Σαμιακές Γεύσεις σε νέα πλατφόρμα γαστρονομικού τουρισμού

Σαμιακές Γεύσεις σε  νέα πλατφόρμα γαστρονομικού τουρισμού

Ο Δήμος Σάμου ενέκρινε τη δράση με ειδικό τίτλο «Εφαρμογές Επαυξημένης Πραγματικότητας για την Προβολή του Πολιτιστικού Πλούτου της Σάμου: Ανακαλύπτοντας Εικόνες και Γεύσεις του Νησιού», προϋπολογισμού 330.000 ευρώ, η οποία εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Βόρειο Αιγαίο  «Ενίσχυση των φορέων Πολιτισμού της Περιφέρειας για ανάπτυξη υποδομών και υπηρεσιών ηλεκτρονικής προβολής των πολιτιστικών πόρων της Περιφέρειας.»

Ειδικότερα, η δράση στοχεύει μεταξύ άλλων στα εξής:

-Ανάπτυξη ψηφιακής πλατφόρμας ολιστικής προσέγγισης του γαστρονομικού τουρισμού της Σάμου με την αξιοποίηση τεχνολογίας στάθμης και έξοδο σε προσωπικούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ταμπλέτες και έξυπνα τηλέφωνα

-Επιστημονική και εξαντλητική καταγραφή καθώς και η προβολή του σύνθετου σαμιακού πολιτιστικού αποθέματος και της δημιουργικότητας της Σάμου σχετικά με την τροφή (τρόφιμα, γλυκά, κρασί).

-Διασφάλιση υψηλής ποιότητας τουριστικών «εμπειριών».

O γαστρονομικός τουρισμός στη Σάμο

Το σκεπτικό διαμόρφωσης του προγράμματος, είναι ότι σήμερα, η γαστρονομική διάσταση του τουρισμού έχει αποκτήσει σημαντικό ρόλο, ο οποίος φαίνεται ότι θα ενισχυθεί την επόμενη δεκαετία. Παράλληλα, ο μαζικός τουρισμός φαίνεται να μπαίνει σε φάση υποχώρησης. Για να απολαύσει, όμως, ο τουρίστας τον γαστρονομικό πλούτο της Σάμου, θα πρέπει να μπορεί να ξεπεράσει τα γλωσσικά εμπόδια της ελληνικής και της γραφής της, να έχει πρόσβαση στο πολιτιστικό συγκείμενο των τροφών/ποτών, να έχει πρόσβαση σε αξιόπιστες διατροφικές πληροφορίες και να εντοπίζει τα σημεία ενδιαφέροντος του εύκολα. Οι Σαμιακές Γεύσεις θα αναλάβουν αυτό το έργο για το νησί της Σάμου, δεδομένου ότι, δεν διατίθενται σχετικές εφαρμογές.

Επομένως, η πράξη «Σαμιακές Γεύσεις» θα αναπτύξει μία πλατφόρμα για τη χρηστική και επιστημονικά αξιόπιστη και ολοκληρωμένη τουριστική προβολή της γαστρονομίας της Σάμου με χρήση τεχνολογιών αιχμής. Η πλατφόρμα μέσω της οποίας θα επιτευχθεί η προβολή τοπικών και περιφερειακών διατροφικών προϊόντων και η ανάδειξη της υγιεινής και θρεπτικής τους αξίας καθώς και ης συστατικής τους σύνθεσης, θα έχει τα εξής χαρακτηριστικά:

Διαδραστική παρουσίαση τροφών και ποτών: το κινητό βλέπει έναν ΑR MARKER που αντιστοιχεί σε ένα πιάτο ή ένα ποτό και η δωρεάν εφαρμογή εμφανίζει διατροφικές και πολιτιστικές πληροφορίες για τα συστατικά από τα οποία το πιάτο ή ποτό αυτό, καθώς και τον τρόπο παρασκευής τους. Οι Markers θα μπορούν να τοποθετούνται σε καταλόγους εστιατορίων, σε φυλλάδια, αφίσες, κάρτες, σε διαφημίσεις σε περιοδικά, κλπ. Τα συστατικά θα αντλούνται από μια πολυμεσική βάση δεδομένων που θα υποστηρίζει οπτικοποίηση για κάθε συστατικό και πολυγλωσσία. Οι AR markers για κάθε φαγητό διατίθενται δωρεάν από το δικτυακό τόπο του έργου σε διάφορες μορφές. Νέα φαγητά και ποτά μπορούν να προστεθούν εύκολα από τους διαχειριστές του συστήματος, κατόπιν online αίτησης από τους δημιουργούς τους.

Για τη διευκόλυνση των χρηστών, θα προσφέρεται εναλλακτικά και συμπληρωματικά προς τους ΑR MARKERs, πρόσβαση σε περιεχόμενο σχετικό με τα παραδοσιακά φαγητά και ποτά το οποίο θα καταχωρηθεί στη Wikipedia. Θα μελετηθεί ο τρόπος αναπαράστασης με λατινική γραφή των τροφών και των ποτών, όπου ο χρήστης με μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο θα οδηγείται στη σελίδα της Wikipedia.

Με αυτόν τον τρόπο, ο Δήμος Σάμου θα ενισχύσει τη θέση του στο συγκεκριμένο τομέα και θα αναγνωριστεί η προσφορά του στο νησί, καθώς θα εμφανίζεται ως ο καταχωρητής των εν λόγω άρθρων. Οι επαγγελματίες της εστίασης και της διατροφής θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις λατινικές γραφές στους καταλόγους τους, στα εν γένει έντυπά τους και  στις ταμπέλες των καταστημάτων τους

Ιδιαίτερη σημασία θα δοθεί στην διατροφική πληροφορία που αποτελεί κεντρικό σημείο ενδιαφέροντος όπως είναι τα ωφέλιμα συστατικά, οι αλλεργίες και οι θερμίδες. Ιδιαίτερα για τα παραδοσιακά φαγητά και προϊόντα του νησιού θα δοθούν πολυμεσικές παρουσιάσεις (φωτογραφίες, βίντεο) του τρόπου μαγειρέματος και παραγωγής τους και των χαρακτηριστικών τους, πχ. ποια είναι τα χαρακτηριστικά του καλού Σαμιακού κρασιού, του καλού λαδιού και των  φρέσκων ψαριών.

-Περιηγήσεις σε συνδυασμό με γεγονότα με γαστρονομική διάσταση, όπως για παράδειγμα η γιορτή κρασιού στην πόλη της Σάμου και σε πολλές άλλες πόλεις και χωριά, γιορτή μελιού στον Πύργο, γιορτή τηγανίτας στους Μυτιληνιούς, στον Πλάτανο και στους Σπαθαραίους, γιορτή κρεμμυδιού στον Μπάλο Κουμαίικων, γιορτή πορτοκαλιού στους Μύλους, φεστιβάλ μήλου στους Μανωλάτες, γιορτή της σούμας σε Καστανιά, Πάνδροσο, γιορτή μουσταλευριάς στα Μεσόγεια, και πληθώρα πανηγυριών όπου παρασκευάζεται η παραδοσιακή «γιορτή».

Πάνω σε διαδραστικό χάρτη θα προτείνονται περιηγήσεις σε συνδυασμό με τα γεγονότα αυτά, δηλαδή θα γίνεται σύνδεση της γαστρονομίας με πολιτιστικά αξιοθέατα και δρώμενα. Ο χρήστης θα έχει πρόσβαση σε πληροφορίες για αυτά τα γεγονότα μέσω του χάρτη.

- Πρόσβαση σε εφαρμογές και παιχνίδια σε περιβάλλον εικονικής πραγματικότητας. Με τα παιχνίδια , οι επισκέπτες μαθαίνουν να αναγνωρίζουν τα τοπικά προϊόντα. Επίσης, εκπαιδεύονται στις τοπικές συνταγές και τεχνικές μαγειρέματος. Με αυτόν τον τρόπο, εμπλουτίζεται η εμπειρία και η γνώση του επισκέπτη για το νησί.

-Ανάπτυξη σημαντικού πόρου με δομημένο πολύγλωσσο περιεχόμενο για την γαστρονομία και τον πολιτισμό της Σάμου. Οι πληροφορίες θα δίνονται στην Ελληνική, Αγγλική, Tουρκική, Ρωσική.

-Πρόσβαση στην πλατφόρμα μέσω προσωπικών ηλεκτρονικών υπολογιστών, ταμπλετών και έξυπνων τηλεφώνων.

Τέλος, οι υπηρεσίες που θα αναπτυχθούν θα διατίθενται δωρεάν στους χρήστες,  δεν θα συνδέονται με οποιαδήποτε οικονομική δραστηριότητα και θα στοχεύουν στην παροχή πληροφόρησης υψηλής ποιότητας.

 

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
  1. 23/04 16:44

    ΕΕ: Χαλαρώνει (αλλά λίγο) η δημοσιονομική πειθαρχία

  2. 23/04 16:23

    +14,4% η επιβατική κίνηση στα 39 αεροδρόμια της χώρας το α' τρίμηνο

  3. 23/04 16:05

    FTI | Τουρισμός: Συζητείται στην Επιτροπή Τουρισμού της Βουλής το ενδεχόμενο για κούρεμα χρέους

  4. 23/04 15:56

    ΚΥΑ για την απλή χρήση αιγιαλού: Οι υποχρεώσεις και πώς διασφαλίζεται η κοινοχρησία και η προστασία του περιβάλλοντος

  5. 23/04 15:24

    Συνεργασία Deloitte - ΠΟΞ για εκπαιδευτικά εργαστήρια στα μέλη της

  6. 23/04 15:08

    Travel + Leisure: Το Katikies Santorini ανάμεσα στα 500 καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο για το 2024

  7. 23/04 13:50

    Μαρίνα Πόρτο Χέλι | Υψηλή πληρότητα το 2023 - Ανάπτυξη 29% το 2024

  8. 23/04 13:43

    Eurowings: 7 νέες συνδέσεις με Ελλάδα το καλοκαίρι του 2024

  9. 23/04 13:43

    Η Celestyal παρουσιάζει τις ημερήσιες εκδρομές «National Geographic Day Tours»

  10. 23/04 12:36

    Το Γραφείο ΕΟΤ στο Ηνωμένο Βασίλειο καλύτερος οργανισμός τουρισμού για το 2023

  11. 23/04 12:19

    RND: Τουρκική «απόβαση» στα ελληνικά νησιά του Αιγαίου

  12. 23/04 11:58

    Ελληνικά ξενοδοχεία: Αυτά είναι τα καλύτερα για το 2024 σύμφωνα με τους χρήστες της Tripadvisor

  13. 23/04 11:28

    Tripadvisor | 12 Ελληνικά ξενοδοχεία στα Best of the Best του παγκόσμιου τουρισμού - Πολλαπλές Ευρωπαϊκές και παγκόσμιες διακρίσεις

  14. 23/04 11:28

    Το 90% των startups στη φιλοξενία τελικά δεν τα καταφέρνουν | Συνεργασία UN Tourism και Hotelschool The Hague

  15. 23/04 11:07

    EasyJet | 1,25 εκατ. θέσεις προσφέρονται με έκπτωση - 61,99 £ η έκπτωση προς Σκιάθο για απλή μετάβαση

  16. 23/04 10:33

    Ο τουρισμός περιπέτειας εξελίσσεται σε "μαζική αγορά"

  17. 23/04 07:05

    Δήμος Σκιάθου: Να καταργηθεί το εισιτήριο στο Θαλάσσιο Πάρκο Αλοννήσου, κάνει ζημιά στον τουρισμό

  18. 23/04 07:03

    Ταξίδι εξοικείωσης στην Ανατολική Χαλκιδική για τουριστικούς πράκτορες από το Καζακστάν

  19. 23/04 07:02

    Θάσος | Ψήφισμα για την υποβάθμιση των πορθμειακών γραμμών - Κινδυνεύει ο τουρισμός

  20. 23/04 06:55

    4ος Αγώνας Βουνού στη Χίο

  21. 23/04 06:52

    Δήμος Νότιας Κέρκυρας: Στήριξη των εργαζομένων στον τουρισμό για την διασφάλιση των δικαιωμάτων τους

  22. 22/04 18:46

    Ε.Ξ. Θεσσαλονίκης | Έρευνα: Προβληματίζει η εικόνα της πόλης - μετατροπή του Ο.Τ.Θ. σε DMO

  23. 22/04 18:38

    Navarino Agora | Πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων για τον πολιτισμό, τις τέχνες, τη μόδα και τη γαστρονομία

  24. 22/04 16:09

    Booking.com | Σε σημείο «κόπωσης» το 28% των ταξιδιωτών για το ζήτημα της αειφορίας

  25. 22/04 15:18

    Ελληνικός τουρισμός 2024 | Γερμανοί και Αμερικανοί εκτόξευσαν τις αφίξεις και τις εισπράξεις το α' δίμηνο

  26. 22/04 14:58

    Κρουαζιέρα | Το πρόγραμμα της MSC Cruises από τον Πειραιά το 2024 - Νέα πλατφόρμα πωλήσεων για τα τουριστικά γραφεία

  27. 22/04 12:39

    FedHATTA: Αυξημένη από πέρυσι η ταξιδιωτική κίνηση του Πάσχα – Πού θα ταξιδέψουν φέτος οι Έλληνες

  28. 22/04 11:53

    Αυθαίρετα σε 14 κλαμπ/εστιατόρια και ξενοδοχεία της Μυκόνου εντόπισαν οι επιθεωρητές

  29. 22/04 11:45

    Κανάρια: Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι διαδηλώνουν κατά του μαζικού τουρισμού

  30. 22/04 11:17

    Η Βαρκελώνη «κατέβασε» από τη Google διαδρομή λεωφορείου για να μην τη χρησιμοποιούν οι τουρίστες

  31. 22/04 11:11

    Υπερ-τουρισμός | Πλαφόν στον ετήσιο αριθμό διανυκτερεύσεων στο Άμστερνταμ - stop στην αύξηση των κλινών

  32. 22/04 10:51

    ΕΟΤ | Αυξημένες Κρατήσεις από Ολλανδία Βέλγιο

  33. 22/04 10:31

    MSC Cruises | Νέο πρόγραμμα με προσθήκη δύο διανυκτερεύσεων (και στην Αθήνα) πριν ή μετά την κρουαζιέρα

  34. 22/04 10:03

    TÜV AUSTRIA Hellas - Sani/Ikos: Πρωτοβουλία αναδοχής μελισσιών για την ανασυγκρότηση της βιοποικιλότητας της Πάρνηθας

  35. 22/04 07:26

    Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Διαγωνισμός για τη μίσθωση κλινών στη Λήμνο

  36. 22/04 07:23

    Δήμος Θέρμης: Διαγωνισμός για μίσθωση 30 στρεμμάτων - προβλέπονται και υποδομές φιλοξενίας και εστίασης

  37. 22/04 07:20

    ΕΟΤ | Προώθηση ελληνικών περιοχών στις Κάτω Χώρες

  38. 22/04 07:19

    Επέκταση αεροδρομίου Τιράνων λόγω αυξημένης τουριστικής κίνησης

  39. 22/04 07:17

    Ηνωμένο Βασίλειο: Μικρή υποχώρηση του πληθωρισμού

  40. 21/04 11:13

    Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην έκθεση «Μόδα και Ολυμπιακοί Αγώνες Αθήνα 2004 – Παρίσι 2024»

  41. 21/04 11:03

    Χάρης Δούκας | Η Αθήνα εισέπραξε μόλις 42 λεπτά ανά τουρίστα που επισκέφτηκε την πόλη το 2023!

  42. 21/04 10:52

    Όλγα Κεφαλογιάννη | Έρχονται προδιαγραφές λειτουργίας και ασφαλείας στα Airbnb

  43. 21/04 07:57

    Γιορτή Λουλουδιών στην Ανάβρα Λάρισας

  44. 20/04 12:08

    traveloffpath.com | H Aθήνα δεν αντέχει τον υπερτουρισμό - Αυτός είναι ο εναλλακτικός προορισμός!

  45. 20/04 11:58

    ΕΟΤ: Συμμετοχή σε εκδηλώσεις του FTI Touristik σε 5 πόλεις της Γερμανίας

  46. 20/04 11:54

    Ταξίδι εξοικείωσης για προβολή των Χανίων και της γαστρονομίας της Κρήτης

  47. 20/04 11:52

    Ατομικό και Ομαδικό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκακιού στη Λάρισα

  48. 19/04 17:25

    Expedia: Δύο νέα προγράμματα αειφόρου τουρισμού για τους προορισμούς

  49. 19/04 16:42

    «MyCoast»: Νέα ψηφιακή εφαρμογή καταγγελιών για τις παραλίες

  50. 19/04 16:09

    ΕΣΠΑ: 6.669 αιτήσεις για ίδρυση νέων Μικρομεσαίων Τουριστικών Επιχειρήσεων

  51. 19/04 16:04

    Ryanair: Μεγάλη προσφορά για 500.000 θέσεις από 12,99 ευρώ

  52. 19/04 15:51

    Ελληνικός τουρισμός: +24,5% οι ταξιδιωτικές εισπράξεις το α’ δίμηνο του 2024

  53. 19/04 15:28

    Πιο ρυπογόνες από ποτέ οι low cost αεροπορικές εταιρίες

  54. 19/04 14:45

    Η Σκιάθος αλλάζει πρόσωπο στον τουρισμό | βιωσιμότητα μέσω διεθνών συνεργασιών

  55. 19/04 13:03

    ΚΥΑ: Αυτές είναι οι 198 «Απάτητες παραλίες» - Δεν παραχωρούνται, δεν μπαίνουν ξαπλώστρες

  56. 19/04 12:58

    X. Design Week × Marketing Greece: Ένα τριήμερο event από και για τον τουρισμό

  57. 19/04 12:21

    Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων: Πρώτη στην ικανοποίηση επισκεπτών η Ήπειρος

  58. 19/04 11:43

    Στις 27 Απριλίου ανοίγει το νέο πολυτελές ξενοδοχείο Nammos Hotel Mykonos

  59. 19/04 11:34

    Τουριστική συνεργασία Χαλκιδικής- Τοσκάνης: Τριήμερο συμπόσιο με ανταλλαγή απόψεων

  60. 19/04 11:30

    Ακτοπλοϊκή σύνδεση Ελλάδας–Κύπρου για τρίτη χρονιά

  61. 19/04 11:19

    Ν. Χαρδαλιάς: Ολιστικό σχέδιο από την Περιφέρεια Αττικής για την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς

  62. 19/04 10:56

    WTTC - Microsoft | Τουρισμός: Επείγουσα ανάγκη η υιοθέτηση της τεχνητής νοημοσύνης από τις επιχειρήσεις

  63. 19/04 10:21

    Αλιευτικός τουρισμός | Σεμινάρια από την Περιφέρεια Κρήτης

  64. 19/04 07:14

    Santo Collection | 30 εμπειρίες στα ξενοδοχεία, τις βίλες και στον προορισμό της Σαντορίνης

  65. 19/04 07:10

    Ταξίδι εξοικείωσης σε Αθήνα και Κρήτη με ρεπορτάζ για αναγνώστες με κινητικά προβλήματα

  66. 19/04 07:09

    Οι 6 φιναλίστ του Master Chef για γυρίσματα στη Λέσβο

  67. 19/04 07:07

    Ισπανία: Έξυπνο νέο επενδυτικό ταμείο για την απορρόφηση κονδυλίων του Σχεδίου Ανάκαμψης

  68. 19/04 07:04

    Γυρίσματα στην Πάρο για νέα αγγλική τηλεοπτική σειρά

  69. 18/04 16:45

    Συνάντηση Όλ. Κεφαλογιάννη με μέλη του Ελληνικού Συμβουλίου του Οργανισμού Sustainable Markets Initiative

  70. 18/04 15:55

    Χρ. Σταϊκούρας: Ενθαρρύνουμε τη μετάβαση σε ένα ‘‘πράσινο’’ μοντέλο αεροπορικών μεταφορών

  71. 18/04 15:13

    Oι Έλληνες στρέφονται στο χώρο της Αυτοβελτίωσης και Ψυχικής Υγείας

  72. 18/04 15:09

    Η Costa Navarino συμμετέχει στους εορτασμούς της Ολυμπιακής χρονιάς

  73. 18/04 15:03

    Η ΕΞΑΑΑ προσχωρεί στη «Συμμαχία για τη Μείωση της Σπατάλης Τροφίμων»

  74. 18/04 14:22

    Το Σχολείο Τουρισμού OnTour ξεκινά ταξίδια σε νέους προορισμούς

  75. 18/04 13:53

    Olimar Reisen | Το Πήλιο νέος προορισμός στην Ελλάδα το 2024

  76. 18/04 13:05

    Συνάντηση Αρναουτάκη με 19 πρέσβεις | Η Κρήτη συνδυάζει την αρχαιολογική και πολιτιστική ιστορία με τις νέες υποδομές

  77. 18/04 12:33

    Το σχέδιο ανάπτυξης της Marriott στην Ευρώπη: 100 νέα ξενοδοχεία μέχρι το 2026

  78. 18/04 12:19

    SKY express: Αύξηση 15% της επιβατικής κίνησης το α' τρίμηνο του 2024

  79. 18/04 12:17

    Fam trip Κινέζων τουριστικών πρακτόρων για τη νέα απευθείας πτήση Σαγκάη-Αθήνα

  80. 18/04 12:03

    Handelsblatt | Η Ελλάδα ως πόλος έλξης για ξένους συνταξιούχους

  81. 18/04 11:57

    E.E. | Δράσεις 3,5 δισ. ευρώ για την προστασία των ωκεανών

  82. 18/04 11:45

    Lufthansa | Ακύρωση των πτήσεων προς Τεχεράνη και Βηρυτό μέχρι τις 30 Απριλίου

  83. 18/04 11:29

    Δήμος Αθηναίων | Συνεργασία με την Κίνα στους τομείς του πολιτισμού και του τουρισμού μέσω της ΕΑΤΑ

  84. 18/04 11:22

    Κρουαζιέρα | Οι θέσεις της CLIA για τη Θαλάσσια Συνδεσιμότητα στη Σύνοδο των Υπουργών Μεταφορών της G7

  85. 18/04 11:18

    Travel + Leisure: 3 Ελληνικά ξενοδοχεία στα 100 καλύτερα νέα στον κόσμο για το 2024

  86. 18/04 11:17

    Ρόδος | Αφιέρωμα στους Times του Λονδίνου

  87. 18/04 11:06

    Apollo Hills | Οικιστική ανάπτυξη 200 εκατ. ευρώ στη Βούλα από τις Henderson Park και Hines

  88. 18/04 10:30

    Τουρισμός 2024 | 4 ελληνικά νησιά στο top10 των φτηνότερων προορισμών για τους Βρετανούς το καλοκαίρι

  89. 18/04 10:25

    Το Βρετανικό ΥΠΕΞ προειδοποιεί για διακρίσεις στους ταξιδιώτες LGBTQ+ στην Ελλάδα

  90. 18/04 10:12

    SAS & Aegean: Συνεργασία κοινού κωδικού για συνδέσεις της Αθήνας με Σκανδιναβικές χώρες

  91. 17/04 19:57

    Ελληνικός τουρισμός | 4 ξενοδοχεία προστίθενται αυτό το καλοκαίρι στη συλλογή Curio Collection by Hilton

  92. 17/04 19:16

    Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην 9η Διεθνή Διάσκεψη "Our Ocean Conference"

  93. 17/04 16:48

    Η Αθήνα δεν αντέχει άλλο τσιμέντο | Ανοιχτή επιστολή προς τον υπουργό Περιβάλλοντος

  94. 17/04 16:33

    Συναγερμός από τη Europa Nostra για τις Κυκλάδες: Απειλούνται από τον τουρισμό

  95. 17/04 15:28

    H Nikki Beach Global γίνεται Nikki Beach Hospitality Group

  96. 17/04 14:36

    Η AEGEAN επενδύει σε 4 νέα Airbus A321neo

  97. 17/04 14:22

    Γερμανία: Υποχωρεί ο πληθωρισμός, αλλά...

  98. 17/04 13:35

    Η Αρχαία Ολυμπία άναψε τη φλόγα της Ειρήνης και της Εκεχειρίας

  99. 17/04 13:20

    Γερμανικό ενδιαφέρον για την Κρήτη και τα εκλεκτά προϊόντα της

  100. 17/04 11:52

    Τουρισμός | ForwardKeys: Προς ολική ανάκαμψη τα εξερχόμενα ταξίδια των Κινέζων - Ευρώπη θέλει το 27%