Οι Ρόδιοι της Αμερικής βράβευσαν τον δήμαρχο και την αντιδήμαρχο Τουρισμού Ρόδου

Οι Ρόδιοι της Αμερικής βράβευσαν τον δήμαρχο και την αντιδήμαρχο Τουρισμού Ρόδου

Την αγάπη και την ομοψυχία που διακρίνει πάντα την ελληνική ομογένεια απανταχού της γης και ιδιαίτερα τους Ρόδιους ομογενείς, τη λατρεία που έχουν για τον τόπο τους τη Ρόδο, τη στήριξη και την καθοριστική συμβολή τους σε όλα τα θέματα που αφορούν την πατρίδα, την υπερηφάνεια και την ανιδιοτέλεια με την οποία αγκαλιάζουν τους συμπατριώτες τους, όλα αυτά που χαρακτηρίζουν τους Έλληνες και φυσικά τους Ρόδιους του εξωτερικού, αλλά και την αμφίδρομη σχέση, τους ισχυρούς δεσμούς που έχουν αναπτύξει με κατοίκους, φορείς, παράγοντες και κυρίως με τους εκπροσώπους της παρούσης δημοτικής αρχής, είχαν την ευκαιρία να ζήσουν και να θαυμάσουν από κοντά, όλοι όσοι παραβρέθηκαν στο Β΄ προσυνέδριο του Παρροδιακού Συλλόγου Αμερικής «Ο Απόλλων», είτε ως συμμετέχοντες είτε ως απλοί παρατηρητές και επισκέπτες, το διήμερο 27 & 28 Ιουλίου 2019, στο Πολιτιστικό Κέντρο στα Μαριτσά, φιλοξενούμενοι από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μαριτσών «Ο Κερωνιάτης». 

Αυτοί ακριβώς οι σημαντικοί δίαυλοι επικοινωνίας του Δήμου Ρόδου με τους Απόδημους Ροδίους και δη της Αμερικής, οδήγησε το διοικητικό συμβούλιο του Παρροδιακού Συλλόγου Αμερικής «Ο Απόλλων» να ανακηρύξει ως «Ρόδιο της Χρονιάς» τον δήμαρχο Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκο, τιμώντας τον ίδιο αλλά και στο πρόσωπό του τη δημοτική αρχή και όλους τους Ρόδιους, για τη στήριξη που παρείχαν όλα αυτά τα χρόνια στους Απόδημους Ρόδιους, καθώς και την αντιδήμαρχο Τουρισμού, Διεθνούς Προβολής και Αποδήμων Ροδίων κα Μαρίζα Χατζηλαζάρου για τις επί σειρά ετών προσπάθειες, συνεργασίες και δράσεις ώστε να διατηρηθούν και να ενισχυθούν οι δεσμοί των επόμενων γενεών αποδήμων με τη Ρόδο. 

Δίαυλοι επικοινωνίας που ξεκίνησαν από την συμμετοχή της κας Χατζηλαζάρου  στην ετήσια  συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ροδίων των Η.Π.Α. «Απόλλων» που πραγματοποιήθηκε το 2017 στο New Jersey, υπό την προεδρία του κου Ευστάθιου Πελαρδή, προέδρου της Ομοσπονδίας, όσο και το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς αλλά και το 2018 στις συναντήσεις με Ρόδιους της Διασποράς στο Ασκληπειό. 

Η βράβευση  του δημάρχου Ρόδου κ. Χατζηδιάκου αλλά και της αντιδημάρχου κας Χατζηλαζάρου έγινε από τον πρόεδρο του Παρροδιακού Συλλόγου Αμερικής «Απόλλων» κ. Ηλία Τομάζο, σε μία συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα, παρουσία επισήμων και πλήθους κόσμου, το βράδυ του Σαββάτου 27 Ιουλίου 2018, στο Πολιτιστικό Κέντρο των Μαριτσών. 

Εμφανώς συγκινημένος ο δήμαρχος ευχαριστώντας όλους για την τιμή υπογράμμισε: «Θέλω να σας ευχαριστώ από καρδιάς για την πρωτοβουλία σας να μου απονείμετε ένα τίτλο τιμής, που θεωρώ, ότι πρωτίστως αποτελεί έναν τίτλο ευθύνης. Μία τιμή, που συμπυκνώνει συναισθήματα, δεσμούς φιλίας, προσπάθειες. Μια πορεία, στην οποία στοιχίζονται πρόσωπα, μεγάλες και μικρές ιστορίες, σημαντικά, μα και καθημερινά, γεγονότα και περιστατικά.    

Στέκομαι σε ένα απόσπασμα από τον “Αρχίδαμο” του Ισοκράτη, του γνωστού Αθηναίου ρητοροδιδάσκαλου και στοχαστή του 4ου π.Χ. αιώνα προς τους συμπατριώτες του: “Απορώ τώρα με κείνους, που για την προσωπική τους μεν δόξα είναι έτοιμοι να δώσουν τη ζωή τους, δεν έχουν όμως την ίδια γνώμη, όταν πρόκειται για τη δόξα του συνόλου•  χάριν αυτής όμως αξίζει να υποφέρη ο,τιδήποτε ο άνθρωπος, ώστε να μη ντροπιάση την πατρίδα του, μήτε να επιτρέψη να παραιτηθή των ιστορικών παραδόσεων, που του εκληροδότησαν οι πρόγονοι… να προσέξουμε να φυλαχτούμε, να μη κάνουμε κάτι που μας ατιμάζει, μήτε να κάνουμε παραχωρήσεις στους εχθρούς μας παρά μόνο το δίκαιον». Στηριγμένος στα λόγια του Ισοκράτη, η μέχρι τώρα παρουσία μου στον δημόσιο βίο αποτελεί μια συνειδητή επιλογή: να πράττω το πρέπον, το προσήκον, το ενδεδειγμένο, το δέον γενέσθαι. Με ανιδιοτέλεια, με τόλμη, με αποφασιστικότητα, να αγωνίζομαι στο δρόμο, που δεν εξαντλείται στα στενά όρια της ατομικότητας, αλλά διαχέεται στο κοινωνικό σύνολο, στην κοινή ευθύνη, στην συμμετοχή για το κοινό καλό και το δίκαιο. 

Στο πλαίσιο αυτό τοποθετείται, η συνεργασία μας και η απόφαση να κατασκευάσετε με έξοδα σας το άγαλμα του ιδρυτή της πόλης μας, του αρχαίου Έλληνα ολυμπιονίκη, Δωριέα, του 3ου και μικρότερου γιού του διάσημου Ολυμπιονίκη Διαγόρα του Ρόδιου, το 408 π.Χ.  Μια σημαντική πρωτοβουλία, μια απόφαση, σταθμό για την ιστορία του νησιού μας.  Η μόνη ανταμοιβή, κατά τον Αριστοτέλη «η εσωτερική ικανοποίηση ότι με τις πράξεις αυτές ορθώνεται το καλό». Κυρίες και κύριοι,  Καλωσορίζοντάς σας και πάλι στην πατρίδα, σας εύχομαι καλή διαμονή, καλή διασκέδαση, καλό αντάμωμα».

Να σημειωθεί ότι οι εργασίες του συνεδρίου ξεκίνησαν επισήμως το πρωί του Σαββάτου στην ίδια αίθουσα, με μία άκρως ενδιαφέρουσα θεματολογία για το μέλλον του Απόδημου Ελληνισμού και τις σχέσεις του με τη Μητρώα Γη, με αποκορύφωμα δε την ενότητα περί ίδρυσης Συλλόγου Ροδίων Επιστημόνων Εξωτερικού και την υπογραφή της συμφωνίας παραχώρησης από πλευράς Δήμου Ρόδου των κατασκηνώσεων των Κολυμπίων για τη δημιουργία κέντρου φιλοξενίας αποδήμων Ροδίων συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα το καλοκαίρι. Συζητήθηκε επίσης η κατασκευή από πλευράς Ροδίων της Αμερικής του αγάλματος του αρχαίου Ρόδιου Ολυμπιονίκη, Δωριέα. 

Παρόντες στην επίσημη έναρξη των εργασιών του προσυνεδρίου ήταν ο  Υφυπουργός Τουρισμού βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Μάνος Κόνσολας, ο  καθηγητής Αρχαίας Ελληνικής Γραμματείας στο Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου κ. Σπύρος Συρόπουλος, από  πλευράς του «Απόλλωνα», ο πρόεδρος κ. Ηλίας Τομάζος, ο επίτιμος πρόεδρος του Τμήματος Ρόδου κ. Πολύβιος Παυλίδης, ο πρόεδρος του Τμήματος Ρόδου κ. Λάζαρος Κασέκας, η γραμματέας κα  Χριστίνα Καπόλη, μέλη του διοικητικού συμβουλίου και ομογενείς της Αμερικής μέλη του Παρροδιακού Συλλόγου. 

Το «παρών» έδωσαν επίσης ο αντιπεριφερειάρχης κ. Χαράλαμπος Κόκκινος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου κ. Βαγγέλης Μανδρακός, ο πρώην δήμαρχος Ροδίων κ. Μάνος Κόκκινος και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γιάννης Γιαννακάκης.

Το βράδυ της 27ης Ιουλίου 2019 ακολούθησε δείπνο στη πλατεία των Μαριτσών, προς τιμή των Συνέδρων και των επισκεπτών Ροδίων εξ Αμερικής και στη συνέχεια μοναδικό Μαριτσενό γλέντι με παραδοσιακούς χορούς από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μαριτσών “Ο Κερωνιάτης” και τραγούδια. 

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στη Ρόδο τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Παρροδιακού Συλλόγου Αμερικής επισκέφθηκαν χωριά και αξιοθέατα του νησιού ενώ είχαν και συναντήσεις με τοπικούς φορείς. 

«Το πρόγραμμα του συνεδρίου περιελάμβανε επισκέψεις σε χωριά γιατί πιστεύουμε ότι πρέπει να είμαστε κοντά στη ρίζες μας. Είναι σημαντικό να μην καταρρεύσουν οι γέφυρες και να μην σπάσει η αλυσίδα που μας ενώνει με τις ρίζες μας»  δήλωσε ο κ. Τομάζος.

Οι Ρόδιοι της Αμερικής επισκέφθηκαν την Παναγία Τσαμπίκα, τον Αρχάγγελο, το παραδοσιακό σπίτι Αρχαγγέλου και τις εγκαταστάσεις του συλλόγου Φαέθων, το Παραδείσι, τη Σορωνή, τις Φάνες, τα Σιάννα, τον Άγιο Ισίδωρο, τα Κολύμπια και τον χώρο των κατασκηνώσεων, την Κατταβιά, τα Μαριτσά, τα Απόλλωνα, ενώ συμμετείχαν και στις εκδηλώσεις “Αντάμωμα” Πολιτιστικού Συλλόγου Ασκληπιείου. 

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
 1. 07/08 08:47

  Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες σε Πόρτο Ράφτη και Ηγουμενίτσα

 2. 07/08 08:40

  Στη Σάμη το Συνέδριο της Πανελλήνιας Σπηλαιολογικής Εταιρείας

 3. 07/08 08:38

  Η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης Πάργας

 4. 06/08 12:53

  Η προκήρυξη για το καθεστώς ενίσχυσης τουριστικών επενδύσεων του νέου Αναπτυξιακού Νόμου

 5. 06/08 08:39

  Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες σε Κέρκυρα και Κεφαλονιά

 6. 06/08 08:34

  6ο Φεστιβάλ Ρεμπέτικου στη Σύρο

 7. 06/08 08:32

  Η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης Μεσολογγίου

 8. 05/08 15:19

  Υπουργείο Ανάπτυξης: Εγκρίσεις επενδυτικών σχεδίων για δύο ξενοδοχεία 5 αστέρων στη Σαντορίνη

 9. 05/08 13:32

  SKY express: Νέες συνδέσεις της Αθήνας με Μόναχο, Μιλάνο και Σόφια

 10. 05/08 12:34

  Η Google καταργεί τις κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων – «Οι ταξιδιώτες προτιμούν τις απευθείας κρατήσεις»

 11. 05/08 12:03

  Η Ισπανία ξεμένει από πάγο – Γιατί ο τουρισμός δε μπορεί να λειτουργήσει χωρίς... παγάκια!

 12. 05/08 11:16

  Σοφία Ζαχαράκη: Για πρώτη φορά μειωμένο εισιτήριο στα ΜΜΜ για τους σπουδαστές των Ανώτερων Σχολών Τουριστικής Εκπαίδευσης

 13. 05/08 11:02

  Η αλυσίδα RIU προσφέρει 100% πράσινη ενέργεια στα ξενοδοχεία και τα γραφεία της στην Ισπανία

 14. 05/08 10:52

  8ο Φεστιβάλ Κρητικής Κουζίνας

 15. 05/08 09:37

  Lufthansa | Συμφωνία με τους εργαζόμενους στο έδαφος- στο 80% του 2019 η χωρητικότητα το θερινό τρίμηνο

 16. 05/08 09:19

  Πώς επηρεάζει o τουρισμός την κλιματική αλλαγή; Το παράδειγμα της Μαγιόρκα

 17. 05/08 08:30

  Δήμος Τρικκαίων | Απόφαση για αξιοποίηση του Ιαματικού Φυσικού Πόρου στην «Παναγιά» Ριζώματος

 18. 05/08 08:28

  Εγκρίσεις για 2 πλωτές εξέδρες σε Κέρκυρα και Πάρο

 19. 05/08 08:26

  Η Κρήτη σε πρόγραμμα ενισχύσεων για τους ελκυστικούς νησιωτικούς προορισμούς της Μεσογείου

 20. 05/08 08:17

  Ισπανία | Προτεραιότητα η ισχυρή στήριξη του οινικού τομέα – Σχέδιο για εξαγωγές ύψους 4,3 δισ. ευρώ

 21. 05/08 08:05

  Γιορτή Κρεμμυδιού στο Παλαιομονάστηρο Τρικάλων

 22. 04/08 17:21

  Αεροδρόμιο Αθήνας | -5,1% η επιβατική κίνηση τον ιούλιο έναντι του 2019, -17,1% στο 7μηνο

 23. 04/08 15:53

  Συνεργασία Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος και myPOS για ανέπαφες δωρεές

 24. 04/08 15:28

  Oι εργαζόμενοι είναι η ψυχή των ξενοδοχείων| Συνεχίζονται οι βραβεύσεις από την Ε.Ξ. Ρόδου

 25. 04/08 15:20

  Διώρυγα της Κορίνθου | Διελεύσεις πλοίων από 45 χώρες τον πρώτο μήνα επαναλειτουργίας

 26. 04/08 15:14

  Η Χαλκιδική στις πρώτες επιλογές των Ιταλών

 27. 04/08 15:10

  Συνάντηση Κικίλια με την Πρέσβυ της Αυστρίας για την προσέλκυση τουριστών το φθινόπωρο και χειμώνα

 28. 04/08 15:00

  Κοινωνικός τουρισμός: Αναρτήθηκαν οι πίνακες δικαιούχων για συνταξιούχους ελεύθερους επαγγελματίες της ΔΥΠΑ

 29. 04/08 13:51

  ΣΣΕ επισιτισμού: Η απόφαση για την προσθήκη σχετικά με το χρόνο εργασίας

 30. 04/08 13:30

  Ισπανία: Νέος νόμος για εξοικονόμηση ενέργειας στα κλιματιστικά των ξενοδοχείων - Ποια είναι τα όρια θερμοκρασίας

 31. 04/08 13:20

  6 στους 10 Έλληνες δεν μπορούν να αποχωριστούν το κινητό στις διακοπές

 32. 04/08 13:12

  Telegraph: Αυτά είναι τα 20 νησιά της Μεσογείου που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθεί κανείς – Τα 7 είναι Ελληνικά!

 33. 04/08 12:22

  Ποιος είναι ο μεγιστάνας που κατάφερε να "εκθρονίσει" το Γερμανικό δημόσιο από τον έλεγχο της Lufthansa:

 34. 04/08 12:07

  Αεροδρόμιο Άμστερνταμ: Με ημερήσιο πλαφόν οι πτήσεις και το φθινόπωρο – Ποιοί προορισμοί επηρεάζονται

 35. 04/08 11:50

  Από το Μάιο του 2023 το ΕΤΙΑS για είσοδο τουριστών από τρίτες χώρες στην ΕΕ

 36. 04/08 10:55

  Φιλανθρωπικό τουρνουά γκολφ στην Costa Navarino σε συνεργασία με τον πρωταθλητή José María Olazábal

 37. 04/08 10:10

  Ελλάδα: Όταν οι τουρίστες ζητούν apόdixi

 38. 04/08 09:34

  Tουρισμός | 20% περισσότερες αφίξεις τον Ιούλιο στο Νότιο Αιγαίο σε σχέση με το 2019

 39. 04/08 09:27

  Νέες δωρεές από ξενοδοχειακές επιχειρήσεις 

 40. 04/08 09:25

  Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες σε Μήλο και Λευκάδα

 41. 04/08 09:18

  Μία σημαντική επένδυση στο Αστεροσκοπείο Κρυονερίου που θα αποτελέσει πόλος έλξης επισκεπτών

 42. 04/08 09:16

  Φεστιβάλ Γεύσεων και Τέχνης στην Κίσσαμο Κρήτης

 43. 04/08 09:14

  Ισπανία: O αριθμός των απασχολούμενων αυξήθηκε κατά 383.300 άτομα το δεύτερο τρίμηνο του έτους

 44. 03/08 20:05

  Λάμψα | Πώληση του Sheraton Rhodes Resort στο ισπανικό fund Azora - ενδιαφέρον και για άλλα ξενοδοχεία στην Ελλάδα

 45. 03/08 15:35

  Στέλεχος της Περιφέρειας Κρήτης επιλέχθηκε από τον ΠΟΥ ως εκπαιδευτής επιθεωρητών πλοίων και  κρουαζιερόπλοιων 

 46. 03/08 13:49

  Mastercard: Ο πληθωρισμός μπορεί να βάλει φρένο στο "ράλι" των ταξιδιωτικών δαπανών

 47. 03/08 11:55

  Καταγράφεται και προστατεύεται η σπάνια τοπική βιοποικιλότητα 20 αρχαιολογικών χώρων

 48. 03/08 11:34

  Ο Attika Reisen φέρνει τον τουρισμό πολυτελείας στην Αθήνα με το Attika Premium

 49. 03/08 11:22

  Toυρισμός: 2,4 εκατ. τουρίστες στην Αττάλεια τον Ιούλιο- πρώτη εθνικότητα οι Ρώσοι

 50. 03/08 11:09

  Airbnb: Ιστορικό ρεκόρ κρατήσεων και εσόδων το β’ τρίμηνο του 2022 – «Η επιβράδυνση της οικονομίας μας ωφελεί»

 51. 03/08 11:06

  Διακοπές στην παραλία με κριτήριο το χαμηλό κόστος και παρέα την τεχνολογία θέλουν οι Έλληνες το 2022

 52. 03/08 10:34

  Τα έργα υποδομής "ανεβάζουν" το ενδιαφέρον για αγορά εξοχικής κατοικίας σε ελληνικούς προορισμούς

 53. 03/08 09:25

  Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες σε Κέρκυρα και Λευκάδα

 54. 03/08 09:22

  Hilton | 10 τρόποι για να εξαλείψετε το ταξιδιωτικό άγχος από τα ζώα συντροφιάς

 55. 03/08 09:19

  Πέφτει η ανεργία στην Ισπανία λόγω τουρισμού

 56. 03/08 09:17

  Άνοδος του πληθωρισμού τον Ιούνιο και μείωση ανεργίας στο Ηνωμένο Βασίλειο

 57. 03/08 09:15

  Γιορτή Σταφυλιού στη Βασιλική Τρικάλων

 58. 03/08 09:13

  Η Autohellas εξαγόρασε την «HR Αutomóveis», Hertz Franchisee της Πορτογαλίας

 59. 02/08 18:37

  Περιφέρεια Ηπείρου: Ενίσχυση για επέκταση ξενοδοχείου στην Ηγουμενίτσα

 60. 02/08 16:56

  Πρωτιά στην ικανοποίηση των επισκεπτών για τα Ξενοδοχεία της Ηπείρου

 61. 02/08 16:46

  Ιστορικό ρεκόρ για το αεροδρόμιο Ηρακλείου τον Ιούλιο!

 62. 02/08 16:45

  Αυστηρή κριτική στις αεροπορικές από τον DER Touristik: "Ήταν ένας απλός κανόνας των τριών!"

 63. 02/08 16:32

  Λιγότερες διακοπές με λιγότερα χρήματα κάνουν οι Ιταλοί

 64. 02/08 13:41

  Το 1/3 των εταιρειών εστίασης “έτρεξε” επενδύσεις στην τεχνολογία

 65. 02/08 13:08

  Οι σύγχρονοι Γερμανοί επιλέγουν διακοπές με ηθικά κριτήρια – Ποιους προορισμούς αποφεύγουν

 66. 02/08 12:55

  Διεθνείς προσωπικότητες στο συνέδριο για τον Κρητικό τρόπο ζωής το Νοέμβριο στο Ρέθυμνο

 67. 02/08 12:48

  Εγκρίθηκαν οι περιβαλλοντικοί όροι για τις αθλητικές εγκαταστάσεις που θα έχει το Ελληνικό

 68. 02/08 12:15

  Πρωτοφανής απόφαση της British Airways: Σταματάει νέες κρατήσεις από το Χίθροου στην κορυφή της σεζόν!

 69. 02/08 11:28

  Βασίλης Κικίλιας | Ρεκόρ τον Ιούνιο με 3,5 εκατ. αφίξεις ταξιδιωτών στα αεροδρόμια της χώρας

 70. 02/08 10:16

  Τουρισμός | Η Τουρκία προσβλέπει σε 37 δισ. δολ. έσοδα και 47 εκατ. τουρίστες το 2022

 71. 02/08 09:32

  Προβολή της Θεσσαλονίκης στο "Holy Land Uncovered" και την τουριστική αγορά του Ισραήλ

 72. 02/08 09:18

  WTTC: Οι 130.000 κενές θέσεις στον τουρισμό απειλούν την οικονομική ανάκαμψη του Ηνωμένου Βασιλείου

 73. 02/08 09:16

  Εγκρίσεις επενδυτικών σχεδίων για δύο νέα ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων σε Ηράκλειο και Λευκάδα

 74. 02/08 09:14

  Δύο νέα ξενοδοχεία 5 αστέρων σε Ζάκυνθο και Σαντορίνη

 75. 02/08 09:11

  Επιχορηγήσεις για εκσυγχρονισμό ξενοδοχείου στη Ναύπακτο και την ίδρυση 5άστερου στα Χανιά

 76. 02/08 09:06

  Δήμος Δωδώνης: Διαγωνισμός για τη μελέτη αξιοποίησης παραποτάμιας περιοχής και πηγών Λούρου

 77. 02/08 08:57

  Υποχρεωτική η προσθήκη για τον χρόνο εργασίας στην κλαδική ΣΣΕ Επισιτισμού

 78. 01/08 15:33

  Αναβάθμιση και επέκταση του Κρατικού Αερολιμένα της Χίου «Όμηρος»

 79. 01/08 15:29

  SKY express: Έκπτωση 25% σε νέους και νέες για ταξίδια στην Ελλάδα και το εξωτερικό

 80. 01/08 15:21

  Αναστέλλονται τα αξιόγραφα των τουριστικών γραφείων που δραστηριοποιούνται σε Ρωσία-Ουκρανία

 81. 01/08 15:03

  Η Κρήτη στο επενδυτικό πλάνο της Hellenic Seaplanes - Συναντήσεις για νέα υδατοδρόμια

 82. 01/08 13:54

  Ισπανία: Στροφή στην ποιότητα - Το 80% των ξενοδοχειακών επενδύσεων αφορά τετράστερα και πεντάστερα

 83. 01/08 13:45

  ΠΟΥ: «Να μην ταξιδέψουν όσοι έχουν μολυνθεί με ευλογιά των πιθήκων»

 84. 01/08 13:34

  Περισσότεροι από 16.000 τουρίστες κάθε ημέρα στην Ακρόπολη

 85. 01/08 13:08

  Η Corendon ακυρώνει το 15% των πτήσεών της προς Ισπανία, Τουρκία, Ελλάδα και Πορτογαλία

 86. 01/08 12:06

  Επισκέψιμοι τρεις νέοι ενάλιοι αρχαιολογικοί χώροι στη Μαγνησία

 87. 01/08 11:58

  Κίνητρα για την αύξηση της χωρητικότητας του συστήματος της εναέριας κίνησης

 88. 01/08 11:18

  Psyche: Nέο wine bar στο κέντρο της Αθήνας

 89. 01/08 11:13

  Άνοιξε το ξενοδοχείο Casa Cook Mykonos

 90. 01/08 11:04

  easyJet: Εννέα ημέρες απεργία μέσα στον Αύγουστο ετοιμάζουν οι πιλότοι στην Ισπανία

 91. 01/08 10:30

  Γερμανικός τουρισμός | Η κρίση περιορίζει τις επόμενες διακοπές - το 73% επιλέγει προορισμό χωρίς αεροπλάνο

 92. 01/08 09:37

  Τουρισμός | Η Ισπανία πρώτος προορισμός των Γερμανών αυτό το καλοκαίρι, με επιδόσεις 2019

 93. 01/08 09:24

  Lufthansa | Το 99% των πτήσεων διακοπών θα πραγματοποιηθούν κανονικά το καλοκαίρι

 94. 01/08 08:56

  Τότε το λέγαμε καλοκαίρι, σήμερα κλιματική αλλαγή

 95. 01/08 08:42

  Δράση για τον αγροτουρισμό στην Κρήτη

 96. 01/08 08:30

  Επέκταση του Ομίλου Μήτση στον Πειραιά με 4άστερο ξενοδοχείο 150 κλινών

 97. 01/08 08:28

  Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες σε Κέρκυρα και Μύκονο

 98. 01/08 08:26

  Επιστροφή στα κέρδη για την ισπανική εταιρεία διαχείρισης υποδομών αεροδρομίων AENA

 99. 01/08 08:23

  Aπόφαση για το πάρκινγκ στο κτίριο των 53 ορόφων στο Ελληνικό

 100. 01/08 08:16

  Γιορτή Μαστίχας στη Χίο