι, «μελέτες έχουν δείξει ότι οι καταναλωτές είναι δύσπιστοι. Τα προϊόντα που έχουν κάποια πιστοποίηση και συνοδεύονται από σήματα ποιότητας, έχουν αυξημένη ζήτηση και τα εμπιστεύονται οι καταναλωτές».

Κλείνοντας, ο κ. Μπουνάκης ανέφερε, ότι, υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για τα κρητικά προϊόντα από τους τουρίστες, πολλοί από τους οποίους επισκέπτονται το νησί για να γευτούν, τα κρητικά προϊόντα, την παραδοσιακή, κρητική κουζίνα.

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

COVID-19
 1. 21/09 16:38

  ΚΙΝΑΛ: Ερώτηση στη Βουλή για να ενταχθούν στο ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ οι μη εποχικά εργαζόμενοι στα τουριστικά λεωφορεία

 2. 21/09 16:35

  ΟΑΕΔ: Αιτήσεις για 1.000 νέες επιδοτούμενες θέσεις εργασίας για ανέργους 30 ετών και άνω σε Αττική και Ν. Αιγαίο

 3. 21/09 16:24

  Σύγχυση για το αν θα μπορούν να ταξιδεύουν στις ΗΠΑ τα ανεμβολίαστα παιδιά

 4. 21/09 13:58

  Θετικός ο απολογισμός των αφίξεων στην Πάρο

 5. 21/09 13:03

  Οι πωλήσεις EVs στην Ευρώπη θα ξεπεράσουν αυτές των συμβατικών έως το 2028

 6. 21/09 13:03

  Βασίλης Κικίλιας: Η αύξηση του τουρισμού ώθησε στην αναθεώρηση των προβλέψεων για την ελληνική οικονομία

 7. 21/09 12:48

  Η Θεσσαλονίκη προβάλλεται στο περιοδικό της UNESCO 

 8. 21/09 12:46

  Fam trip ΕΟΤ: Προβολή της Κρήτης σε Γερμανούς επαγγελματίες του τουρισμού

 9. 21/09 12:45

  Έως 700% επάνω οι αναζητήσεις για διακοπές στις ΗΠΑ μετά την άρση των περιορισμών

 10. 21/09 12:37

  ΗΠΑ: Τέλος στην απαγόρευση των ταξιδιών από την Ευρώπη για τους πλήρως εμβολιασμένους

 11. 21/09 12:08

  Άδειες για τουριστικές κατοικίες και ενοικιαζόμενα δωμάτια σε Κρήτη, Λευκάδα και Αμφιλοχία

 12. 21/09 12:06

  Nέες δωρεές σε υγειονομικές δομές από κορυφαίες ξενοδοχειακές αλυσίδες

 13. 21/09 12:00

  Επανάχρηση Μεγάρου Κοθρή ως δημοτική Πινακοθήκη

 14. 21/09 11:59

  Επιχορηγήσεις για 2 ξενοδοχεία στο Ηράκλειο Κρήτης

 15. 21/09 11:58

  Άδειες για επεκτάσεις ξενοδοχείων σε Χανιά και Ανατολική Μάνη

 16. 21/09 10:39

  Μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου οι τουρίστες στην Κρήτη | Ν.Χαλκιαδάκης: 2,5 δισ. οι εισπράξεις φέτος στη Μεγαλόνησο

 17. 21/09 10:23

  Συνάντηση Κικίλια - Μπένου για το σχέδιο ανασυγκρότησης της Β.Εύβοιας

 18. 20/09 16:02

  Επίσκεψη της Γ.Γ. Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης, Βίκυς Λοΐζου στη Ρόδο και στη Σύμη

 19. 20/09 15:54

  SiteMinder: Οι μισοί Βρετανοί θέλουν να ταξιδέψουν το ίδιο ή περισσότερο το 2022 σε σχέση με την περίοδο προ πανδημίας

 20. 20/09 15:48

  Η νέα καμπάνια της Louis Vuitton προβάλλει τη Μήλο σε όλο τον κόσμο

 21. 20/09 15:40

  Στη Ρόδο και Σύμη η Γ.Γ. Τουριστικής Πολιτικής Βίκυ Λοΐζου

 22. 20/09 15:34

  ΚΙΝΑΛ: Να αρθεί άμεσα ο αποκλεισμός των εργαζομένων στον επισιτισμό – τουρισμό από το εποχικό επίδομα του ΟΑΕΔ

 23. 20/09 15:20

  Η Ε.Ξ. Μεσσηνίας στηρίζει τη συμμετοχή του Δήμου Καλαμάτας στις 100 κλιματικά ουδέτερες πόλεις

 24. 20/09 14:28

  Υφυπουργός Εσωτερικών: Η Μακεδονία - Θράκη θα μπορούσαν να είναι 12μηνος τουριστικός προορισμός

 25. 20/09 14:10

  Το 88% των επιχειρήσεων επενδύει σε τεχνολογίες virtual reality

 26. 20/09 13:40

  Telegraph: Αυτά είναι τα καλύτερα απομακρυσμένα ξενοδοχεία της Ευρώπης για το φθινόπωρο - Το ένα Ελληνικό

 27. 20/09 13:13

  Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, Κρήτη, κερδίζουν το στοίχημα του τουρισμού και τον Σεπτέμβριο

 28. 20/09 13:05

  ΔΕΘ - Δημήτρης Φραγκάκης: Φέτος πετύχαμε τους στόχους μας αλλά οι προκλήσεις είναι μπροστά

 29. 20/09 12:43

  Ημέρες Κρητικής γαστρονομίας στο Ηράκλειο

 30. 20/09 12:07

  Βρετανία: Απότομη αύξηση των κρατήσεων μετά τις αλλαγές στους ταξιδιωτικούς κανονισμούς

 31. 20/09 12:05

  Τουρισμός | Στο 61,4% των ταξιδιωτικών εισπράξεων του 2019 ο εφετινός Ιούλιος

 32. 20/09 11:51

  Έρευνα | Το 54% των Βρετανών δεν πρόκειται να ταξιδέψει στο εξωτερικό παρά τη χαλάρωση των μέτρων

 33. 20/09 11:30

  To πιο δημοφιλές Club ιδιοκτητών αυτοκινήτων Ferrari της Ιταλίας στον Πειραιά

 34. 20/09 11:15

  Σε ανοδική πορεία η ολλανδική οικονομία

 35. 20/09 11:13

  O Δήμος Άργους – Μυκηνών στο Δίκτυο Πόλεων "Βιώσιμη Πόλη"

 36. 20/09 11:06

  Σχεδιασμός δικτύου θεματικών διαδρομών στον Δήμο Βέροιας

 37. 20/09 11:05

  Μετατροπές κτιρίων σε ξενοδοχεία στο Ηράκλειο και στη Φλώρινα

 38. 20/09 11:04

  Πληρωμές μέρους των επιχορηγήσεων για 2 ξενοδοχειακές επενδύσεις

 39. 20/09 11:01

  Γερμανία: Εκτός των περιοχών υψηλού κινδύνου Κύπρος και Πορτογαλία

 40. 20/09 10:40

  Ηνωμένο Βασίλειο | Μένει μόνο η κόκκινη λίστα των χωρών υψηλού κινδύνου - εκτός η Τουρκία και η Αίγυπτος

 41. 20/09 10:07

  DW | Γιατί οι Γερμανοί κουράστηκαν από τους εμβολιασμούς;

 42. 20/09 09:53

  Συνάντηση Βασίλη Κικίλια με τον Πρέσβη της Ισπανίας

 43. 19/09 11:40

  Aνερχόμενη δύναμη η Ρουμανία στις εξαγωγές κρασιού

 44. 19/09 11:15

  Επιχορηγήσεις για 2 ξενοδοχεία σε Ρέθυμνο Κρήτης και Μύρινα Λήμνου

 45. 19/09 09:45

  Ο 8ος Αχίλλειος Άθλος στα Φάρσαλα

 46. 18/09 12:38

  Επιστρέφουν στη Ρόδο οι ιππότες της

 47. 18/09 12:36

  Αποφάσεις για νέες ξενοδοχειακές επενδύσεις σε Χαλκιδική και Σύβοτα

 48. 18/09 12:34

  Ισπανία: Μηδενική ζήτηση στα «νυχτερινά ρούχα» και αύξηση πωλήσεων ρούχων από δεύτερο χέρι

 49. 17/09 16:19

  WTTC | Επενδυτικές ευκαιρίες στον τουρισμό μετά την πανδημία

 50. 17/09 14:24

  Κλειστός ο αρχαιολογικός χώρος της Ακρόπολης το πρωί της Κυριακής (8-10.30 π.μ.)

 51. 17/09 14:22

  Η Περιφέρεια Κρήτης στηρίζει την Εθνική Ομάδα Τένις για την άνοδο στο World Group I του Davis Cup

 52. 17/09 14:20

  ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ: Διπλασιασμός των διανυκτερεύσεων σε δικαιούχους για την περιφερειακή ενότητα Εύβοιας

 53. 17/09 14:05

  Διεθνής κατακραυγή για την τουριστική εκμετάλλευση των γαϊδουριών στη Σαντορίνη

 54. 17/09 13:30

  Emirates: Πρώτη εφαρμογή VR αεροπορικής εταιρείας στην πλατφόρμα Oculus

 55. 17/09 13:01

  Thessaloniki Helexpo Forum: Η αναπτυξιακή δυναμική του πολιτισμού και οι δυνατότητες συνεργασίας δημοσίου - ιδιωτικού τομέα

 56. 17/09 13:00

  Παράταση notam πτήσεων εξωτερικού έως τις 24 Σεπτεμβρίου 2021

 57. 17/09 12:55

  +54% οι επιβάτες στα Ελληνικά αεροδρόμια το οκτάμηνο του 2021

 58. 17/09 12:44

  Google | Περιηγήσεις & δραστηριότητες: Νέο πιλοτικό σύστημα που ευνοεί τις απευθείας κρατήσεις σε ΜμΕ

 59. 17/09 12:31

  Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο: Ποιοι εξελέγησαν στις 12 εκλογικές ομάδες

 60. 17/09 12:22

  Βρετανία | Επιτροπή Μεταφορών: Τα τεστ PCR είναι άχρηστα για τους εμβολιασμένους ταξιδιώτες

 61. 17/09 11:54

  Η Χαλκιδική προβάλλεται στο Βέλγιο μέσα από δημοφιλές TV show

 62. 17/09 11:48

  Ηνωμένο Βασίλειο: Δύο λίστες χωρών στα ταξίδια, κόκκινες και πράσινες- Αναμένεται η έξοδος της Τουρκίας από το κόκκινο

 63. 17/09 11:47

  Wonder of the Seas: Το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο βάζει πλώρη για τις ΗΠΑ και την Ευρώπη

 64. 17/09 11:45

  EasyJet: Αεροπορική σύνδεση Σκοπίων – Γενεύης

 65. 17/09 11:43

  Γαλλία: Μικρό το μερίδιο της επιφάνειας των τουριστικών καταλυμάτων στις εκδοθείσες οικοδομικές άδειες για το 2020

 66. 17/09 11:38

  O σιδηρόδρομος του μέλλοντος

 67. 17/09 11:37

  Άδειες για 2 ξενοδοχειακές επενδύσεις σε Αθήνα και Κάρπαθο

 68. 17/09 11:36

  Έγκριση σκοπιμότητας δημιουργίας καταδυτικού πάρκου στη Σαλαμίνα

 69. 17/09 10:52

  Aegean | Θετικές ταμειακές ροές το β' τρίμηνο με σημαντικό περιορισμό των ζημιών

 70. 17/09 10:21

  TUI Γερμανίας: Επιπλέον αεροπορικές θέσεις για φθινοπωρινές διακοπές στη Μεσόγειο

 71. 17/09 10:17

  Σημαντική διάκριση για την Travelotopos

 72. 16/09 19:32

  B.Κικίλιας: Εμβάθυνση της τουριστικής συνεργασίας με την Κίνα

 73. 16/09 19:15

  Ο Δρόσος Ταρναράς νέος διευθυντής στο Eressian Hotel & Hammam Spa στη Λέσβο

 74. 16/09 17:47

  Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: O Γρηγόρης Τάσιος νέος πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού & Πολιτισμού

 75. 16/09 17:45

  FedHATTA: Νέα πρωτόκολλα στις ξεναγήσεις χωρίς... κοινοποίηση στους αρμόδιους φορείς!

 76. 16/09 17:43

  Εγκαινιάστηκε το ξενοδοχείο Athens Capital Hotel - MGallery Collection

 77. 16/09 16:09

  Thomas Cook: Εκρηκτική αύξηση των κρατήσεων για τον Οκτώβριο – Συνεχίζει να «σαρώνει» η Ελλάδα

 78. 16/09 15:38

  ETC: Εγχειρίδιο για τις πρακτικές αειφόρου τουρισμού

 79. 16/09 15:34

  Υποβολή αιτημάτων πληρωμής για το πρόγραμμα Τουρισμός για Όλους (από 1/1 έως 31/5/21)

 80. 16/09 14:51

  Αύξηση 783% των επισκεπτών στους αρχαιολογικούς χώρους το Μάιο του 2021

 81. 16/09 14:42

  Πρωταθλητής ο κλάδος καταλυμάτων και εστίασης τον Ιούλιο στην αύξηση τζίρου

 82. 16/09 14:25

  Ολοκληρώθηκε το Διεθνές Φεστιβάλ Ευεξίας Λέσβου

 83. 16/09 13:47

  Βρετανία: Αποζημιώσεις εκατ. λιρών αναμένεται να ζητηθούν από τους ταξιδιώτες προς την ΕΕ, λόγω σύγχυσης με τα διαβατήρια

 84. 16/09 12:59

  Ο Bill Gates αποκτά μεγαλύτερο μερίδιο στη Four Seasons Hotels

 85. 16/09 12:53

  TravelSupermarket | Ζάκυνθος και Κέρκυρα στους προορισμούς "αξίας" των Βρετανών για διακοπές αυτήν την εποχή

 86. 16/09 12:42

  Το 70% των Αμερικανών ταξιδιωτών ζητεί διαβατήρια εμβολιασμού στα διεθνή ταξίδια

 87. 16/09 12:20

  Υποχρεωτικός ο διαγνωστικός έλεγχος νόσησης από κορωνοϊό στα μέλη πληρώματος πλοίων

 88. 16/09 12:07

  Βρετανία: Αυστηρότεροι κανονισμοί για τους ανεμβολίαστους ταξιδιώτες

 89. 16/09 11:58

  “The Spirit of Democracy Weekend” στην Costa Navarino

 90. 16/09 11:55

  Η μετά θάνατον πρόβλεψη για οικονομική ενίσχυση των υπαλλήλων σε ξενοδοχείο της Λήμνου

 91. 16/09 11:54

  Ιστορίες από τον μεσαίωνα στη Ρόδο

 92. 16/09 11:53

  Επιχορηγήσεις για 2 5άστερα ξενοδοχεία σε Κρήτη και Πάρο

 93. 16/09 11:52

  Σημαντική ανάκαμψη των ισπανικών εξαγωγών – Πρόκληση για τη συνέχεια οι αυξημένες τιμές των πρώτων υλών

 94. 16/09 11:51

  Η πρώτη μεγάλη εμπορική έκθεση παγκόσμιας απήχησης στη Γερμανία με 400.000 συμμετέχοντες και επισκέπτες

 95. 16/09 10:37

  Δικαίωση καμαριέρας για "οικειοθελή αποχώρηση" από ξενοδοχείο στον Πλατανιά

 96. 16/09 10:16

  Μεγάλα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης γράφουν για τις ομορφιές της Πάρου

 97. 16/09 09:52

  Η Πάτμος στους κορυφαίους Ελληνικούς προορισμούς για κρουαζιέρα σύμφωνα με το «World of Cruising»

 98. 15/09 14:22

  ΕΤΑΔ: Συνάντηση Βλαστού - Ζέρβα για την αξιοποίηση ακινήτων στη Θεσσαλονίκη

 99. 15/09 13:20

  2ο Thessaloniki Helexpo Forum - Θεσσαλονίκη: Τα μεγάλα έργα και η αναπτυξιακή προοπτική

 100. 15/09 13:18

  Boeing: Οι αερομεταφορές θα επιστρέψουν σε επίπεδα προ πανδημίας το 2024