Δράσεις τουριστικής προβολής από την Περιφέρεια Αττικής

Δράσεις τουριστικής προβολής από την Περιφέρεια Αττικής

Με έντονη δραστηριότητα προώθησης των τουριστικών δυνατοτήτων της Αττικής ξεκίνησε ο Νοέμβριος για την Περιφέρεια Αττικής, που συμμετείχε σε δύο σημαντικές διεθνείς εκθέσεις Τουρισμού, την WTM 2018 στο Λονδίνο και τη Philoxenia 2018 στη Θεσσαλονίκη.

Και στις δύο αυτές κορυφαίες περιοδικές εκθέσεις του Τουρισμού στη διεθνή και ελληνική αγορά, τα στελέχη της Περιφέρειας Αττικής υποδέχτηκαν και συνομίλησαν με επαγγελματίες του Τουρισμού από ολόκληρο τον κόσμο, οι οποίοι ενημερώθηκαν αναλυτικά και εξέφρασαν έντονο ενδιαφέρον για τα πολλαπλά τουριστικά προϊόντα, αλλά και για τις μοναδικές ταξιδιωτικές διαδρομές - εμπειρίες που προσφέρει ολόκληρη η Αττική, τοποθετώντας την δυναμικά στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη.

WTM Λονδίνο 2018Εξαιρετικά παραγωγικές ήταν οι επαφές που πραγματοποιήθηκαν τόσο στο πλαίσιο των συναντήσεων Speed Networking, όσο και στα προγραμματισμένα ραντεβού (Β2Β) με σημαντικούς επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στη διεθνή τουριστική αγορά (αγοραστές ταξιδιών, στελέχη της τουριστικής βιομηχανίας, εξειδικευμένους δημοσιογράφους, bloggers, κ.λπ.). Buyers και δημοσιογράφοι από Ευρώπη, Ηνωμένες Πολιτείες, Νότια Αμερική και Καναδά, αλλά και από Κίνα και Αυστραλία εξέφρασαν έντονο ενδιαφέρον, ενώ διαπιστώθηκε παράλληλα ότι η ιδιαίτερη προτίμηση της αγγλικής αγοράς στην Αθήνα και σε ολόκληρη την Αττική παραμένει υψηλή.

Ανάλογες επαφές και αποτελεσματικές συνεργασίες είχαν τα στελέχη του συνεργατικού δικτύου τουρισμού (tourism product club) "Attica Wine & Food Experience", το οποίο φιλοξενήθηκε φέτος για πρώτη φορά στο περίπτερο της Περιφέρειας Αττικής, ενημερώνοντας τους επαγγελματίες για τις γαστρονομικές και οινικές διαδρομές που προσφέρει.

WTM Λονδίνο 2018Στο περίπτερο της Περιφέρειας Αττικής την Τρίτη 6 Νοεμβρίου, σε συνεργασία με το Γραφείο του ΕΟΤ Ηνωμένου Βασιλείου και Ιρλανδίας, έγινε στοχευμένη παρουσίαση με προσκεκλημένους τουριστικούς επαγγελματίες και δημοσιογράφους που δήλωσαν ενθουσιασμένοι από την ποιότητα των προϊόντων Π.Ο.Π. και των βραβευμένων κρασιών της φημισμένης αττικής ποικιλίας "Σαββατιανό", που δοκίμασαν.

Το ενδιαφέρον των Βρετανών επισκεπτών για την Αττική θα παραμείνει υψηλό και η αγγλική αγορά ως μία από τις βασικότερες δεξαμενές επισκεπτών θα διατηρήσει την δυναμική της, θέτοντας τις βάσεις για νέες, σημαντικές συνεργασίες.

Σε δηλώσεις της στην Ελληνική Τηλεόραση του Λονδίνου - HellenicTV και στον διευθυντή του καναλιού, κ. Γεώργιο Λίγγο, η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Τουρισμού, κυρία Ελένη Δημοπούλου, ευχαρίστησε το αγγλικό κοινό για την αγάπη που τρέφει όχι μόνο στην Αθήνα, αλλά και σε κάθε πανέμορφη γωνιά της Αττικής, καθώς επίσης και στα βραβευμένα νησιά του Σαρωνικού. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην ακόμα πιο ολοκληρωμένη προβολή της τουριστικής Αττικής στη φετινή διοργάνωση, με πλήρες οπτικοακουστικό υλικό και λεπτομερή ενημέρωση από τα έμπειρα στελέχη της Διεύθυνσης Τουρισμού, σε συνδυασμό με τη συμμετοχή του συνεργατικού δικτύου τουρισμού "Attica Wine & Food Experience" για πρώτη φορά στο περίπτερο της Περιφέρειας Αττικής, το οποίο ενημέρωσε επαγγελματίες και απλούς επισκέπτες σχετικά με τον οινικό Τουρισμό στην Αττική.

Εξαιρετικά γόνιμες και σημαντικές ήταν όμως και οι επαφές που πραγματοποίησε η Περιφέρεια Αττικής στην 34η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia, από τις 9 έως τις 11 Νοεμβρίου 2018, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Την Περιφέρεια Αττικής εκπροσώπησε στη φετινή Έκθεση η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Τουρισμού, κυρία Ελένη Δημοπούλου, μαζί με στελέχη της Διεύθυνσης Τουρισμού.

Τις δύο πρώτες μέρες της Έκθεσης, από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα, πραγματοποιήθηκαν διαδοχικές προγραμματισμένες συναντήσεις (B2B) με επαγγελματίες της διεθνούς τουριστικής αγοράς, από την Κεντρική και Δυτική Ευρώπη, τη Ρωσία, την Ουκρανία, την Κίνα, την Ινδία, τη Μέση Ανατολή, τον Καναδά και την Αυστραλία.

Οι επαγγελματίες του Τουρισμού και της γαστρονομίας, καθώς και οι οινοποιοί της Αττικής εκπροσωπήθηκαν για άλλη μια φορά στο περίπτερο της Περιφέρειας Αττικής, μέσω του συνεργατικού δικτύου (product club) "Attica Wine & Food Experience", το οποίο παρουσίασε με υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού τις οινικές και γαστρονομικές εμπειρίες και διαδρομές της Αττικής σε Έλληνες και ξένους επαγγελματίες του Τουρισμού και το ευρύ κοινό.

Και τις τρεις μέρες της Έκθεσης, πραγματοποιήθηκε με τη γαστρονομική υποστήριξη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής “Acropolis – Chef’s Club of Attica”, οινογευσία και γευσιγνωσία, όπου επισκέπτες και δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν υψηλή γαστρονομία, το περίφημο Σαββατιανό κρασί αλλά και πολλές άλλες εξαιρετικές ετικέτες οινοποιείων της Αττικής.

Στο φωτεινό και σύγχρονο περίπτερο προβαλλόταν συνεχώς οπτικοακουστικό υλικό για την πλούσια πολιτιστική ταυτότητα της Αττικής, με την ευγενική παραχώρηση του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου, του Μουσείου της Ακρόπολης, του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού. Οι φίλοι της Αττικής είχαν την ευκαιρία να δουν επίσης τις "Πέτρες που μιλούν" μια πρωτοποριακή δράση της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών - Αττικής & Αργοσαρωνικού (ΕΞΑΑΑ).

Παράλληλα, η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Τουρισμού, κυρία Ελένη Δημοπούλου, συμμετείχε με την ομιλία της στην ημερίδα με τίτλο «Στους δρόμους του Κρασιού», την οποία διοργάνωσε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ημέρας Οινοτουρισμού και των παράλληλων εκδηλώσεων της Έκθεσης. Παρουσίασε τη δυναμική ανάπτυξη του οινοτουρισμού στην Αττική, τις ευκαιρίες σύνδεσης του πρωτογενή τομέα με τον τριτογενή και στη συνέχεια η κα Μ. Αλιφραγκή, εκπρόσωπος του δικτύου, περιέγραψε αναλυτικά τη δημιουργία του πρώτου productclub “AtticafoodandwineExperience” που προήλθε από τη δραστηριοποίηση των οινοπαραγωγών και επαγγελματιών της γαστρονομίας και του Τουρισμού με τη στήριξη της Π.Α.

Οι δράσεις τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Αττικής δεν σταματούν εδώ, καθώς αυτές τις μέρες (11-14 Νοεμβρίου 2018) πραγματοποιήθηκε, σε συνεργασία με τη διοργάνωση της Philoxenia, ταξίδι φιλοξενίας και εξοικείωσης για 21 επαγγελματίες του Τουρισμού που επισκέφθηκαν την Έκθεση, προβάλλοντας τους επιμέρους προορισμούς της Αττικής σε εκπροσώπους, τόσο των κύριων όσο και των αναδυόμενων τουριστικών αγορών – στόχων της. Συμμετοχέςαπό: Γαλλία (Cosmopolis, Magnitude Events & Services), Γερμανία (Ikarus Reisen GmbH, arttours GmbH, Ottima Reisen),ΗνωμένοΒασίλειο (Insignia Lifestyle Boutique, New World Travel), Ινδία (TRIPATHLON HOLIDAYS PRIVATE LIMITED), Ιρλανδία (Anam Cara Travel), Ισπανία (JOAN ESTRADA SPECIAL EVENTS & COMMUNICATION), Ιταλία (FALK TOURS), Καναδά (Europe Tour Experts), Κίνα (Beijing China International Travel Service Co. Ltd.), Λετονία (BalticGSA), Λίβανο (VIS TA VIE TRAVEL), Ολλανδία (TerraMundus BV, CITRUZZ INCENTIVES B.V., Authentic Greece), Πολωνία (TUI Travel Center), Ρωσία (TRAVEL FIRM ZAGRANTURNE, European Travel Bureau).

Τέλος, στο πλαίσιο του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Νοεμβρίου, και ως αποτέλεσμα της συνεργασίας των εντεταλμένων Περιφερειακών Συμβούλων, για τον Αθλητισμό του κου Σπύρου Πάντζα και Τουρισμού, της κας Ελένης Δημοπούλου, με τον ΣΕΓΑΣ, φιλοξενήθηκαν και ξεναγήθηκαν στην Αττική σημαντικοί παράγοντες του παγκόσμιου αθλητισμού, όπως ο συγγραφέας και δημοσιογράφος του Runner’sWorld (Ισπανία) και μέλος της Ισπανικής Αθλητικής Συνομοσπονδίας, το ιδρυτικό μέλος του MarathonTours & Travel (Η.Π.Α.), ο δημοσιογράφος του ηλεκτρονικού περιοδικού “InsideTheGames” (Μ. Βρετανία) και ο αρχισυντάκτης του περιοδικού “SPIRIDON-Portugal”.

Σε συνέντευξη που δόθηκε στην ΕΡΤ3 από την Εντεταλμένη του Τουρισμού, τονίστηκε το γεγονός ότι στο Α’ εξάμηνο του 2018, η Περιφέρεια Αττικής έχει συνεχή δυναμική πορεία και φέτος, καταγράφοντας 2,3 εκ. επισκέπτες με 13 εκ. διανυκτερεύσεις, και υψηλή ποσοστιαία αύξηση στα ταξιδιωτικά έσοδα που ανέρχεται στο 15,7% συμβάλλοντας με 861,1 δις ευρώ και καθιστώντας της Αττική την τρίτη τουριστική δύναμη συγκριτικά με όλες τις Περιφέρειες της χώρας μας.

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
 1. 22/03 19:29

  Ο αρχαιότερος δρόμος της Αθήνας βρίσκεται στην Πλάκα - Έχει το ίδιο όνομα εδώ και 25 αιώνες

 2. 22/03 18:54

  Eurowings | Πτήσεις προς Νέα Αγχίαλο από Στουτγκάρδη

 3. 22/03 18:31

  Αφαλάτωση, η λύση στο πρόβλημα της λειψυδρίας

 4. 22/03 18:09

  Celestyal | Νέα πορεία με την προσθήκη του Celestyal Journey

 5. 22/03 17:51

  Επίσκεψη Αντώνη Σαμαρά στο “Mουσείο Εθνικής Αντίστασης – Οικία Στρατηγού Ναπολέοντα Ζέρβα”

 6. 22/03 17:42

  Έρευνα ΕΣΕΕ | Ο τουρισμός στηρίζει και το εμπόριο - τι αγοράζουν οι τουρίστες - Καμπάνια για το Shopping in Greece

 7. 22/03 16:50

  Show us your Regina: Η τουριστική καμπάνια που κατέστρεψε οριστικά τη φήμη πόλης του Καναδά

 8. 22/03 16:07

  Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας | Η Ελλάδα διατηρεί την πρωτιά στις προτιμήσεις των Αυστριακών τουριστών

 9. 22/03 15:40

  Τhe Newel Metaxourgeio | Λαμπερά εγκαίνια στο κέντρο της Αθήνας για το νέο μέλος της αλυσίδας The Newel

 10. 22/03 15:24

  Πώς οι vegan και οι vegetarian αλλάζουν τα ξενοδοχεία – «Βρισκόμαστε ενόψει της 'ευεξιοποίησης' του τουρισμού»

 11. 22/03 14:33

  Ελληνοτουρκική συνάντηση για συνεργασία στον τομέα Τουρισμού

 12. 22/03 13:30

  «Let's TUI it» | Έτσι θα καλύψει τις 950 κενές θέσεις εργασίας ο τουρ οπερέιτορ

 13. 22/03 12:57

  Τα ξενοδοχεία αποκλειστικά για ενήλικες είναι η νέα μόδα στις οργανωμένες διακοπές – Τι ζητούν οι ταξιδιώτες

 14. 22/03 12:37

  Μητσοτάκης για Μύκονο: Δεν νοείται να υπάρχει νησί, όπου κάποιοι θεωρούν ότι είναι υπεράνω του νόμου

 15. 22/03 11:54

  Επαναπατρίζονται είκοσι εννέα πολύτιμες αρχαιότητες στην Ελλάδα

 16. 22/03 10:51

  Bill Gates: Η τεχνητή νοημοσύνη είναι η σημαντικότερη τεχνολογική πρόοδος εδώ και δεκαετίες

 17. 22/03 10:34

  Έκθεση της Βιέννης Ferien 2023 | +20% οι κρατήσεις για Ελλάδα

 18. 22/03 09:59

  Η Jet2holidays επαναφέρει το δωρεάν check-in των αποσκευών από το ξενοδοχείο την ημέρα αναχώρησης

 19. 22/03 09:52

  EasyJet | Νέο δρομολόγιο από Μπέλφαστ για Ρόδο

 20. 22/03 09:36

  Νέες συνεργασίες για την εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων και βιλλών Selected Hideaways

 21. 22/03 09:19

  Tουρισμός 2023: Περισσότερες αεροπορικές θέσεις από το 2019 στη νοτιοανατολική Ευρώπη | +14,7% η Ελλάδα

 22. 22/03 08:55

  Ταξιδιωτική ‘Ενωση ΗΠΑ | Η εαρινή ζήτηση επιτάσσει επείγουσες αναβαθμίσεις στο σύστημα αεροπορικών ταξιδιών

 23. 22/03 08:53

  Ηνωμένο Βασίλειο: Εκτιμήσεις για μικρή βελτίωση της οικονομικής και δημοσιονομικής προοπτικής το 2023

 24. 22/03 08:51

  Η στεγαστική κρίση στη Γερμανία και οι προσπάθειες επίλυσης

 25. 22/03 08:49

  Wyndham: Ανάπτυξη πάνω από 200 ξενοδοχείων ECHO από το πρώτο έτος

 26. 22/03 08:46

  Οι καλές τουριστικές πρακτικές του Καναδά «σώζουν» τους καταπιεσμένους Νεοϋορκέζους

 27. 21/03 19:08

  Σαν την Χαλκιδική δεν έχει και για τους Αυστριακούς συνταξιούχους | Έρχονται 5.500 το 2023 και άλλοι τόσοι το 2024

 28. 21/03 19:00

  1.188 αστυνομικοί σε αεροδρόμια και πύλες εισόδου | Θεοδωρικάκος: Όμορφη και ασφαλής η Ελλάδα | Κικίλιας: Πάμε για πολύ δυνατή σεζόν

 29. 21/03 18:46

  Κίνητρα για την προσέλκυση Ελλήνων επενδυτών στην Αλβανία

 30. 21/03 16:34

  Eurobank | Business Banking Τουρισμός για 13η χρονιά

 31. 21/03 16:11

  Ο Δήμος Δυτικής Σάμου σε εκδήλωση του ΠΟΤ για τα "Καλύτερα Χωριά Τουρισμού" στη Σαουδική Αραβία

 32. 21/03 15:45

  Νεοσύστατος Αυστριακός αερομεταφορέας σε συζητήσεις με την ελληνική Marathon Airlines

 33. 21/03 14:47

  ΤΑΙΠΕΔ | Στον όμιλο Γκριμάλντι περνά το λιμάνι Ηγουμενίτσας

 34. 21/03 14:26

  Telegraph: Ένας ελληνικός προορισμός στους 10 καλύτερους last minute για τις Πασχαλινές διακοπές των Βρετανών

 35. 21/03 14:17

  Εθνική θεώρηση εισόδου στους αρχηγούς τουριστικών γκρουπ - Τι προβλέπει σ/ν του υπ.Μετανάστευσης

 36. 21/03 13:50

  Τέσσερις μήνες παίρνει στις εταιρίες να καλύψουν τις κενές θέσεις εργασίας στη Γερμανία

 37. 21/03 13:42

  Έρευνα | Πώς θα ταξιδέψουν οι Γερμανοί τουρίστες το 2023 – Έως τα 1.000 ευρώ το εβδομαδιαίο budget στις διακοπές

 38. 21/03 13:11

  Έτσι θα μπορούν να εργάζονται οι digital nomads στην Ελλάδα - Νέο σχέδιο νόμου του υπουργείου Μετανάστευσης

 39. 21/03 13:06

  ΕΟΤ: Διαδραστική εκδήλωση προβολής της Σάμου στην τουριστική αγορά της Ολλανδίας

 40. 21/03 12:47

  Telegraph: 16 ελληνικές βίλες στις 50 καλύτερες στην Ευρώπη για διακοπές το καλοκαίρι του 2023

 41. 21/03 12:12

  Με μειωμένες ταχύτητες επανεκκινούν τα δρομολόγια των τρένων και του προαστιακού από την Τετάρτη

 42. 21/03 11:22

  Politico: Αν η βαρετή Ελβετία δεν μπορεί να σώσει τις τράπεζές της, τότε ποιος μπορεί;

 43. 21/03 11:09

  Καμία νέα πολεοδομική άδεια για εκτός σχεδίου περιοχές στη Μύκονο

 44. 21/03 10:49

  Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στην ΓΕΠΟΕΤ

 45. 21/03 10:27

  Choose Crete | Προβολή της Κρήτης και της γαστρονομίας της στην Πολωνία

 46. 21/03 10:21

  Διετής σύμβαση μεταξύ ξενοδόχων – ξενοδοχοϋπαλλήλων στα Χανιά | Αυξήσεις 6% και 5%

 47. 21/03 10:20

  Ένα ακόμη διεθνές βραβείο για τον όμιλο ξενοδοχείων MELTEMI HOTELS & RESORTS

 48. 21/03 08:18

  Πράσινο φως για 2 νέες ξενοδοχειακές επενδύσεις σε Κάρπαθο και Κω

 49. 21/03 08:16

  Η Meliá παρουσιάζει το πρώτο «ξενοδοχείο μέσα στο ξενοδοχείο»

 50. 21/03 08:10

  Διαγωνισμός για το έργο Ψηφιακές Πολιτιστικές Δράσεις της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας

 51. 21/03 08:06

  Κυνήγι κρυμμένου θησαυρού στο Ηράκλειο Κρήτης

 52. 20/03 23:57

  O υπερ- τουρισμός στην Αθήνα | Στο μικροσκόπιο η φέρουσα ικανότητα - Μελέτη θα προτείνει παρεμβάσεις

 53. 20/03 19:37

  Η «πόλη των 15 λεπτών»: ουτοπία ή εφικτό μοντέλο;

 54. 20/03 18:49

  Η Θεσσαλονίκη αναδεικνύεται σε σταθερή γέφυρα για την σύνδεση της περιοχής των Βαλκανίων

 55. 20/03 16:39

  Μίλτος Καμπουρίδης | Αβάσιμες, καταχρηστικές και παράνομες οι ενέργειες της DCI

 56. 20/03 16:12

  Chania By Locals: 3 νέα videos αφηγούνται τις ιστορίες της πόλης των Χανίων

 57. 20/03 16:08

  Η Air France επιστρέφει στα επίπεδα πτήσεων του 2019 – Πτήσεις από 4 αεροδρόμια για Ελλάδα

 58. 20/03 15:43

  H Ρόδος γίνεται πανευρωπαϊκός προορισμός εξ αποστάσεως εργασίας | “All roads lead to Rhodes”

 59. 20/03 15:31

  Πρώτη 3ετής κρουαζιέρα στον κόσμο, έχοντας και 8 ελληνικούς προορισμούς | υπηρεσίες για εργαζόμενους εξ αποστάσεως

 60. 20/03 14:43

  Η Ελλάδα στους 10 κορυφαίους προορισμούς της HOTELBEDS - Συνεργασία με τον ΕΟΤ για αύξηση των off-season κρατήσεων

 61. 20/03 14:18

  Ευρωπαϊκός τουρισμός: Ανοδική αλλά... απογοητευτική η ζήτηση από την Κίνα - Στροφή σε ΗΠΑ, Ν. Κορέα, Ινδία

 62. 20/03 13:47

  Ρώσοι τουρίστες στην Κύπρο μέσω Αρμενίας και Κουβέιτ

 63. 20/03 13:15

  Άλμα 87% στην επιβατική κίνηση των πτήσεων μεταξύ ΗΠΑ και Ευρώπης τον Φεβρουάριο

 64. 20/03 12:45

  Skytrax: Το «Ελ. Βενιζέλος» στα 60 καλύτερα αεροδρόμια στον κόσμο για το 2023

 65. 20/03 12:17

  Star Clippers: Η Μήλος νέος προορισμός κρουαζιέρας στα Ελληνικά νησιά για το 2023

 66. 20/03 12:14

  «Επεσε» το ChatGPT

 67. 20/03 11:45

  Παγκρήτιο Φόρουμ | Ρεκόρ επιχειρηματικών συναντήσεων για την προώθηση των τοπικών προϊόντων στα Κρητικά ξενοδοχεία

 68. 20/03 08:55

  Παραθεριστικές κατοικίες στην COSTA NAVARINO και στην Πύλο από την Potiropoulos+Partners

 69. 20/03 08:45

  Πράσινο φως για 2 νέες ξενοδοχειακές επενδύσεις σε Πάργα και Νέα Πέραμο

 70. 20/03 08:30

  Αλλαγή χρήσης κτιρίου γραφείων σε διαμερίσματα στα Χανιά - Νέο ξενοδοχείο στην Πάργα

 71. 20/03 08:28

  Διαγωνισμός 333.000 ευρώ για διαμονή σε καταλύματα της Μυτιλήνης

 72. 20/03 08:25

  Ισπανική εταιρεία στην εποπτεία της εναέριας κυκλοφορίας ινδικών αεροδρομίων

 73. 20/03 08:20

  Πολυκαναλική ξενάγηση τεκμηρίων Καϊρείου Βιβλιοθήκης Άνδρου- ψηφιακή ξενάγηση στον λαογραφικό πολιτισμό της Κύθνου

 74. 19/03 18:16

  Βρετανικός τουρισμός |Έρευνα ΑΒΤΑ: Οι διακοπές στο εξωτερικό επιστρέφουν το 2023 σε επίπεδα 2019

 75. 19/03 13:40

  Viral η Γαλλίδα συνταξιούχος με το πλακάτ: «Αν θέλαμε να μας γ@@@@ει η κυβέρνηση, θα είχαμε ψηφίσει τον Μπραντ Πιτ»

 76. 19/03 13:27

  Τελεφερίκ θα συνδέει την Άνω με την Κάτω Πόλη της Μονεμβασίας- Μουσείο το σπίτι του Ρίτσου

 77. 19/03 08:13

  Πώς εταιρεία από το Hong Kong προσπάθησε να εξαπατήσει ελληνικές επιχειρήσεις

 78. 19/03 08:04

  Διερεύνηση δυνατότητας κατασκευής νέου ποδηλατόδρομου στην Κω

 79. 18/03 19:03

  Διευθυντές Ρόδου | Εσπερίδα: Ιδού η Ρόδος, ιδού και το...περιβάλλον

 80. 18/03 18:57

  Στ. Αρναουτάκης | H συνταγή της επιτυχίας των κρητικών προϊόντων - 1 εκατ. ευρώ για την προβολή τους σε Ελλάδα, Γερμανία, Γαλλία

 81. 18/03 13:07

  Η Αλβανία νέος τουριστικός προορισμός;

 82. 18/03 08:32

  Ολυμπιάδα Αθλητικής Ρομποτικής στο Ηράκλειο

 83. 18/03 08:24

  Πανευρωπαϊκός Αγώνας Κite στη Ρόδο

 84. 17/03 15:21

  Ethisphere: Η Wyndham ανάμεσα στις Πιο Ηθικές Εταιρίες στον Κόσμο για το 2023

 85. 17/03 13:07

  Χατζηδάκης: Στα 479 ευρώ το επίδομα ανεργίας μετά την αύξηση του κατώτατου μισθού στα 780 ευρώ - Ανεβαίνουν 19 επιδόματα

 86. 17/03 13:02

  Corendon: "Η Τουρκία μπορεί να φτάσει τα 100 εκατ. τουρίστες ετησίως σε περιβάλλον παγκόσμιας σταθερότητας"

 87. 17/03 12:54

  Αυξημένος τζίρος για καταλύματα και εστίαση τον Ιανουάριο- Πρώτη η Αττική σε αύξηση, χαμηλότερα το Λασίθι

 88. 17/03 11:54

  Πνοή πολυτελούς ευεξίας στην Κρήτη με το νέο ξενοδοχείο Pnoé Breathing Life – Ανοίγει τον Ιούνιο

 89. 17/03 11:39

  Προβολή της Τήνου στο νεανικό κοινό και ζευγάρια σε Βρετανία και Αυστρία

 90. 17/03 11:02

  Στα 780 ευρώ ο κατώτατος μισθός - οι δηλώσεις Μητσοτάκη

 91. 17/03 10:54

  Costa Cruises: Rock 'n' Roll κρουαζιέρα στη Μεσόγειο! Θα προσεγγίσει Σαντορίνη και Αθήνα (φωτο)

 92. 17/03 10:21

  Θέλετε ή δεν θέλετε Βρετανούς τουρίστες; Επίθεση του CEO του ομίλου jet2 στην πρόεδρο του Λανθαρότε

 93. 17/03 09:57

  Η μινωική ταυτότητα της Κρήτης υποψήφια για την Παγκόσμια Κληρονομιά της UNESCO

 94. 17/03 08:33

  Άδειες για 2 νέα ξενοδοχεία στην παραλία Πεταλούς και στο Παλιούρι

 95. 17/03 08:30

  Taygetos Challenge: Συναρπαστικές διαδρομές στα αρχαία μονοπάτια του Ταϋγέτου

 96. 17/03 08:28

  Αγώνας Ορεινής Ποδηλασίας Μεγαλόβρυσου

 97. 17/03 08:25

  Η νέα συμφωνία Wyndham και Groups360 δίνει άμεση λύση στις πολλαπλές κρατήσεις

 98. 17/03 00:05

  TripAdvisor | Oδηγός για μια επιτυχημένη καμπάνια ξενοδοχείου

 99. 16/03 18:50

  DiscoverEU | Δωρεάν ταξιδιωτικό πάσο σε 35.000 νέους για να εξερευνήσουν την Ευρώπη με τρένο

 100. 16/03 16:16

  Credit Suisse: Πώς οδηγήθηκε στην κρίση ένας απο τους μεγαλύτερους διαχειριστές πλούτου παγκοσμίως