Οι Ρόδιοι της Αμερικής βράβευσαν τον δήμαρχο και την αντιδήμαρχο Τουρισμού Ρόδου

Οι Ρόδιοι της Αμερικής βράβευσαν τον δήμαρχο και την αντιδήμαρχο Τουρισμού Ρόδου

Την αγάπη και την ομοψυχία που διακρίνει πάντα την ελληνική ομογένεια απανταχού της γης και ιδιαίτερα τους Ρόδιους ομογενείς, τη λατρεία που έχουν για τον τόπο τους τη Ρόδο, τη στήριξη και την καθοριστική συμβολή τους σε όλα τα θέματα που αφορούν την πατρίδα, την υπερηφάνεια και την ανιδιοτέλεια με την οποία αγκαλιάζουν τους συμπατριώτες τους, όλα αυτά που χαρακτηρίζουν τους Έλληνες και φυσικά τους Ρόδιους του εξωτερικού, αλλά και την αμφίδρομη σχέση, τους ισχυρούς δεσμούς που έχουν αναπτύξει με κατοίκους, φορείς, παράγοντες και κυρίως με τους εκπροσώπους της παρούσης δημοτικής αρχής, είχαν την ευκαιρία να ζήσουν και να θαυμάσουν από κοντά, όλοι όσοι παραβρέθηκαν στο Β΄ προσυνέδριο του Παρροδιακού Συλλόγου Αμερικής «Ο Απόλλων», είτε ως συμμετέχοντες είτε ως απλοί παρατηρητές και επισκέπτες, το διήμερο 27 & 28 Ιουλίου 2019, στο Πολιτιστικό Κέντρο στα Μαριτσά, φιλοξενούμενοι από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μαριτσών «Ο Κερωνιάτης». 

Αυτοί ακριβώς οι σημαντικοί δίαυλοι επικοινωνίας του Δήμου Ρόδου με τους Απόδημους Ροδίους και δη της Αμερικής, οδήγησε το διοικητικό συμβούλιο του Παρροδιακού Συλλόγου Αμερικής «Ο Απόλλων» να ανακηρύξει ως «Ρόδιο της Χρονιάς» τον δήμαρχο Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκο, τιμώντας τον ίδιο αλλά και στο πρόσωπό του τη δημοτική αρχή και όλους τους Ρόδιους, για τη στήριξη που παρείχαν όλα αυτά τα χρόνια στους Απόδημους Ρόδιους, καθώς και την αντιδήμαρχο Τουρισμού, Διεθνούς Προβολής και Αποδήμων Ροδίων κα Μαρίζα Χατζηλαζάρου για τις επί σειρά ετών προσπάθειες, συνεργασίες και δράσεις ώστε να διατηρηθούν και να ενισχυθούν οι δεσμοί των επόμενων γενεών αποδήμων με τη Ρόδο. 

Δίαυλοι επικοινωνίας που ξεκίνησαν από την συμμετοχή της κας Χατζηλαζάρου  στην ετήσια  συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ροδίων των Η.Π.Α. «Απόλλων» που πραγματοποιήθηκε το 2017 στο New Jersey, υπό την προεδρία του κου Ευστάθιου Πελαρδή, προέδρου της Ομοσπονδίας, όσο και το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς αλλά και το 2018 στις συναντήσεις με Ρόδιους της Διασποράς στο Ασκληπειό. 

Η βράβευση  του δημάρχου Ρόδου κ. Χατζηδιάκου αλλά και της αντιδημάρχου κας Χατζηλαζάρου έγινε από τον πρόεδρο του Παρροδιακού Συλλόγου Αμερικής «Απόλλων» κ. Ηλία Τομάζο, σε μία συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα, παρουσία επισήμων και πλήθους κόσμου, το βράδυ του Σαββάτου 27 Ιουλίου 2018, στο Πολιτιστικό Κέντρο των Μαριτσών. 

Εμφανώς συγκινημένος ο δήμαρχος ευχαριστώντας όλους για την τιμή υπογράμμισε: «Θέλω να σας ευχαριστώ από καρδιάς για την πρωτοβουλία σας να μου απονείμετε ένα τίτλο τιμής, που θεωρώ, ότι πρωτίστως αποτελεί έναν τίτλο ευθύνης. Μία τιμή, που συμπυκνώνει συναισθήματα, δεσμούς φιλίας, προσπάθειες. Μια πορεία, στην οποία στοιχίζονται πρόσωπα, μεγάλες και μικρές ιστορίες, σημαντικά, μα και καθημερινά, γεγονότα και περιστατικά.    

Στέκομαι σε ένα απόσπασμα από τον “Αρχίδαμο” του Ισοκράτη, του γνωστού Αθηναίου ρητοροδιδάσκαλου και στοχαστή του 4ου π.Χ. αιώνα προς τους συμπατριώτες του: “Απορώ τώρα με κείνους, που για την προσωπική τους μεν δόξα είναι έτοιμοι να δώσουν τη ζωή τους, δεν έχουν όμως την ίδια γνώμη, όταν πρόκειται για τη δόξα του συνόλου•  χάριν αυτής όμως αξίζει να υποφέρη ο,τιδήποτε ο άνθρωπος, ώστε να μη ντροπιάση την πατρίδα του, μήτε να επιτρέψη να παραιτηθή των ιστορικών παραδόσεων, που του εκληροδότησαν οι πρόγονοι… να προσέξουμε να φυλαχτούμε, να μη κάνουμε κάτι που μας ατιμάζει, μήτε να κάνουμε παραχωρήσεις στους εχθρούς μας παρά μόνο το δίκαιον». Στηριγμένος στα λόγια του Ισοκράτη, η μέχρι τώρα παρουσία μου στον δημόσιο βίο αποτελεί μια συνειδητή επιλογή: να πράττω το πρέπον, το προσήκον, το ενδεδειγμένο, το δέον γενέσθαι. Με ανιδιοτέλεια, με τόλμη, με αποφασιστικότητα, να αγωνίζομαι στο δρόμο, που δεν εξαντλείται στα στενά όρια της ατομικότητας, αλλά διαχέεται στο κοινωνικό σύνολο, στην κοινή ευθύνη, στην συμμετοχή για το κοινό καλό και το δίκαιο. 

Στο πλαίσιο αυτό τοποθετείται, η συνεργασία μας και η απόφαση να κατασκευάσετε με έξοδα σας το άγαλμα του ιδρυτή της πόλης μας, του αρχαίου Έλληνα ολυμπιονίκη, Δωριέα, του 3ου και μικρότερου γιού του διάσημου Ολυμπιονίκη Διαγόρα του Ρόδιου, το 408 π.Χ.  Μια σημαντική πρωτοβουλία, μια απόφαση, σταθμό για την ιστορία του νησιού μας.  Η μόνη ανταμοιβή, κατά τον Αριστοτέλη «η εσωτερική ικανοποίηση ότι με τις πράξεις αυτές ορθώνεται το καλό». Κυρίες και κύριοι,  Καλωσορίζοντάς σας και πάλι στην πατρίδα, σας εύχομαι καλή διαμονή, καλή διασκέδαση, καλό αντάμωμα».

Να σημειωθεί ότι οι εργασίες του συνεδρίου ξεκίνησαν επισήμως το πρωί του Σαββάτου στην ίδια αίθουσα, με μία άκρως ενδιαφέρουσα θεματολογία για το μέλλον του Απόδημου Ελληνισμού και τις σχέσεις του με τη Μητρώα Γη, με αποκορύφωμα δε την ενότητα περί ίδρυσης Συλλόγου Ροδίων Επιστημόνων Εξωτερικού και την υπογραφή της συμφωνίας παραχώρησης από πλευράς Δήμου Ρόδου των κατασκηνώσεων των Κολυμπίων για τη δημιουργία κέντρου φιλοξενίας αποδήμων Ροδίων συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα το καλοκαίρι. Συζητήθηκε επίσης η κατασκευή από πλευράς Ροδίων της Αμερικής του αγάλματος του αρχαίου Ρόδιου Ολυμπιονίκη, Δωριέα. 

Παρόντες στην επίσημη έναρξη των εργασιών του προσυνεδρίου ήταν ο  Υφυπουργός Τουρισμού βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Μάνος Κόνσολας, ο  καθηγητής Αρχαίας Ελληνικής Γραμματείας στο Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου κ. Σπύρος Συρόπουλος, από  πλευράς του «Απόλλωνα», ο πρόεδρος κ. Ηλίας Τομάζος, ο επίτιμος πρόεδρος του Τμήματος Ρόδου κ. Πολύβιος Παυλίδης, ο πρόεδρος του Τμήματος Ρόδου κ. Λάζαρος Κασέκας, η γραμματέας κα  Χριστίνα Καπόλη, μέλη του διοικητικού συμβουλίου και ομογενείς της Αμερικής μέλη του Παρροδιακού Συλλόγου. 

Το «παρών» έδωσαν επίσης ο αντιπεριφερειάρχης κ. Χαράλαμπος Κόκκινος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου κ. Βαγγέλης Μανδρακός, ο πρώην δήμαρχος Ροδίων κ. Μάνος Κόκκινος και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γιάννης Γιαννακάκης.

Το βράδυ της 27ης Ιουλίου 2019 ακολούθησε δείπνο στη πλατεία των Μαριτσών, προς τιμή των Συνέδρων και των επισκεπτών Ροδίων εξ Αμερικής και στη συνέχεια μοναδικό Μαριτσενό γλέντι με παραδοσιακούς χορούς από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μαριτσών “Ο Κερωνιάτης” και τραγούδια. 

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στη Ρόδο τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Παρροδιακού Συλλόγου Αμερικής επισκέφθηκαν χωριά και αξιοθέατα του νησιού ενώ είχαν και συναντήσεις με τοπικούς φορείς. 

«Το πρόγραμμα του συνεδρίου περιελάμβανε επισκέψεις σε χωριά γιατί πιστεύουμε ότι πρέπει να είμαστε κοντά στη ρίζες μας. Είναι σημαντικό να μην καταρρεύσουν οι γέφυρες και να μην σπάσει η αλυσίδα που μας ενώνει με τις ρίζες μας»  δήλωσε ο κ. Τομάζος.

Οι Ρόδιοι της Αμερικής επισκέφθηκαν την Παναγία Τσαμπίκα, τον Αρχάγγελο, το παραδοσιακό σπίτι Αρχαγγέλου και τις εγκαταστάσεις του συλλόγου Φαέθων, το Παραδείσι, τη Σορωνή, τις Φάνες, τα Σιάννα, τον Άγιο Ισίδωρο, τα Κολύμπια και τον χώρο των κατασκηνώσεων, την Κατταβιά, τα Μαριτσά, τα Απόλλωνα, ενώ συμμετείχαν και στις εκδηλώσεις “Αντάμωμα” Πολιτιστικού Συλλόγου Ασκληπιείου. 

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Ερευνα
 1. 29/01 11:49

  Die Welt | «Κορυφαίοι προορισμοί» Ρόδος και Σαντορίνη

 2. 29/01 11:29

  Διευρύνεται η συνεργασία Δήμου Ρόδου και Πανεπιστημίου Αιγαίου και στον τομέα του τουρισμού

 3. 29/01 11:20

  Τουρισμός | Ηotels.com - Έρευνα: Πώς θέλουν να ταξιδέψουν οι Βρετανοί στη μετά την πανδημία εποχή

 4. 29/01 11:18

  Συνεργασία SKY express με Condor Airlines

 5. 29/01 11:15

  Σουηδία: Επέκταση ταξιδιωτικών περιορισμών για όλες τις χώρες

 6. 28/01 16:55

  Η Ε.Ε. εγκρίνει την υπό όρους εξαγορά της Kustomer από τη Meta (πρώην Facebook)

 7. 28/01 14:28

  Η Air France αυτοματοποιεί τον έλεγχο των γαλλικών πιστοποιητικών εμβολιασμού στις εσωτερικές πτήσεις

 8. 28/01 14:24

  Η Royal Caribbean παραλαμβάνει το πιο καινοτόμο κρουαζιερόπλοιό της, Wonder of the Seas

 9. 28/01 13:58

  CLIA: Σχεδόν ολική επιστροφή των κρουαζιερόπλοιων τον Αύγουστο του 2022

 10. 28/01 12:37

  TUI Ην. Βασιλείου: Αναμένει "έκρηξη" κρατήσεων για καλοκαιρινές διακοπές αυτό το Σαββατοκύριακο

 11. 28/01 12:12

  'Τουρισμός για Όλους" | Πληρωμές: Χωρίς υποβολή ενημεροτήτων - Ακατάσχετο & ασυμψήφιστο πληρωμών

 12. 28/01 11:32

  Austrian: Πτήσεις προς 19 Ελληνικούς προορισμούς το καλοκαίρι του 2022 – Νέα σύνδεση με Καβάλα

 13. 28/01 11:12

  Εμβολιαστικός τουρισμός: Υψηλή ζήτηση Ρώσων για ταξίδια στην Κωνσταντινούπολη

 14. 28/01 10:48

  Τουρισμός | Ηνωμένο Βασίλειο: Σε επίπεδα 2019 επιστρέφουν οι πτήσεις για τη σεζόν του 2022

 15. 28/01 10:27

  Palladium Hotel Group: Αναζήτηση ξενοδοχείων στην Ελλάδα

 16. 28/01 09:38

  Χαλκιδική: Σαν όνειρο θερινής νυκτός

 17. 28/01 09:28

  Οι Σέρρες της φυσικής ομορφιάς, των παραδόσεων και της πλούσιας ιστορίας

 18. 28/01 09:07

  Eπιχορηγήσεις για δύο νέα ξενοδοχεία σε Γλυφάδα και Αθήνα

 19. 28/01 09:05

  Wyndham Hotels: Ισχυρό άρωμα γυναίκας με το πρόγραμμα Women Own The Room

 20. 28/01 09:05

  Αποφάσεις για μετατροπές κτιρίων σε Βόλο και Κω με ξενοδοχειακό ενδιαφέρον

 21. 28/01 09:00

  Ιταλία | Χαλάρωση των ταξιδιωτικών περιορισμών από τον Φεβρουάριο

 22. 28/01 08:52

  Γιατί το Θιβέτ πενταπλασίασε τον τουρισμό του

 23. 27/01 15:31

  Αγγλία:Τέλος στις μάσκες και στους περιορισμούς

 24. 27/01 13:48

  Ο πληθωρισμός οδηγεί στην φτώχεια πολλούς Βρετανούς

 25. 27/01 12:43

  Airbnb: 20 εκατ. δολάρια για αποζημιώσεις επισκεπτών που ακυρώθηκε η κράτησή τους λόγω COVID

 26. 27/01 12:24

  Πιερία: Ο προορισμός που σε μαγεύει όλες τις εποχές του χρόνου

 27. 27/01 12:13

  Έδεσσα: Η ελληνική «πόλη των νερών» που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο

 28. 27/01 11:16

  Ρωσικός τουρισμός | Με εκπτώσεις έως 55% οι προκρατήσεις για διακοπές στην Ελλάδα το 2022 - Οι δημοφιλείς προορισμοί

 29. 27/01 10:42

  Πράσινος προορισμός γίνεται το Σαρμ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου - "πράσινο αστέρι" στα ξενοδοχεία

 30. 27/01 10:37

  On the Beach: Ρεκόρ διετίας στις κρατήσεις διακοπών στη Βρετανία - Απογειώνονται Ρόδος και Κρήτη

 31. 27/01 09:43

  Ξενοδοχεία | Μεγαλομέτοχος της Four Seasons o Μπιλ Γκέιτς

 32. 27/01 09:33

  Ε.Ε. | Ψηφιακά δικαιώματα και ψηφιακές αρχές για όλους τους κατοίκους της ΕΕ

 33. 27/01 09:15

  Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας: Το αναπτυξιακό όραμα έως το 2025 και η θέση του τουρισμού

 34. 27/01 09:15

  Αποφάσεις για νέα ξενοδοχεία σε Μύκονο και Ζαγόρι

 35. 27/01 09:10

  Eurostat: Ραγδαία αύξηση των διαδικτυακών μαθημάτων στην ΕΕ

 36. 27/01 09:05

  Eπιχορηγήσεις 2 δύο ξενοδοχεία σε Αθήνα και Κω

 37. 27/01 09:00

  Πώς θα επηρεάσει η άνοδος της Ασίας τα διεθνή ταξίδια

 38. 26/01 17:24

  Holidaycheck: Διεθνείς διακρίσεις για τα ξενοδοχεία Atrium στη Ρόδο

 39. 26/01 17:06

  Ο Δήμος Ναυπλιέων σχολιάζει την παγκόσμια διάκρισή του από την Booking.com

 40. 26/01 15:59

  Ευρωβαρόμετρο: Η κλιματική αλλαγή η μεγαλύτερη πρόκληση- Ανεργία και μεταναστευτικό "καίνε" τους Έλληνες

 41. 26/01 15:52

  Κ.Νοτοπούλου: Η κυβέρνηση να ακούσει την κραυγή αγωνίας των ξενοδόχων της Θεσσαλονίκης

 42. 26/01 15:44

  Τα δικαιώματα των καταναλωτών στις οδικές μετακινήσεις και στις μετακινήσεις με τα μέσα σταθερής τροχιάς

 43. 26/01 13:20

  Τουρισμός | Ηνωμένο Βασίλειο: Οι κρατήσεις προσεγγίζουν τα προ πανδημίας επίπεδα

 44. 26/01 13:02

  Κύπρος | Διαδικτυακή παρουσίαση 12 σχεδίων επιχορηγήσεων

 45. 26/01 12:23

  ΕΕ | Το Ψηφιακό Πιστοποιητικό COVID της ΕΕ αρκεί για τα ταξίδια- όχι άλλοι περιορισμοί

 46. 26/01 11:58

  Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας | Δυναμικό άνοιγμα στην ισπανική τουριστική αγορά

 47. 26/01 11:39

  Κύπρος | Τουρισμός: Η έλλειψη προσωπικού σε ξενοδοχεία και εστιατόρια απειλεί την ανταγωνιστικότητα

 48. 26/01 11:20

  Ενώσεις μεταφορών και τουρισμού: Έκκληση προς τα κράτη της ΕΕ να ευθυγραμμίσουν τους ταξιδιωτικούς κανόνες

 49. 26/01 11:10

  Συμβούλιο της ΕΕ: Περιορισμοί με βάση την ατομική υγεία και όχι την περιοχή προέλευσης του ταξιδιώτη

 50. 26/01 10:52

  Όμιλος Sani/Ikos: Συνεντεύξεις σε πόλεις της Β. Ελλάδος για πρόσληψη προσωπικού

 51. 26/01 10:50

  Φύση και ιστορία σε ένα ταξίδι: Απόδραση στο Κιλκίς

 52. 26/01 10:43

  ΔΝΤ: Επιβραδύνεται η οικονομική ανάπτυξη

 53. 26/01 10:34

  Θεσσαλονίκη: Εκεί που χτυπά η καρδιά της Κεντρικής Μακεδονίας

 54. 26/01 10:07

  Ο CEO της Airbnb θα ζει όλο το 2022 ως ψηφιακός νομάς για να βελτιώσει τις εμπειρίες

 55. 26/01 09:10

  Eπιχορηγήσεις για 2 νέα ξενοδοχεία στην καρδιά της Αθήνας

 56. 26/01 09:05

  Εγκρίσεις για νέα ξενοδοχεία σε Θεσσαλονίκη και Ζάκυνθο

 57. 26/01 09:00

  Hilton: Η ανάπτυξη ως αντίδοτο στην πανδημία και εφόδιο για το μέλλον του κλάδου

 58. 26/01 08:54

  Ολλανδία: Συνεργασία πανεπιστημίων και επιχειρήσεων για δημιουργία επαγγελματικών ευκαιριών

 59. 26/01 08:51

  Ταξίδια στο εξωτερικό και συνάλλαγμα: Τι πρέπει να προσέξει ο ταξιδιώτης του σήμερα

 60. 25/01 20:34

  Aegean - Olympic | Περιορισμένες τροποποιήσεις πτήσεων την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου - ποιες ακυρώνονται

 61. 25/01 20:14

  Οι "Γαστρονομικές Κοινότητες" του Γιώργου Πίττα παρουσιάζονται στην HORECA 2022

 62. 25/01 15:41

  MSC και Lufthansa διεκδικούν την ITA Airways

 63. 25/01 15:31

  ΤUI: Νέες συνδέσεις από το Αμβούργο προς Ηράκλειο, Κω και διεύρυνση θέσεων προς Ρόδο

 64. 25/01 14:06

  ΠΟΤ: Γιατί οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί δεν λειτουργούν

 65. 25/01 13:52

  Booking.com: Το Ναύπλιο η τέταρτη πιο φιλόξενη πόλη στον κόσμο για τους ταξιδιώτες το 2022

 66. 25/01 12:26

  ETC: Οι αξίες των ταξιδιωτών καθορίζουν την κράτηση «πράσινων» διακοπών – Οι 4 ομάδες ταξιδιωτών

 67. 25/01 11:47

  Αργία και αύριο Τετάρτη σε Αττική, Δωδεκάνησα, Κυκλάδες και Κρήτη

 68. 25/01 11:19

  Ε.Ε. | Προσαρμογή των ευρωπαϊκών κανόνων για τον ΦΠΑ στην ψηφιακή εποχή

 69. 25/01 10:34

  Aegean - Olympic | Ποιες πτήσεις θα πραγματοποιηθούν σήμερα Τρίτη

 70. 25/01 09:52

  Βρετανικός τουρισμός | Τέλος τα τεστ για τους εμβολιασμένους ταξιδιώτες- Ανοίγουν οι κρατήσεις τον Φεβρουάριο

 71. 25/01 09:26

  Επιχορηγήσεις για 2 νέα ξενοδοχεία σε Θεσσαλονίκη και Σαντορίνη

 72. 25/01 09:24

  Πράσινο φως για υπομίσθωση ακινήτου του ΕΦΚΑ στο κέντρο της Αθήνας

 73. 25/01 09:23

  Ανάπτυξη 7% για την ισραηλινή οικονομία το 2021 - Συρρίκνωση του τουρισμού και της εστίασης

 74. 25/01 09:21

  Ψηφιακό Ταξίδι στη Σπιναλόγκα

 75. 25/01 09:19

  Βέλγιο: Aυξήσεις μισθών και εκτιμήσεις για καλύτερη πορεία της οικονομίας μετά το α' τρίμηνο

 76. 24/01 15:50

  Ημαθία: Ένας μοναδικός συνδυασμός των θησαυρών της φύσης και της ιστορίας

 77. 24/01 15:45

  LG και Creta Maris Beach Resort αναβαθμίζουν την εμπειρία διαμονής των επισκεπτών στην Κρήτη

 78. 24/01 13:43

  Η «έξω από τα δόντια» άποψη του πρώην «μεγάλου αφεντικού» του T. Cook για το μέλλον του τουρισμού

 79. 24/01 12:53

  Νέο ντοκιμαντέρ από το WWF Ελλάς για τον αλιευτικό τουρισμό

 80. 24/01 12:42

  ΞΕΕ | ΙΤΕΠ: -35% ο τζίρος των ξενοδοχείων το 2021 έναντι του 2019 | Ίδιες τιμές το 2022 από την πλειονότητα

 81. 24/01 11:45

  Ε.Ξ. Ιωαννίνων: Συνάντηση εργασίας με τον Βουλευτή Σταύρο Καλογιάννη για τις υποδομές και τον τουρισμό

 82. 24/01 11:34

  Τα μνημεία UNESCO της Θεσσαλονίκης στην πλατφόρμα Τεχνών και Πολιτισμού Google

 83. 24/01 11:28

  «Με λένε Κόβιντ και δεν είμαι ιός»...

 84. 24/01 11:03

  Βρετανία: Περιορίζεται ο κίνδυνος για πτήσεις - φαντάσματα

 85. 24/01 10:44

  TUI Αυστρίας: Η Ελλάδα κορυφαίος προορισμός για οικογενειακές διακοπές το 2022

 86. 24/01 10:42

  Συνάντηση Ξενοδόχων Καστοριάς - Ζαχαράκη | Δύο σημαντικές δράσεις για την μετεξέλιξη του τουρισμού της Καστοριάς

 87. 24/01 10:32

  Easyjet: Nέα σύνδεση με Ηράκλειο από την Ελβετία

 88. 24/01 09:58

  Παράταση αεροπορικών οδηγιών πτήσεων εξωτερικού έως τις 7 Φεβρουαρίου

 89. 24/01 08:31

  Αλλαγή χρήσης κτιρίων για τη λειτουργία ως ενοικιαζόμενα δωμάτια και ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας

 90. 24/01 08:27

  Airbnb: Δωρεάν διαμονή για ένα χρόνο στη Σαμπούκα της Σικελίας

 91. 24/01 08:25

  Ολλανδία: Μέτρα για τη στεγαστική κρίση με 100.000 νέες κατοικίες προσιτές σε κατοίκους με χαμηλά εισοδήματα

 92. 24/01 08:22

  Ριζικές μεταρρυθμίσεις στην εργατική νομοθεσία της Ισπανίας

 93. 24/01 08:20

  To ελληνικό γιαούρτι κατακτά την ιταλική αγορά

 94. 23/01 09:05

  Ένα μήλο την ημέρα: Καλές πρακτικές ανάπτυξης και προώθησης καλλιεργειών από το Πανεπιστήμιο Cornell

 95. 23/01 09:05

  Four Seasons: Τρία νέα πολυτελή ταξίδια Private Jet για το 2023

 96. 23/01 08:16

  Ο όμιλος Davidson Hospitality θα λειτουργήσει τη συλλογή Davenport Hotel της KSL Capital Partners

 97. 22/01 12:02

  Επιμήκυνση σεζόν: Τι δείχνει η εξέλιξη του κύκλου εργασιών σε εστίαση και τουρισμό σε νησιά των Κυκλάδων

 98. 22/01 11:55

  Β.Κικίλιας | Ο τουρισμός θα πρωταγωνιστήσει το 2022

 99. 22/01 11:53

  Ιαπωνία: Πως επηρεάζονται τα εστιατόρια από τα νέα περιοριστικά μέτρα

 100. 22/01 11:50

  Έρευνα GBTA: Η Omicron μειώνει την ορμή των παγκόσμιων επαγγελματικών ταξιδιών